Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 Το blog μας θα συμμετέχει και στηρίζει την εκδήλωση των Ελλήνων πατριωτών και Εθνικιστών
Η σελίδα στο Facebook

Ο Αβραμόπουλος υποδέχεται τον "περιούσιο" David Harris της AJC για να του επιβάλλει τα....σέβη του!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το "μενού" κατά τις πληροφορίες μας θα έχει ΑΟΖ και Κύπρο..Όπως καταλαβαίνετε έρχεται νέα...υποταγή;! στο Σιωνισμό για χάρη της...."ελληνοισραηλινής φιλίας"

Οι επισκέψεις τους στην Αθήνα, είναι πλέον πολύ συχνές. Τα θέματα της συζήτησής τους με την ελληνική ηγεσία δεν δημοσιοποιούνται ή βγαίνουν δελτία Τύπου με γενικόλογες αναφορές. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, «αύριο, Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 και ώρα 10:00 στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης American Jewish Committee, David Harris. Θα ακολουθήσει.....

Δίκτυο Σπάρτακος... Ή αλλιώς Ανθέλληνες... Δειλοί... Ψεύτες... Λιποτάκτες...!!! Διαβάστε την ανακοίνωσή τους...

Ο εσωτερικός εχθρός έχει πολλά πρόσωπα... Η γενιά του Εφιάλτη είναι πλέον πολύ μεγάλη και έχει εισχωρήσει παντού... Ο ανθελληνισμός μεγαλώνει επικίνδυνα... Και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα τέλος σε αυτό... 
 
Η ανακοίνωση του Δικτύου Σπάρτακος που θα διαβάσετε είναι ένα μεγάλο ψέμα. Μια προβοκατόρικη ενέργεια... Η εκδήλωση γίνετε έξω από το Πεντάγωνο, την διοργανώνει ο Ιερός Λόχος και την στηρίζει από την αρχή η εφημερίδα Στόχος, το δικό μας ιστολόγιο (ELNEWS) καθώς και άλλα κινήματα όπως η Πατριωτική Πολιτοφυλακή. Δεν έχει καμία σχέση με το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής... Διαβάστε λοιπόν και φρίξτε...!!!
ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Τι άλλο θα ακούσουμε από τα τσιράκια της Ε.Ε.;Ο "έλληνας";! ευρωπαίος επίτροπος Διαμαντούρος εγκαλεί την Frontex για κακομεταχείριση των λαθρομεταναστών..!!

Είναι βεβαίως απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: Ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής Νικηφόρος Διαμαντούρος, το όνομα του οποίου «έπαιξε» πολλές φορές τον τελευταίο καιρό για την πρωθυπουργία της Ελλάδος, απηύθυνε… προσκλητήριο στους ευρωπαίους πολίτες, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις (λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;) και άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται «στον τομέα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», για να συμμετάσχουν -λέει- σε δημόσια διαβούλευση σχετικά με το αν και κατά πόσον οι δραστηριότητες της διευρωπαϊκής υπηρεσίας ελέγχου των συνόρων (Frontex) είναι συμβατές με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Διαβάζουμε σχετικά σε καθεστωτικά ΜΜΕ: «Ο κ. Διαμαντούρος σημειώνει ότι....

Δεν ξεχνώ - Σαν σήμερα ξεκίνησε ο "Αττίλας"...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΤΟΥΡΚΕ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ
 
Παρασκευή, 19 του Ιουλίου, 3 τα ξημερώματα, ο σταθμός της Κυρήνειας έπιασε ένα σήμα με οδηγίες προς τους Τουρκοκύπριους. Ειδοποιήθηκε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κύπρο, Ρότζερ Ντέιβις, που απάντησε πως πρόκειται για επίδειξη δύναμης. 
 
Στις 9 το βράδυ, η Λευκωσία ειδοποίησε την Αθήνα: «Στα ανοιχτά της Κύπρου φάνηκαν τουρκικά αποβατικά». Η Αθήνα απάντησε: «Πρόκειται για άσκηση». Καθώς βράδιαζε, την Παρασκευή19 του Ιουλίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Γρηγόριος Μπονάνος ήταν κατηγορηματικός: Δεν έπρεπε να δοθούν αφορμές στους Τούρκους. Νύχτωσε κι έκλεισε το Πεντάγωνο. Όλοι πήγαν στα σπίτια τους. Ο Μπονάνος προτίμησε τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα. Η ζέστη ήταν αφόρητη στην Αθήνα.
Ώρα 4.30 το πρωί,

Ντελίριο «πολιτικής ορθότητας» στα βρετανικά σχολεία: Οι μαθητές δεν μαθαίνουν για τις σταυροφορίες, αλλά τιμωρούνται εάν αρνηθούν να προσευχηθούν στον Αλλάχ!

