Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 16, 2015

Η Χρυσή Αυγή παρούσα στους εορτασμούς της Παναγίας στην Τήνο - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τον βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο, τον βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη και τον περιφερειακό Σύμβουλο με την "Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο, Στράτο Μαύρο βρέθηκε σήμερα στο νησί της Τήνου για να τιμήσει την Παναγία.

Οι εθνικιστές παρευρέθησαν από το πρωί στους εορτασμούς, την έπαρση σημαίας στην πλατεία Παντανάσσης, την αρχιερατική λειτουργία και την λιτάνευση της Αγίας εικόνας της Μεγαλόχαρης.

Δείτε το βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη:

ΠΑΣΟΚ - ΤΕΛΟΣ.... Το ξεπέρασαν το μνημονιακό κόμμα ο Λεβέντης και ο Γκλέτσος και μένει εκτός Βουλής!


Το ΠΑΣΟΚ απέθανε! Νέες μνημονιακές δυνάμεις αναδεικνύουν οι δανειστές

Οι τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις σε συνδυασμό με τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα, οδηγούν σε ορισμένα ασφαλή συμπεράσματα: Πρώτον, καθίσταται βεβαία η «εξαύλωση» του κόμματος Καμμένου, του οποίου οι προεκλογικές αντιμνημονιακές κορώνες θρυμματίστηκαν με την πανηγυρική υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς.
Δεύτερον, όπως αναφέρει και δημοσίευμα της εφημερίδος «Δημοκρατία», το ΠΑΣΟΚ θα δώσει σκληρότατη και αδυσώπητη μάχη προκειμένου να εισέλθει στην επόμενη Βουλή. Η ληξιαρχική πράξη τέλους του ΠΑΣΟΚ δηλαδή, μπορεί να αναβλήθηκε ελέω ΝΔ και Σαμαρά μέχρι πρότινος, πλέον όμως καθίσταται αναπόφευκτη.
Τρίτον, η....

15 Αυγούστου 1940: Ο άνανδρος τορπιλισμός του καταδρομικού “Ελλη” στην Τήνο


15 Αυγούστου 1940: Ο άνανδρος τορπιλισμός του καταδρομικού “Ελλη” στην Τήνο

Την 15η Αυγούστου του έτους 1940, σύμπας ο Ελληνισμός εορτάζει με την δέουσα θρησκευτική ευλάβεια την Κοίμηση της Θεοτόκου. Επίκεντρο της μεγάλης θρησκευτικής εορτής, το Νησί της Μεγαλόχαρης, η Τήνος. Πλήθος κόσμου συρρέει στο Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την Παναγία της Τήνου. Το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου συμμετέχει και τιμά τη σπουδαία ημέρα για την Χριστιανοσύνη αποστέλλοντας το ελαφρύ καταδρομικό «Έλλη», άγημα του οποίου επρόκειτο να αναλάβει την λιτανεία της ιερής εικόνας της Παναγίας.
Η Θεία Λειτουργία έχει ξεκινήσει, με χιλιάδες πιστούς κάθε ηλικίας να συνωστίζονται τόσο στον....

Χάος στην Κω: Ξεκίνησαν οι ανεξέλεγκτες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών - BINTEO

Δείτε το βίντεο...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΠΟΥ-ΤΟΥ-ΒΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

papagalos

Γράφει ο Αντίοχος

Είδαν κι απόειδαν οι διαδικτυακοί παπαγάλοι της νουδούλας, ότι το ρεφρέν που τραγουδούσαν  «η Χρυσή Αυγή τα’ χει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ» (Ήμαρτον!!!) έχει διαψευστεί από τα ίδια τα γεγονότα (ενώ η νουδούλα τους είναι που τα’ χει κάνει πλακάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπερψήφισε –και μάλιστα ομοφώνως- το νέο αριστερό Μνημόνιο και τα προαπαιτούμενά του) και άλλαξαν… τροπάριο. Τώρα επιχειρούν να ταυτίσουν την Χρυσή Αυγή με την… που-του-βου Ζωή. Έτσι, σε άρθρο με τίτλο «Σιγά η πατρίδα κοιμάται…», κάποιος με το ψευδώνυμο «Αριστερός Ψάλτης» (λέτε να’ ναι κιόλας; Όχι ψάλτης, αλλά αριστερός;) γράφει τα ακόλουθα:  

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι....

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!

kosmos-shmaies
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Ζητάμε τα δικαιώματά μας, στο ακέραιο.
Όσα μας στέρησαν ανάξιοι πολιτικοί που εκμεταλλεύτηκαν την παθητικότητα της πλειοψηφίας των πολιτών που, δυστυχώς, δεν κατάλαβαν πόσο γρήγορα ήρθαν…. «άλλες εποχές και…. άλλαξαν τα χρόνια»!!!
Στενάζουν οι ελληνικές οικογένειες, αλλά δεν τολμούν να μιλήσουν γιατί νόμοι επιβάλλουν την σιωπή και ο κίνδυνος να πει κάποιος την αλήθεια ελλοχεύει δεινά.
Όμως… από όσα κακά πάθαμε τι περισσότερο θα πάθουμε αν....

ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

lathrometanastes_immigrants1-thumb-large

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων στήνει καταυλισμό λαθρομεταναστών στον Βοτανικό –με όλα τα… κομφόρ- προκειμένου να αδειάσει το Πεδίον του Άρεως. Αλλά… Γύρω στους 2.200 λαθρομετανάστες έφτασαν το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά. Συγκεκριμένα, στον Πειραιά από την Κω κατέπλευσαν με δύο δρομολόγια περί τους 1.900 λαθρομετανάστες κι από τη Λέσβο πάνω από 300. Και που κατέληξαν όλοι αυτοί; Όχι όπου κι όπου, αλλά στο Πεδίον του Άρεως, όπου τους υποδέχθηκαν (καθότι προφανώς ήταν ειδοποιημένοι…) «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που μοίραζαν νερό και τρόφιμα κι ένα βαν του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) που....