Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2014

ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΑΛΛΑΣ: ΔΕ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ομιλία σε συνέδριο της ΕΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε ο τραπεζίτης (της Πειραιώς) και εκλεκτός παράγων του κατεστημένου, Μιχάλης Σάλλας, υποστηρίζοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σημειώνεται μεγάλη βελτίωση (!!!) στην ελληνική οικονομία (προφανώς κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια…). Επίσης, δήλωσε αισιόδοξος ότι τελικά θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην συγκυβέρνηση και την τρόικα, προφανώς γνωρίζοντας (εκ των έσω…) ότι η συγκυβέρνηση κάνει καπρίτσια για τα μάτια του κόσμου, με σκοπό να παρουσιάσει την επονείδιστη συμφωνία με την τρόικα ως «μονόδρομο». Τέλος, τόνισε ότι δεν προβληματίζεται από μια ενδεχόμενη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Τι σημαίνει αυτό το τελευταίο; Προφανώς, και ως εκ της θέσεώς του, ο Σάλλας γνωρίζει πολύ καλά ότι τα συριζέικα...

ΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ» ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΜΑΚΕΛΛΑΡΗ; ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ «ΟΥΤΣΕΚΑΣ»;

Μετά από έναν καταιγισμό δημοσιευμάτων για το μακελειό στο Μικρολίμανο και τις διθυραμβικές ειδήσεις για την σύλληψη του Αλβανού μακελλάρη (με τετραήμερη καθυστέρηση…), έπεσε πλήρης σιγή… Περίεργη, ύποπτη σιγή, σαν κάποιος να έδωσε το σύνθημα και να είπε «στοπ, ως εδώ, γιατί παραπέρα δε μας συμφέρει»!
Όμως, από τα στοιχεία που υπάρχουν στο προφίλ του Αλβανού κακοποιού στο Facebook, προκύπτει ότι δεν ήταν μόνο κακοποιός αλλά και...

Ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής στο πολύπαθο κέντρο των Αθηνών - Φωτορεπορτάζ

 

Εκατοντάδες Συναγωνιστές της Τ.Ο. Αθηνών και του Μετώπου Νεολαίας διέσχισαν το κέντρο των Αθηνών και μοίρασαν χιλιάδες εφημερίδες «Χρυσή Αυγή» και πλήθος ενημερωτικών εντύπων.

Τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα και οι κάτοικοι των Αθηνών, με το χαμόγελο στα χείλη, υποδέχτηκαν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες σαν...

ΣΥΡΙΖΑ: Σας δουλεύουμε ψιλό, γαζί... Είμαστε σε συνεννοήσεις με τους τοκογλύφους από το 2012!

Γράφει ο Αινείας

Συνέντευξη στη νέα οικονομική - πολιτική εφημερίδα του "δεξιού" Χατζηνικολάου έδωσε ένας εκ των οικονομικών εγκεφάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μηλιός και ανέλυσε το νέο "οικονομικό μοντέλο που ετοιμάζει η Κουμουνδούρου".

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι είναι λίγο οξύμωρο το γεγονός των συναντήσεων με τους "τοκογλύφους", ενώ η ρητορική τους είναι κυρίως καταγγελτική εναντίον τους, ήταν απολύτως ειλικρινής.

"Κάνουμε συναντήσεις με τα Funds και τις αγορές από το 2012".

Αυτό που παρέλειψε να πει ο κομμουνιστογενής Μηλιός, όσο αφοπλιστικά ομολόγησε ότι "κοροϊδεύουν τον κόσμο, είναι ότι....

Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

tsiprasmpakogina_b2
Γράφει ο Αντίοχος

Το πρώτο από τα 13 περιφερειακά προγραμματικά συνέδρια που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται σήμερα στη Λαμία, με κύριο ομιλητή τον mister Tsipra (που θα πει μία από τα ίδια). Ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται αλλού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συνέδριο θα παραστεί και μάλιστα θα απευθύνει και χαιρετισμό και ο Κώστας Μπακογιάννης, επισήμως με την ιδιότητα του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και ανεπισήμως με την ιδιότητα του εκλεκτού μέλους της… αγίας οικογένειας Μητσοτάκη, που φανερό (πλέον…) σκοπό έχει να.....

