Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής για το θέμα της λαθρομετανάστευσης....ΒΙΝΤΕΟ

Το μήνυμα και ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής συμπυκνώνονται σε μια διαχρονική φράση που απηχεί τις απόψεις της πλειοψηφίας των Ελλήνων "Έξω οι ξένοι απ' την Ελλάδα"...

Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου και τους εκατοντάδες εθνικιστές που την παρακολούθησαν...

Ο Τσίπρας παρακαλά τους Ευρωπαΐους: "Βοηθήστε μας, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή"


Τσίπρας: Βοηθήστε την κυβέρνησή μας, αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και γραμματέα του γαλλικού Κομουνιστικού Κόμματος, Πιερ Λοράν, είχε ο Αλέξης Τσίπρας. Στην συνάντηση αυτή, που ήρθε μετά τις εν Βρυξέλλες συναντήσεις του με Γιουνκέρ και Σούλτς για το νέο μνημόνιο, αλλά και μετά τις δηλώσεις Βαρουφάκη για αναστολή των προεκλογικών υποσχέσεων του Σύριζα, ο Τσίπρας έθεσε το ένα και μόνο επιχείρημά του έναντι των διεθνών τοκογλύφων. 
Όπως έχει γίνει αντιληπτό από ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, ο Τσίπρας λειτούργησε ως....

Ο Baroufakis, το Life Style και το ρήμα "μετανιώνω"

Γράφει ο Αινείας

Μετανιωμένος εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή ο Yianis Baroufakis, σε μια ακόμη από τις δεκάδες συνεντεύξεις του σε ΜΜΕ από τότε που ανέλαβε το Υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με τη φωτογράφιση που έκανε στο περιοδικό "Paris Match" που ταυτιζόταν πλήρως με τα υλιστικά, αστικά life style πρότυπα που....μέμφεται και αποστρέφεται ο κος. Yianis.

"Θα ήθελα να μην είχε γίνει αυτή η φωτογράφιση, το μετανιώνω. Η αισθητική αυτών των φωτογραφιών δεν μου αρέσει..", είπε χαρακτηριστικά όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί εμφανίστηκε να φωτογραφίζεται σε ένα μικρό "παλατάκι" κάτω από την Ακρόπολη και ανάμεσα σε πιατέλες με εδέσματα που το κόστος τους ξεπερνά το....

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) στο MEGA: "Ξεχάστε αυξήσεις συντάξεων.. Πιο πιθανό είναι να τις μειώσουμε"!!!

Λαλίστατος και ειλικρινής, σε ακόμη μια συνέντευξη του ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής, Μητρόπουλος σχετικά με τη νέα κυβέρνηση και τα πολιτικοοικονομικά δεδομένα σήμερα!

Μιλώντας στο MEGA ο κος Μητρόπουλος ανέφερε εν συντομία τα εξής άκρως αποκαλυπτικά για την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική των συντάξεων:
-  Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να γίνουν αλλαγές προς τα κάτω στις συντάξεις (Κοινώς "Ξεχάστε αυξήσεις... Έρχονται μειώσεις"

Για τις "μεταρρυθμίσεις" που προβλέπει το πρόγραμμα και τη "διαπραγμάτευση" της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ:
- Πιέζεται η Κυβέρνηση να συνεχίσει την ....

400 εκ. δολάρια η επίσημη κρατική χρηματοδότηση των ΗΠΑ για τους τζιχαντιστές στη Συρία


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πιο περίτρανη απόδειξη ότι οι τζιχαντιστές χρηματοδοτούνται από τους "παγκόσμιους αφέντες" δε θα μπορούσε να γίνει. Η Βουλή των ΗΠΑ το επικύρωσε, εν μέσω δεξίωσης και δια νόμου!

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ -State Department- ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι μαζί με το Κογκρέσο προτίθεται να παρέχει σχεδόν 70 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη της λεγόμενης «ήπιας» ισλαμικής αντιπολίτευσης στη Συρία, προκειμένου να ενισχυθούν για την ανατροπή του προέδρου της χώρας, Μπασάρ αλ Άσαντ, αυτό αναφέρει ισραηλινό δημοσίευμα βασισμένο σε πληροφορίες από το κανάλι ‘Al Arabiya’.
«Σήμερα, έχω την ευχέρεια να ανακοινώσω ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός: η διοίκηση εργάζεται με το Κογκρέσο, για την παροχή σχεδόν $ 70 εκατομμυρίων ως ξένη βοήθεια για να στηρίξουμε όλο το.....

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η "κόρη μου η σοσιαλίστρια" και ο... ερχομός της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αινείας

Περνώντας οι μέρες διαπιστώνουμε καθημερινά ότι η "επανάσταση" του ΣΥΡΙΖΑ είχε... ημερομηνία λήξης και πώς οι βαρύγδουπες προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις των ΣΥΡΙΖΑίων ήταν απλά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που στόχο είχαν την υφαρπαγή των αντιμνημονιακών ψήφων.

Από τον Τρίπρα και τον Βαρουφάκη, μέχρι το Φίλη και τον Μητρόπουλο όλα συγκλίνουν ότι οι πρωταγωνιστές της Κυβέρνησης μοιάζουν πολύ με το story της πασίγνωστης ελληνικής ταινίας "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια".

Στην ταινία αυτή, η κόρη ενός εργοστασιάρχη "επαναστατεί" εναντίον του μπαμπά της και....

