Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!


Μια μεγάλη μάχη λαμβάνει χώρα στη Συρία, μια μάχη μεταξύ ενός αταλάντευτα αντισιωνιστικού καθεστώτος και ορισμένων άθλιων μισθοφόρων του αμερικανοσιωνισμού.
Στη μάχη αυτή που διεξάγεται, θέση πήραν επίσημα και οι σεσημασμένοι… αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας τις μάσκες του υποκριτικού και άσφαιρου «αντιαμερικανισμού»  και έκαναν  παράσταση διαμαρτυρίας στη συριακή πρεσβεία « για τη σφαγή αντικαθεστωτικών στη Χάμα». Να και η σχετική ανακοίνωση: «Παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας έτσι την οργή του για την δολοφονική επίθεση του δικτατορικού καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ εναντίον των εξεγερμένων πολιτών της μαρτυρικής πόλης Χάμα. Η συριακή χούντα βάζοντας στο στόχαστρο ακόμα και παιδιά, στερώντας από...

Γεια σου ρε Κου(κού)λογλου... Μια ζωή ΡΟΜΠΑ θα γίνεσαι...

Διαβάστε...

Γερμανικές "Λαδιές" του Lidl made in Greece.


Στοίχημα ότι οι Γερμανοί του Lidl και απ΄αυτή την τεράστια  κομπίνα θα βγούν... πάλι λάδι?
Έρευνα για ελληνοποίηση ελαιολάδων που πωλούνται ως κρητικό «εξαιρετικό παρθένο» και κρητικό «παρθένο ελαιόλαδο» σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ, πραγματοποιεί το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι ίδιες ποσότητες, που ανέρχονται σε εκατοντάδες τόνους,  να διακινούνται με πλασματικές τιμές ή και εντελώς εικονικά, ώστε κάποιοι επιτήδειοι να εισπράττουν παράνομα την επιστροφή ΦΠΑ.
Όλα άρχισαν όταν διαπιστώθηκε ότι στο συσκευασμένο ελαιόλαδο «Κρητών Γεύσεις» και «Ελαιόλαδο ΕΛΟΜΑΣ» δεν... αναγράφονταν πού έγινε η τυποποίηση, ούτε και ο αλφαριθμητικός αριθμός αναγνώρισης (EL).

Επίσης διαπιστώθηκε ότι...

Ο Πύργος της Βαβέλ.




Κατά την αφήγηση στη Γένεση, ο Πύργος της Βαβέλ ήταν ένα ψηλό κτίριο, προφανώς ένα πολιτικό κέντρο στη Μεσοποταμία, που κτιζόταν με σκοπό την αύξηση της φήμης και της εξουσίας του λαού των κατασκευαστών του, και στόχο να φθάσει «μέχρι τον ουρανό». Όμως λόγω της βλασφημίας αυτής, ο Θεός σύγχυσε τις γλώσσες των κατασκευαστών, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η ολοκλήρωση, του και αυτοί να διασπαρούν σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο.                                                                                                                     Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.
Αν ήμουν εγώ ο θεός, τι πρόβλημα θα είχα με την κατασκευή ενός ψηλού Πύργου;
Άλλωστε γιατί να μην είμαι περήφανος από την εφευρετικότητα και την με ομόνοια συνεργασία των παιδιών μου; Ποιος γονιός δεν επιχαίρει και δεν επικροτεί τέτοιες ενέργειες;
Ας χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας, ώστε να δούμε την αλήθεια.

Έτοιμα τα "αρπακτικά" να ξεσκίσουν το οικονομικό πτώμα της Ελλάδας... και ο ΓΑΠ πάει διακοπές στις Σπέτσες

Προετοιμάζεται ομάδα επενδυτών κατόχων ελληνικών CDS να ζητήσει την πληρωμή τους.
Αμφιταλαντεύεται η ISDA για το αν θα υπάρξει credit event – To selective default έρχεται προς τα τέλη Αυγούστου….
 
(upd)Οργανώνονται οι κάτοχοι των ελληνικών CDS καθώς σύμφωνα με τραπεζική πηγή στο Λονδίνο ομάδα επενδυτών από την στιγμή που η χώρα μπει σε καθεστώς selective default να καταθέσουν αίτημα στην ISDA την διεθνή ένωση swaps και παραγώγων να επικυρώσει την πληρωμή….

Η ISDA βάση της διαδικασίας...

Ο ανθέλληνας, προδοτης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη "ξαναχτύπησε" σε "τουρκικό" μνημόσυνο στη Θράκη


