Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2012

Για αυτό τον ΕΛΛΗΝΑ αξίζει να πεθάνεις...;

Η ΕΛΛΑΔΑ μας, η τιμημένη ΓΗ, το ανυπέρβλητο ΕΘΝΟΣ που τόσα προσέφερε στην ανθρωπότητα...
Που ακόμη και οι πιο σκληροί εχθροί του το ύμνησαν και το προσκύνησαν για τη συνεισφόρα του και το μεγαλείο του, σήμερα έχει καταντήσει αιτία λύπησης και οίκτου.

Χέρια γραικύλων και ανθελλήνων σκέπασαν το ΦΩΣ του..
Φυλάκισαν στο πιο βαθύ μπουντρούμι τις Αρχές που πρέσβευε και τη Δύναμή του.

Σύγχρονοι "εφιάλτες", οπαδοί των πάσης φύσεως υλιστικών ιδεολογιών και προτύπων, το έφεραν στην ανάγκη να εκλιπαρεί..
Στην ανάγκη να αγκομαχά και να λιποτακτεί από τα Ιδανικά του, όμηρος του ενστίκτου της επιβίωσης..
Όχι όμως της ΕΘΝΙΚΗΣ αλλά της υλιστικής...

Κάνει το γύρο του κόσμου μια φωτογραφία με έναν περήφανο Γέροντα, με δάκρυα στα μάτια να παίρνει δύο φρατζόλες ψωμί και να κάνει στη συνέχεια το σταυρό του, ευχαριστώντας για την ελεημοσύνη...

Σημειολογία της εικόνας είναι ένα ανυπεράσπιστο Έθνος, που γονηπετής προσδοκά από τον "αφέντη" το ψίχουλο...

Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ; Αυτό είναι το ΕΘΝΟΣ μας;
Έτσι το φαντάζεστε...Έτσι διδαχθήκατε..;
Η Αρχαία Σπάρτη, ο Μέγας Αλέξανδρος, οι Αγωνιστές του 21, το Βυζάντιο, ο Μεταξάς και οι Ήρωες του 40 για αυτό πέθαναν;

Για να βλέπουν την Ελλάδα ως άλλο "πρεζάκι" να ζητά τη δόση του από τον "νταβατζή-dealer" της;

Για να κλαίνε οι Γέροντες και να νιώθουν ευγνωμοσύνη για ένα κομμάτι ψωμί;

Βάλτε το χέρι στην καρδιά, πάρτε μια.....

Έχει ξεφύγει τελείως ο Χριστόφιας...Τώρα υπόσχεται και μοιρασιά του ορυκτού πλούτου της Κύπρου στους κατακτητές!

Νέο σοβαρότατο πολιτικό ολίσθημα συνιστούν οι δημόσιες υποσχέσεις του Προέδρου Χριστόφια και μάλιστα στην έδρα του ΟΗΕ, για διαμοιρασμό του Εθνικού Πλούτου της Κύπρου με την παράνομη Τουρκική Κρατική οντότητα πάνω στην κατεχόμενη Κυπριακή γη.

Προδικάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι θα υπάρξει Τουρκικό Συνιστών και Συνεταιρικό Κράτος στην Κύπρο και δεσμεύεται ενώπιον της Διεθνούς Κοινότητας ότι αυτό το Τουρκικό Κράτος θα διαμοιράζεται τον Εθνικό Πλούτο της Κύπρου.


Ο Κυπριακός Λαός δεν....

Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Φθάσαμε στην παραμονή της 17ης Συγκέντρωσης του Κινήματος για την Πορείας Μνήμης και Τιμής στους Ηρωικούς νεκρούς των Ιμίων, που ταυτόχρονα θ’ αποτελέσει έμπρακτη μαζική καταγγελία της Μνημονιακής Δικτατορίας του εθνοπροδοτικού Καθεστώτος.

Η δυναμική παρουσία των Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών μας, θα καταδείξει την πραγματική διάσταση της Εθνικής Αντίστασης στον Λαό, εκπέμποντας το «Προσκλητήριο Μάχης για την Εθνική Αναγέννηση» και την τιμωρία των Προδοτών, αναδεικνύοντας την τρίπτυχη διάσταση του Αγώνα μας μπροστά στον άμεσο κίνδυνο εθνικής καταστροφής από την πολύπλευρη επίθεση που υφίσταται η Πατρίδα.

Η πρώτη πτυχή του Αγώνα μας: Δίχως το Κίνημα δεν θα....

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Του πολιτικού κόμματος(σύμφωνα με τον νόμο, την προβλεπομένη διαδικασία στον Άρειο Πάγο και την συμμετοχή του σε εκλογές) «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» και της «ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ».
                          
ΠΡΟΣ
1. Τον κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
2. Τον κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜ/ΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 
3. Τον κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ:

Απειλούν τα αναρχοάπλυτα ή αλλιώς τα περιττώματα των σιωνιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα..

Γέμισε η Αθήνα με τις ρυπαρές αφίσες τους...

ΣΟΚ!! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!! Μαζικές απολύσεις στελεχών των Ε.Δ. ζήτησε η τρόϊκα για να δώσει το νέο δάνειο!!!

Στην "καρδιά" κτυπάει πλέον η τρόϊκα την ασφάλεια της χώρας, εσωτερική και εξωτερική, ζητώντας για πρώτη φορά ευθέως από την κυβέρνηση Παπαδήμου και προκειμένου να εγκρίνει το νέο δανειακό πακέτο, μαζικές απολύσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων! Δηλαδή των ΕΠΟΠ που στελεχώνουν τις μονάδες πλέον ευαίσθητες μονάδες, όπως των αντιαεροπορικών όπλων, των τεθωρακισμένων, των ειδικών δυνάμεων κλπ!


