Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015

13 Οκτωβρίου 1904: Περνά στο πάνθεον των Ηρώων ο Παύλος Μελάς - Ο Ελευθερωτής της Μακεδονίας



Όσο ευφάνταστα μπορεί κανείς να σκεφτεί πώς θα ήταν η Ελλάδα χωρίς την πρόωρη απώλεια του Ίωνα Δραγούμη το 1920, άλλο τόσο ευφάνταστα αναρωτιέται πώς θα ήταν αν ο Παύλος Μελάς δεν είχε σκοτωθεί τόσο νωρίς. Το ότι και τα δύο αυτά πολύ σημαντικά πρόσωπα της νεώτερης ιστορίας μας είχαν συγγενικό δεσμό και ταυτότητα σκέψεων και ενεργειών μπορεί να είναι μια απλή συγκυρία ή μπορεί και να οφείλεται μέσα στην ατμόσφαιρα που ανατράφηκαν…   
Εκατόν έντεκα χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Παύλου Μελά. Λίγο έως πολύ όλοι....

Κανίβαλοι Ρομά επιτέθηκαν και δάγκωσαν 34χρονη στη Ρόδο


Κανίβαλοι Ρομά επιτέθηκαν και δάγκωσαν 34χρονη στη Ρόδο

Θύμα άγριας επίθεσης από ομάδα 5 αθίγγανων έπεσε 34χρονη στη Ρόδο, όπως κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία.
Σύμφωνα με την 34χρονη, οι αθίγγανοι επιτέθηκαν αναίτια και αιφνιδιαστικά στην ίδια, χτυπώντας τη αγρίως. Μάλιστα αφού την πέταξαν στο έδαφος, άρχισαν να τη δαγκώνουν με λύσσα, προκαλώντας της ακρωτηριασμό της μύτης!
Η παρέμβαση των περίοικων που άκουσαν τις απελπισμένες κραυγές της γυναίκας, της έσωσαν τη ζωή, καθώς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή υπό το φόβο της αστυνομικής παρέμβασης και το θύμα μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Ρόδου.
Η περιπέτειά της όμως δεν είχε λήξει: στο περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου την περίμενε η...

Παναγιώταρος στη Βουλή: "Αριστεροί και δεξιοί φέρατε το μνημόνιο της υποταγής και της εξαθλίωσης" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Την ενοχή του πρώην υπουργού Παπαντωνίου για απόκρυψη 1,3 εκατ. ευρώ ζήτησε ο εισαγγελέας


Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Την ενοχή του πρώην υπουργού Παπαντωνίου για απόκρυψη 1,3 εκατ. ευρώ ζήτησε ο εισαγγελέας

Την ενοχή του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννου Παπαντωνίου, και της συζύγου του Σταυρούλας, για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες που αφορά στο οικονομικό έτος 2009 ζήτησε από το δικαστήριο ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελήματων Παναγιώτης Πούλιος.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του για το ποσό του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ που φέρεται ότι δεν δήλωσε το ζεύγος Παπαντωνίου και αποκαλύφθηκε μέσα από την λίστα Λαγκάρντ και τον τραπεζικό λογαριασμό της HSBC. Για τον εισαγγελικό λειτουργό, το επίμαχο ποσό είναι ιδιαίτερα μεγάλο και δεν δικαιολογείται από....

«ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ»: «ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙ» ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΟΙ… ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

GEORGIADIS-TZITZIKOSTAS
Γράφει ο Αντίοχος

Στις εκκαθαρίσεις από τον Βαγγέλα των Μεσσηνίων αργόσχολων δημοσίων υπαλλήλων (87 τον αριθμό!), που είχε μαζέψει –με το κόλπο της απόσπασης- στην Συγγρού ο φον Αντωνάκης Σαμαράς, αναφέρεται ο πολύ καλά πληροφορημένος (εκ των έσω…) «Βηματοδότης» και δε χάνει την ευκαιρία να «καρφώσει» ποιον –ή μάλλον ποιους- υποστηρίζει ο πρώην για την αρχηγική πολυθρόνα της νουδούλας. Ιδού:
«… Η απόφαση θεωρείται κτύπημα στον κ. Σαμαρά, ο οποίος κατά τους φίλους του κ. Μεϊμαράκη στηρίζει παρασκηνιακά, παρά τις διαψεύσεις, την υποψηφιότητα του Απ. Τζιτζικώστα και εν μέρει του Αδ. Γεωργιάδη. Και κάτι ακόμη: στον δεύτερο γύρο μαθαίνω ότι ο Αδωνις σκοπεύει να στηρίξει Τζιτζικώστα».
Και εις ότι αφορά τον…

