Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 08, 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"


Να τι θα φέρει η "εχθροπάθεια" Καστανίδη....Διώξεις και φυλάκιση επειδή θα λέμε την αλήθεια για τον ρατσισμό του Ισλάμ..Αυτή είναι η δημοκρατία ρεεεεε..

 Καταδίκη ιστορικού στη Δανία για "ρατσιστικά" σχόλια κατά του Ισλάμ
Καθώς η μάχη μεταξύ της ελευθερίας του λόγου και του Ισλάμ στην Ευρώπη συνεχίζεται, ένα Δικαστήριο στη Δανία έκρινε έναν από τους πιο γνωστούς ειδικούς για το Ισλάμ ένοχο για «ρατσισμό» για τα σχόλια που έκανε σχετικά με τους μουσουλμάνους
Ο Lars Hedegaard, ιστορικός, δημοσιογράφος και συγγραφέας, καταδικάσθηκε ένοχος «ρατσισμού» σύμφωνα με το νόμο της Δανίας περί «λόγου μίσους» της Δανίας, επειδή είπε σε κάποιον σε μια συγκέντρωση για το πρόβλημα των βιασμών που διαπράττονται κατά των μουσουλμάνων κοριτσιών από τους συγγενείς τους.
«Φυσικά και έκανα σαφές ότι εγώ δεν μιλούσα για κάθε άνδρα μουσουλμάνο στη χώρα ή στον κόσμο. Με την ευκαιρία, εγώ δεν μιλούσα ειδικά για τις συνθήκες στη Δανία", εξήγησε ο Hedegaard.
Ο Hedegaard είπε ότι...

Σουίτες μην ξεχάσετε να δώσετε στους "αντικαθεστωτικούς" - 'δημοκράτες'....


Ο Ιζνογκούντ της ΠΑΣΠ!


 Πα.Σο.Καρα σε όλα τα επίπεδα....
Ποιος θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη ;
Πιο πολύ με τα εσωκομματικά ασχολούνται στην νεολαία ΠΑΣΟΚ παρά με τις επικείμενες φοιτητικές εκλογές καθώς είναι εξαφανισμένοι από προσώπου γης. Σε πολλές σχολές ούτε αφίσα δεν έχουν βγάλει , ενώ απουσιάζουν αι από τις μάζες του αμφιθεάτρου. Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι τα εσωκομματικά είναι προ των πυλών και δεν είναι λίγοι αυτοί καλοβλέπουν την θέση του Κώστα Πανταζή. Εξάλλου ο νεαρός γραμματέας της νεολαίας ανήκει στην σφαίρα επιρροής της....

ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-ΟΣ!!!!

 Συγχαρητήρια στην Ελληνική ομάδα
Ένα εκπληκτικός Παναθηναϊκός με ηγέτες τους Διαμαντίδη, Σάτο, Μπατίστ και Νίκολας κατάφερε νε επικρατήσει της Μακκάμπι στον τελικό της Ευρωλίγκα και να αναγκάσει τους ράφτες της ομάδας να προσθέσουν ένα ακόμη αστέρι στη φανέλα του, το έκτο, για να συνεχίσει στις εγχώριες διοργανώσεις...
Μετά από ένα παιχνίδι όπου οι "πράσινοι" έχασαν μόνο μια φορά το προβάδισμα μετά τα πρώτα λεπτά και κινδύψαν ελάχιστα στα υπόλοιπα, θα σηκώσουν το τρόπαιο στη Βαρκελώνη, δίνοντας το δικαιώμα στους φιλάθλους τους σε όλη την Ελλάδα να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν..
Μπράβο για άλλη μια φορά στον Παναθηναϊκό...

Ο Βρώμικος και Ύπουλος ρόλος του Λαζόπουλου

"ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ" 10 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!


Στο κίνημα «Δεν πληρώνω» φαίνεται πως έχει προσχωρήσει και το Δημόσιο. Σιωπηρά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και συνθήματα, έχει υιοθετήσει την πρακτική της αθέτησης πληρωμών, μεταθέτοντας τις οφειλές του στο μέλλον. Αποτέλεσμα, το ποσό που λείπει από την αγορά να υπερβαίνει τα 10 δισ. ευρώ και να επιτείνεται η οικονομική ασφυξία.

Το 2010 οι οφειλές του Δημοσίου ανήλθαν σε...

Μετά τον "Ριζοσπάστη" το ΚΚΕ αποκτά και δεύτερη φυλλάδα...

Δείτε τη...

"Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια πράγματα θα μάθεις..."..Μνημονιακός και ψέυτης ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε το ALTER

Tα προβλήματα του τηλεοπτικού σταθμού ALTER δεν έχουν τέλος και πλέον το μέλλον -περίπου- 700 εργαζομένων είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Στις 15 Ιουνίου θα συζητηθεί, στο Πρωτοδικείο, η αίτηση πτώχευσης, που υπέβαλε η «Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.» μέσω της υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα...
Ποιά θα είναι τα αποτελέσματα, αν καταλήξει επιτυχώς η αίτηση..

