Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2012

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑ...Άλλο ένα ιδεολογικό κείμενο μανιφέστο...


Από το site της "Χρυσής Αυγής"
 

Είναι γνωστά τα δεινά που συνεπάγονται για την Πατρίδα μας οι λαθρομετανάστες. Αφ’ ενός κινδυνεύει άμεσα από διάβρωση ο κοινωνικός ιστός του Ελληνικού Λαού και αφ’ ετέρου, το και σπουδαιότερο, κινδυνεύει μακροπρόθεσμα η ίδια η φυλετική ομοιογένειά του και ο εθνολογικός του χαρακτήρας. Έτσι οι άμεσες οικονομικές συνέπειες της λαθρομετανάστευσης είναι το μικρότερο κακό, που όμως δημιουργεί άμεσα τεράστιο πρόβλημα για την οικονομική υπόσταση του Λαού μας, ιδιαίτερα υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία. Με αυτό το πρόβλημα θα ασχοληθώ σ’ αυτό το άρθρο.

Είναι κανόνας της μακροοικονομικής ότι σε ένα ελεύθερο παγκόσμιο εμπόριο σαν αυτό που ζούμε σήμερα (προστάδιο της πλήρους παγκοσμιοποίησης) τα εμπορεύματα κινούνται από τις χώρες συγκριτικού πλεονεκτήματος προς τις χώρες συγκριτικού μειονεκτήματος, ή με άλλα λόγια από τις χώρες χαμηλού κόστους προς τις χώρες υψηλού κόστους.

Ο καπιταλισμός βέβαια δεν κάνει διάκριση όσον αφορά το....

Ο Μπαρμπα-Νίκος ξεφτυλίζει τον μπολσεβίκο-σταλινοφρουρό Καζάκη..

Οργή Αντισυνταγματάρχη για το Μνημόνιο και τους δυνάστες


Με επέμβαση του στρατού κατά του νέου Μνημονίου απειλεί άρθρο του αξιωματικού των ενόπλων δυνάμεων, στο οποίο επισημαίνεται ότι η απάντηση στο δεύτερο μνημόνιο βρίσκεται στην καρδιά όλων των Ελλήνων πολιτών. Ο αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, πρόεδρος της οργάνωσης “Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων” (www.sysmed.gr) τονίζει πως σύντομα ο ελληνικός λαός, όπως… αναφέρεται στο άρθρο που δημοσιεύει το onalert.gr, θα τιμωρήσει τους ξένους και ντόπιους δυνάστες του. Ολόκληρο το άρθρο >

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 12-2-2012...Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ήταν εκεί…

Μιλώντας για το Έθνος το Ελληνικό μιλάμε για κάτι μεγαλειώδες, ισορροπημένο, άρτιο και φιλοσοφημένο. Το Έθνος μας δια μέσω των αιώνων έχει κληθεί άπειρες φορές να δώσει τη μάχη του, που δεν ήταν απλά μάχη επιβίωσης δικής του αλλά μάχη για την επιβίωση της Ευρώπης..
 
ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ , ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, ΓΡΑΝΙΚΟΣ, ΙΣΣΟΣ, ΚΛΕΙΔΙ, ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ, ΒΑΛΤΕΤΣΙ, ΑΛΑΜΑΝΑ, ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ, ΔΟΙΡΑΝΗ, ΠΙΝΔΟΣ, ΡΟΥΠΕΛ είναι κομμάτια από ένα τεράστιο παζλ περγαμηνών Νικών και φόρου αίματος της Ιερής Γης των Ελλήνων προς τον παγκόσμιο πολιτισμό.
 
Τώρα λοιπόν, 70 και πλέον χρόνια μετά....

Περικλής Γιαννόπουλος: Ὁ καθρέπτης κάθε λαοῦ εἶνε ἡ Ἱστορία του.....


Ὁ καθρέπτης κάθε λαοῦ εἶνε ἡ Ἱστορία του. Ὁ κάθε λαὸς ἀπὸ τὴν Ἱστορίαν καὶ ἀπὸ τὰ βιβλία ποὺ γράφουν δι᾿ αὐτὸν ἰδικοί του καὶ ξένοι συγγραφεῖς, σχηματίζει τὴν ἰδέαν του διὰ τὸν ἑαυτόν του, ἀπαράλλακτα ὅπως ὁ κάθε ἄνθρωπος γνωρίζει τὸ ἐξωτερικόν του ἀπὸ τὸν καθρέπτην. Καὶ ἀπαράλλακτα ὅπως ὁ κάθε ἄνθρωπος γνωρίζει πῶς εἶνε τὸ ἐξωτερικόν του, χωρὶς νὰ ἔχῃ ἀνάγκην ὅλην τὴν ὥραν, νὰ κυττάζεται εἰς τὸν καθρέπτην διὰ νὰ ἰδῇ ἂν ἔχῃ μαῦρα ἢ ξανθιὰ μαλλιά, τὸ ἴδιον δὲν αἰσθάνεται τὴν ἀνάγκην νὰ κυττάζεται κάθε ἡμέραν εἰς τὴν Ἱστορίαν, διὰ νὰ ἰδῇ τὸ ἐθνικόν του Ἐγώ. Ἔχει τὴν ἰδέαν του σχηματισμένην.
Ἀλλὰ ἂν δώσετε, εἰς ἕνα ἄνθρωπον μόνον ἕνα καθρέπτην χαλασμένον, μουντζουρωμένον, βέβαια δὲν θὰ εἰξεύρῃ πῶς εἶνε τὸ ἐξωτερικόν του ἀκριβῶς καὶ θὰ νομίζῃ ὅτι ἔχει πρόσωπον εὐλογιασμένον, πρόσωπον πανουκλιασμένον. Τὸ ἴδιον θὰ συμβῇ καὶ διὰ κάθε λαόν, ἐὰν τοῦ δώσετε ἕνα καθρέπτην χαλασμένον, μουντζουρωμένον. Θὰ νομίζῃ τὸ ἐθνικόν του Ἐγὼ εὐλογιασμένον, πανουκλιασμένον. Θὰ ἔχῃ μίαν ἰδέαν διὰ τὸν ἑαυτόν του θεόστραβον. Καὶ νά ἀπὸ ποῦ,

