Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ήταν θέμα χρόνου να γενικευθούν οι αντιδράσεις των υγιώς σκεπτόμενων λαών των εθνών της Ευρώπης απέναντι στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης. Τα γεγονότα των διώξεων κατά των εθνικιστικών κινημάτων στις ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο, μαρτυρούν, αν μη τι άλλο, την μη ορθότητα της επιβολής της νέας τάξης πραγμάτων. Το 2012 σήμανε και την αρχή του τέλους της παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξεως που ευαγγελίζεται την παγκοσμιοποίηση. Μπορεί εδώ στην Ελλάδα οι «έξυπνοι» κατά τα άλλα πολιτικοί του «συνταγματικού» τόξου να μην πήραν πρέφα τι συμβαίνει- εξάλλου δεν φημίζονται και για την πολική διορατικότητά τους-, αλλά οι διεθνείς ομοϊδεάτες τους καταταράχτηκαν. Δεν ήταν δα και λίγο πράγμα, σε μία μικρή Χώρα όπως η δική μας να εισέλθουν στην βουλή εθνικιστές βουλευτές, και μάλιστα υποστηριζόμενοι από το 7% του εκλογικού σώματος. Οι λαοί ξύπνησαν, έστω και αυτοί οι λίγοι για αρχή. Σήμερα, τέσσερα χρόνια από τότε, τα πράγματα έχουν αλλάξει σφόδρα στις κοινωνίες των ευρωπαϊκών εθνών. Τα γεγονότα που συνέβησαν στην Ευρώπη καταμαρτυρούν και τον πανικό του «συστήματος». Ενδεικτικά αυτών είναι η άνοδος του εθνικιστικού μετώπου στη Γαλλία, η παρ’ ολίγο εκλογή...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ BARBAROSSA

Περί την 3η πρωινή της 22ας Ιουνίου 1941, της μικροτέρας νυκτός του χρόνου, γερμανικά στρατεύματα περνούν τα σύνορα και ξεχύνονται με ορμή στα σοβιετικά εδάφη, γινόμενα δεκτά με ανυπόκριτο ενθουσιασμό στην Ουκρανία, την Μολδαβία και τις Βαλτικές χώρες. Μιλάμε για την μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη που είχε ως τότε γνωρίσει η ανθρωπότητα σε μία μόνο στρατιωτική επιχείρηση, αποτελούμενη από περίπου 3 εκατομμύρια άνδρες (συν περίπου 500.000 Ρουμάνοι και Φιλανδοί), 3.580 άρματα μάχης, 7.184 πυροβόλα, 2.830 αεροσκάφη και περίπου 600.000 άλογα, χωρισμένη σε τρεις ομάδες, την Ομάδα Στρατιών Βορρά, την Ομάδα Στρατιών Κέντρου και την Ομάδα Στρατιών Νότου. Έτσι ξεκίνησε η περίφημη επιχείρηση «Barbarossa»…

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΜΑΓΑΔΑΣΚΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζει να εκτίθεται το… τιμημένο κουκουέ, με τα «προσφυγάκια» (αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς, θα πέσει μάλωμα από τον… θείο Σόρος και την… θεία CIA). Αυτή τη φορά, η Κομματική Οργάνωση Αττικής διοργανώνει «διήμερο για Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους», στις 24 και 25 Ιουνίου, στο πάρκο Φιξ στα Πατήσια, με σύνθημα «Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι ενάντια στον καπιταλισμό που γεννά κρίσεις – πολέμους – προσφυγιά».

Όπως δε μας πληροφορεί η διαδικτυακή χαβούζα των δισεκατομμυριούχων του Περισσού: «Στο Διήμερο θα δώσουν το «παρών» μεταναστευτικές κοινότητες και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συζήτηση, ταμπλό με εκθέσεις και λαϊκά γλέντια…».

Με τι θα γλεντήσουν τα κουκούδια και οι προσκεκλημένοι τους; Τα γράφω με τη σειρά που τα αναφέρουν οι ίδιοι:...

Η… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Την ευθύνη για επιθέσεις σε σταθμούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και την καταστροφή 514 ακυρωτικών μηχανημάτων λεωφορείων και τρόλεϊ ανέλαβε με ανακοίνωσή της στην γνωστή ιστοσελίδα των οργάνων του Σόρος μια ομάδα αναρχοκομμουνιστών. Η ανακοίνωση καταλήγει με τα εξής κάργα… επαναστατικά συνθήματα: «Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους. Σαμποτάζ στο κράτος ελέγχου. Πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών».

Ποια είναι η πραγματικότητα; «Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους» δεν πρόκειται να υπάρξουν, ακόμα κι αν...

ΣΟΚ στον Άγιο Παντελεήμονα: Μπαγκλαντεσιανός βίασε 3 ανήλικα κορίτσια!


ΣΟΚ στον Άγιο Παντελεήμονα: Μπαγκλαντεσιανός βίασε 3 ανήλικα κορίτσια!

