Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 05, 2015

Σαρωτικός ο Ηλίας Κασιδιάρης: Παπατζιλίκια από τον Σύριζα - Ζωντανή μετάδοση στη δίκη για να τους ξεβρακώσουμε

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε από τα κελιά της τιμής για το απαλλακτικό βούλευμα, την επερχόμενη δίκη και τις παλινωδίες του Σύριζα.

Δείτε το βίντεο...

Βαρουφάκης προς Σόιμπλε: Ελεήστε μας για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία ακόμη συνάντηση με τους Ευρωπαίους, ο Βαρουφάκης εξέφρασε την ανησυχία του για την δυναμική της Χρυσή Αυγής. Ο τύπος που κατάφερε να κάνει τόσες κωλοτούμπες σε μόλις 10 μέρες και που δηλώνει ότι "δεν θα πετάξουμε το παρό πρόγραμμα, το 67% των μέτρων το θέλαμε και εμείς", βγαίνει και παρακαλά με θλιβερό τρόπο τους Γερμανούς να τους στηρίξουν, για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα είπε: «Μπορούμε να δούμε ότι οι Γερμανοί είναι ένα έθνος που μπορεί να μας καταλάβει καλύτερα από...

Δικαίωση της Χρυσής Αυγής: Εκκωφαντικός θόρυβος από την απαλλακτική εισήγηση του Συμβουλίου Εφετών

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης κάνει μια έγκυρη ανάλυση των τελευταίων δικαστικών εξελίξεων με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και θέτει τα νομικά και πολιτικά ερωτήματα που τίθενται.

"Τι θα κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή;

Εκκωφαντικό θόρυβο έκανε η χθεσινή μειοψηφία στο παραπεμπτικό βούλευμα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, του εισηγητή Εφέτη, Ν. Σαλάτα, ο οποίος ζήτησε να εκπέσει η κατηγορία της ένταξης και συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, γεγονός που συνιστά την πρώτη επίσημη δικαστική θέση πως  η Χρυσή Αυγή, δεν λειτουργούσε δομικά και λειτουργικά ως εγκληματική ομάδα. Είναι μάλιστα, όπως επισημαίνουν νομικοί, από τις λίγες φορές που...

Ορκίστηκαν οι 17 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ


Ορκίστηκε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, η φωνή της Εθνικής αντιπολίτευσης. Στην βουλή βρέθηκαν και οι παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές που επανεκλέχτηκαν.

Η Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου αποτελείται από τους εξής 17 βουλευτές:...

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση...

Δείτε το βίντεο...

ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ: Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑ “GREXIT” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σημαντικό παραλειπόμενο από τη συνάντηση του βρετανού υπουργού Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν με τον Μπαρουφάκη, που καταρρίπτει αυτά που μας λένε τα διάφορα παπαγαλάκια –εγχώρια και αλλοδαπά- για τις συνέπειες ενός Grexit… Ο βρετανός υπουργός, λοιπόν, δήλωσε ότι μια αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ευρωζώνη για το ελληνικό χρέος καθίσταται ταχέως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία!!! Ιδού οι δηλώσεις του, στις οποίες κανένας δεν έδωσε σημασία, προφανώς γιατί δε συμφέρουν να μαθαίνονται τέτοια πράγματα:
«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση και είναι σαφές ότι η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ευρωζώνη είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία. Καλώ τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να ενεργήσει με υπευθυνότητα, αλλά είναι επίσης σημαντικό η ευρωζώνη να αποκτήσει ένα καλύτερο σχέδιο για τις θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη. Είναι μια αναδυόμενη απειλή για τη βρετανική οικονομία. Και πρέπει να.....

ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ «ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»…ΚΑΙΝΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΘΩΟΥΣ. ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΠΑΜΕ;

 Έπειτα από την αποτρόπαια εκτέλεση και του δεύτερου Ιάπωνα ομήρου, Κέντζι Γκότο, από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι εξτρεμιστές υλοποίησαν τις απειλές τους για τη θανάτωση του Ιορδανού πιλότου, Maaz al-Kassasbeh
Σύμφωνα με το δίκτυο Al Arabiya, ο νεαρός Ιορδανός που κρατείτο όμηρος στη Συρία, θανατώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο.
Αφού οι τζιχαντιστές τον έκλεισαν σε ένα κλουβί, περιέλουσαν το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και τον πυρπόλησαν.
Η εκτέλεση του άτυχου Ιορδανού πιλότου δεν έγινε σήμερα καθώς το βίντεο «υπερπαραγωγή» που.....

Επιτέλους Δίκη! Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούν οι σκευωροί σε ζωντανή σύνδεση!


Επιτέλους Δίκη! Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούν οι σκευωροί σε ζωντανή σύνδεση!

Εκδόθηκε επιτέλους το πολυθρύλητο και πολυαναμενόμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σχετικά με την παραπομπή των Συναγωνιστών μας σε δίκη. Μία λεπτομέρεια της έκδοσής του ήταν, φυσικά, το γεγονός ότι πρώτα το πληροφορήθηκαν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφίσκοι και ύστερα οι αρμόδιοι δικηγόροι, όμως δεν θα μπορούσαμε να αναμένουμε τίποτε καλύτερο από το κύκλωμα διαπλοκής μεταξύ κομμάτων – παραδικαστικών και καναλαρχών που λυμαίνεται τον τόπο.
Το αποτέλεσμα του βουλεύματος ήταν προκαθορισμένο και προαποφασισμένο από την στιγμή που ο Ντογιάκος σκανδαλωδώς και παρατύπως έγινε εν μία νυκτί προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών από προϊστάμενος της ανακρίσεως. Με αυτόν τον τρόπο είχαμε το νομικό παράδοξο ο Ντογιάκος να παραδίδει την πρότασή του στον εαυτό του για να την κρίνει, ενώ είνα....

Εγκληματίες αναρχικοί της Καβάλας κλέβουν, βιαιοπραγούν και καταλαμβάνουν δημόσιους....συλλαμβάνονται και βρίσκουν... συμπαραστάτες τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


Ωμή παρέμβαση βουλευτών του Σύριζα υπέρ εγκληματικής ομάδας αναρχικών στην Καβάλα

Το μεσημέρι της Κυριακής ομάδα αντιφασιστών επιτέθηκε σε μέλη πατριωτικού συλλόγου που βρεθήκαν στην πόλη μας για την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης για τους 3 αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκαν στις 3 Φεβρουαρίου 1996. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ομάδα αντιφασιστών αφού τους απομόνωσε και προκάλεσε σοβαρές σωματικές βλάβες ενώ ταυτόχρονα απέσπασαν και ένα τσαντάκι με μεγάλο χρηματικό ποσό, βρήκε άσυλο στον χώρο της κατάληψης των αντιεξουσιαστών επί της Βύρωνος 3. Η αστυνομία επενέβη και προχώρησε σε 2 συλλήψεις αντιφασιστών με την κατηγορία σύσταση συμμορίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, πρόκληση σωματικής βλάβης και ληστεία.
Αξίζει να αναφερθεί ότι......

Βόμβα από πρώην βουλευτή της ΝΔ - Τάνια Ιακωβίδου - σε δελτίο ειδήσεων: "Έγινε καλπονοθεία από τη ΝΔ στις εκλογές"!!!

Γράφει ο Αινείας

Άλλοι το υποψιάζονται το λένε ψιθυριστά ή χαμηλόφωνα. Άλλοι το θεωρούν βέβαιο και το φωνάζουν σε κάθε τους ευκαιρία. Η Χρυσή Αυγή το έχει αποδείξει και στις προηγούμενες εκλογές!

Τώρα όμως ήρθε να το επιβεβαιώσει μια, πρώην, βουλευτής της ΝΔ που έκανε γνωστό στο πανελλήνιο ότι η ΝΔ μέσω των πιστών κομματόσκυλών της αλλοιώνει τη βούληση του Ελληνικού λαού προκειμένου να εκλέξει βουλευτές της αρεσκείας της.
Συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο του EXTRA με την Ανδριάνα Ζαρακέλη έκανε καταγγελία η πρώην Βουλευτής της ΝΔ Τανια Ιακωβιδου για αλλοίωση του εκλογικού αποτελεσματος.

