Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μυστικής Δημοσκόπησης: Καθαρή πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ,εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής με διψήφια ποσοστά και εκτός βουλής Αν.Ελ..

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Είναι ίσως οι εκλογές που θα σημαδέψουν περισσότερο από ποτέ την ελληνική πολιτική ζωή, καθώς όπως όλα δείχνουν θα επιφέρουν:
α. Τη διάλυση της ψευτοδεξιάς παράταξης της προδοσίας και του ψέυδους (Νέα Δημοκρατία)
β. Την καταβαράθρωση των "εναλλακτικών" κομμάτων (ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ - ΚΚΕ)
γ. Τη συντριβή ψευτο-αντιμνημονιακών αναχωμάτων (ΛΑΕΝ)
δ. Τον αφανισμό των ψευτοπατριωτικών κομμάτων (Αν.Ελ.)
και τέλος το σπουδαίοτερο όλων θα αναδείξουν τη Χρυσή Αυγή ως την εναλλακτική δύναμη εξουσίας, μοναδική φωνή αντιπολίτευσης ανάμεσα στη μνημονιακή χαβούζα, αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) και δεξιά (ΝΔ).

Τα παραπάνω φανερώνονται και στις μετρήσεις εταιρείας δημοσκοπήσεων που μετρά την τελευταία εβδομάδα, για λογαριασμό ενός εκ των "μεγάλων" κομμάτων, την πρόθεση και εκτίμηση ψήφου. Τα αποτελέσματα της οποίας σας τα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

Πρόθεση Ψήφου:

ΣΥΡΙΖΑ: 28,6%
Νέα Δημοκρατία:

Η γραμμή της Αμερικανικής Πρεσβείας: Να γίνει «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-Σύριζα, αλλά να βρεθεί τρόπος να μην γίνει η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση

Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές, διάλεξε ο Αθανάσιος Έλλις (πιο γνωστός στην πολιτική πιάτσα ως “The Voice of America” – Φωνή της Αμερικής), για να δώσει «γραμμή», με άρθρο του στην ναυαρχίδα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου «Καθημερινή» υπό τον τίτλο «Η συνεργασία και ο κίνδυνος». Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η «συνεργασία» είναι η «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ-νουδούλας και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων, ο δε «κίνδυνος» η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση. Ιδού η «γραμμή»:

«Λίγο πριν από τις εκλογές, δύο επισημάνσεις. Παρακολουθώντας μια τηλεοπτική συζήτηση στην οποία συμμετείχαν ο Γιάννης Δραγασάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη, επιβεβαιώθηκε η πεποίθηση πως όταν οι πολιτικοί είναι σοβαροί, και συζητούν με νηφαλιότητα την ουσία, αντί να διολισθαίνουν σε λαϊκισμούς και κραυγές,...

Θερμή υποδοχή για την Χρυσή Αυγή στον Έβρο από αγρότες, παραγωγικούς φορείς και στρατιωτικούς - Φωτορεπορτάζ, 2 ΒΙΝΤΕΟ

Κλιμάκιο στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου με επικεφαλής τον Στρατηγό και ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό, τον εκπρόσωπο Τύπου Ηλία Κασιδιάρη και τον Ταξίαρχο και υπ. βουλευτή Αθανάσιο Παπαδόπουλο επισκέφθηκε σήμερα τον ακριτικό Νομό Έβρου.

Αρχικά βρέθηκαν στα αγροτικά μπλόκα, στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών, παρέχοντας στήριξη στον δίκαιο Αγώνα τους ενάντια στα εγκληματικά μνημονιακά μέτρα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους συνεταιρισμών της ευρύτερης περιοχής, όπου αναπτύχθηκαν οι θέσεις του Κινήματος για τον αγροτικό τομέα και έλαβαν γνώση των αιτημάτων και της αγωνίας των Ελλήνων αγροτών.

Δείτε Βίντεο και Φωτογραφίες με Ηλία Κασιδιάρη και Στρατηγό Συναδινό...

