Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25, 2014

Κασιδιάρης σε μια ακόμη εκπομπή απλά ξεβρακώνει το πολιτικό σύστημα - ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ...

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΔ

Γράφει ο Αντίοχος.

Έναν χρόνο μετά τις ξενοκίνητες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής –τις οποίες διεκπεραίωσαν μετά χαράς και μανίας τα εγχώρια τσιράκια των ξένων-, το μεγάλο αμερικανικό σάιτ The New Republic κάνει μεγάλο συκοφαντικό αφιέρωμα στο Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, με τη βοήθεια του Δένδια και κάποιων σταλινικών των ΜΚΟ, εμφανιζόμενων ως… ανθρωπιστών. Πάρτε γεύση:

«Πριν από ένα χρόνο η Χρυσή Αυγή έμοιαζε καλά εδραιωμένη στο πολιτικό σκηνικό και είχε στόχευση για ακόμα πιο ψηλά. Οι δημοσκοπικές προβλέψεις την εμφάνιζαν πάντα με διψήφια νούμερα και έθετε υποψηφιότητα να γίνει το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα.

Παράλληλα ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος ασκούσε μια έντονη ρητορική μέσα και έξω από το κοινοβούλιο. Οι ακτιβιστές της οργάνωσης δεν σταματούσαν τις σφοδρές επιθέσεις τους και την τρομοκρατία κατά μεταναστών, διοργάνωναν γεύματα μίσους, έφεραν πάνω τους οπλισμό, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης...

Το πραξικόπημα της 28ης Σεπτεμβρίου από το βαθύ κράτος Σαμαρά - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης

Η πιο βρώμικη επιχείρηση παράνομης πολιτικής καταστολής στα χρονικά της μεταπολίτευσης

Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από την παράνομη επιχείρηση σύλληψης του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Βρέθηκα στον πυρήνα εκείνων των γεγονότων, ακολούθως συγκέντρωσα επαρκείς πληροφορίες και μπορώ πλέον να περιγράψω με λεπτομέρειες όλο το σκοτεινό παρασκήνιο της υπόθεσης. Πρόκειται για μία άθλια συμπαιγνία με έναν οργανωτικό και δύο εκτελεστικούς βραχίονες. Οργανωτές είναι φυσικά το περιβάλλον Σαμαρά και οι υπουργοί Δένδιας, Αθανασίου, Βορίδης και Μιχελάκης. Εκτελεστές ο Άρειος Πάγος και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δηλαδή η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία, που οι κεφαλές τους ελέγχονται απόλυτα από την διεφθαρμένη εξουσία του μνημονίου.

Μία ημέρα πριν την δολοφονία Φύσσα ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Βορίδης δήλωνε στο Mega ότι η Χρυσή Αυγή θα χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση και οι βουλευτές της θα διωχθούν με βάση το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Φαίνεται πως ο εν λόγω τύπος είναι... μέντιουμ, καθώς λίγες ημέρες αργότερα προέβλεψε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ Α. ΜΠΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ

Ότι ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος του Βόλου έχει “άντερα” και δεν είναι κανένα παιδάκι ου θα σκύψει στο κεφάλι για να τρώει τις καρπαζιές του αριστερού συστήματος που καταδυναστεύει τη χώρα, αυτό το ξέρουν όλοι.

Από την πρώτη ημέρα εκλογής του την “είπε” σε όλους αυτούς τους ανύπαρκτους φελλούς, καλλιτέχνες του “κ…λου” που είχαν τολμήσει να εκδώσουν κι ψήφισμα εναντίον του αν και δεν είναι καν δημότες, όχι του Βόλου, ούτε καν της Μαγνησίας.

Τώρα αρνήθηκε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του και να εκδώσει “ψήφισμα” για την δολοφονία του Π. Φύσσα, τον οποίο το αριστερό σύστημα, βοηθούσης της ΝΔ, επιχειρεί να τον κάνει πολιτικό σύμβολο. Ο Α. Μπέος ήταν...

«ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ» Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ – «ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ»!

Sam Barbi Dendias

Την ίδια ώρα που τα κύματα της λαθρομετανάστευσης πνίγουν τα νησιά του Αιγαίου μας (με τα καθεστωτικά ΜΜΕ να σφυρίζουν κλέφτικα…), ο αρμόδιος υπουργός (Ναυτιλίας και Αιγαίου ή μήπως λαθρομετανάστευσης;), Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βλέπει το θέμα από την… ανθρωπιστική του πλευρά, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:
«Αυτήν τη στιγμή Ελλάδα και Ιταλία έχουμε «στεγνώσει» οικονομικά, δεν....

