Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015

Ο ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ… ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ… ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ακόμα και οι βουλευτές των κομμάτων του κατ’ ευφημισμόν λεγομένου «συνταγματικού τόξου», υπόκεινται σε έλεγχο πολιτικής ορθότητας, από τους… εισαγγελάτους ιεροεξεταστές, για να μην… ξεχνιούνται!

Έτσι, με αφορμή κάποιες αρνητικές ψήφους και κάποια «παρών» κατά την ψηφοφορία στην ολομέλεια της βουλής για την άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για το περιεχόμενο πολιτικής ομιλίας του σε στελέχη του Κινήματος το 2011, ο πρώην κνίτης και νυν… εισαγγελάτος του συστήματος έγραψε τα ακόλουθα:  

«Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Νέας Δημοκρατίας και της Ένωσης Κεντρώων «έγραψαν»… μαύρη σελίδα σήμερα στη Βουλή.
– Ψήφισαν...

ΚΚΕ: Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


Τη θέση του ΚΚΕ έναντι της νέας Ρωσσίας και των πρωτοβουλιών της στον σύγχρονο κόσμο, φρόντισε να ξεκαθαρίσει από τις… Βρυξέλες (στο κλείσιμο των εργασιών της «ευρωπαϊκής συνάντησης κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων») ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, προφανώς για να μην υπάρχουν…

Επίδειξη δύναμης από τον Κασιδιάρη στο βουλή - Πυρ εναντίον των Συριζαίων! ΒΙΝΤΕΟ

Λάκισε ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης όταν ανέβηκε στο βήμα ο Κασιδιάρης να μιλήσει για την λαθρομετανάστευση. Εκείνος εκνευρισμένος τσαλάκωσε και πέταξε επιδεικτικά το χαρτί με την αποφυγή απάντησης. Όταν ένας ταλαίπωρος Συριζαίος πήγε να βγάλει γλώσσα, ο Κασιδιάρης ωρυόμενος τον έβαλε στη θέση του. Ο προεδρεύων πήγε να το παίξει έξυπνος και να παρέμβει υπέρ του Συριζαίου, αλλά ανεπιτυχώς και αναγκάστηκε να σιωπήσει.

Δείτε όλο το βίντεο με το περιστατικό...

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΑΛΛΙΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΠΕΝ

Μπορεί η Μαρίν Λεπέν να έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί της, προσαρμόζοντας επί το τρέχων «πολιτικώς ορθόν» κάποιες θέσεις της, ελπίζοντας ότι έτσι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις στις προεδρικές εκλογές του 2017 την εκλογή της στο ύπατο αξίωμα, αλλά οι σιωνιστές ούτε ξεχνούν ούτε συγχωρούν, ακόμα κι αν περάσουν… χίλια χρόνια.

Έτσι, σε μήνυμά του, ο εκτελεστικός διευθυντής του ΚΙΣ Γαλλίας (CRIF) Robert Ejnes, έδωσε σαφές στίγμα, στρεφόμενος ανοιχτά κατά του κόμματος Λεπέν: «Η αρχή της γιορτής του Χανουκά βρήκε τη Γαλλία σοκαρισμένη από το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών. Η άνοδος του Εθνικού Μετώπου...

ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΥΣΣΑ

diki_04
Αποκαλυπτικό βίντεο παρουσίασαν οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής στη σημερινή συνεδρίαση. Το βίντεο έχει ληφθεί από παρακείμενο κατάστημα επί της οδού Τσαλδάρη στο Κερατσίνι. Η εικόνα είναι αρκετά καθαρή και αποδομεί όλους τους ψευδείς ισχυρισμούς των μαρτύρων κατηγορίας περί επίθεσης τάγματος εφόδου κλπ. και αποδεικνύει ότι ο Ρουπακιάς με τον Φύσσα συνεπλάκησαν μόνοι τους στο σημείο.
Επιπλέον, το βίντεο αποδεικνύει ότι η Ζώρζου και η Καραγιαννίδου δεν ήταν αυτόπτες μάρτυρες, καθώς φαίνεται ότι…

Φυλετικές συγκρούσεις στο ταε κβο ντο που έχουν καταλύσει όλο οι χιλιάδες λαθρομετάστες... Κίνδυνος εξέγερσης με επιττώσεις στις γύρω περιοχές υπό το βλέμμα του άθλιου Υπουργού Μετανάστευσης του ΣΥΡΙΖΑ


kos-xulo-metanastes

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η παραδοχή από το "ΒΗΜΑ" ότι οι συγκρούσεις είχαν φυλετικό υπόβαθρο είναι το μεγαλύτερο χαστούκι και αυτομαστίγωμα των διάφορων ρυπαρών δημοσιολογούντων ότι είναι διαχειρίσιμο και εφικτό το σενάριο της ενσωμάτωσης ανόμοιων ανθώπων που διαχωρίζονται de facto από εθνικά, θρησκετυικά, κοινωνικά, πολιτισμικά πιστεύω.
Γράφει ο Αντίοχος

Μεγάλα ρατσιστικά (έτσι συντρόφια;) επεισόδια μεταξύ διαφόρων εθνοτικών ομάδων λαθρομεταναστών έλαβαν χώρο εχθές αργά το βράδυ στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο, που οι Τσιπροκαμμένοι μετέτρεψαν σε «χώρο ανοιχτής φιλοξενίας» (ήτοι, όποιος θέλει μπαίνει – όποιος θέλει βγαίνει…).
Μάλιστα, τα επεισόδια έγιναν όταν ήταν στο χώρο ο σύντροφος υπουργός Μουζάλας, ο οποίος  πανικοβλήθηκε και ζήτησε την επέμβαση των ΜΑΤ.  
Από κει και πέρα, οι γνώμες για.....