Σαν σήμερα στο Χάνι της Γραβιάς ο Οδυσσέας Ανδρούτσος με 120 Έλληνες, απέναντι σε 9000 Τουρκαλαβανούς του Ομέρ Βρυώνη ξαναζωντανεύει το "έπος των Θερμοπυλών"

Μετά τον μαρτυρικό θάνατο του Αθανάσιου Διάκου, στις 23 Απριλίου 1821, ο Ομέρ Βρυώνης κι ο Κιοσέ Μεχμέτ γύρισαν και στη Λαμία. Διωγμένοι από τους Τούρκους, οι οπλαρχηγοί Πανουργιάς και Δυοβουνιώτης, έσπευσαν στη Γραβιά να συναντήσουν τον Ανδρούτσο. Η Γραβιά τότε δεν ήταν χτισμένη. Υπήρχε μονάχα ένα χάνι για να διανυκτερεύουν οι στρατοκόποι και οι αγωγιάτες που πήγαιναν για τα Σάλωνα, ή από τα Σάλωνα για Υπάτη - Πατρατζίκι τότε.
Το χάνι ήταν χτισμένο με πλίθες και είχε γύρω μια μεγάλη μάντρα. Το μεγαλύτερο μέρος ήταν ισόγειο και μόνο από τη μια μεριά είχε δεύτερο όροφο. Είχε δυο αυλόπορτες η μια έβλεπε κατά τη ρεματιά και η άλλη κατά τη δημοσιά. Υπήρχαν ακόμα δυο ξωκλήσια, του Άι Θανάση κοντά στο Χάνι και πιο πέρα του Άι Δημήτρη και μερικές καλύβες που είχαν οι κάτοικοι της Βάριανης (κοντινό χωριό), για να μένουν τον καιρό που καλλιεργούσαν τα χτήματά τους.

Ο Δυοβουνιώτης και ο Πανουργιάς με τους άντρες τους συγκεντρώθηκαν στο στενό της Γραβιάς, που σχηματίζεται από τον Παρνασσό και την Γκιώνα.Απο κεί θα περνούσαν οι Τούρκοι για τα Σάλωνα ,κι από τη Σκάλα θα διαπεραιώνονταν με καράβια στον Μοριά. Από κατασκόπους έμαθαν πως ο Ομέρ Βρυώνης θα καθάριζε το πέρασμα για τα Σάλωνα, ενώ ο Κιοσέ Μεχμέτ (Σπανο-Μεμέτης), θα έμενε στη Λοκρίδα για λίγο για να φυλάξει τις πλάτες του Βρυώνη. Έτσι αποφάσισαν να χτυπήσουν τον του Ομέρ Βρυώνη που θα πήγαινε στα Σάλωνα.

Εκεί τους αντάμωσε ο Οδυσσέας Ανδρούτσος στις 3 Μαΐου ερχόμενος από τον Βάλτο που είχε πάει να ξεσηκώσει τον Βαρνακιώτη, τον Τσόγκα και τον Ίσκο. Σαν ξεπάστρεψε στη γέφυρα της Τατάρνας τον Χασάν μπέη με εξήντα Αρβανίτες, έφτασε στη Γραβιά.
Ο ερχομός του Ανδρούτσου...

Η μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα....

Ποιά αναδιάρθρωση, ποιά πτώχευση, ποιός Παπανδρέου, και ποιοί Τουρκο-σκοπιανοί...
Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα...

Ο Παναθηναϊκός πάει για το...έκτο!

Καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα...
Λίγες ώρες χωρίζουν τους "πράσινους" από ένα ιστορικό επίτευγμα.
Να κατακτήσουν το 6ο τρόπαιο Ευρωλίγκας και να μπουν στο πάνθεον της ιστορίας του θεσμού, ανάμεσα στις 3 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Η Ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει απόψε στις 5:30 μ.μ. (ΝΕΤ) τους Ισραηλινούς της Μακκάμπι, που έχουν στις τάξεις τους και τον Σοφοκλή Σχορτσιαννίτη.
Την πρώτη μάχη, ποσοστικά τουλάχιστον, στις κερκίδες θα κερδίσουν οι Ισραηλινοί που θα είναι περίπου 7000, με τους Έλληνες να προσεγγίζουν τους 4.000.
Διαμαντίδης, Καλάθης, Μπατιστ, Φώτσης,και οι υπόλοιποι αλλά και ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είναι έτοιμοι να γράψουν ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου

Γ. Νταλάρας-net a-sketa, "Μην απελπίζεσ(τ)αι και δε θ' αργήσει...."

"Μην απελπίζεσαι και δε θ' αργήσει....
 
Τι εννοεί ο φίλος τραγουδιστής;

Jeffrey: ο χρήσιμος ηλίθιος των Αμερικανών στην Ε.Ε.

Γράφει η Σοφία
Ο ΓΑΠ μιλούσε από το 2009 με ΔΝΤ για το πώς θα ξεκάνει την Ελλάδα. Σιγά το νέο. Το «boy» της Margaret με τοκογλύφους συναναστρεφόταν από τα γενοφάσκια του. Και όλα τα έβλεπε με αμερικανική ματιά. Αγαπημένο του σημείο στην Αθήνα η αμερικανική πρεσβεία.

Ο αδερφός του αποκάλυψε πόσο μισεί την Ελλάδα και πόσο άσχημα αισθάνεται που είναι Αμερικανός μεταμφιεσμένος σε(περίπου θα λέγαμε) Έλληνα. Τουλάχιστον το παραδέχεται, σε αντίθεση με τον George.

To θέμα είναι ΕΜΕΙΣ τι κάναμε και τι κάνουμε τώρα...