Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 25, 2010

Προσεχώς...

2 μεγάλες πολιτικές αποκαλύψεις από το ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Μια που αφορά το Πα.Σο.Κ. και μια για τη νέα ηγετική ομαδά Σαμαρά.
Τις επόμενες μέρες...

Το Video που κάνει 'πάταγο' by ARTEMIS: ALEXANDER (CD Mash-up sessions, Music: Stamatis Spanoudakis)Ο φοβερός Αρτέμης σε ένα εκπληκτικό κομμάτι σε στίχους δικούς του και μουσική Σταμάτη Σπανουδάκη. Το φοβερό παιδί της ελληνικής rapcore σκηνής ξαναχτυπά!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ taxalia.
Διαβάστε τους στίχους:

ΑΛΕ ΙΣΚΑΝΤΕΡ(Ἐπιμελώδημα)
Τῶν Αἰγῶν ὁ ἀστήρ
ἀπ’τή γῆ τῆς Μακεδονίας εως τό Παμίρ
Σ΄ὅλον τόν γνωστό κόσμο
ἐξακτίνωσε τόν ἑλληνικό Λόγο
Δέν ἡττήθη ποτέ και ἀπό κανέναν
πρῶτον αὐτόν ὀνόμασε ἡ ἱστορία Μέγαν
Κίι ὅλη ἡ οἰκουμένη τώρα λέει:
Ἰσκαντέρ, Σικαντέρ, Δούλ - Καρνέϊν

Εἰν’ ἱστορία κί ὅμως ὑπερβαίνει τά ὅρια τοῦ μύθου
ὁ τράγος τῶν Αἰγῶν, τοῦ Δανιήλ τοῦ προφήτου
ὁ παῖς τοῦ Φιλίππου, πού ἔγινε παῖς τοῦ Διός
αὐτός πού σαν νέος Προμυθεύς ἔδωσε φῶς
μέχρι τά βάθη τῆς Ἀσίας, τά σκοτάδια
διαλύοντας τῆς ἀμαθείας καί τῆς τυραννίας
αὐτός πού ἄλλαξε τῆς ἱστορίας τό ῥεῦμα
δίνοντας ἕναν ἑλληνικό, καινούργιο κόσμο, μέγα.
αὐτός πού ἐνσάρκωσε ἰδανικά στό πρόσωπό του
τίς ἀρετές τοῦ πολεμιστοῦ καί τοῦ φιλοσόφου
αὐτός πού διέβη διά πυρός καί σιδήρου
γιά τήν πραγματοποίηση τοῦ πανελληνίου ὀνείρου
στόν Γρανικό, στήν Ἰσσό, στ’ Ἄρβυλα, στήν Ἄορνο Πέτρα
στόν Ὑδάσπη, ἄθλοι ἔξω ἀπ’ τά ἀνθρώπινα μέτρα
στήν ἔρημό τῆς Γεδρωσίας, στοῦ Καυκάσου τά χιόνια
πρότυπον ἡρωικόν ἀκατάλυτο στόν αἰώνα!

Ἔθεσε βάσεις γιά τή διάδοση τοῦ Εὐαγγελίου
οἱ χῶρες πού δέν τόν εἶδαν,δέν εἶδαν τό φῶς τοῦ ἡλίου
χάραξ’ ὁδούς, πού πάνω τους, ἔθνη βαδίζουν ἀκόμα
τί κί ἄν παρῆλθαν δυό χιλιάδες τριακόσια χρόνια
αὐτός ἐπίσης ὤθησε τήν ἑλληνική μας γλώσσα
ἀπ’ τήν Ἐσχάτην Ἀλεξάνδρειαν ἕως τή νῆσο Σοκότρα
κίι ἀπ’ τό Γιβραλτάρ ἕως τίς πεδιάδες τοῦ Παντζάμπ
γι’αὐτό ὡς φόρο τιμῆς τοῦ ἀφιερώνω αὐτό τό ῥάπ
σήμερα π’ ἀρκετοί πολεμοῦν νά ρίξουνε τή δρῦ
ἀσημαντότητες, ἄνθρωποι πραγματικά μικροί
νά ξέρουν πῶς ἀέρα δέρουν, κερδίζουν μόνο χλεύη
ὁ βασιλεύς Ἀλέξανδρος ζεῖ καί βασιλεύει!