mehmet_hilmi-1-naiΜε τις ευλογίες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε πολιτικό μνημόσυνο του Μεχμέτ Χιλμί. Ποιος ήταν αυτός; Η εφημερίδα «Αντιφωνητής» της Κομοτηνής μας ενημερώνει:
Ήταν ένας δάσκαλος, φανατικός κεμαλιστής, που κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’20 πρωτοστάτησε στην ίδρυση της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» και της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» (και οι δυο σύλλογοι είναι παράνομοι, αλλά λειτουργούν) και έβγαλε διαδοχικά τρεις τουρκόφωνες εφημερίδες που βυσσοδομούσαν κατά της Ελλάδας.
Οι εφημερίδες του απαγορεύτηκαν, ο ίδιος φυλακίστηκε και εξορίστηκε για υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας, οι δε κατηγορίες εναντίον του αποδεικνύονται αληθινές και από το αρχειακό υλικό, που τον συνδέει με το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και της τουρκική Πρεσβεία των Αθηνών. Αυτόν τον πράκτορα των Τούρκων τίμησαν ως «ήρωα» οι τουρκόφρονες. Φέτος παρέστησαν μόλις… 14 άτομα (με τον φωτογράφο μαζί).
Όλη η ιστορία είναι για δημιουργία εντυπώσεων, αλλά και για να...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ EΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ TVXS.GR ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥ(ΚΟΥ)ΛΟΓΛΟΥ


Αυτά κάνουν οι κρατικοδίαιτοι Πρασινοφρουροί, αριστεροί υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισονομίας...

Ο χώρος των ιντερνετικών ΜΜΕ είναι γεμάτος από παραδείγματα μαύρης, ανασφάλιστης, κακοπληρωμένης εργασίας για την πλειοψηφία των εργαζομένων που δουλεύουν σε αυτά. Εργαζομένων κατά κύριο λόγο νεαρής ηλικίας, ώστε να μη γνωρίζουν και πολλά περί εργασιακών δικαιωμάτων αλλά και να έχουν το περιθώριο να «αντέχουν» σε δύσκολες εργασιακές συνθήκες. Ένας τέτοιος χώρος είναι και το tvxs.gr στο οποίο εργαζόμουν μέχρι πρόσφατα, μέχρι την απόλυσή μου στις 11 Ιουλίου 2011.

Οι εργασιακές συνθήκες στο συγκεκριμένο μαγαζί δε διαφέρουν...

Με κόκκινη μπογιά κατέστρεψε ο όμιλος Λαμπ ράκη τα βιβλία των “Ελληνικών Γραμμάτων”… ( γιατί και ο πολιτισμός ψεκάζεται)


images.jpg
Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις, που περνάνε στα ψιλά, δεν αναδημοσιεύονται και δεν τις μαθαίνεις και ποτέ. Μια από αυτές, που λίγοι πρόσεξαν, ήταν η καταστροφή με κόκκινη μπογιά των βιβλίων του εκδοτικού οίκου Ελληνικά Γράμματα, από τον όμιλο Λαμπράκη.
Το 1933, στην πλατεία της όπερας στο Βερολίνο, το ναζιστικό καθεστώς, 100 μέρες μετά την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, καίει δημόσια 2.500 βιβλία, που “δεν αντιπροσώπευαν το γερμανικό πνεύμα”. Ο συμβολισμός που υπάρχει στην καταστροφή των βιβλίων, είναι ο πιο ισχυρός στις κοινωνίες που ζουν την απόλυτη παρακμή . Την ίδια στιγμή, δημόσιες βιβλιοθήκες, ιδρύματα και σχολεία, παρακαλάνε για κρατική επιχορήγηση για να εμπλουτίσουν τις βιβλιοθήκες τους. Ο οργανισμός Λαμπράκη, θεωρεί προφανώς απλή επιχείρηση την...

Τι έλεγε άραγε ο Καρατζαφέρης για τα blogs;

Και τα σχόλια του blogger Hellas Orthodoxy που πήρε την συνέντευξη ΧΩΡΙΣ κουκούλα, εδώ: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/08/blog-blogger.html

Ολη η Κορέα σερφάρει στα Ελληνικά websites. Απίστευτα τεχνάσματα για να έχουν επισκεψιμότητα




Της Κορέας στο διαδίκτυο.

Με βάση το alexa.com η Κορέα πρέπει να έχει πέντε έξι εκκατομύρια Ελληνες ή να άρχισαν να μιλάνε Ελληνικά και να διαβάζουν Ελληνικά websites.
Απίστευτους τρόπους έχουν εφευρει για να...

Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.


 


(σ.σ.netakia παλαιότερο άρθρο αλλά ακόμη επίκαιρο)
Έχουν λυσσάξει να βγάλουν την ανωνυμία από πάνω μας και να μας ξεσκεπάσουν όπως ονειρεύονται. Τι έχει πειράξει τόσο πολύ τους επώνυμους σε σχέση με τους ανώνυμους? Νομίζετε ότι είναι θέμα φόβου πως κάποιος τους τρώει τη δουλειά τους. Μπα. Τη δουλειά τους θα την έχουν, το πολύ πολύ να πάρουν μαζί τους και μερικούς από τους ανώνυμους που κάποια στιγμή μπορεί να γίνουν επώνυμοι. Γιατί ως γνωστόν ο σκοπός της δημιουργίας ενός μπλογκ δεν είναι για όλους το ίδιο.
 Άλλος ανοίγει ένα ιστολόγιο για να πει στο...

Kύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης ακόμα και το blog του χωριού σας είναι υπέρ της Ανωνυμίας των BLOGS


O Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Μιλτιάδης Παπαϊωάννου δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ : "Στόχος του νομοθετήματος για τα blogs είναι η ταυτοποίηση των διαχειριστών τους και τόνισε: