Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2011

Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΡΤ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ



Η ΜΟΥΣΙΚΗ...

...ἐξημερώνει τά ἤθη...

Σκέφτηκαν οἱ ἀνευθυνοϋπεύθυνοι νά τό σερβίρουν καί 'κονσέρβα' γιά νά ἐπιμορφωθοῦν μουσικῶς ὅσοι δέν τό χάρηκαν διά ζώσης

http://tvradio.ert.gr/details.asp?pid=3250921&chid=8


Α.Τ
http://hellenicrevenge.blogspot.com/
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ

Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από Μουσείο Ακρόπολης.
Συναυλία της Ελληνοτουρκικής Ορχήστρας Νέων που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010 με...

Πάταξη των «τζαμπατζήδων» σε συγκοινωνίες και διόδια προαναγγέλλει η κυβέρνηση


http://news.in.gr/greece/article/?aid=123107700
Το έστειλα στον πρόεδρο της βουλής (αρ. πρωτ. 243/2-2-11), στον πρόεδρο της δημοκρατίας και.. (last but not least) στον πρωθυπουργό της χώρας
Η γνώμη τους                                                                                                                     Η γνώμη μου

Θα διώκονται όσοι «Δεν Πληρώνουν»
Να διώκονται όσοι «Δεν Πληρώνουν», συμφωνώ..
Σκληραίνει τη στάση της η κυβέρνηση απέναντι στο κίνημα «Δεν Πληρώνω» τόσο όσον αφορά στη μη καταβολή του αντιτίμου των διοδίων, όσο και στην μη ακύρωση εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης, ο γγ του υπουργείου Υποδομών Χ.Τσιόκας τόνισε πως βρίσκεται ήδη υπό επεξεργασία ο τρόπος δίωξης των «τζαμπατζήδων», καθώς όπως είπε «δεν μπορεί η επίπτωση να είναι μόνο ένα πρόστιμο».
Εμπρός να μας βάλετε όλους φυλακή. Δεν είμαστε και πολλοί 500.000 άνθρωποι. Για να δούμε μετά ποιους θα έχετε σαν σκλάβους να δουλεύουν για να τρώτε εσείς.
Επίσης, στην φυλακή θα είμαστε σίγουρα πολύ καλύτερα γιατί θα είμαστε και ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ανελεύθεροι!!! Όχι να μας εμπαίζετε κιόλας.
Ο κ. Τσιόκας εξήγησε πως η στάση αυτή του κινήματος «Δεν Πληρώνω» δυναμώνει τις φωνές εκείνων που λένε «δώστε σε ιδιώτες τις αστικές συγκοινωνίες». «Η κυβέρνηση, όμως, έχει επιλέξει να προχωρήσει στο δρόμο της εξυγίανσης» σημείωσε.
Οι φωνές μας λένε «Πληρώσαμε ήδη, πληρωμένοι είναι οι δρόμοι. Αν εσείς τα φάγατε, δεν θα τους πληρώσουμε ΞΑΝΑ εμείς».
«Θα επεξεργαστούμε ένα πλαίσιο για τη δίωξη όποιων δεν πληρώνουν. Δεν μπορεί η επίπτωση να είναι μόνο ένα πρόστιμο. Δεν μπορούν να υπάρχουν δύο κατηγοριών πολίτες» υπογράμμισε τόσο για το ζήτημα των διοδίων, όσο και για των μέσων μεταφοράς.
Σωστά, υπάρχουν δύο ειδών πολίτες. Εσείς (οι πολιτικοί) κι εμείς (οι πολίτες). Πρώτα εσείς θα πληρώσετε και μετά εμείς. Αν όχι εσείς, ούτε κι εμείς. ΝΟΜΟΣ, όχι του κράτους, των πολιτών.
Ειδικότερα, για το θέμα των αστικών συγκοινωνιών, παρατήρησε πως στο πλαίσιο του νομοσχεδίου θα υπάρχει ειδική αναφορά στο θέμα των ελεγκτών των εισιτηρίων.
Όσον αφορά στο κόστος των εισιτηρίων, ο γγ του υπουργείου Υποδομών παραδέχθηκε πως είναι υψηλό, ωστόσο παρατήρησε πως θα πρέπει να ισοσκελιστούν τα ελλείμματα των οργανισμών των αστικών συγκοινωνιών, ενώ παράλληλα να ασκείται και η κοινωνική πολιτική, μέσω της επιδότησης του εισιτηρίου.
Σε μία κοινωνία που οι μισοί χάνουν τη δουλειά τους, οι άλλοι μισοί έχουν μείωση μισθού ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ, αυξάνονται ΟΛΑ τα έξοδα ενός νοικοκυριού, ήτοι: ΔΕΗ, Έξοδα μετακίνησης/μεταφοράς, ΦΠΑ (όλα τα υπόλοιπα προϊόντα & υπηρεσίες), αυτή η πολιτική λέγεται ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΙΚΗ όχι εξυγιαντική.
Απαντώντας στην κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για την ταλαιπωρία που υφίσταται το επιβατικό κοινό, ο κ. Τσιόκας τόνισε πως «η πολιτεία έχει κρίση και παρακολουθεί την κατάσταση. Δεν θέλει να είναι σε ομηρία ο Αθηναίος επιβάτης. Ωστόσο, στη Βουλή ολοκληρώνεται ένας διάλογος και δεν θέλουμε το ζήτημα να μετατραπεί σε μικροκομματική αντιπαράθεση» σημείωσε.
Ο πολίτης δεν είναι όμηρος των συμπολιτών του αλλά δικός σας, γιατί ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙ ΔΙΑΦΩΝΩ.
Αλλά ξέχασα μας έχετε αφήσει τρόπους: Όταν απεργούμε θέλουμε το κακό των συμπολιτών μας, αν κάνουμε πορεία είμαστε τρομοκράτες, αν δεν πληρώνουμε πάμε φυλακή.. Χμ… Δημοκρατικότατα αποφασίζετε και πράττετε ΑΝΤΙ ΕΜΟΥ!!!!! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
Newsroom ΔΟΛ
Στεφανία Λυγερού

ΑΓΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ "Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ":ΣΤΟ...ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ!

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!
Το θέμα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις με τη βοήθεια των ανεξάρτητων πατριωτικών ιστολογίων και δείχνει πως ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ όσο θα ήθελαν οι Βερεμής,Τατσόπουλος και λοιπά ανθελληνικά σκυλιά!

Για τη σειρά του ΣΚΑΙ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή οι Γεωργιάδης,Πλεύρης:Άστοχη κατά τη γνώμη μας,αφού το θέμα δεν είναι "αν θα γυρίσει παρόμοιο ντοκιμαντέρ η ΕΡΤ",αλλά ΟΙ ΒΑΝΑΥΣΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ,ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ!

Ποια πετάχτηκε όμως σαν την.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ HELLAS-ORTHODOXY

Όχι πες, γιατί, ρε Έλλη;

 Της Σεμίνας Διγενή
Έλλη, γνωριζόμαστε ακριβώς 30 χρόνια. Πολύ καλά.
Ανεβήκαμε ταυτόχρονα τα σκαλιά της εισόδου στην ΕΡΤ, παρέα με την Γιάννα Παπαδάκου, την Συλβάνα Ράπτη, τον Κώστα Τσιβιλίκα, την Αθηνά Ραπίτου κ.α., θυμάσαι;
Τότε που η κραταιά Φωτεινή Πιπιλή, μας χαρακτήριζε ''τυχάρπαστους πρασινοφρουρούς, που ήρθαν να καταστρέψουν την ΕΡΤ'' (της).
Εκείνον τον πρώτο αμήχανο χειμώνα του '81, μαθαίναμε τα βασικά της τηλεόρασης. Εσύ...

Γέροντας Παΐσιος: Σε όποιο αφεντικό δουλεύεις από αυτό θα πληρωθείς

Οι απομακρυσμένοι άνθρωποι από τον Θεό πάντα απαρηγόρητοι βρίσκονται και διπλά βασανίζονται. Όποιος δεν πιστεύει στον Θεό και στην μέλλουσα ζωή, εκτός που μένει απαρηγόρητος, καταδικάζει και την ψυχή του αιώνια. Σε όποιο αφεντικό δουλεύεις, από ατό θα πληρωθής. Αν δουλεύης στο μαύρο αφεντικό, σου κάνει την ζωή μαύρη από εδώ. Αν δουλεύης στην αμαρτία, θα πληρωθής από τον διάβολο.

Αν εργάζεσαι την αρετή, θα πληρωθείς από τον Χριστό. Και όσο εργάζεσαι στον Χριστό, τόσο θα λαμπικάρεσαι, θα αγάλλεσαι. Αλλά εμείς λέμε:

Υπάρχουν και Έλληνες που αντιστέκονται στην προπαγάνδα του ΑΛΑΧαβούζου

Το βράδυ της Τρίτης 1/2/2011 η ομάδα της Σπιθας Β.Προαστίων βρέθηκε μπροστά στον τηλεοπτικο σταθμό ΣΚΑΙ στο Φάληρο για να διαμαρτυρηθεί για το ανθελληνικό περιεχόμενο του ντοκυμαντέρ " 1821 Η γέννηση ενός Εθνους" ...

Η προπαγάνδα συνεχίζεται παραχαρασσοντας την ιστορία μας και ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Νέα συμμετοχή! Μπήκε δυναμικά στο διαγωνισμό για το καλύτερο ανέκδοτο ο Πεταλωτής: "Ξενίζει η ιδεολογική προσέγγιση της απόφασης του ΣτΕ"


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzygEWYnJVY1V1VSy5XyzferSN4hhERGZnTyeSR4zPcNY0qKXSRSob6tFuCuDMsxPkicS2nCu7ZD1saLp81XyNmLnlPyvJWN_IwBblh0MgiyjXSCCW9wIopYW-6HE7_ct1UZAJALevqps/s1600/illegalaliens_12.jpg"Τα δικαστήρια έχουν δικαίωμα να εκδίδουν τις αποφάσεις που πιστεύουν, από εκεί και πέρα το θέμα θα κριθεί στην Ολομέλεια, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη στο σύνολό του" (ΧΑΧΑΧΑΧΑ), δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής (ΣΣ. Και εδώ η ίδια απάντηση στη φώτο αριστερά από τους φίλους μας τα ζώα...) κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για το δικαίωμα του "εκλέγειν και εκλέγεσθαι" των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές

"Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι...

Ιερώνυμε και Διαμαντοπούλου γρηγορείτε.. Βλέπετε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας... "'Οργιο Εθνικισμοφασιστών"..

... σε εκδήλωση, την 25 Μαρτίου (Μην το πείτε στο GIORGO γιατί θα βγάλει σπυράκια) το 2009 από νεανική χορωδία του ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς, που τιμούν τον Καραϊσκάκη.

Ιερώνυμε βγάλε αμέσως απόφαση και καθαίρεσε από τα καθήκοντά τους, αυτά τα 'καθάρματα' τους παπάδες, που έκαναν την σύνθεση του τραγουδιού και που τόλμησαν να μιλήσουν για έναν Έλληνα οπλαρχηγό, που τα έβαλε με τους 'φίλους' Οθωμανούς.
Είναι δυνατόν να γίνεται τέτοια 'προπαγάνδα' υπέρ των ηρώων του 21' όταν εσύ ο ίδιος λες πως δεν υπάρχουν ξεχωριστοί άνθρωποι;
Πως το επιτρέπεις;

Και εσύ Αννούλα Bilderberg, γρήγορα βρες ποια παιδιά συμμετείχαν για να πάνε αμέσως στο 'πειραματικό σχολείο' με καθηγήτριες την Δραγώνα, την Ρεπούση και την Φραγκουδάκη..

Σας λέμε ότι το τραγούδι είναι ύμνος στο 'φασισμό' και 'εθνική, ελληνική συνείδηση'..
Μεριμνήστε.. Χανόμαστε..
Ακούστε και μόνοι σας

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:"ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΩ"-ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ!



ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

-Όσοι παρακολουθούν την ακριβή διατύπωση της έννοιας "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ",γνωρίζουν πως όταν ακούγεται αυτούσια ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ:Την έχουν πει στο παρελθόν "μεγάλα πνεύματα" όπως οι Μπους,ο Γιωργάκης και άλλοι πολλοί.

Επομένως,ας Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο HELLAS-ORTHODOXY

ΔΟΛ-ια συμμαχία ανθελλήνων κατά του ΣΤΕ

Έπαθαν τέτοιο σοκ στο 'συγκρότημα' που το φυσάνε και δεν κρυώνει...
Βρέθηκαν κάποιοι πατριώτες με αμόλυντη εθνική συνείδηση, μαχόμενοι υπέρ των συμφερόντων μας και άρχισαν την ειρωνεία και την προπαγάνδα τα τσιράκια του ΔΟΛ.
Δεν πειράζει παιδιά,...Ξυδάκι, ξυδάκι..