Επίσης ζητούν να μειωθούν οι εισαγωγές στις παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας σε μια εποχή που η εγκληματικότητα σαρώνει αστικές, ημιαστικές κια αγροτικές περιοχές.

Τα παραπάνω....

Διεθνής Αμνηστία κατά της ποινικοποίησης της άρνησης του ολοκαυτώματος των Αρμενίων…

Αλλά, «ξεχνάει» την ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος των Εβραίων! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Δηλώσεις κατά της πρόσφατης δια νόμου ποινικοποίησης της αμφισβήτησης του ολοκαυτώματος των Αρμενίων, στην Γαλλία, έκανε ο επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη και την Ασία, Νίκολα Ντάκγουερθ. Ας τις παρακολουθήσουμε: «Το κακό παράδειγμα της Τουρκίας, η οποία ...

Βλαχακης; ΠΑΡΩΝ... Γιαλοψος; ΠΑΡΩΝ... Καραθανάσης: ΠΑΡΩΝ...Εσύ θα λείψεις;

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες έμειναν για το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ των ΑΘΑΝΑΤΩΝ...

Γεώργιος Γρίβας Διγενής: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ελευθέρωσε την Κύπρο...38 χρονιά πέρασαν από το θάνατο του Ήρωα.

Ήταν 27 Ιανουαρίου του 1974 στην Πάφο... Λίγους μήνες πριν την τουρκική εισβολή όταν η καρδιά πρόδωσε τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ! Αλλιώς όλα θα ήταν διαφορετικά. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΖΩΝΤΑΝΟ!


Ο Γεώργιος Γρίβας, γνωστός και με το ψευδώνυμο Διγενής, ήταν Κύπριος στρατιωτικός. Οργάνωσε και ηγήθηκε του αγώνα των Κυπρίων για ένωση με την Ελλάδα.

 Γεννήθηκε στη Χρυσαλινιώτισσα, στη Λευκωσία της Κύπρου, στις 5 Ιουλίου 1897 και μεγάλωσε στο χωριό Τρίκωμο της επαρχίας Αμμοχώστου. Αφού τελείωσε το σχολείο του Τρικώμου, πήγε στη Λευκωσία όπου φοίτησε στο Παγκύπριο Γυμνάσιο (1909-1915), διαμένοντας στην οικία της γιαγιάς του. Το 1916 μπήκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από την οποία αποφοίτησε το 1919 με το βαθμό του ανθυπολοχαγού Πεζικού. Συμμετείχε στη Μικρασιατική εκστρατεία όπου πολέμησε γενναία. Για τη δράση του παρασημοφορήθηκε και προάχθηκε σε υπολοχαγό. Αργότερα, επιλέχθηκε να φοιτήσει στη Γαλλική Ακαδημία Πολέμου. Το 1925 προάχθηκε σε λοχαγό και το 1935 σε ταγματάρχη. Με την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μετατέθηκε στη διεύθυνση επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Κατά την ιταλική εισβολή εναντίον της Ελλάδας ο Γρίβας μετατέθηκε στο αλβανικό μέτωπο, ύστερα από διαρκή του αιτήματα, όπου και υπηρέτησε ως επιτελάρχης της ΙΙ Μεραρχίας. Κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής ίδρυσε στην Αθήνα την κατασυκοφαντημένη από τους κομμουνιστές Οργάνωση Χ. Το 1946 παραιτήθηκε από την ενεργό υπηρεσία με το βαθμό του αντισυνταγματάρχη.

Μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας,...

Για να μην ξεχνιόμαστε...Το ΚΚΕ στις...πατριωτικές επάλξεις!


Ο … ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ  

Είναι γνωστό πως την ιστορία τη γράφουν οι νικητές. Στη μεταπολεμική Ελλάδα ωστόσο, συνέβη κάτι οξύμωρο, την ιστορία την έγραψαν οι ηττημένοι. Έτσι η αριστερά, κατάφερε να «δαιμονοποιήσει» τους πολιτικούς της αντιπάλους, οι οποίοι ενώ κατόρθωσαν να σώσουν τη χώρα από τα «ευεργετήματα» του υπαρκτού σοσιαλισμού, δεν μπόρεσαν να διαφυλάξουν την υστεροφημία τους. Έτσι οι αριστεροί, μέσα από τη «θυματοποίησή» τους, έπλασαν για τον εαυτό τους μια εικόνα αγνού πατριώτη που αδικήθηκε από το «σύστημα».
Όμως τα γραπτά μένουν (Scripta manent), όπως έλεγαν  ακριβέστατα οι αρχαίοι Λατίνοι. Και επειδή τελευταία πολύς λόγος γίνεται, από....

ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ....

Στα Ίμια συντελέσθηκε Εθνική προδοσία. Τρία παλικάρια του Πολεμικού Ναυτικού έπεσαν νεκρά, ελληνικό μέχρι τότε έδαφος έγινε "γκρίζα ζώνη" όπου δεν μπορούμε να πατήσουμε και κανείς δεν δικάστηκε γι' αυτό το έγκλημα. Με έκπληξη και με οργή, παρακολουθούσαμε όλοι τις εμετικές δηλώσεις του Πάγκαλου για την Σημαία μας, την στρατιωτική ηγεσία να σκύβει το κεφάλι, γιατί οι ξευτιλισμένοι που μας κυβερνούσαν δεν άφησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις να ενεργήσουν όπως έπρεπε. Δεν τηρήθηκε ο στρατιωτικός νόμος και καταπατήθηκε ο στρατιωτικός όρκος.


Ακόμα και σήμερα νιώθουμε οργή. Οργή γιατί δεν πολεμήσαμε. Οργή γιατί.....