Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 09, 2011

Όλα θολά κι απαίσια, πιο άθλια κι από πριν…

«Όλα θολά κι απαίσια, πιο άθλια κι από πριν…». Αυτά έγραφε ο Καρυωτάκης, και τα θυμήθηκα χθες το απόγευμα περπατώντας στη πόλη.
Είμαστε σε βαθιά κατάψυξη. Όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά. Κι αυτό είναι ίσως το χειρότερο.
Παντού μαγαζιά κλειστά, πρόσωπα συνοφρυωμένα, διάθεση άσχημη. Όλοι έτοιμοι να αρπαχτούν. Όλοι...

Το ΄χει πάρει απόφαση η Ντόρα....

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Δεν βγαίνουν τα νούμερα για την Ντόρα..

Το ξέρει ότι θα πρέπει να συμβούν 'σημεία και τέρατα' για να καταφέρει να μπει στη Βουλή.
Η μόνη της πιθανότητα είναι να κατορθώσει να πάρει ένα ποσσοτό της τάξεως του 5% στη Β' Αθήνας και περίπου 3,5% στη Θεσσαλονίκη για να έχει κάποιες ελπίδες..
Στη λογική αυτή λοιπόν...

24 ώρες αργότερα άλλοι τέσσερις διακινητές στα χέρια της Αστυνομίας στην Ορεστιάδα.

Και όμως δεν είναι φάρσα αλλά η ωμή πραγματικότητα πριν καλά καλά συμπληρωθούν 24 ώρες από την σύλληψη ενός Αφγανού διακινητή στο Πύθιο Έβρου,  Αστυνομικοί   της ειδικής ομάδας δίωξης  λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας συνέλαβαν  στην περιοχή Ορεστιάδας σήμερα (09/04/2011) τις πρώτες πρωινές ώρες άλλους....

Η Pravda προβλέπει παγκόσμια σύρραξη ΝΑΤΟ - Ρωσίας μέσα στο 2011...

Τις «ημέρες του 1939» λίγο πριν ξεσπάσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος θυμίζουν οι διεθνείς πολιτικές εξελίξεις και η γεωστρατηγική του πλανήτη, σύμφωνα με ανάλυση που δημοσιεύτηκε στην ρωσική εφημερίδα Pravda.
Το άρθρο αφού αναλύει την στρατηγική και την πολιτική του ΝΑΤΟ στην Ασία και την Ευρώπη και τον ρόλο της Ρωσίας, κλείνει με το ρητορικό ερώτημα «Μήπως όντως ζούμε ξανά «ημέρες 1939» και πρέπει οι δύο υπερδυνάμεις να υπογράψουν Σύμφωνο μη επίθεσης»;
Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει ότι:

Τα βρώμικα παιχνίδια των ΗΠΑ στον αραβικό κόσμο

Εσείς εισβάλλετε στο Μπαχρέιν, κι εμείς θα διώξουμε τον Καντάφι. Αυτή είναι εν ολίγοις η συμφωνία μεταξύ του Ομπάμα και της ηγεσίας της Σαουδικής Αραβίας.
Διπλωματικές πηγές στον ΟΗΕ, επιβεβαίωσαν πως η Ουάσιγκτον, μέσω της Hillary Clinton, έδωσε το πράσινο φως στους Σαουδάραβες να καταπνίξουν την δημοκρατική εξέγερση στο Μπαχρέιν, με αντάλλαγμα τη θετική ψήφο του Αραβικού Συνδέσμου στην επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Λιβύη.
Η αποκάλυψη έγινε από δυο διαφορετικούς διπλωμάτες, ένας εκ των οποίων....

Πόθεν Έσχες το 1999!.. Ρε γίγαντα Τσοχατζόπουλε πότε πρόλαβες και έκανες τέτοια περιουσία σε 10 και κάτι χρόνια

Είναι για γέλια και για κλάματα

Η συνάντηση του Θεοδωράκη με τους κατοίκους της Κερατέας

Δείτε και το βίντεο...

Ποιός αριθμός διευρευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, με θέμα το Αιγαίο, ξεκινά τη Δευτέρα;

Και ο τυχερός αριθμός είναι το....

Για ποια ΕΣΗΕΑ να απεργήσω;


Η ΕΣΗΕΑ λέει αποφάσισε απεργία και ζητά από όλους τους δημοσιογράφους να ταχθούν στο πλευρό της... Όπου τη συμφέρει αναγνωρίζει τους πάντες...