Αγοράστε το online εδώ
taxalia.blogspot.com

Τα μυστικά γκάλοπ Μαξίμου και ΔΝΤ

Η κυβέρνηση βιάζεται να περά­σει όλα τα κρίσιμα νομοσχέδια, αλλά και να κλείσει τις υποθέ­σεις ξεπουλήματος της δημόσιας περι­ουσίας. Προσπαθεί, ακόμη μια φορά, να... προλάβει όλες τις επιθυμίες των επιτηρητών της Ελλάδας προσβλέπο­ντας σε ένα επικοινωνιακό ξεροκόμματο που θα της δώσει παράταση ζωής.
Η κοινωνία βράζει και πολλοί εκτι­μούν πως επαπειλείται ανεξέλεγκτο ξέσπασμα ακόμη και «δι’ ασήμαντον αφορμήν», η κομματική και στελεχική βάση ψάχνει με απόγνωση επιχειρή­ματα νομιμοποίησης της κυβερνητικής πολιτικής, πολλοί βουλευτές όχι μόνο πνέουν μένεα, αλλά και αποτέλεσαν, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, την αιχμή του αντιπολιτευτικού δόρα­τος, υπουργοί κατσαδιάζουν τον Παπακωνσταντίνου για έλλειψη ενημέρω­σης, εν κρυπτώ αποφάσεις και μετάθε­ση ευθυνών στις πλάτες τους.
Το κλίμα είναι πλέον...

Ο λεπρός κι ο κρετίνος


Ύπάρχουν δυο τρόποι να κάνεις πολιτική. Ο ένας είναι να έχεις στέρεες ιδέες κι απόψεις και να τις προβάλλεις κι υπερασπίζεσαι ευθέως, επωνύμως και δημοσίως. Να έχεις σχέσεις διαφανείς και τίμιες με τους συντρόφους σου. Μπροστά τους να τους κάνεις κριτική και μπροστά τους να τους επαινείς. Ν’ αναγνωρίζεις όταν κάποιος ξέρει, ή κάνει κάτι καλύτερα από σένα, να συνεργάζεσαι πρόθυμα μαζί του και να ακούς προσεκτικά κι όχι να περιμένεις να τελειώσει ο άλλος για να πεις μόνο τα δικά σου.
Σημαντικό επίσης να έχεις δουλέψει και να δουλεύεις στην ζωή σου, να τρως ψωμί που βγάζουν τα χέρια σου και το μυαλό σου, για να....

Το χρονικό της υποταγής: Ποιοί, πως και γιατί κάλεσαν το ΔΝΤ

Οι προφάσεις της κυβέρνησης ότι αναγκάστηκε να αποδεχτεί το Μνημόνιο κάτω από την πίεση των πραγμάτων, ότι ήταν αναγκαίο προκειμένου να εξασφαλίσει η χώρα τα δανεικά που χρειαζόταν και ότι για όλα φταίνε οι άλλοι πάσχει ολοένα και πιο σοβαρά. Η τελευταία Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισημαίνει ξεκάθαρα τις ευθύνες του σημερινού οικονομικού επιτελείου και δικαιώνει απόλυτα τις επισημάνσεις ότι η κυβέρνηση παρέλαβε ένα πρόβλημα ελλείμματος κοινό σε όλη την Ευρώπη και το μετέτρεψε σε κρίση δανεισμού, μοναδική, την ώρα εκείνη, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η αλήθεια –και η κυβέρνηση την ξέρει πολύ καλά– είναι πως...

Απαγόρευση της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας στα Κατεχόμενα

Το τουρκικό κατοχικό καθεστώς απαγόρευσε σε ιερείς να λειτουργήσουν στην Καρπασία.

