Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 27, 2011

Φουκοσίμα: Κίνδυνος για πυρηνικό όλεθρο.Εκκενώθηκε ο αντιδραστήρας 2

 Γνωρίζετε πολύ καλά πως όλη αυτή την περίοδο καταδικάσαμε την πυρηνική τρομολαγνεία που 'έπιασε' τα ΜΜΕ της Ευρώπης αλλά και τα Ελληνικά.
Τώρα όμως τα πράγματα δείχνουν να σοβαρεύουν επικίνδυνα
(Για τους συνωμοσιολόγους πάντως, το γεονός της πυρηνικής έκρηξης έχει 2 ημερομηνίες. 28/3 και 29/3, όπως 'προφήτεψε' η ταινία "Knowing")

Στην εκκένωση του αντιδραστήρα 2 στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα αναγκάστηκε να προχωρήσει την Κυριακή το προσωπικό που εργάζεται εκεί, καθώς στο νερό ανιχνεύθηκαν εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας. Νωρίτερα, η ιαπωνική Υπηρεσία Πυρηνικής και Βιομηχανικής Ασφάλειας είχε ανακοινώσει πως το ραδιενεργό ιώδιο στη θαλάσσια περιοχή στα ανοικτά του εργοστασίου αυξήθηκε 1.850 φορές πάνω από το κανονικό.

Αρχικά,

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ

 Η διπλωματία μας είναι σε επιλεκτική δίωξη από την Ελληνική κυβέρνηση;
Προ ημερών ο κ. Γιώργος Αυφαντής, πρόξενός μας στο Βανκούβερ και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, δέχθηκε την μήνη του Υπ.Εξ. κ. Δρούτσα, ο οποίος τον κάλεσε σε απολογία λόγω δηλώσεών του στην εφημερίδα «Βήμα».

Ο πρόξενός μας...

Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη..

του Νίκου Καλογερόπουλου
Το παρόν αποτελεί συνέχεια της σειράς ερωτηματικών με τα οποία τελείωνε το προηγούμενο άρθρο μου. Έχουμε φθάσει στο τέλος μιας μακράς διαδικασίας που έχει αρχίσει από το 1973 και φθάνει σήμερα να πλησιάζει τον τελικό της σκοπό. Δεν θα σταματήσω να το τονίζω, όπως ο Κάτων: Delenda Carthago και Delenda η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος. Την θέση του Κάτωνος έχουν σήμερα οι κληρονόμοι του ιστορικού γεγονότος που λέγεται «το Ανατολικό Ζήτημα». Άρχισε επί Αικατερίνης συνεχίζεται με την Ιερή Συμμαχία και υπάρχει ολοζώντανο μέχρι σήμερα, το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι πρωταγωνιστές και τα αίτια.
Όχι όμως και οι προθέσεις των Ισχυρών..Τα αίτια τότε ήσαν...

Ενοποίηση των εδαφών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας «βλέπει» ο Νταβούτογλου

Του Δημήτρη Μπεκιάρη

«Είμαστε στα πρόθυρα μιας ιστορικής ενοποίησης» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και βασικός εκφραστής του νεο – οθωμανικού πολιτικού προγράμματος Αχμέτ Νταβούτογλου από το βήμα συμποσίου στο οποίο συμμετείχε και πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο «Κίσινγκερ» της τουρκικής διπλωματίας τόνισε ότι «Το 2023 είναι το 100ο έτος της Δημοκρατίας μας.
Όπως, κατακερματίστηκε σε κομμάτια ένα κράτος που ήταν το πολιτικό κέντρο ενός πανάρχαιου πολιτισμού, διαχωρίστηκαν τα ιδρυτικά στοιχεία αυτού του κράτους, απομακρύνθηκαν ψυχολογικά και ιστορικά το ένα από το άλλο, μέσα στα 12 χρόνια που πέρασαν από το 1911, ξεκινώντας από την Τρίπολη, και μέχρι το 1923, και όπως στο ιστορικό αποτέλεσμα αυτής της απομάκρυνσης, το 1923 γεννήθηκε μια νέα δημοκρατία, ως ένα...

