Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 06, 2010

Η ελληνική παιδεία στα χέρια ανθελλήνων

Ο αμερικανικός αιώνας έχει ημερομηνία λήξης;

Ο 21ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ξεκίνησε αναμφισβήτητα αμερικανικός, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πώς θα τελειώσει. Την ώρα που όλοι μιλάμε αγγλικά και «γκουγκλάρουμε» την παραμικρή απορία μας στο Ιnternet, αναρωτιόμαστε αν οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στρατιωτικά, οικονομικά, πολιτικά, διπλωματικά και πολιτιστικά ύστερα από 90 χρόνιαμια ερώτηση την οποία, παρεμπιπτόντως, μπορούμε να θέσουμε στο Google.Ο «μακρύς αμερικανικός αιώνας»,όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, στην πραγματικότητα έχει διαρκέσει λίγο παραπάνω από 60 χρόνια. Πολλοί προβλέπουν ότι θα δικαιώσει τον τίτλο του, άλλοι αρχίζουν ήδη να μαθαίνουν μανδαρίνικα ή καντονέζικα. Ενα, όμως, είναι βέβαιο:η Αμερική δεν θα πέσει χωρίς να δώσει μάχη.
Περί τις 150 από τις 200 χώρες στον κόσμο έχουν κάποιου είδους αμερικανική στρατιωτική παρουσία. Και οι...

Η νέα δομή της κυβέρνησης

Υπουργείο Προεδρίας: Ραγκούσης
Υπουργείο Οικονομίας: Χρυσοχοΐδης
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Ρόβλιας
Υπουργείο Επενδύσεων..

Άλλη μια δημόσια ομολογία του τηλε- πρόεδρου

Καταποντισμός του τηλε- προέδρου σήμερα στο ALTER.

Τον πίεσε ο Χατζηνικολάου και αποκαλύφθηκε πλήρως.

"Γιατί δεν στηρίζετε τον Βασίλη Κικίλια, που είναι ένα νέο, άφθαρτο πρόσωπο;"

Ο τηλε- πρόεδρος έδωσε 'ισοπεδωτικά'- 'πολιτικά' επιχειρήματα.

"Δεν περπατάει η υποψηφιότητα του Κικίλια. Όπως και του Καμίνη. Δεν τους ξέρει ο κόσμος. Δεν έχουν προοπτική".

Και η ομολογία...

Θέλει πολλή δουλειά ακόμα ο Κικίλιας

Είμαστε αντικειμενικοί..
Ο Βασίλης Κικίλιας σήμερα στο ALTER, έδωσε συνέντευξη και μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Χρησιμοποίησε ξύλινη γλώσσα και...

Υπάλληλος των ΜΚΟ και της παγκοσμιοποίησης ο Μπουτάρης

Δεν θα έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις γαι τη δράση του 'πολυμήχανου' Μπουτάρη όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πολυπράγμων εκλεκτός του Πα.Σο.Κ. για το Δήμο Θεσσαλονίκης έχει υπογράψει την ιδρυτή διακήρυξη της ΜΚΟ 'Αρκτούρος' που παίρνει κάθε χρόνο από το ελληνικό δημόσιο περίπου 50.000 ευρώ.

Ο ρόλος της είναι η προάσπιση της αρκούδας εντούτις...

Ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και η συγκλονιστική ομιλία του στην εξεταστική για τη SIEMENS.

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/09/newspapers_get_image-php.jpg?w=481&h=500

Μία εισαγωγή που δίνει με λίγα λόγια την τραγωδία που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Ο άνθρωπος που έκλεισε την πόρτα στα βαποράκια αποκαλύπτει την Εθνική μειοδοσία στην Κύπρο και το πανηγύρι της διαπλοκής γύρω από τους νεκρούς στρατιώτες και την ασφάλεια της χώρας. Αξίζει να την διαβάσετε... Σε λίγο ολόκληρα τα πρακτικά με τη μοναδική… κατάθεση Κόκκαλη!
ΜΑΡΤΥΣ (Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος): Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, επιτρέψτε μου πρώτα απ’ όλα να εκφράσω τη βασική μου θέση, όσον αφορά τα θέματα διαπλοκής, την οποία βιώσαμε –και δυστυχώς τη βιώνουμε ακόμα- και είναι παρήγορο και ευχής έργον ότι η Επιτροπή σας έχει διεισδύσει σε βάθος στην υπόθεση αυτή, απ’ όπου ήδη αυτά τα οποία αναφέρατε προηγουμένως, κύριε Πρόεδρε, είναι πολύ σημαντικά, ότι επιτέλους αυτά διαπιστώθηκαν, γιατί...