Προκλητική ενέργεια των τουρκικών δυνάμεων κατοχής κατάγγειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, δηλώνοντας ότι το κατοχικό καθεστώς απαγόρευσε την τέλεση της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων για τους Ελληνοκύπριους εγκλωβισμένους στα χωριά Γιαλούσα και Ριζοκάρπασο στην κατεχόμενη Καρπασία.
Στη Γιαλούσα το κατοχικό καθεστώς ειδοποίησε από χθες ότι δεν θα επιτρέψει τη Θεία Λειτουργία, ενώ σήμερα στο...

Πέταξαν κουραμπιέδες στο Γιώργο Παπανδρέου και στην Άντα !

Όχι, δεν συνέβη κάτι τέτοιο, ο τίτλος είναι ψεύτικος. Θα μπορούσε όμως ένας μυθομανής blogger, να γράψει τέτοιες ανοησίες, απλά και μόνο για να "τσιμπήσει" κλικς. Μόνο για αυτό.
Μέχρι εδώ, μικρό το κακό. Βλαμμένοι υπάρχουν πολλοί, ψώνια, λακαμάδες, φιρφιρίκοι, καραγκιόζηδες, τσατσάδες, λιμοκοντόροι....από όλα έχει ο μπαχτσές.
Πρόβλημα υπάρχει όταν ...

Ιστορίες φοροδιαφυγής και ανευθυνότητας των πολιτών

Γράφει το νυχτοπούλι

Παραμονή Χριστούγεννων χθες και βγηκα να διασκεδάσω με την παρέα μου σε ένα από τα "in" στέκια των Αθηνών στην περιοχή των Β.Προαστίων.
Μεγάλη παρέα και αρκετά μεγάλη κατανάλωση.
Για να ακριβολογώ, 4 φιάλες και 1 μπουκάλι σαμπάνια.
Στο τέλος της βραδυάς έπρεπε να πληρώσουμε, αλλά πουθενά στο τραπέζι μας δεν υπήρχε κάποια απόδειξη.
Πήρα την πρωτοβουλία και...

Το θαύμα της γέννησης Του Χριστού

Ο Γέρων Παΐσιος φωτεινό παράδειγμα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού


Διαβάστε το μήνυμα του Γκιουλ για τα ...Χριστούγεννα να γελάσετε με την ψυχή σας...

http://img239.imageshack.us/img239/4189/turkishsoldierskurdishrebelsqu1.jpg"O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Abdullah Gόl, δήλωσε ότι είναι βασική ευθύνη όλων να προστατεύουν και να εξελίσσουν τα κατ' εξαίρεση προσόντα που αναμείχθηκαν με παγκόσμιες αξίες όπως δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, ισότητα των δύο φύλων και ανωτερότητα του δικαίου και από τα οποία χαρακτηρίζεται το τουρκικό έθνος." 

Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ RAND

O -γεννημένος στην Κούβα- δημοσιογράφος και συγγραφέας, Alex Abella, πήρε ειδική άδεια για αποκλειστική πρόσβαση στο εσωτερικό της RAND Corporation, προκειμένου να εξρευνήσει τα αρχεία της. Αυτό που ανακάλυψε, είναι ότι καθοδηγείται από "τρελούς" επιστήμονες, συμπεριφοριστές και στρατηγούς, των οποίων η πρόθεση είναι η έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.

Κάποτε ήταν ένας σκεπτικιστής σχετικά με το θέμα των θεωριών συνωμοσίας και της νέας παγκόσμιας τάξης, αλλά μετά τη συνεργασία του με τη RAND Corporation είναι πλέον πεπεισμένος ότι αυτό ο -άκρως- απόρρητος προβληματισμός, κινεί τα νήματα της αμερικανικής κυβέρνησης, για τουλάχιστον 60 χρόνια.

"Είμαστε όλοι νόθα παιδιά της RAND και δεν το ξέρουμε ακόμα", παρατηρεί ο Abella, τονίζοντας πως...

