Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

Κασιδιάρης σε μεγάλα κέφια: "Η Χρυσή Αυγή θα είναι η επόμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τις δραστηριότητες των εθνικιστών ενόψει εκλογών. Ξεκάθαρα τρίτη, η Χρυσή Αυγή θα αποτελέσει αξιωματική αντιπολίτευση ενάντια στην  αναμενόμενη αριστεροδεξιά μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο...

«Μπούτι ή στήθος;» Ο Μεϊμαράκης σε ρόλο... κλαρινογαμπρού!


Ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ Μεϊμαράκης χωρίς αυταπάτες, χωρίς αφορισμούς και πολιτικούς μετεωρισμούς στο New Channel με παρουσιάστρια τη γνωστή δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου, σε μια συνάντηση Κορυφής (το 1997), με την τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την παρουσία του μεγάλου πολιτικού άντρα στην εκπομπή «Στην πόλη των Παραισθήσεων»:...

To MEGA ομολογεί: Μαζική εισροή ψηφοφόρων από... παντού για την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Συσπείρωση σε πολύ υψηλά επίπεδα δείχνουν για την Χρυσή Αυγή (και το ΚΚΕ) ακόμα και οι –λίγο ή πολύ- «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις.

Επίσης, όπως θα δείτε στο βίντεο αποσπάσματος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, η Χρυσή Αυγή έχει εισροές ψηφοφόρων από παντού και μηδενικές απώλειες προς άλλα κόμματα!

Χρυσή Αυγή, τρίτη και φαρμακερή! 

Δείτε το βίντεο:

Ο Πασαλάρης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το καθεστώς: «Η Χρυσή Αυγή θα καταγράψει διψήφια ποσοστά»

Πληθαίνουν οι φωνές και οι γραφίδες εντός του «συνταγματικού τόξου», οι οποίες αναγκάζονται να παραδεχτούν (η αλήθεια είναι ότι το κάνουν με βαριά καρδιά) ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μια μεγάλη δυναμική, η οποία έχει συνεχή αυξητική τάση. Στον κατάλογο προστέθηκε και ο σύμβουλος έκδοσης της Real News Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος έγραψε, μεταξύ άλλων, τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

«Δυστυχώς ο Αύγουστος, πλούσιος σε πολύ σημαντικά για την πατρίδα γεγονότα, κλείνει μέσα σε ατμόσφαιρα σφοδρού πολιτικού φανατισμού. Αλλά και κομματικού «αλληλοσπαραγμού» που κατέληξε...

Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που διαθέτει πρόγραμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στους δημοσιογράφους δίνει τον τόνο για τις επερχόμενες εκλογές.

Δείτε το βίντεο...

ΟΙ… ΦΛΟΓΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Από καιρού εις καιρόν, το σύστημα βγάζει στο προσκήνιο διάφορες εφεδρείες του, να κάνουν δηλώσεις, του τύπου «υπάρχει ανάγκη για ένα πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα» και ακολουθούν φήμες ότι ο τάδε το σκέπτεται και τα λοιπά…
Και βέβαια, όλοι αυτοί οι… φλογεροί πατριώτες προέρχονται από το χώρο της ψοφοδεξιάς και ο σκοπός είναι η δημιουργία κάποιου αξιοπρεπούς αναχώματος στην επέλαση της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, από τις...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ, 11:00

dianomi_-_2015__(2)__article

Όταν το αντεθνικό Κράτος παρέχει κάθε λογής προνόμιο στους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες.
Όταν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας δαπανούν εκατομμύρια ευρώ για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, περιφρονώντας με θράσος τους εξαθλιωμένους Έλληνες.
ΤΟΤΕ
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται περήφανα και έμπρακτα στο...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Βούτση επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: «Αντιρατσιστικές» ΜΚΟ συνεργάζονται με τούρκους δουλέμπορους


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Βούτση επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: «Αντιρατσιστικές» ΜΚΟ συνεργάζονται με τούρκους δουλέμπορους