Ένας φλογερός Έλληνας μαχητής


Ο «γίγαντας» Στυλιανός Λένας, ο άριστος κατασκευαστής χειροβομβίδων

ΤΗΣ ΚΑΡΟΛ ΓΡΙΒΑ από τη ''Σημερινή''

Ο θρυλικός Στυλιανός Λένας γεννήθηκε στο χωριό Χανδριά της Λεμεσού, στις 20 Ιουλίου του 1931. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού του και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στη Λευκωσία όπου εργάσθηκε ως σιδηρουργός. Λόγω της βαθιάς του χριστιανικής πίστης και της μεγάλης του επιθυμίας για την ποθούμενη Ένωση της Κύπρου με τη Μητέρα Ελλάδα, γίνεται στέλεχος της ΟΧΕΝ, και δίνει πρόθυμα τον όρκο της ΕΟΚΑ ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
*1η Απριλίου 1955:

Η 'αγιοποίηση' ενός blog

Υπογράψατε τη δημοσιογραφική και κοινωνική σας καταδίκη στο MEGA

Δεν είναι μόνο η δικαιολογία με την οποία μηνύουν ένα blog οι MEGAλοι παπαγάλοι, αλλά και η αισχρή προπαγάνδα που κάνουν τις τελευταίες ώρες για τον πρόσωπο του δημοσιογράφου.
Επικοινωνούν με βουλευτές και άλλους δημοσιογράφους με σκοπό την απαξίωση, μέσω της αναφοράς στην προσωπική ζωή του εναγόμενου, και τον χλευασμό.
Το μόνο όμως που πετυχαίνουν, ακόμη και αλήθεια να είναι τα μισά από όσα λένε, είναι η περαιτέρω δημιουργία 'αγιογραφίας' του.
Πείτε μας έναν 'αντισυστημικό' διωκόμενο, σε καιρούς σήψης, που δεν τον ηρωποίησε ο λαός.
Κανένας είναι η απάντηση.

Και το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι MEGAλοι 'φίλοι' μας;
Πως 'αγιοποιήσατε' ένα blog
Και η διαδικτυακή κοινότητα δεν είναι ελεγχόμενη, όσο και αν προσπαθείτε να την 'καπελώσετε', με αποτέλεσμα τη δική σας 'δίωξη'.


Λίγη ντροπή δεν έχεις ρε Ταγματάρχη;

Σα δε ντρέπεστε καθόλου στην ΕΡΤ...;
Είναι δυνατόν ρε άθλια υποκείμενα να κόβετε την μοναδική Ελληνοορθόδοξη εκπομπή της τηλεόρασης και στη θέση της να βάζεται 'οικολογικό πρόγραμμα;

Ταγματάρχη, εντολοδόχε των ανθρώπων που έχουν βαλθεί να καταστρέψουν κάθε τι ελληνικό, φέρεις μεγάλη ευθύνη για την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Οφείλεις καθάρα να εξηγήσεις τους λόγους που σε οδήγησαννα πάρεις αυτή την απόφαση;
Και μην μας πεις ότι 'δεν έκανε νούμερα', γιατί ήταν η μοναδική, προσέχτε Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, εκπομπή που έφερνε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης. 350% πάνω από το Μ.Ο. της ΕΤ1, με 19χρονη συνεχή παρουσία
Η ανακοίνωση όπως μοιράστηκε μπορείτε να την διαβάσετε στο ΑΝΤΙΒΑΡΟ

Κυνική παραδοχή ΓΑΠ: "Δεν κάνουμε αναδιάρθρωση και διαγραφή χρεών για να υποστούν τις συνέπειες οι Τράπεζες"

«Η αναδιάρθρωση θα οδηγούσε πιθανότατα σε κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου στο πλαίσιο συνέντευξης που θα φιλοξενηθεί στο αυριανό τεύχος του Stern, προδημοσίευση της οποίας μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς.

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, ο κ. Παπανδρέου υπεραμύνθηκε της δανειακής στήριξης που παρέχεται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι θα υπάρξει όφελος από τη διαδικασία αυτή και για τους Γερμανούς φορολογουμένους.

Όχι, για τους Έλληνες πολίτες o πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν έδωσε εχέγγυα πως θα έχουν κάποιο όφελος...

http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_2723.html

Δείτε πως ο Δημήτρης Καζάκης κάνει 'ρόμπα' τον Χασαπόπουλο και το MEGA




ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Quiz για δυνατούς λύτες.....