Πόση … “Ντόρα” περιέχουν τα 1.385 απόρρητα «ελληνικά» έγγραφα της Wikileaks;

Τα 1313 έγγραφα που θα χρησιμοποιήσει η Wikileaks, έχουν συνταχτεί από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και τα υπόλοιπα 72 από το προξενείο στην Θεσσαλονίκη. Τα πρώτα έχουν συνταχτεί στις 16 Ιουλίου 1985 και ο κωδικός τους αντιστοιχεί στην κατηγορία της τρομοκρατίας. Τα θέματα που αναφέρονται στην πλειοψηφία των μηνυμάτων που στάλθηκαν τα τελευταία 25 χρόνια, σχετίζονται με την ελληνική εξωτερική πολιτική καθώς και με ενδοκυβερνητικά θέματα.
Συγκεκριμένα,

Τα μεγάλα ψέματα της ευθύνης των αμυντικών δαπανών για την οικονομική κατάσταση της χώρας

Μετά από δεκαετίες συνεχόμενων δημοσιευμάτων που καταδείκνυαν τις αμυντικές δαπάνες ως μίας από τις βασικότερες αιτίες της αύξησης του ελληνικού χρέους ήρθε», το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg να αποκαταστήσει μερικώς την αλήθεια. Επικαλούμενο τον αντιπρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, Γιάννη Δατσέρη, το Bloomberg ρίχνει τη βασική ευθύνη για τη δημοσιονομική κρίση στην Ελλάδα στο προβληματικό ΕΣΥ.
Ο τομέας της υγείας για 3 δεκαετίες αποτελούσε ένα...

Η "λιτή" Καϊλή...

Στο "Πρώτο Θέμα" διαβάζουμε...

"Σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο των βορείων προαστίων σφράγισαν την επανασύνδεσή τους Εύα Καϊλή και ο εφοπλιστής Πασχάλης Διαμαντίδης...Μόλις άρχισαν να ακούγονται λαϊκά άσματα, προφανώς μερακλωμένοι άρχισαν να σπάνε πιάτα"

Η Εύα Καϊλή είναι βουλευτής του Πα.Σο.Κ. και φυσικά από αυτούς που ψήφισαν τα νέα μέτρα λιτότητας, την μείωση μισθών και συντάξεων και την καταστροφή των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

Αυτό βέβαια δεν αποτρέπει την νεαρά να επιδεικνύει τον πλουτισμό της και την ικανότητά της να ...

Το Hellenic Revenge και πάλι στον αέρα, παρά τις διώξεις και τις συκοφαντίες.

Υποσχέθηκα ότι θα είμαι πάλι μαζί σας με νεότερες ειδήσεις. Και εννοώ αληθινές ειδήσεις και όχι αυτά που οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι αναμασούν. Χτες σας ενημέρωσα για το άθλιο παιχνίδι παραπληροφόρησης που κατευθύνεται από υψηλά ιστάμενα κέντρα .
Σήμερα ήλθε η επιβεβαίωση . Αυτοί οι οποίοι είχαν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία μου στο διαδίκτυο, στοιχεία που μόνο ο εισαγγελέας γνώριζε και η Ασφάλεια και για αυτό είναι υπεύθυνοι, σήμερα καταλαβαίνοντας το άνομο και ανήθικο της πράξης τους, που εκθέτει και την εξουσία που τους στηρίζει και που στηρίζουν, τώρα με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως έχω συλληφθεί προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να δείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την νεοταξίτικη κρατική ασφάλεια και το κέντρο της εξουσίας.
Ενημερώνω για μία ακόμα φορά τους συνέλληνες και εσάς τους φίλους μου ότι...

Το δώρο Δημαρά…..

Όπως ήδη έχει ανακοινώσει από το βράδυ της πρώτης Κυριακής των περιφερειακών εκλογών ο διαγραφείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Δημαράς, σε λίγες ημέρες θα παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα. Αυτό φυσικά θα έχει ως συνέπεια να αναλάβει την έδρα του στη Βουλή ο πρώτος επιλαχών του ΠΑΣΟΚ στη αντίστοιχη εκλογική περιφέρεια και έτσι το η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα αυξηθεί και πάλι κατά ένα βουλευτή.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, είναι γνωστό ότι....

Καλά Χριστούγεννα

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Υγεία πάνω από όλα και ευχές για ηθική,ψυχική, και κοινωνική ανάσταση

Τα ελληνικά ΜΜΕ στον γνωστό προβοκατόρικο ρόλο τους

Η είδηση:πηγήΗ προπαγάνδα: