Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 06, 2012

Η πολύτιμη συμβολή του "Ιερού Λόχου" στην απελευθέρωση των νησιών του Αιγαίου και το τελεσίγραφο του ΕΑΜ...!!

Το καλοκαίρι του 1942, η Ελληνική Κυβέρνηση στην Μέση Ανατολή είχε να αντιμετωπίσει ένα δύσκαμπτο πρόβλημα. Υπήρχε μεγάλος πλεοναζόντων αξιωματικών τόσο του στρατού όσο και σωμάτων ασφαλείας, που είχαν δραπετεύσει από την Ελλάδα στην Μέση Ανατολή αλλά δεν χρησιμοποιούνταν στις μέχρι τότε 2 σχηματισθείσες Ταξιαρχίες. Για να λυθεί το πρόβλημα αυτό ιδρύθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1942 "λόχος επίλεκτων αθανάτων", όπου συμπεριελήφθηκαν όλοι αυτοί οι αξιωματικοί ως απλοί στρατιώτες. Διοικητής του λόχου αυτού ορίστηκε ο Συνταγματάρχης Χριστόδουλος Τσιγάντες, απότακτος Βενιζελικός αξιωματικός του κινήματος του 1935. Ο Τσιγάντες έδωσε το τελικό όνομα της μονάδας που συμβόλιζε την διαχρονική συνέχεια της στρατιωτικής αλκής των Ελλήνων και θα δοξαζόταν στους επερχόμενους εθνικούς αγώνες: ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ.
Η πρώτη κίνηση του.....

Ίων Δραγούμης: Ο σκοπός των σχολείων


"Τα Ελληνικά σχολεία είναι για 2 σκοπούς: να.....

ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΤΖΑΚΙΑ" ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...


Δημοσιεύεται εσχάτως σε μερίδα του οικονομικού Τύπου (δειλά δειλά τα στόματα ανοίγουν), το γεγονός ότι 3000 χρηματιστηριακοί κωδικοί «Τζακιών» πόνταραν με περίσσευμα σιγουριάς στην οικονομική καταστροφή της χώρας μας και την εισαγωγή της στο Παράνομο και Προδοτικό Μνημόνιο.

Η σχετική λίστα βρίσκεται από τον Αύγουστο στην δίωξη οικονομικού εγκλήματος προς διερεύνηση για την προέλευση των κεφαλαίων των συμμετεχόντων στο ανθελληνικό αυτό ποντάρισμα. Εφιστούμε όμως την προσοχή των υπευθύνων Οικονομικών και Δικαστικών αρχών ότι θα.....

Νέες προκλήσεις των πρακτόρων της μειονότητας της Θράκης κατά της Ελλάδας!!

Αν και Έλληνες πολίτες τα μέλη της λεγόμενης "Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης" στρέφονται κατά της Ελλάδας κατηγορώντας την για μη αναγνώριση της εθνικής ταυτότητας της "τουρκικής μειονότητας" της δυτικής Θράκης, όπως αποκάλεσαν τη μουσουλμανική μειονότητα.

Οι προκλητικές αυτές δηλώσεις έγιναν στα πλαίσια της......

Νέμεσις... Μετανάστες ξυλοκόπησαν και λήστεψαν Οικολόγα - Πράσινη που τους υπερασπιζόταν επαγγελματικά...!!!

Μια χαριτωμένη είδηση πέρασε στα ψιλά αυτές τις μέρες. Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας των Οικολόγων-Πράσινων στις εθνικές εκλογές, πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ιδρύτρια του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων εν Ελλάδι (και μόνιμη κατήγορος των σωμάτων ασφαλείας για ...βασανιστήρια λαθρομεταναστών), τακτική εισηγήτρια της "ένωσης πολιτών κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας", ιδρυτικό μέλος κάμποσων ΜΚΟ και χαίρουσα διαφόρων άλλων ιδιοτήτων και τίτλων κρατικής αναγνώρισης, Μαρία Πίνιου-Καλλή, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από μετανάστες.
Μεταφέρουμε από την Καθημερινή, μερικά άξια σχολιασμού αποσπάσματα:

Δεν τα λέμε εμείς οι συνωμοσιολόγοι...Τα λέει πρώην κολαούζος του Α.Παπανδρέου: "Επί Δικτατορίας είχαμε 0 εξωτερικό χρέος..Η μεταπολίτευση διέλυσε τα πάντα"

Δείτε το βίντεο - όλεθρο για το πολιτικό κατεστημένο....

Να ποιοί είναι οι "αριστεροί"...βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διώκεται από το ΣΔΟΕ γιατί δεν έκοβε αποδείξεις

Μπορεί στο Κοινοβούλιο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου να εμφανίζεται δυναμική και να ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα που ετοιμάζεται να δηλώνει υπέρμαχος της διαφάνειας και της νομιμότητας φαίνεται όμως ότι ξέχασε την υπόθεση μη έκδοσης αποδείξεων στην οποία είχε εμπλακεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά η....

O νεο-βυζαντινισμός του Φ.Φράγκου Vs Νεο-οθωμανισμoύ του Α.Νταβούτογλου!


Μία πραγματικά ριζοσπαστική θεώρηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, αλλά και της γενικότερης ύπαρξης του τουρκικού κράτους στην περιοχή περιλαμβάνεται στο βιβλίο  με τίτλο ''ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ'' του στρατηγού και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου.
Μα απλά λόγια στον νεο-οθωμανισμό της ισλαμικής  κυβέρνησης της Τουρκίας, αντιπαρατάσσει τον ... νεο-βυζαντινισμό ως μοντέλο ... διάλυσης της σύγχρονης Τουρκίας! Όπως ακριβώς το διαβάσατε:

Πόσο κόστισε το ταξιδάκι της Όλγας Κεφαλογιάννη στο New York...;

 Φυσικά με τα δικά σας λεφτά "καναπεδάτοι" Έλληνες....

Ντροπή και Αίσχος: Συνθήματα σε πορεία αριστερών-μπολσεβίκων κατά της Ελλάδας και υπέρ της "Μακεδονίας" στη Λέσβο

Για ακούστε με προσοχή το βίντεο στο 0:10...
Τι λένε τα..ασπόνδυλα;

"ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....Οι εχθροί είναι τράπεζες.."!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή οι ιδεολογικοί απόγονοι του Μπεναρόγια, του Βεντούρα, του Ζαχαριάδη,του Μαυρίκη, του Βελουχιώτη και του Γλέζου μας λένε ότι άλλο Μακεδόνια και άλλο Ελλάδα..

Στη συγκέντρωση ήταν και μέλη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ..
Μην εκλπαγείτε όμως..Δεν είναι κάτι που.....

Όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής...Όλοι;!Όσοι "γραφικοί" απέμειναν...

Φωτογραφία από διαμαρτυρία, κατά της Χρυσής Αυγής και το άνοιγμα γραφείων του Κινήματος, Ελλήνων της Ομογένειας στη Νέα Υόρκη...

Για γέλια και για κλάματα...
Και αφού διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους απευθύνθηκαν στο "κίνημα", 'occupy wall street'..Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ.
(Εμείς θα τους κάνουμε ιδιαίτερο αφιέρωμα σε λίγο καιρό...Όταν θα έρθουν στην Ελλάδα)

Συγκέντρωση όμως έκαναν και οι δικοί μας "αντιφασίστες" στη Λέσβο...
Και το αποτέλεσμα ήταν να......

Ψέμα θα είναι..Αφγανοί διακινητές, έμποροι δολοφόνησαν άνδρα αγνώστων στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε από τον ΑΝΤΑΡ-CIA να προχωρήσει σε συμβολική απεργία πείνας...

Δύο Αφγανοί συνελήφθησαν και ακόμη δύο αναζητούνται για τη δολοφονία ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων η σορός του οποίου βρέθηκε το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου, σε άδειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, επί της οδού Ιπποκράτους 199.

Οι δράστες είναι μέλη.....