Το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο: Η τρόικα επιμένει σε νέα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού


Το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο: Η τρόικα επιμένει σε νέα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού

Υψηλές προσδοκίες είχαν καλλιεργήσει τα κανάλια «με εντολή Σαμαρά», για φοροελαφρύνσεις και «τέλος των μνημονίων». Ο λόγος που ο Σαμαράς είχε τόσο υψηλές προσδοκίες είναι ότι θεωρούσε ισχυρό επιχείρημα το ρευστό πολιτικό τοπίο και το πολιτικό του τέλος, θεωρώντας εαυτόν απαραίτητο προς την Μέρκελ.
Όμως, όπως έχουν ήδη τονίσει «γερμανομαθείς» αναλυτές, ο Τσίπρας δεν αποτελεί φόβητρο για τους διεθνείς τοκογλύφους, γεγονός γνωστό στην Ελλάδα, αφού μόνο η Χρυσή Αυγή μάχεται υπέρ των Ελλήνων.
Η Μέρκελ, λοιπόν, παρά τα όσα είπαν τα κανάλια παρέπεμψε το ζήτημα στην τρόικα, για να λυπηθούν τον ικέτη Σαμαρά. Σήμερα ξεκίνησε η.....

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Ο ΠΡΩΗΝ Ν.Δ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ Π.ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΑ

ayti-i-xora-einai-i-patrida-moy-xarry-klyn
Υπέβαλαν τον λαό σε βάρβαρες θυσίες, οδήγησαν χιλιάδες πολίτες στην αυτοκτονία, κατέστρεψαν οικογένειες, έσυραν δια της βίας στην ανεργία 1.500.000 εργαζόμενους, κούρσεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τα αποθεματικά Πανεπιστημίων, νοσοκομείων, κατάκλεψαν τους ομολογιούχους, για να φτάσουν το δημόσιο χρέος στα επίπεδα που ήταν το 2009 πριν το PSI! 
Μιλάμε για πολιτικούς εγκληματίες πρωτοφανούς μεγέθους που πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή! 
Με τις μνημονιακές επιλογές τους τα τοκοχρεολύσια για την περίοδο 1991-2030 θα ξεπεράσουν το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ! Και μιλάμε μόνο για τους τόκους! 
Το κόλπο είναι τόσο απλό που φαντάζει εξωπραγματικό… Το μόνο που......

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ: ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ… ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ!

1417527_327834884021334_1464879323_o 
Αγαπητοί συναγωνιστές.
 
Θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που διέφυγε από τους εκλεκτούς συντάκτες της ιστοσελίδας μας. Πρόκειται για ένα άρθρο με τίτλο «Ο Παύλος Φύσσας δεν πέθανε. Δολοφονήθηκε από τη Χρυσή Αυγή», που δημοσιεύθηκε προ ημερών στην επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, Θα σας μεταφέρω τα πιο βασικά:
«…Οι μαζικές και μαχητικές διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, η αγανάκτηση της προοδευτικής κοινωνίας (δεν λέμε όλης της κοινωνίας γιατί ένα κομμάτι της δεν κατάλαβε τίποτα…), καθώς και....

Το ΠΑΣΟΚ «άρρωστο» με την εξουσία γλυκοκοιτάζει τον ΣΥΡΙΖΑ


Το ΠΑΣΟΚ «άρρωστο» με την εξουσία γλυκοκοιτάζει τον ΣΥΡΙΖΑ

«Άρρωστοι» με την εξουσία αποδεικνύονται στο ΠΑΣΟΚ καθώς δεν μπορούν να δεχθούν ούτε ως ενδεχόμενο το να παραμείνουν έξω απ’ αυτήν, άμεσα ή έμμεσα. Αφού ταλαιπώρησαν ως κόμμα εξουσίας τον Τόπο επί πολλά έτη, αφού συγκυβέρνησαν μια χαρά με την «μισητή» ΝΔ, τώρα «κλείνουν το μάτι» και προς τον ΣΥΡΙΖΑ! Προκειμένου να συνεχίσουν να γεύονται το γλυκό μέλι της εξουσίας και μετά τις επόμενες εκλογές, κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά για μελλοντική συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας απλώς κάποιους όρους. Ακόμη και ο ίδιος ο Βενιζέλος σε....

Καμιά ανοχή στη μασονοδεξιά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή!


Καμιά ανοχή στη μασονοδεξιά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή!

Ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε ελεύθερα σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012, να εμπιστευτεί την εκπροσώπησή του στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, 426.025 Έλληνες και Ελληνίδες περιφρόνησαν τις άναρθρες κραυγές μίσους των απατεώνων της πολιτικής ζωής κι εκείνων οι οποίοι έχουν εργολαβικά αναλάβει την επιλεκτική και συνήθως στρεβλή ενημέρωσή τους. Η εξαπόλυση των παράνομων πολιτικών διώξεων της 28ης Σεπτεμβρίου 2013 εις βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής συνεπώς, συνιστά πρωτίστως επίθεση στις πολιτικές ελευθερίες του Ελληνικού Λαού και στα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά του.
Τα εγκλήματα εις βάρος της συνταγματικής νομιμότητος βαρύνουν βεβαίως την.....