Νίκος Χατζηνικολάου: Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η μυστική δημοσκόπηση που δεν θέλουν να μάθεις...

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σήμερα το βράδυ το blog μας όπως έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια λίγο πριν τις εκλογικές αναμετρήσεις θα παραθέσει τις εκτιμήσεις του αλλά και τις πληροφορίες του σχετικά με την τελευταία δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα και διενεργήθηκε το διάστημα 14 Σεπτεμβρίου έως και 18 Σεπτεμβρίου με κυλιόμενες μετρήσεις.

  • Ποιό κόμμα προηγείται και με τι διαφορά
  • Ποιό κόμμα είναι τρίτο και σε τι ποσοστά εντοπίζεται
  • Σε ποιες περιφέρειες κυριαρχούν....

Η ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ: ΚΑΙ Ο «ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ» ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ROLEX

koutsoubas_rolex
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι φραγκοφονιάδες του Περισσού να πετάνε στο δρόμο εργαζόμενους των κομματικών τους επιχειρήσεων -και χωρίς αποζημίωση- αλλά με τον εαυτούλη τους δεν είναι καθόλου τσιγκούνηδες. Όπως, λοιπόν, φαίνεται στις φωτογραφίες –που είναι αδιάψευστοι μάρτυρες- ο μπροστάρης του αγώνα των… προλεταρίων για να σπάσουν τις… αλυσίδες τους, φοράει ένας… σοσιαλιστικότατο Rolex.  
Πόσο κοστίζει ένα Rolex; Προ διετίας περίπου, σε μια....

Αποθεωτική υποδοχή για τους Χρυσαυγίτες στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Αποθεωτική υποδοχή για τους Χρυσαυγίτες στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε περιοδεία υποψηφίων και στελεχών της Χρυσής Αυγής, στο κέντρο της πόλης του ιστορικού μας λιμανιού.
Παρόντες ήταν οι εξής Συναγωνιστές: O Βουλευτής Β' Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, ο  Βουλευτής Α' Πειραιώς, Νικόλαος Κούζηλος, o Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, το Μέλος της Κ.Ε. Σωτήρης Δεβελέκος, καθός και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά, Ηλίας Κατσαφάδος.

Παρά την αισχρή καθεστωτική προπαγάνδα, τους τόνους λάσπης και τα ψέματα ενόψει των....

ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ’ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

DSCN4111
Γράφει ο Αντίοχος

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο «παρά πέντε» της εκλογικής αναμέτρησης (άρα πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα της νέας ξεφτίλας –αλλά ο… βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται…), οι εταίρες δημοσκοπήσεων συνεχίζουν το άθλιο παιχνιδάκι τους, εμφανίζοντας… ντέρμπι Χρυσής Αυγής και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, για την τρίτη θέση. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι πεντακάθαρα στις κρυφές δημοσκοπήσεις (τα αποτελέσματα των οποίων μόνο κρυφά δεν είναι…), που δε δίνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας, για το ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτη με μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο.   
Έτσι, ανεπισήμως, οι εκλογολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τα εξής – σύμφωνα με το καθεστωτικό Βήμα:
«Στην τελευταία κλειστή σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου έγινε πολύ λόγος για....

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ZOUGLA.GR: Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Οι λαϊκές και οι γειτονιές αποφάσισαν... Θριαμβευτική υποδοχή των Εθνικιστών στο κέντρο της Αθήνας.. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

DSCN4198

Την λαϊκή αγορά των Σεπολίων επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Α΄ και Β΄ Αθηνών Δήμητρα Βελέντζα και Ηλίας Παναγιώταρος όπου έτυχαν θερμής υποδοχής τόσο από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών όπου συζήτησαν μαζί τους για τα τεράστια προβλήματα του κλάδου τους, όσο και με τους καταναλωτές οι οποίοι τόνισαν στους δυο συναγωνιστές ότι μετά την προδοσία του Σύριζα απέναντί τους η...