Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

Πάνω από 14% η Χρυσή Αυγή στην Αττική - Να γιατί έκρυψαν την δημοσκόπηση Πανά

 

Ακόμα μια σφυγμομέτρηση, αυτή του αξιόπιστου Έλληνα καθηγητή Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επαμεινώνδα Πανά, ξεμπροστιάζει το σύστημα κι αυτούς που κινούν τα νήματα του βρώμικου πόλεμου λασπολογίας και παράνομων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.
 
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση του έγκυρου εκλογολόγου, του μόνου που προσέγγισε με ακρίβεια τα αποτελέσματα των περσινών εκλογικών αναμετρήσεων, ολοκληρώθηκε την παραμονή των παράνομων συλλήψεων του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ενώ ήταν να δημοσιοποιηθεί την προηγούμενη Δευτέρα, τελικά δεν παρουσιάστηκε ποτέ. Σήμερα η εφημερίδα Newsbomb δημοσιοποίησε τελικά την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, η οποία αφορά τον Νομό Αττικής και διενεργήθηκε με δημοσκοπικά κριτήρια σε σύνολο 1976 ατόμων. Να σημειώσουμε πως τα ποσοστά είναι δίχως αναγωγή. Σε αυτήν τα κόμματα λαμβάνουν:...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - O Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζει την επικαιρότητα και τις καταιγιστικές δημοσκοπήσεις

Χαμός και σήμερα... αν κολλάει φταίνε οι χιλιάδες συνδεδεμένοι θεατές...

Σήμερα οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος:

- Απαντούν στον συνεχιζόμενο πόλεμο λάσπης και ψευδομαρτύρων κατά της Χρυσής Αυγής
 - αποκαλύπτουν όλες τις πτυχές της παράνομης, άδικης και αστήρικτης πολιτικής δίωξης
- σχολιάζουν τις δημοσκοπήσεις που αποδεικνύουν την αποτυχία της μαύρης προπαγάνδας και της σκευωρίας κατά των Ελλήνων Εθνικιστών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ...

Αγιασμός στην αντισυνταγματική βουλή των 297 - Λύσσαξαν τα ανδρείκελα του συστήματος

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο αγώνας ενάντια στη δικτατορία των διεφθαρμένων συνεχίζεται ακάθεκτος. Οι σημαίες ψηλά!

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στον σημερινό αγιασμό στην βουλή χωρίς τον Αρχηγό και τους 2 προφυλακισμένους βουλευτές μας. Η ήπια παρουσία μας και η ηρεμία μας έκαναν τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου να λυσσάξουν.

Ονειρεύονταν έκτροπα και επεισόδια για να έχουν υλικό να μας υβρίζουν τα κανάλια της διαπλοκής. Δεν τους κάναμε την χάρη... πολύ θα ήθελαν να...

Ένας αριστερός ομολογεί την αλήθεια: Η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική, κατ' εντολή της Ουάσιγκτον...

Άλλη μία έντιμη φωνή έρχεται να ενωθεί με τους τόσους και τόσους ανθρώπους που καταδεικνύουν τον πολιτικό και παράλογο χαρακτήρα της διώξεως που ασκεί το καθεστώς του μνημονίου εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτή την φορά έχουμε τον κ. Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο, σε κείμενο που δημοσιεύτηκε στην αριστερίστικη εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς», από το οποίο σας παραθέτουμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα:...

Προαναγγελία νεοδημοκράτικης δικτατορίας από τα “παπαγαλάκια”;

Ένα εξαιρετικά επικίνδυνο, για την δημοκρατία, άρθρο δημοσιεύτηκε στο γνωστό ιστότοπο που απηχεί τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και φιλοξενεί πάμπολλα άρθρα συμβούλων του πρωθυπουργού. Το άρθρο αναφέρεται στην συνέχεια των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής και σε ένα σημείο του κάνει λόγο και για αυτά που συντόμως θα ζήσει η Ελλάδα.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Θεωρώ, ότι έχει επέλθει το πλήρωμα του χρόνου για μια ευρύτατη Συνταγματική Αναθεώρηση.
Η πατρίδα μας χρειάζεται ένα νέο Σύνταγμα εναρμονισμένο στις.....

Καταρρέει η προπαγάνδα: 43.000 Έλληνες βγάζουν τη Χρυσή Αυγή 2ο κόμμα

Ένα ακόμα ηχηρό ράπισμα δέχθηκε το πολιτικό σύστημα και οι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής. Ο ελληνικός λαός στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα στους κυβερνώντες και τα κανάλια της διαπλοκής πως δεν τρώει κουτόχορτο. Στην δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα tromaktiko η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται δεύτερο κόμμα με 18,9%, καταρρίπτοντας έτσι τις θεωρίες επιστημονικής φαντασίας για πτώση της εκλογικής μας δύναμης.
Αυτή που πατώνει είναι η ΝΔ, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αντιληφθεί την σκευωρία που έστησαν εις βάρος μας οι υπάλληλοι των τοκογλύφων. Να σημειώσουμε πως η δημοσκόπηση του tromaktiko ήταν η μόνη που πλησίαζε τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2012.
Συγκεκριμένα, στο αστάθμιστο δείγμα με βάση 43.564 συμμετεχόντων τα κόμματα λαμβάνουν:
Σύριζα 29,7%
Χρυσή Αυγή 18,9%
Νέα Δημοκρατία 18%
Πασόκ 8,7%
ΚΚΕ 6,6%
ΑΝΕΛ 5%
Δημάρ 3%
Από εκεί και πέρα, στο....

Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή... Αντέχει η σημαία μας στο ανελέητο σφυροκόπημα

1234435_220709154761208_292877989_n
ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ!!!

ΠΕΦΤΕΙ Η Ν.Δ. – ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Προβάδισμα 2,6% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΑ  δίνει νέα δημοσκόπηση  της εταιρείας Palmos Analysisη οποία διεξήχθη από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.
Η μεγάλη πλειοψηφία διαφωνεί με...

Ρόδα είναι και γυρίζει... Πως ο Ερντογάν βρέθηκε από τη φυλακή στην πρωθυπουργία!

Γράφει ο Αντίοχος

Η ανατροπή του Τούρκου πρωθυπουργού Ερμπακάν
Παρακάτω, θα σας διηγηθώ μια πραγματική ιστορία, η οποία συνέβη στη γειτονική μας Τουρκία. Το 1997, ο Νετζεμεντίν Ερμπακάν, ηγέτης του Κόμματος της Ευημερίας, έγινε στα γεράματά του ο πρώτος ισλαμιστής πρωθυπουργός της Τουρκίας. Πράγμα ανεπίτρεπτο για το κεμαλικό κατεστημένο της χώρας. Μια ωραία πρωία, τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του οι τότε αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων –μαντρόσκυλα του κεμαλισμού- και του συνέστησαν να....

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ: Η ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΟΥΤΕ ΜΟΝΙΜΗ!

1375798_221530244679099_187226021_n
Παρά το κλίμα θριαμβολογίας που καλλιεργούν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των καναλιών (που τα βλέπει όλος ο κόσμος) με τις στημένες «δημοσκοπήσεις», ότι «καταρρέει η Χρυσή Αυγή», «συντρίβεται» κ.τ.λ., η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Γεγονός που προκαλεί έκδηλο εκνευρισμό σε κάποιους από τους υπηρέτες της εξουσίας που γράφουν στις καθεστωτικές εφημερίδες (που τις διαβάζουν λίγοι και συγκεκριμένοι), που ομολογούν ότι έκαναν μια τρύπα στο νερό. Σας παραθέτουμε απόσπασμα από το χθεσινό κύριο άρθρο των «Νέων», για να μη σας δουλεύουν οι καναλόβιοι:

«ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ NEOΝΑΖΙ
Μία εβδομάδα μετά τις.....

Πολιτικός αναλυτής: "Ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή είναι ο ... τρόμος του συστήματος"




σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και είναι άστοχος ο τίτλος περί "αντι-Τσίπρα" που αποδίδεται στον Ηλία Κασιδιάρη ωστόσο αντικατοπτρίζει με τον πιο γλαφυρό τρόπο το άγχος του συστήματος από την απήχηση του Κασιδιάρη και κατ' επέκταση της Εθνικιστικής Ιδέας στην ελληνική νεολαία...

Δεν πέρασαν δέκα μέρες από το άρθρο, στο οποίο σας έλεγα, ότι η υπόθεση της δίωξης της Χρυσής Αυγής έχει υπαγορευθεί από το βαθύ κράτος των Βρυξελλών και τα λεφτά των Αράβων και ότι η Δικαστική Εξουσία υποκαθιστά πλέον την Πολιτική και ήρθαν δύο δηλώσεις να επιβεβαιώσουν την ανάλυσή μας.
Πρόκειται για.....

Υποψήφιος του ΚΚΕ με το καδρόνι στο χέρι κυνηγά για να δολοφονήσει ανθρώπους...Ο εισαγγελέας πήγε σπίτι του άραγε;!;!


1713592

Μήπως ήταν κι αυτός στα επεισόδια του Περάματος πριν κανα δυο εβδομάδες;;;
 
Στην φωτογραφία βλέπετε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πειραιά του ΚΚΕ, μέλος της Κ.Ε. του κόμματος και γνωστό συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, κ. Μανουσογιαννάκη στα επεισόδια του 2011 μεταξύ κομμουνιστών και αγανακτισμένων πολιτών.. Στην Ελλάδα όμως διώκεται μόνο η Χρυσή Αυγή!
 
 Πηγή της φωτογραφίας για τους κακόπιστους του Περισσού, γνωστό αναρχοsite..

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη....

Βρήκαμε τον μυστικό χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής...

Διαβάζουμε στο "ΕΘΝΟΣ" ανάμεσα στα πολλά και άλλα ευφάνταστα περί χρηματοδότησης και οικονομικής στήριξης της Χρυσής Αυγής:

"Οι Αρχές, πάντως, αναμένεται να στρέψουν το ενδιαφέρον τους και προς τον εντοπισμό του «μυστικού χρηματοδότη» του κόμματος για τον οποίο έχουν ακουστεί αρκετές φήμες, ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία που να μπορούν να δέσουν κάποιο πρόσωπο με την υπόθεση."

Σας τον αποκαλύπτουμε στην παρακάτω φωτογραφία: