Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2012

Τα "Φαντάσματα" του Αιγαίου - 338 Μοίρα > Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ

ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ...ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το πολιτικό τοπίο αλλάζει... Νέα εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Μια πρωτότυπη ψηφοφορία μεταξύ ων αναγνωστών του έχει το ηλεκτρονικό «Βήμα», με το εξής ερώτημα: «Ποιος νομίζετε ότι κέρδισε στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης;».

Και ιδού τα αποτελέσματα:

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο περιοδικό Crash: "Βουλευτές άλλων κομμάτων μου έσφιξαν το χέρι και μου είπαν καλά της έκανες" (ξέρετε ποιά εννοεί...)

-Η εικόνα του σκληρού, αυτή που βγάζεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είναι η πραγματική εικόνα; Αυτός είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης;
-Σαφώς και δεν είναι.
-Άρα, λοιπόν, γιατί βγαίνει αυτό προς τα έξω;
-Κοίταξε, εγώ παίζω τώρα ένα ρόλο, έτσι; Είμαι εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής. Τι εικόνα πρέπει να περάσω; Του χαζοχαρούμενου; Με αγάπες και λουλούδια να εμφανίζομαι στα κανάλια και να χαμογελάω χωρίς κάποιο λόγο; Νομίζω ότι το ρόλο αυτόν που μου έχουν αναθέσει τον υπηρετώ σχετικά καλά.
-Εμφανίζεις την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν σηκώνει πολλά, δεν θέλει πολλές κουβέντες. Είσαι θυμωμένος για κάποιο λόγο; Είσαι εκνευρισμένος για κάτι;

2 εκ. ευρώ το χρόνο έδινες αμοιβή ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ σε συστημικούς δημοσιογράφους τα έτη 2008 και 2009...Να που πήγαν τα λεφτά σου!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι έχουν το θράσος να μας μιλούν για την ανάγκη να εφαρμόσουμε το μνημόνιο και να περικόψουμε τους μισθούς...Όταν τα λεφτά που έβγαλαν σε 2 χρόνια αντιπροσωπεύουν τον κατώτατο μισθό ενός εργαζόμενου για 40+ χρόνια...
Υπήρξαν και άλλοι με αντίστοιχες απολαβές..Ωστόσο για αυτούς υπάρχουν τα στοιχεία!

Σοκ και δέος για τη διαλυμένη κοινωνία μας προκαλεί ο οικονομικός προϋπολογισμός που έδωσε στη δημοσιότητα η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ για τις αμοιβές των δημοσιογράφων- παρουσιαστών της πρωινής ζώνης για το 2008 και 2009. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το τηλεοπτικό δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου πληρώθηκε για τη συγκεκριμένη περίοδο με κάτι παραπάνω από.....

Έτσι εξηγείται!! Ο εκδότης της Bild Μελος του ΔΣ της τουρκικής Hurriyet!!!

Πίσω από τον γερμανικό αφελληνισμό βρίσκεται τουρκικό χρήμα! Έτσι εξηγείται ο ρόλος του εκδότη της Bild, της εφημερίδας που έχει προκαλέσει την Ελλάδα πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, με άκρως προκλητικά πρωτοσέλιδα και άρθρα, που είχε αγοράσει ελληνικά ομόλογα το Δεκέμβριο του 2011 και δεν δέχθηκε να τα βάλει στο PSI.

Μην απορείτε που ο Νο2 της Siemens διεθνώς ήταν ο Τούρκος πεθερός του Χριστοφοράκου, ο οποίος φέρεται να είναι και συγγενής του Ντεμιρέλ!

Γι’ αυτό και.....

Δεν μπορεί να το κρύψει κανείς...Ούτε καν οι δημοσκόποι..Η Χρυσή Αυγή εκτινάσσεται σε δημοτίκοτητα, με τεράστια δυναμική..

Γροθιά στο εκδοτικό και ανθελληνικό κατεστημένο τα ευρήματα της Public Issue της Καθημερινής (που υποστήριξε με θέρμη το ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές), μόλις 3 εβδομάδες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου...