Αυτά φέρνει η λαθρολάγνα πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ... Ο Δήμαρχος της Βέροιας υποσχέθηκε αλβανικά σχολεία στην πόλη...!!!

Την στιγμή που στην Βόρειο Ήπειρο τα ελάχιστα ελληνικά σχολεία υπολειτουργούν ο προοδευτικός Δήμαρχος της Βέροιας υποσχέθηκε την ίδρυση αλβανικού σχολείου.
Συνάντηση με τον δήμαρχο Βέροιας, Κ. Βοργιαζίδη, οι Αλβανοί διπλωμάτες  Pavlina Ylli και Artur Porpollogu, στον οποίο έθεσαν επιτακτικά κάποιες απαιτήσεις τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η περιοχή της Βέροιας και γενικότερα της Ημαθίας, κατοικείται από μεγάλο αριθμό ατόμων αλβανικής καταγωγής».
Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, ο "προοδευτικός" δήμαρχος Βέροιας συμφώνησε σε όλα τα αιτήματα των Αλβανών, δηλώνοντας τους ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να....

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ

npd
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παντού οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές έχουν μονάχα ένα στόχο.... Να τρομοκρατήσουν τους μόνους που αντιστέκονται στο σύστημα και να λειτουργήσουν ως πιστά δουλικά όργανα των πλουτοκρατών.
 
Το’ χουμε γράψει κι άλλες φορές, πως μαρξιστικό παρακράτος δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, έχοντας ως αποστολή την κατατρομοκράτηση των εθνικιστών. Μάλιστα, σε κάποιες άλλες χώρες είναι πιο… προχωρημένο από τα εγχώρια σκουπίδια των Εξαρχείων.
Στην Γερμανία, λοιπόν, τα λυμασμένα σκυλιά του κόκκινου παρακράτους κάνουν διαδηλώσεις ακόμα κι έξω από τα σπίτια των εθνικιστών. Όπως π.χ. συμβαίνει αυτές τις μέρες στην πόλη Τρέγκλιτς, εναντίον των τοπικών στελεχών του NPD, που αντιδρούν στο σχέδιο μετατροπής ενός δημοτικού κτιρίου σε…

ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

augeropoulos
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο σταλινικός δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος (τρόφιμος όλων σχεδόν των καναλιών της πλουτοκρατίας και βέβαια της διαβόητης ΕΡΤ) δημιουργός του συκοφαντικού για την Χρυσή Αυγή ντοκιμαντέρ «Agora», που θα προβληθεί στο 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Και είναι έκδηλη η απαισιοδοξία του για την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής, την οποία απαισιοδοξία εκφράζει κατ’ επανάληψη στον παραληρηματικό του λόγο. Ιδού:

«Αυτό που συνέβη και έχουμε καταλάβει όλοι, είναι ότι υπάρχει ένα ποσοστό στην ελληνική κοινωνία που έχει εκφασιστεί –κι εγώ με αυτούς δεν θέλω να είμαι συμπατριώτης. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραπλανηθεί, που....

Ενάντια στην Εθνική Παρακμή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ενάντια στην Εθνική Παρακμή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι φυλλάδες της διαπλοκής, η κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας και η πολιτική υποκρισία


Οργή, μίσος και χολή, τόσο από την πλευρά της μαρξιστικής αριστεράς όσο και εκ μέρους της καπιταλιστικής δεξιάς, για το γεγονός ότι συμπληρώνεται δεκαοχτάμηνο από την προφυλάκιση μου και στα τέλη του μηνός πρόκειται να αποφυλακιστώ, τόσο εγώ, όσο και δύο από τους Συναγωνιστές - Βουλευτές, οι οποίοι ευρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού. Φθάσανε στο σημείο μάλιστα κάποιοι χωρίς αιδώ να....

14 Μαρτίου 1956: Δημητράκης Δημητριάδης, ο πιο μικρός ήρωας της ΕΟΚΑ περνά στην αθανασία


Ο Δημητράκης Δημητριάδης, «ο μικρός ήρωας» όπως τον αποκαλεί ο Διγενής, γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1949. Ήταν μόλις εφτά χρονών, όταν τον πυροβόλησε εν ψυχρώ Άγγλος στρατιώτης κατά τη διάρκεια διαδήλωσης. Οι γονείς του ήταν χωρισμένοι, η μητέρα του έφυγε για την Αγγλία και ο Δημητράκης ζούσε με τη γιαγιά του Χρυσταλλού Μιχαήλ Κουτέ. Ήταν μαθητής της Β’ τάξης του δημοτικού και πουλούσε λουλούδια, για να εξοικονομήσει τα προς το ζην.
Στις 9 Μαρτίου του 1956, οι Άγγλοι εντείνουν τη σκληρότητά τους απέναντι στον Αγώνα της ΕΟΚΑ. Σε μια προσπάθεια να κάμψουν το φρόνιμα του κυπριακού λαού συλλαμβάνουν και εξορίζουν στις Σεϋχέλλες, τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, το στρατολόγο της ΕΟΚΑ Παπασταύρο Παπαγαθαγγέλου, το Μητροπολίτη Κερύνειας Κυπριανό και το Γραμματέα της Μητρόπολης Κερύνειας Πολύκαρπο Ιωαννίδη. Η Κύπρος συγκλονίζεται από τις εξελίξεις, ενώ παράλληλα η...