Το γεγονός πως η Αθήνα έχει μετατραπεί σε μια ζούγκλα όπου κυριαρχεί ο νόμος των λαθρομεταναστών επιβεβαιώνει η φρικιαστική είδηση για τον βιασμό τριών ανήλικων κοριτσιών από έναν 42χρονο Μπαγκλαντεσιανό.
Στη σύλληψη του κτήνους, ο οποίος τουλάχιστον τρεις φορές ασέλγησε σε βάρος τριών κοριτσιών ηλικίας 7 και 9 ετών προχώρησε η αστυνομία. Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στον Άγιο Παντελεήμονα όταν την περασμένη Πέμπτη αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν να στέκεται δίπλα στη μοτοσικλέτα του και να μιλά με τρία κορίτσια. Στη θέα των....

Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

tsipromhtsotakis__article
Από τη μία μεριά, ο υπουργός Κουρουμπλής, μίλησε για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ, αν «οι καιροί είναι δύσκολοι». Από την άλλη, η συγκυβέρνηση επισπεύδει τις διαδικασίες και μέσα στον Ιούλιο, το σχέδιο νόμου για τον νέο εκλογικό νόμο θα πάει προς ψήφιση στη βουλή – θα χρειαστεί τουλάχιστον 200 ψήφους για να ισχύσει στις επόμενες εκλογές.
Όπως όλα δείχνουν, θα πρόκειται για την απλή αναλογική χωρίς μπόνους για το πρώτο κόμμα, με άγνωστο ακόμα το πλαφόν εισόδου ενός κόμματος στη βουλή (2 ή 3%).
Που οδηγεί ο νέος εκλογικός νόμος; Όχι βεβαίως στην…

Η Κύπρος καίγεται: Ομάδες του Ε.ΛΑ.Μ. στην πρώτη γραμμή μάχης εναντίον της πύρινης λαίλαπας

pyrkagies 1 8431fΤην Κυριακή αλλά και την Δευτέρα του Κατακλυσμού συστάθηκαν έκτακτα ομάδες εθελοντών από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και το Μέτωπο Νεολαίας του, οι οποίοι εσπευσμένα μετέβησαν από το πρωί στο πύρινο μέτωπο πλαισιώνοντας τις δυνάμεις πυρόσβεσης αψηφώντας τον κίνδυνο, δίνοντας σκληρές μάχες με τη φωτιά.


Την πρώτη μέρα τα στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έδωσαν μάχη με τις φλόγες σε περιοχές κοντά στο χωριό Σπήλια και στα θρυλικά λημέρια της ΕΟΚΑ.
Την δεύτερη μέρα η μάχη συνεχίστηκε στα Καννάβια και πλησίον των λημεριών της ΕΟΚΑ, ενώ το απόγευμα μετά από....

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Νέας Δημοκρατίας: Πρώτα ψηφίζει τα μνημόνια του Σύριζα και μετά μιλάει και για «σωσίβια»


ΠΡΟΚΛΗΣΗ Νέας Δημοκρατίας: Πρώτα ψηφίζει τα μνημόνια του Σύριζα και μετά μιλάει και για «σωσίβια»

Ο βίος και η πολιτεία του Μητσοτάκη ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι εν πολλοίς γνωστός. Ψήφισε ό,τι αντεθνικό νομοσχέδιο έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή, με πρώτιστο το Σύμφωνο Συμβίωσης και τα Μνημόνια του Σύριζα. Στο «προσφυγικό» ζήτημα διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους ότι έχει ακριβώς τις ίδιες θέσεις με τον Σύριζα.
Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς από τη Νέα Δημοκρατία να δείχνει λίγη... φειδώ στις δηλώσεις της, αφού τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι ως το πρόθυμο δεκανίκι του Σύριζα. Αντιθέτως, όμως, η Νέα Δημοκρατία επιδεικνύει θράσος, αφού στέλεχός της δήλωσε σε γνωστή εφημερίδα:
«Ακόμη και εάν εξασφαλίσει τη....

Οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και ψευτοπατριώτες του Καμμένου μας παίρνουν τα σπίτια και τα ακίνητα....Στοιχεία σοκ για τις κατασχέσεις!


Πρωταθλητές στις κατασχέσεις οι συριζαίοι: Σοκαριστικά στοιχεία από την Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

Μεγάλη αύξηση των εντολών κατάσχεσης σε βάρος οφειλετών του Δημοσίου καταγράφεται το 2016. Μόνο στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου φέτος οι εφορίες «άδειασαν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς 428.465 οφειλετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν συνυπολογιστούν και οι κατασχέσεις του Μαΐου τότε συνολικά ξεπερνούν κατά πολύ τις 500.000. Μέσα σε περίπου 100 εργάσιμες μέρες, δηλαδή, οι κατασχέσεις λογαριασμών αυξήθηκαν κατά περίπου 100.000, έναντι των 333.776 που είχαν διαταχθεί την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Τα στοιχεία της Διεύθυνσης Εισπράξεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, τα οποία φέρνει στο φως το «business stories», δείχνουν ότι....