Οι Κύπριοι Αδελφοί μας στο πλευρό των άστεγων Ελλήνων..

Ρωσία: "Το Βόρειο Κόσσοβο ζητά αυτονόμηση από την Πρίστινα"

Η διεθνής κοινότητα δεν πρέπει να αγνοήσει τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που διεξήχθη σε τμήματα του Κοσόβου με σερβικό πληθυσμό, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.
«Οι άνθρωποι εξέφρασαν τη θέση τους, πρέπει να δώσουμε προσοχή. Είναι ένα μήνυμα» τόνισε ο κ. Λαβρόφ, σημειώνοντας ότι οι Σέρβοι του Κοσόβου εκδήλωσαν δυσπιστία προς τις αρχές της Πρίστινας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Intrefax.Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας εκτίμησε ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να αγνοηθούν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στο βόρειο Κόσοβο.

«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο βόρειο Κόσοβο επιβεβαίωσε μία ακόμη φορά ότι....

Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ υπέγραψαν στο προπύργιο της Δημοκρατίας, την Ελληνική Βουλή, τον θάνατο της Ελλάδος και πούλησαν το σαρκίο της στους διεθνείς τοκογλύφους, κερδοσκόπους, δανειστές μας. Υποθήκευσαν μέσω της υπογραφής της νέας δανειακής σύμβασης τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας και «πούλησαν» στους δανειστές μας το δικαίωμα της διαχείρισης της φτώχειας μας. Την Κυριακή το βράδυ....

Κομμουνισμός και Πατριωτισμός...Δύο λέξεις που ποτέ δε θα συνυπάρξουν


Μερικές φορές αναρωτιέται κανείς, σκεπτόμενος τις τόσες και τόσες ιστορίες  που η αριστερά έδειξε το έμπρακτο της μίσος απέναντι στην Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, το πως τώρα στην δύσκολη αυτή στιγμή του Ελληνισμού, τα τρωκτικά επιστρέφουν παριστάνοντας τους φίλους και τους επίδοξους «σωτήρες». Δεν πάει πολύ καιρός από την Μικρασιατική Καταστροφή, όταν ο «Ριζοσπάστης» όχι μόνο εξέφραζε την χαρά του για τον πόνο των Ελλήνων, αλλά τόνιζε ότι το ΚΚΕ το είχε επιδιώξει. Δεν πάει πολύς καιρός όταν....

Πέφτουμε από τα σύννεφα...Ο αριστερο-μπολσεβίκος, σταλινοφρουρός Καζάκης μιλά για Μακεδονία πολυφυλετική και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΗ...Φάτε τον τώρα "πατριώτες"

Στην ιστοσελίδα του Δημήτρη Καζάκη υπάρχει μια αναφορά του σε μια μετάφραση που είχε κάνει το 2004 στο βιβλίο με θέμα "Μακεδονία: Οι φυλές και το Μέλλον τους" που είχε γράψει στις αρχές του 20ου αιώνα ο Βρετανός φιλέλληνας Χένρυ Μπρέιλσφορντ. (μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ)

Στην συγκεκριμένη αναφορά του λοιπόν εντοπίσαμε μερικές φράσεις που προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη... και φυσικά συνιστούν εσχάτη προδοσία!!!!!

Ας τις δούμε αναλυτικότερα:

Θυμάστε την "πτωχευμένη" Ισλανδία;Αγνόησε το ΔΝΤ και δείτε που βρίσκεται 4 χρόνια μετά



Θυμάστε την Ισλανδία; Που πτώχευσε; Που ακούγαμε τις ειδήσεις και κουνάγαμε το κεφάλι με συμπόνοια ή με οίκτο;

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings αναβάθμισε λοιπόν κατά μία βαθμίδα την πιστοληπτική ικανότητα της Ισλανδίας στην κατηγορία ΒΒΒ- για τον μακροπρόθεσμο δανεισμό της, εξέλιξη που επιτρέπει στη χώρα, η οποία βυθίσθηκε στην χρηματοοικονομική άβυσσο το 2008, να θεωρείται εφεξής ως αξιόπιστος δανειολήπτης!

   

«Η επιστροφή της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης σε ξένο συνάλλαγμα της Ισλανδίας στην κατηγορία ‘επενδύσεις’ μεταφράζει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί προκειμένου να αποκατασταθεί η μακροοικονομική σταθερότητα στη χώρα, η οποία έφερε επιτυχώς εις πέρας τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και για την ανοικοδόμηση της χρηματοοικονομικής αξιοπιστίας της χώρας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο οίκος Fitch.


Γιατί να.....