Φίλοι μου, εγώ δεν ήμουν ποτέ δημοσιογράφος... Τι και αν...

Το "σκοτεινό αφεντικό" της Τουρκίας

  • Ξεκίνησε ως ιμάμης, στην Τουρκία. Σήμερα, έχει δημιουργήσει ένα διεθνές θρησκευτικό - κοινωνικό -πολιτικό κίνημα, που στηρίζεται σε ευρύ δίκτυο επιρροής, στο οποίο συγκαταλέγονται ΑΕΙ και φιλανθρωπικά ιδρύματα, ένας ισχυρός όμιλος ΜΜΕ, επιχειρήσεις και μία τράπεζα. Πρόκειται για τον ισλαμιστή διανοούμενο Φετουλάχ Γκιουλέν, το κήρυγμα του οποίου συνδυάζει τον ισλαμισμό με τις δυτικές αξίες και πρακτικές.
  • Στην Τουρκία μέσα σε λιγότερο από 20 χρόνια έχει ιδρύσει το πανεπιστήμιο Fatih στην Κωνσταντινούπολη, 15 φοιτητικές εστίες, περισσότερα από 200 ιδιωτικά γυμνάσια και λύκεια, 20 ιατρικά κέντρα και 13 φιλανθρωπικά ιδρύματα, που δίνουν υποτροφίες και οργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Μήπως πρέπει να θυμηθούμε κάποια πραγματάκια για τον Κακλαμάνη...

Για όσους έχουν "κοντή" μνήνη, το EGERSIS τους τα επαναφέρει στη μνήμη

Soros: Μια ιστορία ανθελληνισμού και σποπιανικής προπαγάνδας

Ο ουγγροεβραίος κερδοσκόπος και αριστερών φρονημάτων δισεκατομμυριούχος Τζώρτζ Σόρος, τον οποίο κάλεσε στην Αθήνα, είδε και συνομίλησε μαζί του στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου, είναι ο μεγάλος χρηματοδότης της προπαγάνδας των Σκοπιανών σε βάρος της πατρίδος μας.
Είναι αυτός που βρισκόταν πίσω από την Καναδέζικη εταιρία ΤVX Gold (καθότι υπ’ αριθ. 1 μέτοχός της) στην οποία είχαμε δώσει το δικαίωμα εξόρυξης και εκμετάλλευσης των πλουσίων κοιτασμάτων χρυσού της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής πού τόσες αντιδράσεις είχε προκαλέσει από τους κατοίκους της Μακεδονίας με τα γνωστά επεισόδια.
Είναι τοις πάσι γνωστό οτι,

Όλοι οι πολιτικοί άφησαν το σημάδι τους στην Ελλάδα, ο ΓΑΠ θα αφήσει λεκέ!

Από την ίδρυση της χώρας μας μέχρι και σήμερα έχουν περάσει αμέτρητοι πολιτικοί σε πολλά πόστα. Αμέτρητες και οι πολιτικές αποφάσεις, αποχρώσεις και ιδεολογίες, από τις πιο ήπιες μέχρι τις πιο ακραίες. Όλοι τους κάτι άφησαν πίσω τους. Ακόμη και οι χειρότεροι.
Μέχρι και η χρεοκοπία Τρικούπη, με τα υπέρογκα δάνεια που αυτός λάμβανε, μας άφησε έργα υποδομής που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε.
Μετά την....

Σαν σήμερα γεννιέται το 1926 ένας άνθρωπος που ο ανδρικός πληθυσμός θα τον ευγνωμονεί για δεκαετίες..

Είναι ο...

Κακλαμάνης: "Η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση."

Ένα 'πράσινο' χωριό με 'γαλάζια' απόχρωση...

