Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

Κωλοτούμπας συνέχεια: Ο ΣΥΡΙΖΑ αφού κάλεσε σε εξέγερση στις Σκουριές, τώρα «σέβεται» τις συμβάσεις για την εξόρυξη χρυσού

Τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής τα τελευταία χρόνια αποτελούσαν casus belli για τους αριστερούς, σε όλο το πολιτικό τους φάσμα.
 
ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι πράσινοι, αναρχικοί, ΚΚΕ και άλλες μικροομάδες επέσπευδαν συχνά στην Χαλκιδική και «έσκιζαν τα ιμάτιά» τους για τον τεράστιο περιβαλλοντικό  κίνδυνο που επιφέρει σε όλη την περιοχή η εκμετάλλευση του ορυχείου από την El Dorado Gold.
 
Πλέον, μοιράστηκαν τα υπουργεία και τα υφυπουργεία, μοιράστηκαν τα υπέροχα γραφεία τους και προαναγγέλλουν, σε αντίθεση με τις προεκλογικές -όλων αυτών των ετών- δεσμεύσεις τους, την επόμενή τους κυβίστηση.
 
Ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, με δηλώσεις του διαβεβαίωσε πως η επένδυση εξόρυξης και κατεργασίας χρυσού που υλοποιεί η Eldorado Gold στη Χαλκιδική...

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στο γνωστό αριστεροκουλτουριάρικο «σατυρικό» έντυπο «Charlie Hebdo» της Γαλλίας, έδωσε ο εκ των πρωτομαστόρων της μνημονιακής υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους… φον Βαρουφάκεν, ο οποίος δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει τα ανδρείκελα της παγκόσμιας εξουσίας, ότι αν δεν «βοηθήσουν» -πετώντας του κανά κοκαλάκι- τον πειθήνιο ΣΥΡΙΖΑ να επιτύχει, θα έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν τους Έλληνες εθνικιστές, την Χρυσή Αυγή. Ιδού οι σχετικές του δηλώσεις: 

«Εάν κόμματα φιλοευρωπαϊκά και δημοκρατικά σαν το δικό μας οδηγηθούν στην ασφυξία...

Τι έλεγε ο Παπαδημούλης πριν τις εκλογές; Εκπληκτική προφητεία!

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 ο Παπαδημούλης, σε μια συνέντευξη του στο περιοδικό "Εποχή" προφήτεψε το μέλλον. Τα είπε για άλλους αλλά τι σημασία έχει τώρα πια! Τι αυτοί, τι οι άλλοι... Αφού ΝΔ και Σύριζα πλέον είναι το ίδιο και το αυτό!

Ιδού το ποίημα του Παπαδημούλη που έγινε σήμερα πραγματικότητα!

"Αυτό που ισχύει και καλλιεργείται, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης στο παρασκήνιο, είναι ότι ετοιμάζεται νέο δάνειο για να καλύψει και το χρηματοδοτικό κενό μέχρι το 2016, και φυσικά...

Ηχηρή μεταγραφή: Ποιος βουλευτής της ΝΔ πάει στον Σύριζα για να ψηφίσει το νέο μνημόνιο;

Είναι γεγονός και ανακοινώθηκε ήδη μέσω ραδιοφώνου η πιο ηχηρή μεταγραφή των τελευταίων ετών στο πολιτικό σκηνικό. Βεβαίως ιδεολογικοπολιτικά το όλο δρώμενο δεν προκαλεί καμία έκπληξη διότι ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει ήδη κάνει μία μετεγγραφή γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο.

Ο λόγος, βεβαίως, για τον...

ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟ, ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΟΝ MISTER TSIPRA;

Πέρασε το Eurogroup της μεγάλης κωλοτούμπας, έγιναν δεκτά από τους διεθνείς τοκογλύφους τα μέτρα συνέχισης της μνημονιακής δυστυχίας του ελληνικού λαού και ξεπουλήματος της πατρίδας, ο Μανώλης Γλέζος και ο μισός ΣΥΡΙΖΑ έχει ανέβει στα… κεραμίδια και κράζει, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον Τάκη Μπαλτάκο, που είχε… παρασυρθεί από το κλίμα των πρώτων ημερών και έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις (και μάλιστα δις) υπέρ των «νέων Καραϊσκάκηδων». Σας τις θυμίζουμε:
Πρώτη δήλωση:   
«Εγώ ο δεξιός, βαράω προσοχή, όπως λένε στον στρατό, μπροστά σε αυτά που κάνει η ....

