Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2011

Ήλθε η ώρα να καταλάβουν οι Ιρανοί το δούλεμα που τους ρίχνουν οι Τούρκοι. Σκληρή δήλωση Ιρανού αξιωματούχου εναντίον της Τουρκίας!


Ο Μοχαμάντ Κοβσάρι (Mohammad Kowsari), μέλος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής του Κοινοβουλίου του Ιράν, αναφερόμενος στην απόφαση της Τουρκίας να αποδεχτεί την εγκατάσταση στο έδαφός της του ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης της αντιπυραυλικής ομπρέλας, είπε ότι "πρόκειται για στρατηγικό λάθος, που δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την διπρόσωπη πολιτική της Τουρκίας και θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας".

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στους Tehran Times, ο Κοβσάρι φέρεται να δήλωσε επίσης ότι...

Ρε τι έχουν πάθει όλοι με τον ακατονόμαστο και τον επικαλούνται...

Ακόμη και οι αυτοαποκαλούμενοι "Ορθόδοξοι"....
Διαβάστε νέο περιστατικό, μετά από το πρόσφατο της Αννούλας Bilderberg, που κατέγραψε ο Hellas-Orthodoxy

Μπράβο Βελόπουλε... Και εις ανώτερα...

Ξεπεσμός: ΗΠΑ: Απέβαλαν μαθητή από σχολείο, γιατί είπε σε συμμαθητή του ότι η ομοφυλοφιλία είναι λάθος!

Ένας από τους καλύτερους μαθητές σε σχολείο του Fort Worth του Τέξας, οδηγήθηκε στο γραφείο του διευθυντή και τιμωρήθηκε, επειδή είπε σε ένα συμμαθητή του ότι πιστεύει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ‘λάθος’.
Η Holly Pope είπε ότι έμεινε "εντελώς έκπληκτη" όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από το σχολείο Western Hills High School, ότι ο γιος της, Dakota Ary, είχε αποβληθεί από το σχολείο.
«Ο Dakota είναι ένα πολύ ώριμο 14χρονο παιδί», είπε στο Fox News Radio, σημειώνοντας ότι ο γιος της είναι ένας μαθητής που έχει τιμηθεί, που παίζει στην ομάδα ποδοσφαίρου και δραστηριοποιείται μέσα στην ομάδα νεολαίας της εκκλησίας του.
«Είναι στην εκκλησία όλη τη ζωή του και έχει διδαχθεί να υπερασπίζεται αυτό που πιστεύει».
Και αυτό είναι που του δημιούργησε πρόβλημα.
Ο Ντακότα ήταν σε μάθημα Γερμανικών, όταν η συζήτηση πήγε προς τη θρησκεία και την ομοφυλοφιλία στη Γερμανία. Σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας,

Μακεδόνες, Εβραίοι, Ρομά, τώρα και οι ομοφυλόφιλοι; H βιομηχανία κατασκευής μειονοτήτων




Εκτός από την στοιχηματικού τύπου προσμονή της επίσημης αναγγελίας της χρεοκοπίας της χώρας (μιας και η πραγματική οικονομία και η κοινωνία έχουν χρεοκοπήσει ήδη), την εβδομάδα που πέρασε είχαμε δύο πολύ σημαντικά δικαστικά γεγονότα, τα οποία δυστυχώς δεν είχαν την ανάλογη δημοσιότητα. Για την ακρίβεια, είχαμε την γνωστή δίκη των ΟΥΚάδων στο Ναυτοδικείο Πειραιώς την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου ο γράφων (ως εκδότης του Ελεύθερου Κόσμου) και ο Κων/νος Πλεύρης δικάζονταν από τις "ομοφυλοφιλικές" οργανώσεις της χώρας. Το μεν δικαστήριο των ΟΥΚάδων ξεκίνησε, αλλά διεκόπη για τις 16 Δεκεμβρίου, η άλλη δε υπόθεση αναβλήθηκε για τις 11 Νοεμβρίου.
Όσον αφορά στους άνδρες των ΟΥΚ, πέρα από το....

Αυγά σε ακόμα έναν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ...