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Ας κάνουμε μια απλή υπόθεση….Ο Α χρωστάει στο Β 1000 ευρώ….Ο Α και ο Β αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα….Ο Γ (κρατώντας 1000 ευρώ στα χέρια του) πρέπει να αποφασίσει που θα τα δώσει για να είναι όλοι ικανοποιημένοι…..
Η σωστή απάντηση είναι.... προφανής…..Πρέπει να τα δώσει στον Α και να τον υποχρεώσει να αποπληρώσει τον Β…..Έτσι εξασφαλίζει ότι ο Α δεν χρωστάει ενώ ο Β έχει εισπράξει ότι του οφείλεται….
Αν δώσει τα λεφτά στον Β δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον Α καθώς είναι αυτός...

Ξανασκεφτείτε το πριν τους ψηφίσετε...


Οι πρώτες εικόνες από το πεδίο του Άρεως

Οι πρώτες είκονες από τη διαδήλωση.
Η μεγάλη συγκέντρωση του κόσμου δηλώνει χωρίς αμφιβολία πλέον την αντίθεσή του κόσμου στη Κάρτα του Πολίτη.

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης:" Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτσον"

Μεγάλος 'χαμός' στο διαδίκτυο για το blog Fimotro..

Πρωτοφανής συμπαράσταση από τους bloggers υπερ ενός 'συναδέλφου'...
Το MEGA κατέθεσε αγωγή εναντίον του fimotro, επειδή 'τόλμησε' να κάνει ψηφοφορία για το ποιός είναι ο MEGAλύτερος κυβερνητικός παπαγάλος του δελτίου ειδήσεων του MEGA, ζητώντας του 1εκ ευρώ (και με αυτά όμως δεν σώζετε το συγκρότημα που έχει ζημιές άνω των 60 εκ. ευρώ μόνο για το 2010)

Η πράξη του MEGA ανοίγει του ασκούς του Αιώλου για το διαδίκτυο και τους λοιπούς που θα επιδιώξουν από εδώ και στο εξής τη 'φίμωση' κάθε ελεύθερης φωνής, όποια και αν είναι αυτή.

Η 'νομιμοποίηση' της δαιμονοποιήσης των blogs από τον MEGAλύτερο 'νταβατζή' θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις..
Η 'μάχη' ξεκίνησε και οι bloggers έχουν λάβει θέση.
Ενδεικτικά για τη συμπαράσταση στο fimotro έχουν γραφτεί τα εξής:
http://neg-news.blogspot.com/2011/03/meg.html
http://cholomontas.blogspot.com/2011/03/blog-post_5120.html
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/mega-blog.html
http://attikanea.blogspot.com/2011/03/blog-fimotro.html
http://greki-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_3282.html

Η ΝΔ δεν θέλει να κυβερνήσει;;



Από τα πλέον αρμόδια χείλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, μετά από αυτά του Πρόεδρου του κόμματος, δηλαδή από τα χείλη του Γ.Γ. του κόμματος κ. Α. Λυκουρέντζου, ακούσαμε σε συνέντευξη που έδωσε στην Real News, ότι τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών. Ως αιτιολογία έφερε το ότι δήθεν θα....

Ηττημένοι κατά κράτος από τον Κόκκαλη, τα βάζουν με τους bloggers!

Έρχονται λοιπόν οι μεγαλοιδιοκτήτες του Mega, να ζητήσουν με αγωγή τους 1 εκατομμύριο ευρώ από το blog Fimotro.
Την όποια επιχειρηματική μαγκιά τους και το τσαγανό πάνε να το βγάλουν πάνω στον διαχειριστή μιας ιστοσελίδας, η οποία έκανε το έγκλημα να γράψει κάτι που κάθε βράδι στις 8 παρακολουθούν οι τηλεθεατές του καναλιού: Συγκεκριμένους δημοσιογράφους  του πάνελ των ειδήσεων, οι  οποίοι ξεπερνούν ακόμη και τον Πεταλωτή στη κολακεία της κυβέρνησης.
Η αντίδραση του Γιώργου Μπόμπολα και του Βαρδή Βαρδινογιάννη, το γεγονός δηλαδή ότι...