Ο Θέμος 'κατακεραυνώνει' Πα.Σο.Κ., Αριστερούς και λοιπούς γραικύλους

Όταν το Συμβούλιο της Επικρατείας βγάζει αποφάσεις που παγώνουν ολόκληρα αναπτυξιακά  έργα  για να μην πειραχθεί ένα δεντράκι είναι «καλό και άγιο» για την προοδευτική υποκριτική αριστερά. Τώρα που πήρε την άκρως σημαντική ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ να μην επιτραπεί η ΨΗΦΟΣ των αλλοδαπών στις εκλογές, χάριν της εθνικής ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ το λένε αντιδραστικό και φασιστικό.

Οι υστερικές επιθέσεις κατά του ΣτΕ για την ιστορική απόφαση που είναι ένα πρώτο βήμα για να σταματήσει η συνολική  κατάληψη  της χώρας από κάθε είδους μετανάστες, γίνονται κατά σύμπτωση απ’ τους ίδιους κύκλους που…

Όταν οι πολιτικοί ασελγούν πάνω στο σύνταγμα.

Ο Κλεισθένης γράφει.

Το Δ’ τμήμα του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για την παραχώρηση δικαιώματος του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» στους μετανάστες. Περιμένουμε με αγωνία την απόφαση της ολομέλειας που κατά την γνώμη των ειδικών δεν θα ανατρέψει τη απόφαση του Δ’ τμήματος.
Αυτή η απόφαση εκθέτει την κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ, την κοινοβουλευτική του ομάδα, τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νόμο, και ιδιαίτερα τους δύο υπουργούς ( Βενιζέλο και Λοβέρδο) που είναι συνταγματολόγοι.
Έχω ξαναγράψει για...

Ο Ι. Βρούτσης για την φορολογική πολιτική της κυβέρνησης

«Η πρόβλεψη του άρθρου 13 του Προσχεδίου Νόμου του ΥπουργείουΟικονομικών, σχετικά με τη μη υποχρέωση των φορολογικών ελεγκτικώνοργάνων να δεσμεύονται από τη φορολογική νομοθεσία για τη φοροδοτικήικανότητααποτελεί «βόμβα» στο οικοδόμημα του Φορολογικού μας Συστήματος.Με την εισαγωγή τέτοιων...

Κύριε Παπανδρέου. Ποιος κυβερνάει επιτέλους την Ελλάδα;;



Αυτό το κρυφτό που παίζει η σημερινή κυβέρνηση είναι απαράδεκτο. Αφήνει επίτηδες θολό το πεδίο και καλλιεργεί έντεχνα μια σύγχυση, ως προς το ποιος είναι ο πραγματικός κυβερνήτης και επομένως ο πραγματικά υπεύθυνος για την κατάσταση στη χώρα. Αν ρωτήσετε τους Έλληνες για το ποιος είναι ο πραγματικός κυβερνήτης της χώρας, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα. Η αυθόρμητη απάντηση των μισών θα είναι η τρόϊκα, ενώ των άλλων μισών η κυβέρνηση.  

Αυτή η σύγχυση εξυπηρετεί την κυβέρνηση, αφού...

Τελικά τι είπε ο Καραμανλής στον Τράγκα;

Η απάντηση...

Στρος Καν: "Ή ΔΝΤ ή Πόλεμος"... Η νέα παγκόσμια, οικονομική, διακυβέρνηση προ των πυλών

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ Strauss-Kahn δήλωσε  πως το διεθνές νομισματικό ταμείο είναι έτοιμο να βοηθήσει τόσο την Αίγυπτο όσο και άλλα κράτη που μαστίζονται από υψηλά επίπεδα ανεργίας, να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αλλά εάν δεν το πράξουν διακινδυνεύουν εσωτερική αστάθεια αλλά και πόλεμο.
Ο ίδιος είπε πως οι συνεχώς αυξανόμενες τιμές τροφίμων μπορεί να αποτελέσουν την αφετηρία για «εν δυνάμει καταστροφικές συνέπειες¨, για τα πιο πτωχά κράτη, ενώ προειδοποίησε...