"Καρότος" Σακελλαρίδης: Γίναμε νουδούλα και συντόμως θα πάρουμε σκληρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού



Ήτο μία διαφορετική «χαρούμενη» ομολογουμένως νότα η συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στον ραδιοφωνική συχνότητα του ΔΟΛ. Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση είχε έναν σχεδιασμό διατήρησης ενός «επαναστατικού» προφίλ για να ξεγελιούνται οι χαχόλοι, μέχρι να ολοκληρωθεί η μνημονιακή της κυβίστησή του.
Εφόσον τώρα έχουν υπογραφεί οι συμφωνίες, έχουν αποσταλεί τα email και αναμένουν την έγκριση του Ράιχσταγκ, πλέον δεν υφίσταται κανένας λόγος για «αντιμνημονιακά» προσωπεία και φανφάρες. Βεβαίως, θα διατηρηθούν κάποιοι οι οποίοι θα παίζουν το παιχνίδι της εσωτερικής αντιπολίτευσης, όμως το γεγονός της μη παραίτησής τους, τους κάνει εκ των προτέρων φαιδρούς και ανάξιους λόγου.
«Απολαύστε» Σακελλαρίδη: «Προβλήματα ρευστότητας υπάρχουν στην ελληνική οικονομία. Αυτό είναι γνωστό, το γνωρίζαμε και εμείς και πριν αναλάβουμε και το βλέπουμε τώρα και στην πράξη. Αυτή τη στιγμή αυτό....

ΝΕΡΙΤ: Από υπάλληλοι του Σαμαρά, τώρα χλευαστές του…


ΝΕΡΙΤ: Από υπάλληλοι του Σαμαρά, τώρα χλευαστές του…

Ένα διαχρονικά αλάνθαστο ρητό λέει ότι «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται». Το θυμηθήκαμε βλέποντας στους τηλεοπτικούς δέκτες ένα ρεπορτάζ και την εικόνα που το συνόδευε την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας. Το ρεπορτάζ αφορούσε κάποια αποκριάτικα έθιμα των ημερών, με την γυναίκα ρεπόρτερ να δείχνει μια πλειάδα ανθρώπων να γιαουρτώνουν πανευτυχείς, συν τοις άλλοις, τα ομοιώματα του Σαμαρά και του Βενιζέλου!
Η είδηση δεν βρίσκεται, φυσικά, στα συγκεκριμένα πρόσωπα, αφού αυτή θα ήταν και η πραγματική τους αντιμετώπιση από τον Λαό, εάν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο δίχως τους μπράβους τους. Η είδηση βρίσκεται στο ότι ο τηλεοπτικός δίαυλος, ο οποίος παρουσίασε το ρεπορτάζ αυτό, ήταν η… ΝΕΡΙΤ! Πώς αλλάζουν τα πράγματα… Μόλις πριν από λίγο καιρό ήταν, όταν το κυβερνητικό αυτό εξάμβλωμα («άξιος» συνεχιστής της ΕΡΤ) παρουσίαζε, δίχως να....

Βαρουφάκης στο γαλλικό περιοδικό Charlie Hebo: "Στηρίξτε το ΣΥΡΙΖΑ και τους λαθρομετανάστες αλλιώς θα έρθει στην Κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή"


Σουρεαλιστικός Βαρουφάκης: Υποστηρίξτε εμάς τους προοδευτικούς, για να φέρουμε κι άλλους δολοφόνους λαθρομετανάστες!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο περιοδικό που οι σκιτσόγραφοι και συντελεστές του σφαγιάστηκαν από λαθρομετανάστες ήρθε ένας "'ανθρωπος" να τους πει για πόσο ωφέλιμο είναι οι λαθρομετανάστες να εισαχθούν στις κοινωνίες.. Και αντί να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές τον άφησαν να προπαγανδίσει και κατά της Χρυσής Αυγής!!!
 