Πως οι Τούρκοι και οι Έβραιοι απεργάζονται χρόνα τώρα τον διαμελισμό της Ελλάδας και την αυτονομία της Μακεδονίας


Η συνέχεια αύριο...

Ο ΓΑΠ ανατρέχει στα σωσίβια των «εφεδρειών»!

Έχουμε αναλύσει και υπογραμμίσει ιδιαίτερα ότι η «νέα δεξιά», το νεοταξικό ΠΑΣΟΚ, διαθέτει πολλές εφεδρείες.
Γράφαμε στις 21 Αυγούστου ότι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει «πολλές πολιτικές εφεδρείες από όλους τους χώρους: Από την «αριστερά» (ΣΥΝ, κυρίως), αλλά και από την παλιά δεξιά, εντός και εκτός της Ν.Δ.: Από Καρατζαφέρη, Μάνο, Ανδιανόπουλο, μέχρι τη «δομή» του μητσοτακισμού (εδώ μέσα είναι και ο Τατούλης)…»

Και ακόμα:

«Σήμερα μπαίνει σε κίνηση και η μητσοτακική εφεδρεία: Το ιστορικό «όνειδος» του δωσιλογισμού. Η εφεδρεία αυτή,

Κίνδυνος για 180.000 επιχειρήσεις

Aμεσο κίνδυνο για στάση πληρωμών προς το κράτος, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους εργαζόμενους αντιμετωπίζουν περί τις 180.000 επιχειρήσεις του εμπορίου, των κατασκευών, της μεταποίησης, του επισιτισμού, της παροχής υπηρεσιών ακόμη και... πρατήρια υγρών καυσίμων σε ολόκληρη τη χώρα.

Aυτό προκύπτει από τον «χάρτη» της οικονομικής κρίσης με τις επιχειρήσεις οι οποίες...

Η λογοκρισία της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που θα ζήλευε κάθε Δικτατορία

Ελεγχόμενη ενημέρωση εν έτη 2010!

Την λογοκρισία της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ θα ζήλευε κάθε Δικτατορία σε όλο τον πλανήτη.
Προκειμένου να αντιμετωπίσει την κριτική απο τα blogs τα ...κλειδώνει!
Από το πρωί...

STRATFOR για Ιράν: "Έρχεται καταιγίδα"...

Το νέο κύμα πληροφοριών που διαρρέονται στα δυτικά ΜΜΕ για τη έπίθεση είτε από το Ίσραήλ ή από τις ΗΠΑ, επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, αυτή τη φορά μπορεί να έχει αληθινή βάση, υποστηρίζει το ινστιτούτο STRATFOR. Τα ποικίλα σενάρια πιθανής επίθεσης στο Ιράν, που θεωρείται ότι έχουν προέλθει τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης, είχαν εμφανιστεί και παλιότερα και εκτιμάτο ότι επρόκειτο περί «ψυχολογικής βίας» κατά της Τεχεράνης για να..

Σεπτεμβριανά

Έρχεται το site του Σωκράτη

Σε λίγες μέρες, θα βρίσκεται ''στον αέρα'' της μπλογκόσφαιρας, ένα site
αφιερωμένο στον άνανδρα δολοφονημένο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια,
του οποίου οι εκτελεστές, δεν έχουν ακόμη συλληφθεί.
Ήδη σχεδιάζεται...

Η ιστορική συνέχεια της Αριστεράς. Εθνο-Προδοσία το 24 και το 32 από το ΚΚΕ, εθνο- προδοσία από το Πα.Σο.Κ. σήμερα

«Οι Μακεδόνες αδιακρίτως καταγωγής…ποθούνε και αγωνίζονται να ξαναενώσουν τα 3 τμήματα της διαμελισμένης πατρίδας των και να αποκτήσουν ενιαία και ανεξάρτητη κρατική ύπαρξη. Το ίδιο συμβαίνει και με το θρακικό λαό, ο οποίος είναι διαμοιρασμένος από την τουρκική, βουλγαρική και ελληνική μπουζουαρζία. «Ριζοσπάστης 14-12-1924»

Ριζοσπάστης 25 Νοεμβρίου 1932
Με τους Μακεδόνες στη Μακεδονία
(υπεράσπιση των εθνικών μειονοτήτων)

Είναι γεγονός χωρίς αμφισβήτηση πως...

Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό το Πα.Σο.Κ. Στηρίζει τον Ανθέλληνα Μπουτάρη

Η Μ.Κ.Ο. Πα(πανεβραϊκή).Σ(σιωνιστική).Ο(ομολογία). Κ(κατεστημένου). επέλεξε να στηρίξει στο δήμο Θεσσαλονίκης έναν εκλεκτό της παγκοσμιοποίησης και του Διεθνισμού. Τον Γιάννη Μπουτάρη.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του έχει υποστηρίξει πως...

Ελλάδα μου εσύ

3 Δίαυλοι εκτός Πα.Σο.Κ. για να ξεπεραστεί το σοκ

Μετά από ένα 24ωρο θρίλερ που σηματοδοτήθηκε από αρνήσεις, καραμπόλες, πιέσεις, έντονο παρασκήνιο ακόμα και βέτο ορισμένων κατά άλλων υποψηφίων, κατάσταση που αποδεικνύει το φιάσκο της διαδικασίας επιλογής, το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου κατέληξαν στον...

Από τη μύγα ξίγκι

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πάση θυσία χρήματα. Η τρόικα της έχει βάλει, μας έχει βάλει, το μαχαίρι στο λαιμό και ζητάει, συνεχώς ζητάει σαν κακομαθημένο... Και από την ώρα που ανάπτυξη δεν υπάρχει και θεωρείται μάλλον δύσκολο να υπάρξει στο ορατό μέλλον, το οικονομικό επιτελείο προσπαθεί από τη μύγα να βγάλει ξίγκι. Φορολογεί το σύμπαν... Ο,τι κινείται... Προσπαθεί..

«Αυτή η κυβέρνηση δεν αγαπάει την ΕΡΤ»

Με το μυθιστόρημα της Αγκαθα Κρίστι «Οι δέκα μικροί νέγροι» μοιάζει τον τελευταίο καιρό η δημόσια ραδιοτηλεόραση.Το ένα μετά το άλλο στελέχη της ΕΡΤ αποχωρούν από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής εγκαταλείποντας ένα «πλοίο» πουόπως όλα δείχνουνετοιμάζεται να προσαράξει στα ρηχά.Μετά την πρόσφατη αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου κ. Γ.Γαμπρίτσου ήρθε η σειρά του κ.Τζώνη Καλημέρη να υποβάλει την περασμένη Τετάρτη την παραίτησή του. Ο κ. Καλημέρης υπήρξε επί σειρά ετών σύμβουλος προγράμματος στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.Σήμερα μιλάει για τους λόγους της παραίτησής του, για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης και για το μέλλον της δημόσιας τηλεόρασης.
- Η αποχώρησή σας ήταν αιφνιδιαστική. Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν σε αυτήν;
«Για να είμαι ειλικρινής,

Το ΠΑΣΟΚ της εποχής του ΔΝΤ

του Γιώργου Δελαστίκ 
Πιο θλιβερή από ποτέ ήταν η φετινή επέτειος της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει καμία απολύτως σχέση όχι μόνο με τη Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη του 1974, αλλά ούτε καν εφάπτεται σε κάποιο σημείο με το πνεύμα που διαπερνούσε το ιδρυτικό κείμενο του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος του Ανδρέα Παπανδρέου. Μόλις πέρυσι...

Μίσος και οργή για τον Τατούλη στην Αρκαδία.

"Ο Τατούλης μας εξαπάτησε"!
Αυτή είναι η αίσθηση που έχουν οι Αρκάδες, που έγινε οργή μετά την δήλωση στήριξης από την κυβέρνηση του μνημονίου.
"Την τελευταία φορά που ψηφίστηκε ο Τατούλης, κατέβηκε με τη Νέα Δημοκρατία και είχε όλη τη στήριξη του κομματικού μηχανισμού. Τον βλέπαμε να ποζάρει σαν ανεξάρτητος και βάζαμε τα γέλια. Τώρα όμως η πλάκα τελείωσε. Ο Γιωργάκης του ξεπληρώνει γραμμάτια"!Αυτές είναι μερικές από τις απόψεις...

Η επιστολή Τζίγγερ που δωρίζει το 25% των μετοχών του στους Πατέρα- Βγενόπουλο

«Αγαπητοί Ανδρέα και Νίκο,
Το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2008 σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής στην ιστορία του Παναθηναϊκού με την συμμετοχή επιφανών και οικονομικά ισχυρών Παναθηναϊκών που στήριξαν την ομάδα. Πρωταρχικοί στόχοι της καινοτόμου αυτής πρωτοβουλίας, ήταν η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας καθώς και η ανάπτυξη και ενίσχυση του συλλόγου. Απότοκος της προσπάθειας αυτής, ήταν η κατάκτηση του ντάμπλ που μας έκανε όλους υπερήφανους.
Με την λήξη της περσινής περιόδου...