Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2013

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ όλα σχεδόν τα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωτογραφίες

Για να μην πει κάποιος ότι οι Ρόταρυ δεν είναι και τίποτα κακό σας λέμε το εξής: Οι Ρόταρυ είναι μια οργάνωση προθάλαμος του τεκτονισμού! Ελέγχος απ' τον Εβραιοσιωνισμό και έχει αρχηγούς Εβραίους.. Αν μπορεί κάποιος να ονομάζεται πατριώτες όταν είναι σε μια διεθνιστική, παγκοσμιοποιητική οργάνωση με αρχηγούς Εβραίους ε τότε πάμε πάσο!

Διαβάστε σχετικά μας άρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Αρκετοί έχουν την εντύπωση ότι η ΝΔ είναι ένα πολιτικό κόμμα που στηρίζει την "Ελλάδα" και την "Ορθοδοξία".

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις όμως κατά τη διάρκεια διακυβέρνησης της Ελλάδος από τη ΝΔ λήφθηκαν σημαντικές ανθελληνικές και αντιεκκλησιαστικές αποφάσεις.

Ενδεικτικά αναφέρουμε...

Όλο το δημοσιογραφικό σκυλολόι του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής για τον Μελιγαλά

Στην γραμμή της... πιάτσας Συγγρού και η εφημερίδα "Δημοκρατία"

Ούτε συνεννοημένες να ήταν μεταξύ τους (ή ήταν...) οι διάφορες έντυπες εκφράσεις του Καθεστώτος σχετικά με την παρουσίαση των όσων έγιναν χθες στον Μελιγαλά. Κάνοντας οποιοσδήποτε τον κόπο να δει τα σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων, θα διαπιστώσει ότι κινούνται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος απέναντι στην καταγραφή των γεγονότων. Ας κάνουμε ένα πείραμα παίρνοντας τους τίτλους τεσσάρων εφημερίδων, οι οποίες αναφέρονται στα όσα έγιναν στον Μελιγαλά το πρωί της Κυριακής. Οι εφημερίδες είναι το «Έθνος», «Τα Νέα», η «Εφημερίδα των Συντακτών» και η «Δημοκρατία». Σας παραθέτουμε, ανακατωμένους, τους τίτλους που είχαν οι τέσσερις εφημερίδες:...

Ετοιμάζεται προδοσία για την ΑΟΖ: Ανακύρηξαν τη νήσο Στρογγύλη δίπλα στο Καστελόριζο ως αρχαιολογικό χώρο!

Με την ανακήρυξη της νήσου Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο από το ΚΑΣ εγέρθηκαν από πλήθος συμπολιτών μας ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσον τοιουτοτρόπως η νήσος θα απωλέσει τη δυνατότητα για δική της οικονομική ζωή ή δυνατότητα για διατήρηση ανθρώπινης διαβίωσης. Εάν ισχύουν τα παραπάνω, τότε η νήσος χάνει την...

Ιδού ποιοι «συγγενείς θυμάτων» αποχώρησαν από την Πηγάδα - Η περίπτωση του Χ. Μπένου

Τι λέει η προπαγάνδα των παπαγαλακίων της πιάτσας Συγγρού για τα χθεσινά γεγονότα στον Μελιγαλά; Πως εξαιτίας της δυναμικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής, αποχώρησαν οι συγγενείς των θυμάτων της Πηγάδας! Πράγματι, κάποιοι ελάχιστοι αποχώρησαν. Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Χρήστος Μπένος, εκπρόσωπος του συλλόγου των θυμάτων, ο οποίος κάθε χρόνο (μέχρι και πέρυσι…) εκφωνούσε λόγο και ως νέος…

ΤΟ ΒΗΜΑ: «Λαϊκό Κίνημα πλέον η Χρυσή Αυγή - Μακράν πρώτη στον Δήμο της Αθήνας»

«Η ελληνική Ακροδεξιά έχει λάβει διαστάσεις λαϊκού κινήματος. Η Χρυσή Αυγή απέσπασε το απίστευτο ποσοστό 7% στις περυσινές εκλογές και ως σήμερα το έχει διπλασιάσει. Σε μυστικές δημοσκοπήσεις για τον δήμο της Αθήνας ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τον «σκληρό» υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια» 
Το απόσπασμα αυτό προέρχεται από τη ναυαρχίδα του μνημονίου, το καθεστωτικό «ΒΗΜΑ» και παρουσιάζει γυμνή την αλήθεια για την αλλαγή που έχει επέλθει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Το άρθρο ανήκει σε κάποιον Παύλο Παπαδόπουλο και φέρει τον… επαναστατικό τίτλο: «Φραγμός στον εκφασισμό». Παραθέτουμε - για λόγους ενημέρωσης των αναγνωστών μας - ολόκληρο το κείμενο του κυριακάτικου βήματος:

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, Ο ΝΕΟΣ… ΦΑΣΙΣΤΟΦΑΓΟΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ!

image002-161
Γράφει ο Αντίοχος.