Ποιοι πρόσφυγες...;;; “Μεταμφιεσμένοι” τζιχαντιστές-επαγγελματίες δολοφόνοι εισβάλλουν καθημερινά στην Πατρίδα μας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Φωτογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την απάτη των «προσφύγων», τους οποίους το αντισυνταγματικό τόξο προσκαλεί και φιλοξενεί στην Ελλάδα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Πατρίδα μας και τους Έλληνες.
Μια μικρή μονάχα σύγκριση φωτογραφιών αρκεί για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο πως με όχημα το προσφυγικό ζήτημα χιλιάδες τζιχαντιστές σφαγείς περνούν τα ελληνικά σύνορα και εγκαθίστανται στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, με συνέπειες οι οποίες καθίσταται αδύνατο για την ώρα να υπολογισθούν.
Ακολουθούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες:

Ο Τσε Γκεβάρα, οι «θιγμένοι» του ΚΚΕ και μια οφειλόμενη απάντηση


Ο Τσε Γκεβάρα, οι «θιγμένοι» του ΚΚΕ και μια οφειλόμενη απάντηση

Τα θρασύδειλα υποκείμενα του ΚΚΕ ενοχλήθηκαν πολύ από τις αλήθειες για τον Αργεντίνο επαναστάτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα που γράψαμε στην επέτειο της δολοφονίας του και γι' αυτό κάτω από τον καθόλου πρωτότυπο τίτλο «Φασιστικές βρωμιές» γράφανε τα εξής:
«Τον κομμουνιστή επαναστάτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του στη Βολιβία από πράκτορες της CIA, τολμάνε και πιάνουν στη γραφίδα τους τα ναζιστοειδή, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους. Είναι ολοφάνερο, μόνο αρρωστημένοι εγκέφαλοι σαν και τους δικούς τους θα....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ;

merlel-tzitzikostas-2
Γράφει ο Αντίοχος

«Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε», ήταν πριν από μερικά χρόνια το διαφημιστικό σλόγκαν χλωρίνης στην τηλεόραση. Πράγματι, αυτός είναι κανόνας στη ζωή, εμπιστευόμαστε πάντα αυτούς που ξέρουμε, κι όχι τους αγνώστους.
Ποιον, λοιπόν, από τους υποψηφίους αρχηγούς της νουδούλας ξέρει, άρα και εμπιστεύεται, η φοβερή και τρομερή φράου Μέρκελ; Τον… «άφθαρτο Τζίτζι», που την συνάντησε στο Βερολίνο τον Μάρτιο του 2013!
Και βέβαια, δε μπορεί ο...

Μία περίεργη επίσκεψη τεσσάρων Αμερικανών γερουσιαστών στην Λέσβο


Μία περίεργη επίσκεψη τεσσάρων Αμερικανών γερουσιαστών στην Λέσβο

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μια περίεργη επίσκεψη κάνουν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα τέσσερις γερουσιαστές του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ. Πρόκειται για τους Ζαν Σαχίν, Ειμί Κλόουμπασαρ, Ελίζαμπεθ Γουώρεν και τον επικεφαλή των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Ρίτσαρντ Ντέρμπιν.
Σύμφωνα με το «Βήμα», οι γερουσιαστές συναντήθηκαν με τον υπουργό Ανάπτυξης κ.λπ., Σταθάκη και συζήτησαν διάφορα θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος. Προφανώς είναι απεσταλμένοι «επενδυτών», για να διερευνήσουν το έδαφος. Μέχρις εδώ κατανοητή η...

Για τον πατριωτισμό των άλλων… (A’ Μέρος)

Για κάποιους η Ελληνική Εθνική ιστορία είναι ένα πτώμα στο κενοτάφιο του οποίου κλαίνε και οδύρονται για τις αλησμόνητες -πλην χαμένες- πατρίδες. Όταν αποστάσουν από τα μνημόσυνα και τα τσιμπούσια, πάντα στην μνήμη του μακαρίτη, κοκορεύονται πως οι πρόγονοι τους έκαναν ετούτο και το άλλο την ώρα που οι υπανάπτυκτοι Ευρωπαίοι στο πλευρό των οποίων με θράσος καμαρώνουν, ροκάνιζαν βελανίδια. Μπροστάρηδες αυτού του σιχαμερού και ψωραλέου κοπαδιού οι έμποροι της Ιστορίας που χαριεντίζονται με την ιδεολογία του νεοελληνικού προβάτου: καλή η Πατρίδα, καλύτερος όμως ο υπνάκος μας. Μη φωνάζετε. Μην υπερβάλουμε, μην ανοίγουμε μέτωπα!
Για κάποιους άλλους η Ελληνική Εθνική Ιστορία είναι ένα ενοχλητικό εμπόδιο σ’ αυτό που σκέφτονται πως πρέπει να γίνει ο κόσμος: μια εμπορεύσιμη λιγδιάρικη σούπα από....