Τσίπρας: Θα κάνουμε την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών – Όποιος αντιδρά είναι Χρυσαυγίτης


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όποιος αντιδρά στην καταπάτηση της περιουσίας του, στην εγκληματικότητα - βιασμούς / δολοφονίες -, στην άνιση μεταχείριση με τους Έλληνες - δωρεάν στέγη-τροφή-υγειονομική περίθλαψη -, στην διάλυση του κοινωνικού ιστού, στην αποφυγή των αρρωστιών που κουβαλούν μαζί τους, στην απώλεια θέσεων εργασίας για "φθηνά εργατικά χέρια", στο λαθρεμπόριο, και άλλες επιπτώσεις της ενσωμάτωσης των...λαθρομεταναστών είναι Χρυσαυγίτης κατά τον "δημοκράτη¨" Τσίπρα... Ε, λοιπόν Έλληνες που αντιστέκεστε πείτε το ανοιχτά... Είμαι περήφανος Χρυσαυγίτης για όλα τα παραπάνω και θα πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω.
 
Την ομολογία του για τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταστήσει την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών κατέθεσε ο πρωθυπουργούς, Αλέξης Τσίπρας, από το έδρανό του στη Βουλή. Συγκεκριμένα, σε επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε για το ζήτημα του λεγόμενου «προσφυγικού», ο Τσίπρας είπε ότι θα επιμείνει στην «πολιτική του ανθρωπισμού», δηλαδή στην άκριτη αποδοχή και υποδοχή των λαθρομεταναστευτικών ροών που εξαπολύει εναντίον της χώρας μας το τουρκικό παρακράτος.
Ο λόγος για τον οποίο ο Τσίπρας θα επιμείνει στην καταστροφική αυτή πολιτική είναι διότι η πολιτική αυτή συνάδει με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλο το «δημοκρατικό τόξο», είπε: «Εύχομαι και ελπίζω ότ.....

Κατακραυγή πολύτεκνων προς πολιτικάντηδες για το “σύμφωνο συμβίωσης”: Καταργείτε τον Θεοϊδρυτο θεσμό της οικογένειας


Κατακραυγή πολύτεκνων προς πολιτικάντηδες για το “σύμφωνο συμβίωσης”: Καταργείτε τον Θεοϊδρυτο θεσμό της οικογένειας

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Νέα Δημοκρατία του δόγματος "Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια" γιατί σιωπά;! Η σιωπή της είναι υποστηρικτική στην προσπάθεια αποδόμησης του θεμέλιου τρίπτυχου του Έθνους, από τους εθνομηδενιστές/άθεους και άφυλους της Αριστεράς.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έχει από την πρώτη στιγμή καταγγείλει το “σύμφωνο συμβίωσης” που φέρνει προς ψήφιση η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ, σημειώνοντας πως την ώρα που η ελληνική οικογένεια βάλλεται και οι πολύτεκνοι στοχοποιούνται, η συγκυβέρνηση της ανέχειας επιβάλλει νομοσχέδια που απαξιώνουν τις παραδοσιακές αξίες της Πατρίδας μας.
Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το "σύμφωνο συμβίωσης" που αποτελεί συνέχεια των επαχθών μνημονιακών νόμων που στοχεύουν στη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.
Στο ίδιο μήκος κύματος δημοσιεύουμε την επιστολή - κόλαφος από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος για το επονείδιστο νομοσχέδιο:
"Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 205.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το....

ΣΣΣΣΣΤ ΗΣΥΧΙΑ ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ


alexis-epeisodia.jpg

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Δύο χιλιετίες κοντεύουν να περάσουν από το κάψιμο της Ρώμης. Βέβαια ο υπαίτιος της τότε πυρκαγιάς, Νέρων, παρακολουθούσε το φρικιαστικό θέαμα από το παλάτι του, απαγγέλλοντας μάλιστα και στίχους από το χαμό της Τροίας. Δεν ξέρω αν από τις προχθεσινές καταστροφές στο κέντρο των Αθηνών, ο Τσίπας απήγγειλε στίχους του Ναζίμ Χικμέτ, αλλά είμαι σίγουρος ότι απολάμβανε από τους δέκτες του την πυρπόληση των περιουσιών των απλών πολιτών, από αυτούς που δήθεν αντιτίθενται στην εξουσία. Το ίδιο έκανε και το 2008, ένας άλλος «μεγάλος» πολιτικός ανήρ, όταν η Αθήνα καίγονταν για ένα μήνα. Βέβαια, τότε ακολούθησαν και οι βαρύγδουπες δηλώσεις του σημερινού ΠτΔ, όπου είπε το ανεκδιήγητο: «ευτυχώς δεν άνοιξε μύτη», ανεξάρτητα αν ....

Ψηλά τις Σημαίες: Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται


Ψηλά τις Σημαίες: Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται

Μέσα σε μια χώρα που σαπίζει στην παρακμή, μέσα σε μια Πατρίδα που ξεπουλάνε και έναν λαό που έχει παραδοθεί άνευ όρων, υπάρχουμε κι εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Υψώσαμε την Σημαία μας χρόνια πριν και δεν την υποστείλαμε ποτέ. Δώσαμε Όρκο να υπερασπιστούμε την Τιμή της Ελλάδας και την Αξιοπρέπεια του Λαού μας και κάναμε θυσίες για τις Ιδέες μας.
Σταθήκαμε όρθιοι στις άδικες διώξεις του συστήματος που θέλει να μας εξοντώσει γιατί δεν ήμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ, κομμάτι των μηχανισμών του. Σταθήκαμε όρθιοι στην λάσπη και το μένος της τέταρτης εξουσίας, των διεφθαρμένων ΜΜΕ που μας συκοφαντούν όσο....