Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2013

ΟΤΑΝ Ο «ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ» ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ! - ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ QUIZ

image0061-300x210
Θαυμάστε τον μέγα… δημοκράτη και… «κυνηγό των ναζί» Μάκη Βορίδη, την εποχή που διάλεγε να φωτογραφιστεί με φόντο ναζιστική αφίσα (Olympia 1936), η οποία υπήρχε ανηρτημένη προφανώς στα γραφεία του κόμματός του, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΝΑ». Και προφανώς αισθανόταν υπερήφανος γι’ αυτήν, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα την είχε αποκρύψει πριν τον επισκεφθούν οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι για τη συγκεκριμένη συνέντευξη.
Έχετε δει πουθενά την συγκεκριμένη φωτογραφία, την οποία την έχουν στη διάθεσή τους οι πάντες; Όχι βέβαια! Γιατί;
Διότι, προφανώς, ο κύριος αυτός χαίρει πλήρους ασυλίας από τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας (τα οποία είναι γνωστό ποιών τα συμφέροντα εκπροσωπούν) και ως εκ τούτου και από τα κόμματα της ξεπουλημένης και ξεφτιλισμένης αριστεράς, που είναι τσιράκια των διεθνών εξουσιαστών.
Τα συμπεράσματα δικά σας!
(ΥΓ) 1: Περιμένουμε από...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής από το Xagr.net με τον Κασιδιάρη

Απόψε στις 22:00 οι συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος απαντούν σε όλες τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχεται σωρηδόν τις τελευταίες ώρες το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών

- σχολιάζουν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας

- κάνουν "φύλλο και φτερό" την τραγελαφική έκθεση που απέστειλε ο Δένδιας στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ...

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής προς τους Έλληνες Εθνικιστές

Το τηλεοπτικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Έλληνες Εθνικιστές.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Ξεφτιλίστηκαν στη βουλή οι υποκριτές του αντισυνταγματικού τόξου - Ζήτησαν ενός λεπτού σιγή για τον νεκρό και επειδή συμφώνησε η Χρυσή Αυγή, την απέσυραν!- ΒΙΝΤΕΟ

Οι ψηφοθήρες του Σύριζα έκαναν πρόταση για τήρηση ενός λεπτού σιγής εις μνήμην του 34χρονου και μόλις συμφώνησε η Χρυσή Αυγή την απέσυραν φωνασκώντας. Μιλάμε για το χειρότερο είδος εκμετάλλευσης ενός τραγικού συμβάντος από κάποια άθλια κομματόσκυλα και από ολόκληρο το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας.

Εντελώς υποκριτικά και με στόχο να εκμεταλλευτούν τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου για ψήφους οι Συριζαίοι...

Τα γραφεία μας έμειναν καθαρά από τις ορδές των παρακρατικών του καθεστώτος..

Συντονισμένη με τα κανάλια και το κράτος υπήρξε η επίθεση και η καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας από ομάδες παρακρατικών, οι οποίες επεχείρησαν επιθέσεις εναντίον των γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου σε πολλά σημεία της Ελληνικής επικράτειας. Οι παρακρατικοί, οι οποίοι σε όλες τις περιπτώσεις είχαν την συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, έδρασαν ως το μακρύ χέρι του καθεστώτος.
Αφού οι αστυνομικές αρχές δεν......

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στο Κερατσίνι - Πήραν με τις πέτρες τους παρακρατικούς

Την οργή και αγανάκτηση κατοίκων του Κερατσινίου και της Νίκαιας προκάλεσαν τα χθεσινά αίσχη και η ασυδοσία οργανώσεων της κοινοβουλευτικής και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, οι οποίες και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν ένα τραγικό γεγονός, αποκομίζοντας όποια μικροπολιτικά οφέλη. Η δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος βεβαίως, βαραίνει κυρίως τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υιοθετώντας τις πρακτικές της Αριστεράς, επιχειρεί να προσδώσει πολιτική χροιά στην δολοφονία ενός ανθρώπου.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η χθεσινή πορεία των εκμεταλλευτών του ανθρώπινου πόνου εξελίχθηκε σε.....

Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΜΕ!!!

image002-161
Γράφει ο Αντίοχος.

Το ρόλο του «τιμωρού» της Χρυσής Αυγής για λογαριασμό ολόκληρου του σάπιου πολιτικού συστήματος της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, έχει αναλάβει τις τελευταίες ημέρες (μετά την συνάντησή του με τον κατοχικό φον Αντωνάκη…) ο «πολύς» Μάκης Βορίδης, προκειμένου να γίνει ο επόμενος κατοχικός «πρωθυπουργός» της χώρας.
Ιδού υπέρ ποιών απόψεων «επιχειρηματολογεί στο εσωτερικό της κυβερνητικής παράταξης» ο Βορίδης, σύμφωνα με όσα μετέφερε εκ μέρους του ο δημοσιογράφος Γ. Κουβαράς στο βραδινό δελτίο του καναλιού star:

Η Λιάνα - πασιονάρια της Εκάλης - καλεί σε δολοφονίες Ελλήνων εθνικιστών... Σιγά μη διωχθεί από εισαγγελέα!

Χωρίς τίτλο

Στα πλαίσια της τεράστιας εκστρατείας κράτους, δημοσιογραφικών λακέδων, κομμάτων και φυσικά των παρακρατικών αναρχικών και αριστεριστών η οποία έχει εξαπολυθεί από νωρίς σήμερα το πρωί και έφτασε μέχρι του πρωτοφανούς και πρωτόγνωρου σημείου να διενεργηθεί έρευνα της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία πολιτικού σχηματισμού, η βουλευτής του κομμουνιστικού κόμματος Λιάνα Κανέλλη, προέβη από βήματος της Βουλής σε μια δήλωση η οποία προτρέπει σε δολοφονικές επιθέσεις εις βάρος Χρυσαυγιτών.
Η εκ των Βορείων Προαστίων της μεταπολιτευτικής μπουρζουαζίας ορμώμενη, κομμουνίστρια βουλευτής, αφού.....

Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου


Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

"Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα την δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι και διαψεύδει κάθε εμπλοκή του κόμματος. Όλα τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην δημιουργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα, δίνοντας πολιτικό χαρακτήρα σε ένα τραγικό συμβάν".

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Σαμαροφρουροί του antinews: Η κυβέρνηση αγναντεύει τη Χρυσή Αυγή να καλπάζει

Μπορεί η πιάτσα Συγγρού να διακινεί καταφανέστατα ψευδείς («μαϊμού») δημοσκοπήσεις, στις οποίες τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής κινούνται μεταξύ… 8,3% και 15% το πολύ, αλλά κανένας δεν πείθεται. Ούτε καν οι δικοί της, που βλέπουν τον κίνδυνο να ’ρχεται και χτυπούν… καμπανάκια. Έτσι, ακόμα και το antinews, το «πρώτο βιολί» της «Ομάδας Αλήθειας» της ΝΔ...