Σχ. ΚΟ: Το παρακάτω άρθρο, που αποτελεί μεταφορά στα ελληνικά από το πρωτότυπο αγγλικό ‘How Political Correctness Is Transforming BritishEducation’, επιμελήθηκε ο φίλος HEIL GAP (or mind the GAP), που το παρουσίασε στο μπλογκ του. Δυστυχώς, όπως συμβαίνει συχνά στο διαδίκτυο, κάποιοι το πήραν, έκοψαν (οι πονηροί) την πηγή και το παρουσίασαν ως ‘δικό’ τους. Από εκεί το πήραν και άλλοι (ανυποψίαστοι ή βιαστικοί) και ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με αναφορά «πηγής», άλλα ντ’ άλλων… Το λέω αυτά γιατί η κλεψιά θα πρέπει να αποτελεί ύβρη για την ελεύθερη μπλογκόσφαιρα και να καταγγέλλεται από όλους. Υπογραφή : ένας παθών.- 
Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η “ Ισλαμοφοβία ” γίνεται στα παιδιά των βρετανικών σχολείων, «πλύση εγκέφαλου για το Ισλάμ » και επίσης.....

Αυτό το σαθρό κράτος πρέπει να διαλυθεί...ΣΥΖΥΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ...!!!

Με νέα ανοιχτή επιστολή που εξέδωσε πριν από λίγo η oφθαλμίατρος Λ. Βαρκάρη, επιχειρεί να δώσει... επιπλέον απαντήσεις για τα επιδόματα τυφλότητας που υπέγραψε η ίδια από το 1988 μέχρι σήμερα. Μέσα σε αυτήν αναλυτικά αναφέρει:
 
"Με αφορμή το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα επιδόματα τυφλότητας στο νομό Χίου και τη δική μου εμπλοκή καθότι ήμουν η μοναδική οφθαλμίατρος από το 1988 μέχρι προ διετίας όταν καλύφθηκαν και οι άλλες θέσεις ,θέλω να διατυπώσω τα παρακάτω:
Η τεκμηρίωση της....

Το Αυγό του Φιδιού έσπασε και δαγκώνει θανάσιμα τους εθνοπροδότες και τους γραικύλους

Όλοι όσοι προστατεύουν με νύχια και με δόντια το σάπιο ανθελληνικό σύστημα θα μας βρουν μπροστά τους. Οι Έλληνες Εθνικιστές προστατεύουμε μόνο τον Λαό και την Πατρίδα.

Συνεχίζει το παραλήρημά του ο ΚΕΜΑΛΟ- Μπουτάρης και δηλώνει ότι τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής έπρεπε να ήταν φυλακή!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φήμες θέλουν πριν την εκπομπή να δοκιμάζει τη νέα ποικιλία κρασιών του κτήματός του παρέα με....τούρκους τουρίστες!

Τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή.

Η δήλωσή του αυτή, που έγινε σε χθεσινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έδωσε συνέχεια στη κόντρα του με τη Χρυσή Αυγή, η οποία, φυσικά απάντησε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον κ. Μπουτάρη με αφορμή την πρόθεσή του να πραγματοποιούνται κοινές περιπολίες στη Βόρεια Ελλάδα Ελλήνων και βουλγάρων αστυνομικών.

Έτσι, σε ανακοίνωσή τους προειδοποίησαν το δήμαρχο Θεσσαλονίκης ότι εάν ...

Δεν σταματούν την προπαγάνδα τα όργανα του Σιωνισμού...FT: "Οι μετανάστες στην Ελλάδα φοβούνται τη Χρυσή Αυγή"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για αυτό στο 80% των δολοφονιών υπαίτιοι είναι οι λαθρομετανάστες...Επειδή φοβούνται τους Έλληνες και....αμύνονται!

Ένα ακόμη δημοσίευμα γεμάτο με τις συνήθεις ψευδολογίες και παραπλανητικές «πληροφορίες» κατά της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκε στην γερμανική έκδοση των Financial Times. Ιδού τι ισχυρίζονται οι λυσσαλέοι πολέμιοι του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών:

«Η αυξανόμενη εχθρότητα εναντίον των .....

Θρασύτατο διάγγελμα Έρογλου παραμονή της μαύρης επετείου της εισβολής στην Κύπρο...!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
 
Εάν η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν εγκαταλείψει το όνειρο της επιστροφής στην προ της 20ης Ιουλίου 1974 κατάσταση, δεν είναι πιθανό να βρεθεί μια βιώσιμη λύση που να βασίζεται στις «υφιστάμενες πραγματικότητες» στην Κύπρο, δήλωσε στο διάγγελμά του με αφορμή την εισβολή ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Ερογλου. 
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερογλου ανέφερε ότι....

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τους Ελλήνες..Εκεί που είναι η θέση κάθε Εθνικιστή, εκεί ήταν και η Χρυσή Αυγή (φωτιές Πάτρα)