Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 23, 2015

Βαθύ μίσος κατά Χρυσής Αυγής


Βαθύ μίσος κατά Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Την Παρασκευή 14 Μαΐου 2015 συνεχίστηκε σε αίθουσα των δικαστηρίων των φυλακών Κορυδαλλού η δίκη μας, η οποία και διεκόπη μετά τα γνωστά θλιβερά γεγονότα, τα οποία είναι προφανές ότι αποτελούσαν μία στημένη προβοκάτσια και για τα οποία γεγονότα προέβην σε σχετική δήλωση στον ιστότοπο crashonline και η οποία είχε ως εξής: «Αυτά που συνέβησαν είναι απαράδεκτα. Ζούμε την κατάλυση του κράτους δικαίου. Έχουν γίνει επιθέσεις σε τέσσερα γραφεία συνηγόρων μας και αυτό που συνέβη σήμερα στον αυστηρά φυλασσόμενο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού αποδεικνύει ότι ....

Κανέλλη και Παπαρήγα "καθαρίζουν" 73.000 ευρώ σύνταξη λόγω.... δημοσιογραφικής ιδιότητος... Ζήτω το τιμημένο ΚΚΕ

Γράφει ο Αινείας

Καθημερινά στα κανάλια ο "μπόγιας" του συστήματο, το ΚΚΕ, εκπροσωπούμενο κυρίως από τη γραφική φυσιογνωμία της Κανέλλη ξιφουλκεί κατά των "μονοπωλιών", του "καπιταλισμού" υπερασπιζόμενος τα λαϊκά στρώματα και κυρίως τους πρώην εργαζόμενους - νυν συνταξιούχους.

Ανάμεσα στους συνταξιούχους συγκαταλέγονται και οι νυν βουλευτές του ΚΚΕ, Παπαρήγα (πρώην Γ.Γ.) και η Κανέλλη (Κομμουνίστρια της Εκάλης).

Οι "κυρίες" λοιπόν αυτές που έκαναν "επάγγελμα" την υποστήριξη των εργαζομένων, υπήρξαν σύμφωνα με τα στοιχεία του κράτους και πρώην... δημοσιογράφοι που αμείβονται ως... συνταξιούχοι. Τα ποσά των συντάξεων είναι τα εξής όπως γράφει το αριστερό site arouraios.gr:

Λιάνα Κανέλη: Σύνταξη 29.567 ευρώ δηλ. περίπου 2,500 το μήνα από το Ταμείο των δημοσιογράφων.

Αλέκα Παπαρήγα: 1η Σύνταξη από το ΙΚΑ.....

Χρυσή Αυγή στην Ευρωβουλή: "Οι Έλληνες Εθνικιστές θα αποτρέψουν την άλωση της Ευρώπης από τους τούρκους" - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής μέσα στην Ευρωβουλή για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τα στίφη του Μώαμεθ το 1453, έρχεται η σειρά των Ευρωβουλευτών του Κινήματος, να δηλώσουν μέσα στην Ευρωβουλή ότι η Ευρώπη είναι χώρος... απαγορευτικός για τους οθωμανούς τούρκους και πώς η είσοδος της Τουρκίας θα αποτραπεί, από τα ευρωπαϊκά Έθνη, με μπροστάρηδες σε αυτό τον Αγώνα τους Έλληνες Εθνικιστές.

Ο Γ. Επιτήδειος μέσα από την Ευρωβουλή απευθύνει κάλεσμα και στους υπόλοιπους να ξυπνήσουν, και αν δεν τα κατορθώσουν οι "τελευταίοι πιστοί" των Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι εκεί για να πουν τα μεγάλα "ΟΧΙ"...

ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ


Την παρέμβαση των «μόνων πραγματικών μας συμμάχων» (όπως αποκαλεί τους Αμερικανοσιωνιστές) προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο «για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η λύση στις διαδικασίες των συνομιλιών», ζήτησε ο υπουργοπάνος Καμμένος, από την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ κατά τη μεταξύ τους συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Μετά τη συνάντηση, εμφανίστηκε αισιόδοξος, ότι οι «μόνοι πραγματικοί μας σύμμαχοι» θα μας βοηθήσουν λόγω της… προέλασης του ISIS: «οι ΗΠΑ, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή των διαπραγματεύσεων, θα βοηθήσουν για μια ακόμα φορά. Θα έχουμε γρήγορα ευχάριστες εξελίξεις αν....

OI ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΝΟΣ ΨΥΧΑΚΙΑ

Γράφει ο Νικογιάννης

Ρεσιτάλ «αλητείας» για άλλη μια φορά έδωσε ο αποτυχημένος ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος κατά την χθεσινή εκδήλωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Στυλίδας (όπου, εντελώς «δημοκρατικά» οι μόνοι που δεν εκλήθησαν ήταν οι εκπρόσωποι της «Ελληνικής Αυγής»), και που αφορούσε τους αλιείς και τα αλιεύματα του Μαλλιακού Κόλπου. Με περίσσιο θράσος δήλωσε ότι «Η ιστορία της Χρυσής Αυγής όλη και η παραμικρή λεπτομέρεια όπως είναι η σημερινή θα καταγραφεί και θα δοθούν απαντήσεις από την ίδια την ιστορία. Ό,τι και να πούμε τώρα, ό,τι και να κάνουμε, μπορεί στο τέλος να βγούμε και κατηγορούμενοι«.

Ο «ευέξαπτος» Δήμαρχος Στυλίδας, ο οποίος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν σε «ανάλαφρο» γυναικείο περιοδικό, παραδέχτηκε ότι...

Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης: Αθάνατος! - Όλη η αλήθεια για την θυσία του ήρωα

Ημέρα Τρίτη, 23 Μαΐου του έτους 2006. Στις 12.06 το μεσημέρι, δύο μαχητικά F16C block 52+ της 115 Π.Μ. στη Σούδα, λαμβάνουν διαταγή από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων  να απογειωθούν και να κατευθυνθούν στην περιοχή της Καρπάθου, προς αναγνώριση τουρκικού σχηματισμού αεροσκαφών. Την ώρα κατά την οποία απογειώνονται τα δύο αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με Νο1 τον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη και Νο2 τον Υποσμηναγό Πρόδρομο Κολτσίκογλου, ο τουρκικός σχηματισμός βρίσκεται 40 ναυτικά μίλια βόρεια-βορειοανατολικά της Ρόδου, εντός του FIR Αθηνών.

Στις 12.37, τα ελληνικά μαχητικά αποκτούν οπτική επαφή με τον εχθρό. Ο τουρκικός σχηματισμός αεροσκαφών,...

Χρυσή Αυγή προς Ευρωπαίους: "Το μόρφωμα των Σκοπίων δεν έχει θέση στην Ευρώπη"

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελ. Συναδινός, καθηλώνει τους ευρωβουλευτές και θυμίζει σε όλη την Ευρώπη ότι τα Σκόπια είναι απλά.... ένα τίποτα.

Δείτε το βίντεο..

«Δημοκρατία» με 2 μέτρα και 2 σταθμά: Μια εικόνα χίλιες λέξεις!

Την αντιπαράθεση σε επίπεδο φωτογραφιών προκάλεσε το γνωστό περιστατικό με την Πρόεδρο της Βουλής και τον αστυνομικό επικεφαλής των μέτρων έξω από το κτίριο της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός της ψοφοδεξιάς ΝΔ, Β. Κικίλιας ανήρτησε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το εν λόγω συμβάν, συγκρίνοντάς τη με φωτογραφία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που προκάλεσαν αριστεροί στην Κρήτη. Ως απάντηση στο ...

Μιχελογιαννάκης: "Το 3ο Μνημόνοιο του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει ή εμφύλιο ή γιγάντωση της Χρυσής Αυγής"

Χαρακτηρίζεται, και δικαίως ενίοτε, ως "γραφικός" καθώς έχει προκαλέσει αρκετές φορές με τα σχόλια του και τις πράξεις του. Ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί "μη γνώστης" των πολιτικών δεδομένων της χώρας.

Ένας γυρολόγος των κομμάτων (ΠΑΣΟΚ - Δημαρ - ΣΥΡΙΖΑ) που ήταν από τους ελάχιστους βουλευτές του Κοινοβουλίου που ήξερε τι ψήφιζε κάθε φορά, καθώς διαβάζει τα νομοσχέδια λέξη προς λέξη.

Σήμερα φιλοξενήθηκε σε εκπομπή στον ΣΚΑΙ και του ζητήθηκε να πει την άποψη του για τη νέα φοροεπιδρομή που ετοιμάζει να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι το νέο Μνημόνιο, στο οποίο θα περιλαμβάνεται κανονικά ο ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις σε...

Ο Διευθυντής του Capital.gr, πρώην ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ γράφει την άποψή του για την συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ: "Ηλίθιοι, άσχετοι... Ένα τσίρκο μας κυβερνά"

Γράφει ο Αινείας

Η σιχασιά που ένιωθε ολόκληρος ο κόσμος για την συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, είχε οδηγήσει και τους πιο πιστούς νεοφιλελεύθρους, πρώην οπαδούς της, να απομακρανύνονται και να στρέφονται προς άλλες πολιτικές λύσεις.

Ενδεικτικότερο παράδειγμα όλων ήταν ο Δειυθυντής του γνωστότερου οικονομικο-πολιτικού site στην Ελλάδα, capital.gr, κος. Μαυρίδης, ο οποίος λίγο πριν τις εκλογές δήλωνε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και με τα δύο χέρια και προέτρεπε και τους αναγνώστες του να κάνουν το ίδιο.

Λίγους μόλις μήνες μετά, ο ίδιος άνθρωπος που με τόση θέρμη υποστήριξε τον mr Alexis και αργότερα τον Yani και τον σκαφάτο Πρόεδρο, χρησιμοποιεί πεζοδρομιακές φράσεις, για να περιγράψει την συγκυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς τη "περιφερόμενο θίασο", "τσίρκο", και τα στελέχη της.....

ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ!!!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Από τα αεροσκάφη εκτοξεύτηκαν συνολικά 420.000 βλήματα, πύραυλοι και βόμβες, ενώ από τα πλοία στην Αδριατική 1300 πύραυλοι τύπου Κρούζ (Cruise). Το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε επίσης 37.000 βόμβες διασποράς που προκάλεσαν τους περισσότερους θανάτους μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, όπως επίσης και βλήματα, τα οποία στην κεφαλή έφεραν απεμπλουτισμένο ουράνιο, που αποτελεί ραδιενεργό υλικό».
Το παραπάνω απόσπασμα είναι μία απλή αναρίθμηση για το μεγαλύτερο βομβαρδισμό που έλαβε χώρα στην Ευρώπη, μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ήταν τα γεγονότα της γενοκτονίας του Σερβικού λαού από τους «συμμάχους» κατά το 1999. Τότε που η αλήστου μνήμης κυβέρνηση Σημίτη έδωσε άδεια αγκυροβολίου των νατοϊκών φορτηγών να ξεφορτώσουν πυραύλους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια να μεταφερθούν στα Σκόπια, με σκοπό την χερσαία επέμβαση των νατοϊκών δυνάμεων στα σερβικά εδάφη.
Οι κοπτόμενοι για τα.....