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη – παραδοχή προχώρησε ο μέχρι πρότινος υπουργός εσωτερικών της συγκυβέρνησης Σανέλ, Νίκος Βούτσης. Μιλώντας στο MEGA είπε σχετικά με την λαθρομετανάστευση ότι υπάρχουν ΜΚΟ-μαϊμού που συνεργάζονται με δουλέμπορους.
Αυτή η φράση του υπουργού εσωτερικών έχει βαρύνουσα σημασία, αφού ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει γνώση συγκεκριμένων περιπτώσεων, ελέω της θέσεώς του. Το γεγονός ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ ΜΚΟ και δουλεμπόρων το είχε γράψει με συγκεκριμένα στοιχεία πρώτη η Χρυσή Αυγή, συνδέοντας μάλιστα αυτές τις ΜΚΟ με τους κατήγορους στην δίκη εναντίον της Χρυσής Αυγής, γεγονός που αποδεικνύει πως...

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ

ypetha-gate
Μετά την συμφωνία Τσίπρα Καμμένου  για κυβέρνηση συνεργασίας πριν από 7 μήνες και την τοποθέτηση του τελευταίου στην θέση του ΥΕΘΑ  είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες στους στρατιωτικούς  , ότι κάτι θετικό θα είχαν να αναμένουν για τα καυτά θέματα που τους αφορούσαν . Λίγο πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο Πάνος Καμμένος είχε δεσμευτεί   για την πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών τους  με βάση όσα προέβλεπε η απόφαση του ΣτΕ. Με αποτέλεσμα οι στατιωτικοί να έχουν την  ελπίδα ότι αυτό τουλάχιστον θα το έκανε πραγματικότητα. Για μια νέα κυβέρνηση η οποία ήθελε να παρουσιάζεται ως αντιμνημονιακή , το πιο απλό ήταν  να εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση;
Τους τελευταίους 7 μήνες πολλές υποσχέσεις δώθηκαν  ,αλλά τίποτα δεν έγινε. Κι επειδή σ΄ ότι έχει να κάνει με....

Προσκλητήριο Τιμής και Μνήμης για τους 300 Αθάνατους και το Βασιλιά Λεωνίδα από τη Χρυσή Αυγή... Σάββατο στις 6:30


Τελετή Μνήμης Θερμοπυλών: Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, Μνημείο Λεωνίδα, 18:30

Εκεί όπου η Εθνική Πίστη έγινε συνώνυμη της Θυσίας υπέρ της Πατρίδος,

Εκεί όπου η Θυσία μετατρέπεται σε Αιώνια Προσταγή Αγώνα για Ελευθερία,

Εκεί όπου η Ελευθερία αναδύεται ως Ιδανικό ελληνικό, άφθαρτο και καθάριο στο πέρασμα των αιώνων,
Εκεί όπου οι....

Η βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η... ατυχία του συστήματος


Η βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η... ατυχία του συστήματος

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η κυβέρνηση (ή μάλλον το σύστημα, εφόσον έχουμε πλέον προσωρινή κυβέρνηση…) να πήρε το… μήνυμα από την περιοδεία κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε Κω-Κάλυμνο και την αποθέωση που γνώρισαν, αλλά… ατύχησε.
Έτσι, ενώ έχουν βάλει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να κάνει δρομολόγια… χωρίς ανάσα, μεταφέροντας συνεχώς χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα νησιά στον Πειραιά (2.163 κατέφτασαν εχθές το βράδυ…) και επιστράτευσαν και το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο Tera Jet (το οποίο έφερε σήμερα 1.800 λαθρομετανάστες), αυτοί που εισέρχονται στα νησιά είναι πολύ περισσότεροι απ’ αυτούς που φεύγουν. Έτσι, έχουμε μία από τα ίδια!
Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι...

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ (1946-1949)

310811-vitsi-0
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

«Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα ’δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει».
(Απόφαση 5ης Ολομελείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Ιανουάριος 1949).

Εμείς οι εθνικιστές-χρυσαυγίτες, τελευταίοι τιμητές της ελληνικής ιστορίας, εορτάζουμε αυτές τις ημέρες την περιφανή νίκη του Εθνικού μας Στρατού κατά του ξενοκίνητου και ξενόδουλου κομμουνισμού, στον Γράμμο και στο Βίτσι.
Προς χάριν των νέων Ελλήνων, που....