Εκρηκτική άνοδος των Ελλήνων Εθνικιστών, που χωρίς καμία παρουσίασε σε πανελλήνιο ΜΜΕ, αλλά με τη δράση τους στους δρόμους και ταπεζοδρόμια, εκεί που χτυπά η καρδιά του Λαού μας, καταφέρνει να γίνει το πιο δυναμικό κόμμα και στη συνείδηση του μέσου ψηφοφόρου..

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά τον Σαμαρά (που είναι πρωθυπουργός όμως με αποτέλεσμα να εμπνέει μια κάποια σιγουριά), εμφανίζει τη μεγαλύτερη άνοδο δημοφιλίας..

Στην ερώτηση για καταλληλότερο πρωθυπουργό γίνεται εμφανές για ακόμη μια φορά πως, εκτός του Σαμαρά και Καμμένου, ο μόνος πολιτικός  αρχηγός που αυξάνει τα ποσοστά του είναι ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής.
Και τέλος η πιο σημαντική κάρτα...
Αυτή που αναφέρει τη δημοφιλία των κομμάτων...
Δείτε τη χωρίς περαιτέρω σχολιασμό από εμάς...

Λεφτά για τις «ενώσεις μεταναστών» υπάρχουν...!!

Την ώρα που η μνημονιακή συγκυβέρνηση απαιτεί από τους Έλληνες πολίτες να «σφίξουν και πάλι το ζωνάρι», απαιτώντας νέα αντιλαϊκά μέτρα, η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος προς χάριν των λαθρομεταναστών συνεχίζεται κανονικότατα.
 
Με απόφαση της γενικής γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής στις 28/06/2012 αποφασίστηκε ένα κονδύλι 174.000 ευρώ προκειμένου να δημιουργηθεί δίκτυο συνεργασίας των λαθρομεταναστευτικών ενώσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Δεν μας έφτανε, λοιπόν, η....

Καλάς: Οι Έλληνες Μακεδόνες των Ιμαλαΐων

Η χώρα του Πακιστάν καθίσταται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τους Έλληνες, όχι μόνο για το ιστορικό παρελθόν της αλλά και για το παρόν της. Ο σημερινός επισκέπτης ακούει έκπληκτος τους φιλόξενους πολίτες αυτής της χώρας να φέρουν με πολλή υπερηφάνεια το όνομα «Σικαντέρ Αζάμ» (Αλέξανδρος ο Μέγας). Να μιλούν για τις 6 Αλεξάνδρειες που υπάρχουν στη χώρα τους, μεταξύ των οποίων είναι η Νίκαια-Αλεξάνδρεια και η Βουκεφάλεια-Αλεξάνδρεια. Να εμπιστεύονται την «Younani Medicine», δηλαδή την ελληνική Ιατρική, παιδί της Ιπποκράτειας, που έφερε μαζί του ο Αλέξανδρος. Έκπληκτος ο Έλληνας επισκέπτης των μουσείων του Πακιστάν στο Καράτσι, στη Λαχώρη, στο Πεσάβαρ, στα Τάξιλα, διαβάζει....

Α ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...!!! ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ...!!!

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!
 
ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΚΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ... Ή ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΕΔΑΦΗ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ...
ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΙΝΗ...

Επιχορήγηση 20.000 ευρώ σε ομοφυλόφιλους και λεσβίες από το υπουργείο Παιδείας!!!

Σε περιόδους απίστευτης πενίας για τον Ελληνικό λαό, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αποφάσισε την άμεση χρηματοδότηση με την καταβολή του ποσού των 20.000 ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος «Σεξουαλική Διαφορετικότητα-Ζούμε όπως κι εσύ».
 
Μάλιστα, η χρηματοδότηση αφορά την δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής για την υποστήριξη λεσβιών και ομοφυλόφιλων με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη τους αλλά και την ενημέρωση τους, σχετικά με ζητήματα που τους αφορούν.
Πρόκειται λοιπόν, για....