Βρε, βρε, βρε, ο κύριος Μάκης έπιασε δουλειά αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον (φον) Αντωνάκη στην πιάτσα Συγγρού, στην οποία του χρέωσε με 108 την… ανάσχεση της Χρυσής Αυγής. Γράφει σχετικά ο χθεσινός «Βηματοδότης»:
Βορίδης κατά Χρυσής Αυγής
«Τι δουλειά έχουν οι χρυσαυγίτες στον Γράμμο, στο Βίτσι και στον Μελιγαλά;» διερωτάται ο κ. Μ. Βορίδης, μη μπορώντας, όπως λέει, να ανεχθεί άλλο όλες αυτές τις ακραίες φιέστες, τα εθνικοσοσιαλιστικά πανηγυράκια  και τα εμφυλιοπολεμικά παραληρήματα που οργανώνει κάθε λίγο και λιγάκι η Χρυσή Αυγή. «Αλήθεια, τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί και οι ιδέες τους στον Γράμμο; Μήπως αυτοί που πολέμησαν ήταν συνεργάτες των ναζί, οπαδοί του εθνικοσοσιαλισμού; Δεν πολεμούσαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία; Τα θύματα του......

Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ!

226205_featured

Μπορεί να άργησε κάπως, αλλά χθες Κυριακή εξέδωσε ανακοίνωση και ο πολιτικός… ανεμόμυλος (μιας κι έχει πάει με όλους τους υπευθύνους της δυστυχίας μας…) και γνωστός δηλωσίας Μίκης Θεοδωράκης, για το πάθημα των συντρόφων του στο Πέραμα και απειλεί με «αυτοοργάνωση» των αριστερών για την «αυτοπροστασία» τους, όπως έκαναν και το 1945! Δηλαδή, ο τρόφιμος όλων των καταστάσεων (άρα και συνυπεύθυνος για τη δυστυχία μας) Μίκης απειλεί ευθέως με νέο συμμοριτοπόλεμο! Ιδού ολόκληρο το παραλήρημα του υπέργηρου σταλινικού κατά της Χρυσής Αυγής. Το ξέρουμε, είναι κουραστικό να......

Απάντηση στον αδαή και ανιστόρητο Κεδίκογλου

Ο αδαής Κεδίκογλου να μην ομιλεί περί γερμανών, διότι ο ίδιος και η ξεπουλημένη κυβέρνηση Σαμαρά είναι συνεργάτες των γερμανών τοκογλύφων, δοσίλογοι και υπηρέτες των συμφερόντων της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Για την ιστορία υπενθυμίζουμε στους ανιστόρητους νεοδημοκράτες ότι στον Μελιγαλά το 1944 μπήκαν οι κομμουνιστές, βίασαν, έκαψαν και δολοφόνησαν με τον αθλιότερο τρόπο ανήλικα παιδιά, γυναίκες και υπερήλικες.

Δήλωση Κεδίκογλου στον ΑΝΤ1: «Θέλω να υπογραμμίσω ότι οι Χρυσαυγίτες μπήκαν σαν τους Γερμανούς στον Μελιγαλά». 

Όπως κατήγγειλε ο....

Και τα... “παιδιά της σφαλιάρας” υβρίζουν και καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή


Και τα... “παιδιά της σφαλιάρας” υβρίζουν και καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή

Με χρονοκαθυστέρηση σαν τα χρηματοκιβώτια λειτουργεί η ΝΔ και εξέδωσε κατόπιν της εορτής ανακοίνωση για τον τραμπούκο του ΚΚΕ που έκανε παράνομη αφισοκόλληση με τα φιλαράκια του στο Πέραμα.
Ο Παπαμιμίκος, πρώην επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ και νέος "άρχοντας" της ΝΔ, εξέδωσε έναν λίβελο σχετικά με το στημένο "συμβάν" τον οποίο και παραθέτουμε αυτούσιο:

Ο Νίτσε για τη φυλετική μίξη

"Ο άνθρωπος μιας εποχής διάλυσης που ανακατεύει τις φυλές...