Ισραηλινός - Ιουδαίος κινηματογραφιστής διαλύει τον μύθο ότι οι ναζί έκαναν σαπούνια τους Εβραίους

Άρθρο από την ‘The Global Jewish News Source’ / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένας Ισραηλινός κινηματογραφιστής που έχει ομολογήσει ότι έχει «εμμονή» με το Ολοκαύτωμα, «αποτελειώνει» οριστικά τον αστικό μύθο ότι οι Ναζί χρησιμοποιούσαν τα απομεινάρια από τα πτώματα των Εβραίων για να δημιουργήσουν σαπούνια.
“Soaps”, ("Σαπούνια") λέγεται η νέα ταινία του σκηνοθέτη Εγιάλ Μπάλλας (Eyal Ballas), 43 ετών, ο οποίος διαπιστώνει ότι ο μύθος του σαπουνιού προέρχεται από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν υπήρχε η φήμη ότι οι Γερμανοί μετέτρεπαν τα πτώματα σε σαπούνι. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι φρουροί SS παρενοχλούσαν τους.....

Όλοι οι καλοί χωράνε στο ΣΥΡΙΖΑ..."Αριστεροί" - "Δεξιοί" και....απόκληροι να ενωθούν για τη... μάσα και την εξουσία!

Η Γιαταγάνα σε κεντρική ομιλία του Τσίπρα
Γράφει ο Αινείας

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ, όντας ένα συστημικό κόμμμα, πήρε την εντολή... σχηματισμού κυβέρνησης από τους παγκόσμιους εξουσιαστές και αρχίζει να μεταμορφώνει το προσωπείο του, από ένα "αριστερό" κόμμα σε ένα..."μετριοπαθές μεταρρυθμιστικό, ανανεωτικό"!

Θεωρείστε δεδομένο ότι η λέξη "μεταρρύθμιση", "ανανέωση" θα παίξει κομβικό ρόλο στη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ ως βασική λέξη - συνδετικός κρίκος - άκρως αντίθετων ιδεολογικά ανθρώπων, στελεχών, ομάδων.

Πρώτα "λεηλατήθηκε" το κόμμα από τους...πρασινοφρουρούς του ΠΑΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, στη συνέχεια ήρθε η γόβα στιλέτο της Τζάκρη και οσονούπω θα έχουμε τους...."πατριώτες" Μακρή, Γιαταγάνη κτλ.

Όλο το πολιτικό φάσμα λοιπόν της Ελλάδος, υπό την σκέπη του Mr Alexis και της Γιάννας Αγγελοπούλου, και εποπτεία από.....

Ο Παναγιώταρος ξεφτιλίζει το Λοβέρδο: "Θέλετε να μας κάνετε γεννίτσαρους και να διδάσκετε αλβανικά στα σχολεία"- ΒΙΝΤΕΟ

ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ;

SITE_ARCHBISHOP_adl
 Γράφει ο Αντίοχος

 Όπως είναι γνωστό, αντιπροσωπεία Αμερικανοσιωνιστών αξιωματούχων της ADL πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες επίσκεψη στην Αθήνα και είχε συναντήσεις με τους εδώ υποτακτικούς του παγκόσμιου αφέντη (Σαμαρά, Βενιζέλο, Κικίλια και CIA…).
Αλλά, η αντιπροσωπεία πέρασε κι από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο λόγος; Τον αποκαλύπτουν –εμμέσως πλην σαφώς- οι ίδιοι οι σιωνιστές στην ανακοίνωσή τους:
«Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε επίσης η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ADL με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, όπου τονίστηκε η αξία του.....

ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ

karaxalios
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Άθλιο πολίτευμα διαβολικά πλασμένο. Το λένε δημοκρατία και την κυριαρχία την ασκούν οι χρηματοδότες του κι όχι ο ελληνικός λαός. Η δε εδαφική κυριαρχία είναι αξία διαπραγματεύσιμη στο χρηματιστήριο αξιών τής παγκοσμιοποίησης. Τα δίνεις όλα και ανεβαίνεις στην πολιτική πασαρέλα. Αιμορραγεί το κράτος και κόβεις σάρκα εθνική και λαϊκή. Αυγαταίνει ο πλούτος τής διεφθαρμένης εξουσίας και διευρύνεται ο κύκλος της για λόγους εθνικής ασφαλείας τάχα.
Δεν διοικεί το φιλότιμο και το αίμα το καθαγιασμένο την απερχόμενη κατοχική διοίκηση. Διοικούν οι γυρολόγοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού, οι έμποροι που....

Μαχητική πορεία εκατοντάδων Χρυσαυγιτών στο Πέραμα ενάντια στην τρομοκρατία του καθεστώτος... - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φωτογραφίες από την πορεία...