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στο συνέδριο του economist η Υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, αποκάλυψε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα, ένα χωριό στην Ελλάδα, στην περιοχή της Άρτας, θα αποτελέσει πρότυπο "πράσινης ανάπτυξης", καθώς θα είναι αυτόνομο ενεργειακά.
Σήμερα λοιπόν σας αποκαλύπτουμε, πως ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, νυν γαλάζιος βουλευτής, έχει χώσει 'το χεράκι του στο βαζάκι με το μέλι'(βλέπε επιχορηγήσεις..)..
Τι έκανε δηλαδή;
Πρώην συνεργάτης του, δικηγόρος και διορισμένος από τον ίδιο τον βουλευτή όταν ήταν Υπουργός, διευθυντής σε μεγάλο ίδρυμα της χώρας, έχει ανοίξει γραφείο,

Άν είσαι ΠΑΣΟΚ και αγοράζεις δομημένα, γίνεσαι υπουγός, αν είσαι ΝΔ πας σε εξεταστική


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΡΙΖ΄  
Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:  
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,............................................................................Πρέπει να ακουστεί στο Κοινοβούλιο ότι ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας ο κ. Κουτρουμάνης τότε ως μέλος του ΤΕΑΠΟΚΑ, ψήφισε υπέρ της αγοράς του δομημένου ομολόγου. Στη δε ένορκη κατάθεσή του είπε ότι....

Νέο ρεκόρ Πα.Σο.Κ.: Στο 1,69 η αμόλυβδη, στο 1 ευρώ!!! το πετρέλαιο θέρμανσης και στα 2 ευρώ!!! η ενισχυμένη αμόλυβδη..

Συγχαρητήρια σε Ρόβλια και Χρυσοχοΐδη..
Α,και παραλίγο να το ξεχάσουμε.. Ο Καραμανλής φταίει φυσικά για την βεζίνη και το πετρέλαιο

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάνε οι τιμές των καυσίμων στην χώρα μας και οι μετακινήσεις για την περίοδο του Πάσχα που πλησιάζει αναμένεται – αν ...γίνουν – να “κάψουν” κυριολεκτικά τους πολίτες.
Παράλληλα, τα νοικοκυριά βρίσκονται μπροστά στο δίλημμα να “ξηλωθούν” τώρα, αποθεματοποιώντας πετρέλαιο θέρμανσης ενόψει του χειμώνα, ή να περιμένουν με την ελπίδα ότι...

Γιουχάισμα σε Πάγκαλο στην Ελευσίνα

3η γιορτή Patria... με εθνοπάθεια


Σας παρουσιάζουμε ολοκληρωμένο το πρόγραμμα της τρίτης γιορτής του περιοδικού Patria, που θα λάβει χώρα στις 10 Απριλίου.

Μετά από ένα έτος όπου είδαμε να πλήττονται βασικοί πυλώνες της εθνικής μας υπόστασης, όπως η έννοια της ιθαγένειας αλλά και να γίνεται προσπάθεια ποινικοποίησης όσων αντιδρούν στην μετανάστευση. Μετά από ένα έτος όπου η εθνική κυριαρχία της χώρας και επίσημα μειώθηκε ενώ τα εθνικά θέματα βαίνουν σε ολοκληρωτικό ξεπούλημα.

Μετά...

Το μεγάλο ερωτικό σκάνδαλο επώνυμου ζεύγους στην Ελούντα…

 Πόσα ξέρεις ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, πόσα ξέρεις...

Τι καημούς και αναμνήσεις μας έφερε αυτή η φωτογραφία…
Μαζί όμως με τη νοσταλγία των χρυσών εποχών της δόξας, ανέσυρε και μία ερωτική ιστορία, ένα παράνομο φλερτ που συγκλόνισε όλους όσους βρέθηκαν στην Ελούντα εκείνο το καλοκαίρι.
Ήταν λοιπον το καλοκαίρι του 1995.

Η ώρα της αλήθειας

 Του Φαήλου Κρανιδιώτη
Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Είναι η χώρα που κυβέρνησε ο Σημιταράς ο Κουρδοφάγος. Είναι το δοβλέτι όπου εκλέχτηκε βουλευτής κι έγινε υφυπουργός Παιδείας η Κούρκουλα, γιατί έπαιζε επί χρόνια την καθυστερημένη στην «Λάμψη». Εδώ είναι ο τόπος με τα 15 κανάλια και τα 10.000 σκυλάδικα, η χαρά του Πακιστανού και του «αντεξουσιαστή» Βορείων Προαστίων. Εδώ κάποιοι πιστεύουν, πως κατοικούν χρυσόψαρα, που έχουν μνήμη δυο λεπτών.
Τί παίζει λοιπόν εσχάτως εδώ στην γυάλα με τα χρυσόψαρα; Θα σας πω εγώ τι βλέπω. Η μαντάμ, δεν… Με τίποτα, αδέρφια. Το...