Το περιοδικό Charlie Hebdo προ ημερών θρήνησε αρθρογράφους, σκιτσογράφους και συνεργάτες του από μία επίθεση τζιχαντιστών, οι οποίοι θεώρησαν ότι πρέπει να σκορπίσουν τον θάνατο σε όποιον χλευάζει την θρησκεία τους.
Οι δράστες της δολοφονικής αυτής επιθέσεως φυσικά δεν ήταν γηγενείς γάλλοι, αλλά «αφομοιωθέντες» μετανάστες, γεγονός που αποδεικνύει ότι η αριστερίστικη ιδεοληψία περί λαθρομετανάστευσης, πέρα από καταφανέστατα ανιστόρητη, ακοινώνητη και διεστραμμένη, είναι και επικίνδυνη για όσους έχουν την ατυχία να κυβερνώνται από ερυθρά ανδρείκελα, είτε «μωβ», είτε «ροζ» αποχρώσεως. Πάμε λοιπόν για μία....

ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ… ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

Γράφει ο (μακάβριος) Αντίοχος

Μπορεί να τη γλίτωσε την… καρατόμηση ο φον Αντωνάκης, την προ-προηγούμενη Πέμπτη –με την αναβολή της συνεδρίασης της εναπομείνασας κοινοβουλευτικής ομάδας του πτώματος της ψοφοδεξιάς, λόγω του Eurogroup- αλλά… του ’ρχεται από βδομάδα!
Στις 5 Μαρτίου, λοιπόν, θα γίνει η κρίσιμη συνεδρίαση, με τους… τζιχαντιστές δελφίνους (Γλόμπος, Μακοβορίδης, Κυριάκος ο Γουρλωμάτης και μαντάμ Όλγα Βίζο-Λαβίζο) να ακονίζουν τα μαχαίρια τους, για να… αποκεφαλίσουν τον φον Αντωνάκη, με… τελετουργικό τρόπο! Διότι, όπως προαναγγέλλουν τα εκ των έσω καλά πληροφορημένα ΜΜΕ, «ανοίγει η συζήτηση για τα αίτια της ήττας». Η οποία βεβαίως, δε μπορεί παρά να έχει τη γνωστή κατάληξη: αλλαγή «προπονητή».
Και φαίνεται πως.....

Αυτός είναι ο λόγος που ο Τσίπρας επέλεξε Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Αυτός είναι ο λόγος που ο Τσίπρας επέλεξε Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η «πτώση από τα σύννεφα» - και δεν την εννοώ ως άθλημα- έχει γίνει εθνικό μας σπορ. Με αυτή ακριβώς την έκφραση πολλοί «έγκριτοι» δημοσιογράφοι χαρακτήρισαν την αμηχανία τους μπροστά στην επιλογή Παυλόπουλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Τσίπρα.
Μια μικρή ιστορική αναδρομή με λίγη αναγωγή στα πρόσωπα, θα μπορούσε να τους είχε οδηγήσει ασφαλώς στο σωστό αποτέλεσμα, αν δεν ήταν τόσο πληρωμένοι ή τόσο άσχετοι ώστε να θεωρούν ότι ο πανούργος Τσίπρας, θα άφηνε να του φύγει η ευκαιρία. Εξηγούμαι: Ο Προκόπης, κατά κόσμον Πάκης, είναι το alter ego  του Καραμανλή. Από τους πιο κοντινούς του συνεργάτες και ο πρώτος τη τάξει Υπουργός του επί νεοδημοκρατικής κραιπάλης. Σε αυτό, νομίζω, δεν θα διαφωνεί κανένας απολύτως «έγκριτος»..
Ήταν αρχές του 2000 όταν ο Καραμανλής, εν τη παντοδυναμία του είχε κάνει μια πρωτοφανή για την εποχή, κίνηση. Είχε καλέσει στο διαβόητο «Ίδρυμα Κ. Καραμανλή για τη Δημοκρατία» (ή κάπως έτσι, δεν έχει και σημασία..) να συμμετάσχει στις.....