Ε, ρε κρεμάλες που σας χρειάζονται...:Κατάργησαν τις εκδηλώσεις γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τις αντικατέστησαν με εκδηλώσεις γιά το..Ολοκαύτωμα


''ΜΠΡΑΒΟ'', στον πρωθυπουργό της Ελλάδας GAP, στον υπουργό Εξωτερικών και στους ''άξιους'' διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ: Κατάργησαν τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τις αντικατέστησαν με εκδηλώσεις γιά το...Ολοκαύτωμα. Στις 10 Φεβρουαρίου '11 εφέτος η καθιερωμένη εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα, στο γενικό προξενείο Νέας Υόρκης...
''Aνεπιθύμητοι'' οι...'Ελληνες και οι Ελληνοαμερικανοί γιά την εθνική τους επέτειο, αλλά ευπρόσδεκτοι οι Αμερικανο-Εβραίοι, που κατηγορούν-συκοφαντούν γραπτά Ομογενείς κι ελληνικά ΜΜΕ ως ''αντιαμερικανούς'', ''παρανοϊκούς'', ''ξενόφοβους'', ''λυσσαλέους αντισημίτες'' κ.ά.
(Παρά την εντυπωσιακή δουλοπρέπεια του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και των διπλωματικών μας αποστολών στις ΗΠΑ, δεν είδαμε...

Το κλειδί για το Αιγαίο

Το ‘κλειδί’ για μια δίκαιη λύση στο Αιγαίο και ο ...τρίτος δρόμος!

Του Σάββα Καλεντερίδη

Ενώ η χώρα διανύει την πιο δύσκολη περίοδο από ίδρυσης του νέου ελληνικού κράτους, με το εξωτερικό χρέος να φθάνει το 150% του ΑΕΠ και το κράτος, τους παραγωγικούς φορείς, τα κόμματα, τον πολιτικό κόσμο και την ίδια την κοινωνία να αδυνατούν να αντιληφθούν το μέγεθος της απειλής που επικρέμεται πάνω από την Ελλάδα, και ως εκ τούτου, αδυνατούν να βρουν τη λύση που θα βγάλει τη χώρα από το τραγικό αδιέξοδο, οι εξελίξεις στη ΝΑ Μεσόγειο έρχονται να λειτουργήσουν ως...

Το Ισραήλ έβαλε στόχο τα φαρμακεία μας...

12 Ιανουαρίου κατοχύρωσαν το domain.
superpharm.gr
Να σας θυμήσω  λίγο τι έγινε στις 11/1/2010 και στις 14/1/2010??
11/1 μάθαμε για...

Άγριο 'χέσιμο' στον Πρετεντέρη από τον Χατζηνικολάου...

Από τις φορές που μπορούμε να πούμε ότι συμφωνούμε με τον Χατζηνικολάου..
"Έπιασε" τον Πρετεντέρη και τον 'πέρασε' γενιές 14.

"Κύριε Πρετεντέρη ποιός είναι ο υπόκοσμος; Εμείς που κριτικάρουμε τον Σημίτη ή αυτοί που τον υπερασπίζονται σαν εσάς;"
"Μήπως έχετε επηρεαστεί από το 'εργασιακό περιβάλλον'.. Ξέρετε εσείς... Μεγαλοεργολάβοι κτλ..Όλοι αυτοί που ευεργετήθηκαν επι Σημίτη"

"Αλλά τι θα μπορούσατε να πει ο Πρετεντέρης που...

3 Χρόνια Φυλακή ο Βοσκόπουλος...

Καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση ο Τόλης Βοσκόπουλος για χρέη στο Δημόσιο....αλλά...

Δεν εισπράττω, δεν εισπράττω

ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ελληνικές συνθήκες τα κινήματα «ανυπακοής» δεν προσφέρουν κάτι ουσιώδες στο κοινωνικό σύνολο. Από τα γεγονότα αποδεικνύεται ότι ούτε η κυβέρνηση προσφέρει, καθώς όχι μόνον δεν λύνει αλλά αντιθέτως εντείνει προβλήματα με τις επιλογές της.


ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με την ίδια προχειρότητα όπως και τα εν λόγω κινήματα. Αυτές τις...

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ



Το πρωινό της εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, της μεγαλύτερης προδοσίας στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού (Λαθρονομοσχέδιο), η παρέα των παιδιών που αγωνιούσε και αγωνιζόταν νομικά για την Ελλάδα, μαζί με τους δύο δικηγόρους νοιώθανε πολύ μόνοι.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με...