Είπε συγκεκριμένα:

«Έκαναν πάρτι κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα. Εγώ είχα ανθρώπους που....

Ο "αναρχικός" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει την πτώση του φράχτη του Έβρου... Ο Υπουργός Καμμένος θα τον ξαναστήσει ή θα κάνει πάλι την πάπια...;!

Χθες, αναρωτιόμασταν αν η πτώση περίπου 100 μέτρων από τον φράχτη του Έβρου, ήταν αποτέλεσμα της ορμητικότητας των νερών του ποταμού ή αν –ευκαιρίας δοθείσης από την κακοκαιρία- έβαλαν το χεράκι τους και οι συριζαίοι, για να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα. Αν κρίνουμε από τους πανηγυρισμούς του συριζαίου βουλευτή Διαμαντόπουλου (αυτουνού που έδινε «ραντεβού στα γουναράδικα»…), τείνουμε να πιστέψουμε το δεύτερο.

Έγραψε, λοιπόν, ο –κατά δήλωσή του- «αναρχικός» βολευτής του συνονθυλεύματος στον λογαριασμό του στο Facebook: «Η φύση είναι σοφή και ενίοτε εκδικείται. Ελπίζω να μην τρέξει κανένας να δηλώσει πως θα τον ξαναστήσει…».
Δύο σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) Να δώσει το… καλό παράδειγμα ο «αναρχικός» βολευτής και να....

Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου


Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου

Όλα άρχισαν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013 με την παράνομη σύλληψη του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, και των Συναγωνιστών Βουλευτών Χρήστου Παππά, Ιωάννη Λαγού, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νικόλαου Μίχου. Οι Συναγωνιστές συνελήφθησαν παρανόμως, με «νομικές ακροβασίες» και κατ’ εντολή των ξένων, όπως έχει παραδεχτεί ο διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Μητρόπουλος και οδηγήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες ενώπιον του ανακριτή, λίγες μέρες μετά.
Το αποτέλεσμα της ανακρίσεως ήταν ότι ενώ στην αρχή αφέθηκαν ελεύθεροι οι Συναγωνιστές, στη συνέχεια προφυλακίστηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς. Όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Σαμαράς σε συνέντευξη του στον Πρετεντέρη "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή... ".
Η γελοία δικαιολογία προκειμένου να.....

Pegida - Αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα “Εμπρός”: “Οι πολιτικοί πρέπει να ενισχύσουν τις ευρωπαϊκές οικογένειες”


Pegida - Αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα “Εμπρός”: “Οι πολιτικοί πρέπει να ενισχύσουν τις ευρωπαϊκές οικογένειες”

Τι συμβαίνει στην πλούσια Γερμανία τους τελευταίους μήνες; Χιλιάδες κόσμος απλός, έχει ξεσηκωθεί ενάντια στους ισλαμιστές με τεράστιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας. Ποιοι είναι τελικά αυτοί οι ΡΕGIDA; Τι θέλουν να πετύχουν σε ένα κράτος που έχει ποινικοποιήσει ακόμη και την σκέψη του να αγαπάς την πατρίδα σου;
Για να καταλάβουμε κάποια πράγματα, επικοινωνήσαμε με έναν από τους υπεύθυνους, τον Johannes Schuller, συντάκτη του περιοδικού Blau Narzisse, ενός ιντερνετικού περιοδικού των νεαρών φοιτητών που θα μπορούσαμε να τους εντάξουμε στην λεγόμενη Νέα Δεξιά της Γερμανίας.
Johannes, θα μπορούσες να μας εξηγήσεις πώς γεννήθηκε το κίνημα αυτό αλλά κυρίως τι είναι αυτό που θέλει;
Η ΡEGIDA ήταν στην αρχή ένα κίνημα πολύ μικρό. Μάλιστα σε μια εκδήλωση στην Δρέσδη ενάντια.....