Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2016

Νέες αποκαλύψεις στην εξεταστική: Οι off-shore των συριζαίων, το τσάμπα χαρτί του Τσαουσέσκου και τα εκατομμύρια που χάρισαν οι τράπεζες στην Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Η εξέταση του αρχισυριζαίου διευθυντή της Αυγής από τον Ηλία Κασιδιάρη οδήγησε σε μεγάλες αποκαλύψεις:

- Για τα εκατομμύρια που εισέπραξαν οι "αντικαπιταλιστές" του Τσίπρα από τις τράπεζες ως δάνεια και διαφημίσεις 
- Την off-shore που κατέχει 16.500 μετοχές της Αυγής και οι συριζαίοι δεν τολμούν να πουν το όνομα του ιδιοκτήτη της
- Τις δωρεές του αιμοσταγούς δικτάτορα Τσαουσέσκου προς την Αυγή και το ΚΚΕ Εσωτερικού

Όταν κάποιος συριζαίος τόλμησε να ψελλίσει το όνομα "Παπαδόπουλος" για να διακόψει τις καταιγιστικές ερωτήσεις του εκπροσώπου μας, έλαβε την απάντηση: "Ποιος Παπαδόπουλος; μιλάς για τότε που είχε κατασκευαστική ο πατέρας του Τσίπρα;"

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο:

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ έδωσε εντολή στους Κοτζιά, Φίλη, Τόσκα και Μητσοτάκη: Συνεχίστε την πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Τα παγκόσμια αφεντικά έδωσαν οδηγίες στους υποτακτικούς τους. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Το συμβούλιο του παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ αποτελούμενο από τον Γενικό Διευθυντή του WJC, Ρόμπερτ Σίνγκερ, τον Πρόεδρο του ΚΙΣ, Μωυσή Κωντσαντίνη και τον διπλωματικό ακόλουθο του WJC, Μάραμ Στερν συνάντησαν χθες στην Αθήνα διαδοχικά τους Νίκο Κοτζιά, Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο!

Όπως αποκαλύπτουν στον επίσημο ιστοχώρο του WJC σκοπός της επίσκεψης του Παγκοσμίου συμβουλίου των σιωνιστών ήταν...

Ιδιοκτήτης Παραπολιτικά Fm στον Ηλία Κασιδιάρη: Ο ίδιος ο Σαμαράς με πήρε τηλέφωνο για να θάψω το ηχητικό με τον “παναθηναϊκάκια”!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εξεταστική επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια αρχικά ανάγκασε τον Γιάννη Κουρτάκη, ιδιοκτήτη του Παραπολιτικά FM, να παραδεχθεί ότι ούτε ο σταθμός του τηρεί την δεοντολογία και δεν καλεί τους εκπροσώπους του τρίτου κόμματος.

Στην συνέχεια ο μάρτυρας πέταξε την "βόμβα" πως ο ίδιος ο Σαμαράς του τηλεφώνησε για να εξαφανιστεί το ηχητικό ντοκουμέντο από τα ΜΜΕ που κατέχει.

Εκτός αυτού, ο μάρτυρας ανέλυσε τον βίο και την πολιτεία του Ισίδωρου Ντογιάκου και παρουσίασε κρίσιμα στοιχεία για τις σχέσεις του με τον Σαμαρά, αλλά και την διαπλοκή του με μεγαλοεπιχειρηματίες.
Στην αποκάλυψη για την παράνομη παρέμβαση Σαμαρά και την σκευωρία του "παναθηναϊκάκια" οι νεοδημοκράτες βουλευτές Σταμάτης και Μηταράκης πανικοβλήθηκαν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να λένε ψέμματα και ασυναρτησίες. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τους έδωσε την πρέπουσα απάντηση.

Δείτε το βίντεο...