Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 01, 2013

"Μόνο εκεί που υπάρχουν τάφοι υπάρχει και ανάσταση"

Έλληνες μην λυπάστε για τον χαμό των δύο νέων παιδιών. Ο θάνατος στον αγώνα για την πατρίδα κυοφορεί κάτι ανώτερο. Να έχετε στο νου σας τα παρακάτω λόγια του Νίτσε:...

Ηλίας Κασιδιάρης: "Η δολοφονία των δύο Συναγωνιστών έχει ηθικούς αυτουργούς την Κυβέρνηση και τον Δένδια..Ήταν συγκλονιστική η εικόνα της δολοφονίας"

Χρυσή Αυγή: Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών - Υπεύθυνοι Δένδιας-Σαμαράς - BINTEO

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε...

Ο Κασιδιάρης συγκλονισμένος στο Zougla: "Είδα το βίντεο της επίθεσης, πυροβολούσαν μέχρι να αδειάσουν τα πιστόλια" - ΒΙΝΤΕΟ

Φρικιαστικές εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες των γραφείων

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στην τηλεόραση της Ζούγκλας δήλωσε ότι η επίθεση καταγράφηκε καρέ-καρέ από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Όπως είπε ο ίδιος που είδε το video, δύο δράστες αρχικά πυροβόλησαν τα θύματα, κατέβηκαν από τη μηχανή και συνέχισαν να ρίχνουν στα σώματα των ανθρώπων που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Όλο το χρονικό της εν ψυχρώ δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής - Τα ονόματα των δολοφονηθέντων

Περίπου στις 7 το απόγευμα μία μαύρη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού μάρκας Yamaha με δύο επιβάτες...

Κασιδιάρης για τη διπλή δολοφονία στο STAR: "Οι τρομοκράτες εκτέλεσαν εν ψυχρώ τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στην είσοδο των γραφείων" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά στο STAR για το αποτρόπαιο έγκλημα εναντίων των Χρυσαυγιτών που βρίσκονταν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια και τα οποία λειτουργούσαν κανονικά την ώρα της μαφιόζικης δολοφονίας. Το ανθελληνικό καθεστώς υπεύθυνο για την δολοφονία των δύο νεαρών Ελλήνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εν ψυχρώ δολοφονία δύο Χρυσαυγιτών στην τοπική στα Βόρεια Προάστια

Πυροβολισμοί εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια! Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής λένε ότι...

ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΧ, ΚΑΛΕ...ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!"

Μετά τον γραφικό (αλλά επικίνδυνο…) Τσατσόπουλο, και δεύτερος βουλευτής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της μελλοντικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, η οποία… ψήνεται. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται για συριζαίο, αλλά για νεοδημοκράτη, τον… φέρελπι βουλευτή Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού υποστήριξε με άρθρο του στο προσωπικό του ιστολόγιο  ότι η συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ θα κάνει κακό στο κόμμα του, μπήκε κατευθείαν στο… ψητό:

«Η μια χώρα μετά την άλλη υποκύπτει στον πειρασμό των ετερόκλιτων συνεργασιών με τις αντίπαλες ιδεολογικά και πολιτικά παρατάξεις», υπονοώντας σαφέστατα την....

Κλαίνε και οδύρονται στο ΣΥΡΙΖΑ(left.gr) για το ότι η Χρυσή Αυγή είναι ακόμη δυνατή και συνεχίζει ακατάπαυστα τη δράση της!

tb
Το ότι οι κομμουνιστές έζησαν ένα όνειρο επί έναν και πλέον μήνα, όσο δηλαδή διαρκούσαν οι διώξεις κατά παραγγελία, κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι αδιαμφισβήτητο! Δείτε την πρεμούρα του Left.gr γα την συνέχεια της δράσης των γραφείων μας στην Χαλκίδα και βάλτε με το μυαλό σας πως τα ίδια αισθάνονται για την λειτουργία όλων των γραφείων μας στην Ελλάδα!
“Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει…” γράφει το πανό που αναρτήθηκε πριν λίγες ημέρες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα λίγα μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας. Στο ίδιο σημείο μέλη της ΧΑ μοιράζουν εφημερίδες σε οδηγούς και περαστικούς κρατώντας σημαίες, ενώ τα γραφεία λειτουργούν κανονικά πλέον, χωρίς αστυνομική φύλαξη. Να σημειωθεί ότι ......

Μούγκα για το ελληνικό “Watergate”: Θάφτηκαν τα ντοκουμέντα των υποκλοπών εις βάρος της Χρυσής Αυγής


Μούγκα για το ελληνικό “Watergate”: Θάφτηκαν τα ντοκουμέντα των υποκλοπών εις βάρος της Χρυσής Αυγής

Ένοχη σιωπή από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, αλλά και από την αριστερά-δεκανίκι του Σαμαρά: Αν η υπόθεση αφορούσε οποιοδήποτε άλλο κόμμα θα έπεφτε η κυβέρνηση - Κατατέθηκαν οι πρώτες μηνύσεις και αγωγές για τις παρακολουθήσεις των βουλευτών μας
Τα διεφθαρμένα ΜΜΕ έθαψαν οργανωμένα τις καταγγελίες που ακούστηκαν χθες από βήματος βουλής για τις υποκλοπές εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Στην σχετική ομιλία του ο κοινοβουλευτικής εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι αρχές - εντελώς παράνομα - κατέγραφαν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Αν ο Σύριζα ή οποιοδήποτε άλλο αντισυνταγματικό κόμμα παρουσίαζε το.....