"Ομολέτα" έκαναν τον Όθωνα...

Τα λαθρο-ΟΡΚ μας έφεραν και την ελονοσία... Τη νοσηλειά πάλι ο ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογούμενος θα την πληρώσει

Η πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας κα. Τζένη Κρεμαστινού, ανέφερε ότι έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 30 κρούσματα ελονοσίας από το καλοκαίρι.
Τα περισσότερα εξ αυτών καταγράφηκαν στη Λακωνία, όπου ήταν σαφείς οι ενδείξεις της εγχώριας μετάδοσης από παράνομους μετανάστες. Κινητή μονάδα του ΚΕΕΛΠΝΟ θα μεταβεί στην περιοχή την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, σποραδικά περιστατικά χωρίς ιστορικό ταξιδιού σε ύποπτες χώρες της Ασίας και της Αφρικής, όπου ενδημεί η νόσος, εμφανίστηκαν στην Εύβοια, τη Λάρισα, τη Βοιωτία και την Αττική.
Σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί το παράσιτο που προκαλεί τη νόσο και το οποίο ενδημεί κυρίως σε πληθυσμούς των παράνομων μεταναστών, το υπουργείο Υγείας επιβάλλει υψηλά πρόστιμα, από 10.000 έως 100.000 ευρώ, σε όσους Έλληνες απασχολούν νόμιμους ή μη αλλοδαπούς και δεν μεριμνούν για την υποβολή τους σε έλεγχο και θεραπεία

Τὸ καθῆκον μας



Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομενἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος. Ἰδοὺ ποία εἶνε ἡ δύναμίς μας:

Το μακρύ χέρι του Σιωνισμού σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή


Η κρατική τηλεόραση της Συρίας μετέδωσε την ομολογία ενός Ιορδανού Παλαιστίνιου, ο οποίος δήλωσε πως έδωσε στο Ισραήλ πληροφορίες που συνέβαλαν στην δολοφονία του επικεφαλής στρατιωτικού αξιωματούχου της Χεζμπολλάχ, Ίμαντ Μουγνίγια, στην Δαμασκό πριν από τρία χρόνια.  
Ο 35χρονος Ιγιάντ Γιούσεφ είπε πως είχε στρατολογηθεί από το Ισραήλ το 2006, έπειτα από μια επίσκεψή του στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης. Πρόσθεσε ότι....

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Το Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος έζησε και διέπρεψε επί χίλια περίπου έτη μετά την άδοξη κατάρρευση του Δυτικού. Κάνοντας εδώ μια παρένθεση να τονίσω ότι αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη το στοιχείο της ενότητος σε ένα κράτος, πολλώι δε μάλλον όταν πρόκειται για μία πολυεθνική αυτοκρατορία. Αξίζει, λοιπόν, να μελετηθούν οι λόγοι αποσυνθέσεως και τελικής διαλύσεως της Δυτικής αυτοκρατορίας. Και τούτο διότι, τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν ενισχύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την άποψη περί ελληνικότητος του Βυζαντίου. Έχοντας κατά νου λοιπόν την παραπάνω αρχή, στην Ανατολικορωμαϊκή Αυτοκρατορία συναντάμε τους Έλληνες και τους...

ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

Άγνωστος άνοιξε πυρά κατά της φρουράς του Πάπα, μία ώρα πριν από προγραμματισμένη λειτουργία του στη Γερμανία. Δεν τραυματίστηκε κανείς, οι δε γερμανικές αρχές συνέλαβαν τον άνδρα που πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο.
Ο εκπρόσωπος του Βατικανού δήλωσε ότι «δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη συνοδεία του Πάπα». Εκείνη τη στιγμή ο Πάπας βρισκόταν αρκετά μακριά. Η λειτουργία έγινε κανονικά.
Η επίσκεψη του Πάπα στην πατρίδα του έχει προκαλέσει αντιδράσεις από δυσαρεστημένους Γερμανούς, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στα σεξουαλικά σκάνδαλα της Καθολικής Εκκλησίας.
Κατά την ομιλία του Πάπα στη γερμανική Βουλή,