Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2014

Πυραυλοκίνητος Ηλίας Κάσιαδιαρης μέσα από τα κελιά της Τιμής: "Δεν υπάρχει σωτηρία για τους κλέφτες και τους προδότες Σαμαρά και Βενιζέλο.. Θα μπούνε φυλακή για τα εγκλήματά τους"

Αυτή την εικόνα έτρεμαν οι "δημοκράτες"
Πραγματικά δε χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα...

Απλά βρείτε 60 λεπτά και ακούστε τον Ηλία Κασιδιάρη...

Η Αριστερά που "καίγεται" για την εξουσία και το θλιβερό παράδειγμα της Ρεπούση - ΒΙΝΤΕΟ

Θλιβεροί επαίτες της εξουσίας αποδεικνύονται ακόμη μια φορά οι...αριστεροί, διεθνιστές που προσωποποιούνται πλήρως στο λόγο και τις πράξεις της "συνωστισμένης" Μ. Ρεπούση.

Η κολαούζα του μπάρμπα - Φώτη Κουβέλη με αφορμή τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά αφού ομολόγησε την "ιστορική ευκαιρία" της Αριστεράς να κυβερνήσει και να μην την αφήσει να πάει χαμένη.

Αυτό το θλιβερό υποκείμενο που.....

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΖΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ: ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!


Μ’ ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, που ανέβασε στο facebook, αποχαιρέτησε το παλικάρι του ο τραγικός πατέρας του λοχία Αναστάσιου Μεζάλα, που έχασε τη ζωή του στην άσκηση στο Βόλο:
«Ορκίζομαι μοναχοπαίδι μου πως θα πληρώσουν οι δολοφόνοι. Θα πληρώσουν για τις...

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Χρυσή Αυγή - Η τελευταία Ελπίδα

Εδώ και 11 μήνες η Χρυσή Αυγή βρίσκεται υπό μια συνεχή πίεση από το σάπιο και ανθελληνικό σύστημα που κυβερνά την χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Μια πίεση που κανένας άλλος φορέας δεν θα είχε αντέξει. Δυστυχώς σε αυτή την ιστορία έχουν εμπλακεί ενεργά και έχουν παίξει σημαντικό και βρόμικο ρόλο δύο πυλώνες της Ελληνικής κοινωνίας.

Η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία. Μεμονωμένα τμήματά τους (με καθοδήγηση και πλήρη κάλυψη από Αθανασίου και Δένδια), παραδόθηκαν στις ορέξεις του ανδρείκελου που παριστάνει τον πρωθυπουργό και ξεφτίλισαν τους θεσμούς που δήθεν υπηρετούσαν στα μάτια των Ελλήνων. Τα εγκλήματά τους γνωστά και περιττή η αναφορά τους.  Πίστεψαν όμως ότι, με αυτή την επιχείρηση “σοκ και δέος” που έστησαν κάποιοι επίορκοι με “εντολή Σαμαρά”, το Κίνημά μας θα διαλυόταν. Κούνια που τους κούναγε! Αντίθετα λοιπόν με τις προβλέψεις της γαλάζιας πιάτσας της Συγγρού, εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!
Όλες αυτές οι διώξεις έχουν δημιουργήσει μια συμπαγή ομάδα Αγωνιστών που δεν τους δένουν τα πάρτι, η Μύκονος, τα σαλέ, τα ακριβά δείπνα, τα κλειστά κλαμπ, οι κομπίνες, οι μίζες και οι φουσκωμένοι λογαριασμοί εντός και εκτός Ελλάδας. Μας δένει το ΑΙΜΑ των Νεκρών Αδερφών μας, οι παράνομες και άδικες φυλακίσεις μας, η αγάπη μας για την Πατρίδα και πάνω απ’ όλα η Πίστη μας. Η Πίστη σε Αξίες και Ιδανικά. Αυτό είναι το “μυστικό” που δε θα κατανοήσουν ποτέ τα...

ΑΦΟΥ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΝΕΙ Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ: ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ 223% ΤΟ 2014!

mudik-lebaran-di-bangladesh-1
Τα ψοφόσκυλα του Σαμαρά («εμπρός να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας»), κάνουν το κορόιδο και δε δίνουν στοιχεία για τα κύματα της λαθρομετανάστευσης στο Αιγαίο, οι παπαγάλοι τους των καθεστωτικών ΜΜΕ ομοίως, αλλά δίνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία αυτά, μέχρι τέλος Αυγούστου 22.089 λαθρομετανάστες πέρασαν στην Ελλάδα από τη θάλασσα (αύξηση 223,22% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013). Η κατάσταση αναμένεται να.....

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ! ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!

079B51DF5618D9A6D72E1ABACE3EAC64
Κορώνες, απειλές και εντέλει επιστροφή και “ναι σε όλα”. Εχει καταντήσει προβλέψιμο και βαρετό. Το σκηνικό με τις συζητήσεις στη Βουλή, ή με τις αρνήσεις των βουλευτών στα κανάλια πως δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα και άλλα τέτοια, ή οι “παρατηρήσεις” των βουλευτών που φεύγουν καταγγέλοντας και επιστρέφουν στο μαντρί όταν βλέπουν τα δύσκολα, είναι το ίδιο άχαρο, το ίδιο στείρο, το ίδιο απαράδεκτο ως τακτική.
Γιατί στο τέλος ΠΑΝΤΑ ψηφίζουν. Εκεί που έφτυναν ΠΑΝΤΑ γλύφουν…
Ο Νικήτας Κακλαμάνης, τα είπε με.....