Ψήφισες "δεξιά" για να σε κυβερνά το ΠΑΣΟΚ πατριώτη...Ο "σοσιαλΗστής", πρώην συνδικαλιστής Πρωτόππας ΠΡΟΕΔΡΟΣ του φορέα που θα αρπάζει την περιουσία των Ελλήνων...!!!! Τι άλλο θα δείτε για να ξυπνήσετε..;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έτσι είναι ο....συνδικαλισμός στον Καπιταλισμό ΗΛΙΘΙΕ - ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ...
Αυτός είναι ο σοσιαλισμός των...πασ(τ)όκων.

Mε νόμο που περάσανε από την βουλή η κυβέρνηση  δημιούργησαν το κέντρο είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών, του οποίου η αρμοδιότητα θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση περιουσιών για αυτούς που χρωστάνε ποσά άνω των 5.000 ευρώ!. Η αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών προ των πυλών.

Πρόεδρος αυτής της εταιρίας θα είναι, με τις ευλογίες της Νουδούλας το .....

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο Παπούλιας και ο σεβασμός στους θεσμούς


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο Παπούλιας και ο σεβασμός στους θεσμούς

Λαλίστατος και στον εφετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Πριν συνεχίσουμε, ασχολούμενοι τόσο με τις δηλώσεις του όσο και με την συνολική του πολιτ(ε)ι(α)κή  παρουσία, ας διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα. Η αποτίμηση και η κριτική των εκάστοτε λεγομένων του Παπούλια δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση  αμφισβήτηση του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας. Άλλο πράγμα ο Θεσμός και άλλο ο εκάστοτε Πρόεδρος, ο οποίος δεν έχει ισόβια παρουσία και η θητεία του μπορεί να είναι το πολύ δεκαετής.
Ο θεσμός είναι σεβάσμιος και απαραβίαστος, αλλά το πρόσωπο το οποίο ενσαρκώνει τον θεσμό αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι αλάνθαστο και υπεράνω κριτικής. Ο Κάρολος Παπούλιας, λοιπόν, κρίνεται με βάση τα......

Κόλαφος για το καθεστώς τα αποτεελέσματα της δημοσκόπησης του zougla.gr..1η Δύναμη η Χρυσή Αυγή με 1/4 ψηφοφόρους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να μετακινούνται προς αυτή...

Μέρος των αποτελεσμάτων της διαδικτυακής ψηφοφορίας του zougla.gr παρουσίασε χθες το βράδυ στην εκπομπή του ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος.

Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η λυσσαλέα επίθεση του καθεστώτος απέναντι στη Χρυσή Αυγή έφερε ακριβώς τα αντίθετα από τα επιθυμητά για το κατεστημένο αποτελέσματα.

Το Εθνικιστικό Κίνημα όχι απλά "έμεινε όρθιο" κρατώντας τις εκλογικές δυνάμεις του αλλά ταυτοχρόνως έπεισε και ενέπνευσε μέρος του ελληνικού λαού να το ακολουθήσει αυτό και τον Αρχηγό του όντας ψηφοφόροι της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συσπειρώσεις των δύο "κομματών εξουσίας" έχουν τελματώσει και αιμορραγούν και οι δύο ΜΟΝΟ προς της Χρυσή Αυγή...

1 στους 4 ψηφοφόρους της ΝΔ επιλέγει τη Χρυσή Αυγή με το αντίστοιχο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να είναι.....

Ακόμη και από τη φυλακή ο Λαγός δημιουργεί εφιάλτες στη στο Δένδια... Το Πεδίο του Άρεως καθάρισε μετά από ερώτηση του φυλακισμένου Εθνικιστή..

Κανονικά συνεχίζουν το κοινοβουλευτικό τους έλεγχο οι τρεις αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και μέσα από τα κελιά της Τιμής του Κορυδαλλού ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός παρεμβαίνει στα ζέοντα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.
Στις 25 Οκτωβρίου ο Συναγωνιστής Λαγός κατέθεσε ερώτηση προς τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών και Πολιτισμού για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Πεδίον του Άρεως, ένα από τα ιστορικότερα και κεντρικότερα πάρκα της πρωτεύουσας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

Δελαστίκ (ΕΘΝΟΣ): "Υποκρισία και Μεθόδευση της συγκυβέρνησης η δίωξη της Χρυσής Αυγής"

Ο γνωστός αριστερός δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ κατακεραυνώνει με σημερινό του άρθρο στο περιοδικό "Επίκαιρα" τις βρώμικες μεθοδεύσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή το ζήτημα που ανέκυψε από την πρόσκληση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Τζιτζικώστα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα:

 "Κυβερνητική υποκρισία. Κατά τη διάρκεια των θυελλωδών πολιτικών συζητήσεων που πυροδότησαν οι δηλώσεις Τζιτζικώστα αποκαλύφθηκε και η απύθμενη υποκρισία της κυβέρνησης Σαμαρά στο χειρισμό του "αντιναζιστικού αγώνα" που υποτίθεται ότι διεξάγει εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Όπως ομολόγησε ο....