ΙΔΟΥ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: “Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ” ΛΕΕΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ – ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

wpvbflwapg52938b529156e

Οι Σπαγγοραμένοι της Αριστεράς, που δήθεν διεκδικούν και δήθεν ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους, εφαρμόζουν σταλινικές μεθόδους (αυτές τις  ξέρουν καλά) για τους εργαζόμενους που έχουν την ατυχία να εργάζονται στις επιχειρήσεις τους, που και απλήρωτους τους αφήνουν και τους διαβάλλουν που διαμαρτυρήθηκαν!
Ιδού, ο Κ.  Αρβανίτης χλευάζει την… εργατική τάξη, που τόσο κόπτονται στην αριστερά και σκίζουν τα ιμάτιά τους βρέχοντας τα με τα κροκοδείλια δάκρυα τους, και λέει ότι τον εκβίασαν (μιλώντας για τους απλήρωτους τεχνικούς του Ραδιοσταθμού “Στο Κόκκινο”) για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους!
Δεν φτάνει που .....

Ομιλία - ράπισμα στο καθεστώς η ομιλία του διωκόμενου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μ. Αρβανίτη: "Ο Λαός έχει πει ήδη ΟΧΙ στην προδοτική συγκυβέρνηση"

Χειμαρρώδης ο λόγος του Συναγωνιστή Μ. Αρβανίτη στο Κοινοβούλιο με αφορμή τη συζήτηση για την πρόταση εμπιστοσύνης της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνεπήρε με τον πύρινο λόγο του λέγοντας πως ο λαός έχει ήδη καταψηφίσει τους προδότες και τους κλέφτες και σύντομα θα φανεί και στις κάλπες...

Δείτε το βίντεο...

Η κομμουνίστρια μάνα του Βερύκιου λατρεύει τον Σαμαρά γιατί της θυμίζει τον “πατερούλη” Στάλιν!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σε γνωστή ιστοσελίδα διαβάσαμε την παρακάτω «παραπολιτική» διαρροή, που ωστόσο δείχνει ποιοι και ποιες λατρεύουν τον κατοχικό πρωθυπουργό της δυστυχίας μας:
«Κοντά εικοσιπέντε χρόνια είναι γνωστές στο στρατιωτικό ρεπορτάζ οι ιδιαίτερες σχέσεις του Δήμου Βερύκιου με τον Αντώνη Σαμαρά που τις βλέπαμε στους διαδρόμους του ΥΠΕΘ κάθε φορά που έρχονταν ως βουλευτής Μεσσηνίας για την προώθηση κοινωνικών αιτημάτων. Διαπροσωπικές σχέσεις που διατηρήθηκαν και τα χρονιά της πολιτικής εξορίας του νυν πρωθυπουργού . Ωστόσο χτες στα βαφτίσια του υποβρυχίου ΠΙΠΙΝΟΣ κατά την συνάντηση του.....

"Πολιτισμός' στη Νότια Αφρική...Κλέφτες πιάστηκαν από το πλήθος που τους λίντσαρε και τους έκαψε ζωντανούς!!!

Σας μεταφέρουμε μια είδηση που διαβάσαμε στο newsit και στη συνέχεια τη σχολιάζουμε...

Δύο νεαροί Νοτιοαφρικανοί που κατηγορούνταν για διαρρήξεις λιντσαρίστηκαν από ένα εξοργισμένο πλήθος που τους έκαψε ζωντανούς σε μια παραγκούπολη κοντά στο Πιτερμάριτζμπουργκ, στα ανατολικά της χώρας.  
"Περίπου 200 άνθρωποι εισέβαλαν στο σπίτι όπου κρύβονταν οι δύο νεαροί μαζί με τα κλοπιμαία τους. Τους χτύπησαν και στη συνέχεια τους....

Το θλιβερό πολιτικό παράδειγμα του μπαρμπά - Φανούρη Κουβέλη


Το θλιβερό πολιτικό παράδειγμα του μπαρμπά - Φανούρη Κουβέλη

«Εκεί που έφτυναν, τώρα γλείφουν». Το γνωστό λαϊκό γνωμικό ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Κουβέλη και των υπολειμμάτων της ΔΗΜΑΡ, καθώς ουσιαστικά υποτάσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ άνευ όρων, από τον οποίο έφυγαν το 2010,  επειδή τον θεωρούσαν πολύ ακραίο για τα «ανανεωτικά» γούστα τους. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να παραθέσουμε μια μικρή «χαριτωμένη» ιστορία, με χαρακτήρα «παραβολής».
Έχεις, λοιπόν, ένα σπίτι. Μικρό μεν, αλλά ευάερο, ευήλιο και με «ωραία θέα». Διατηρείς άριστες σχέσεις με τους γείτονες, που κατοικούν στις.....

Η μαρξιστική σχολή της Φρανκφούρτης και τα “αντιρατσιστικά” νομοσχέδια


Η μαρξιστική σχολή της Φρανκφούρτης και τα “αντιρατσιστικά” νομοσχέδια

Οι «αντιρατσιστικοί» νόμοι έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης σχολή της Φρανκφούρτης, που ιδρύθηκε το 1920 στην ομώνυμη πόλη. Ιδρυτές ήταν άνθρωποι κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, με στόχο να εφαρμόσουν τον κομμουνισμό στην Δύση, ήσυχα και με την σταδιακή υπονόμευση του λαϊκού πολιτισμού. Το κίνημα αυτό είναι γνωστό ως «Πολιτιστικός Μαρξισμός». Ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά ονόματα του είναι ο Ηerbert Marcuse.
H άποψη του ήταν ότι.....