Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015

Η Ευρώπη των Εθνών ξυπνά..Σαρωτική Νίκη των Εθνικιστών - υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής - στη Δανία με 21%!!!!


Μεγάλη νίκη των Εθνικιστών σημειώθηκε στη  Δανία και  το «Κόμμα του Λαού της Δανίας» θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της χώρας.
Το κόμμα έλαβε 21,1%, έναντι 12,3% πριν από τέσσερα χρόνια. «Το αποτέλεσμα ξεπερνά και την πιο άγρια φαντασία μου», δήλωσε ο Πέτερ Σκάαρουπ, ηγετικό στέλεχος του κόμματος. «Είναι αλήθεια ότι στις εκλογές πηγαίνουμε καλύτερα απ’ό,τι λένε οι δημοσκοπήσεις, καθώς πολλοί δεν παραδέχονται ότι ψηφίζουν το κόμμα μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά φανταστικό». Μήπως σας....

Τα λάβαρα της ΝΔ και τα... λάβαρα της Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αινείας

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις...
Πάνω από τη Βουλή των Ελλήνων, τη στιγμή που ξεκινούσε το πανηγυράκι του "Μένουμε Ευρώπη" - σαν την εκπομπή της ΕΤ1 "Μένουμε Ελλαδα"", μοιάζει το μότο -, δύο νέοι εμφανίζονται από το πλήθος κρατώντας μια σημαία και ετοιμάζονται να την ανοίξουν για βγουν οι ανάλογες φωτογραφίες και να ξεκινήσει η... διαδήλωση!

Οι δύο "κύριοι" που σηκώνουν το "λάβαρο της Επανάστασης" είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα της Νέας Δημοκρατίας. Στελέχη μάλιστα, με τον έναν από τους δύο με αρχικά Θ.Κ. να εμπλέκεται ενεργά και έχει την ευθύνη των οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ του εξωτερικό. Ο έτερος με αρχικά Γ.Γ. είναι επίσης μέλος της ΝΔ με διοικητικές ευθύνες.

Η σημειολογική σημασία της παραπάνω εικόνας είναι ότι η μαχητικότητα που εκδηλώνεται από την πλευρά των "ψοφοδεξίων" δίνεται μέσω των... συμβόλων της... Ευρώπης. Η Ελλάδα για αυτούς δεν υφίσταται χωρίς Ευρώπη και είναι απλά ένα μέρος της. Τα παιδιά αυτά γαλουχούνται όχι με την ιδέα της Πατρίδας αλλά με την πίστη στο....

Αλβανός - Πακιστανός - Νιγηριανός είσαι.... φαίνεσαι και Έλληνας δε θα γίνεις ΠΟΤΕ! - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Δε θα αναφέρω ούτε καν το όνομα αυτού του αλητήριου, νάρκισσου κλόουν των γηπέδων που προσφάτως παίζοντας με ελληνικό εθνόσημο σε παγκόσμιο επιπεδο, είχε το θράσος να φωτογραφηθεί σε selfie σχηματίζοντας τον δικέφαλο αετό - το κλεμμένο βυζαντινό σύμβολο δηλαδή - υποδηλώνοντας την... καταγωγή του.

Αυτό το παιδαρέλι λοιπόν, όταν και τον "έκραξαν" όλα τα ΜΜΕ και ο κόσμος για την ανήθικη κίνησή του, βγήκε και δήλωσε τα εξής:

"Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι αλβανικής καταγωγής.  Αυτό θα ήταν ασέβεια προς την πατρίδα των γονιών μου και πολλών συγγενών μου. Είμαι και Έλληνας πολίτης......", για να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος: "Θα συνεχίσω, επίσης, να.....

Δούλος των Τραπεζιτών μέχρι εσχάτων ο Σαμαράς:"Μνημόνιο και ας μην μείνει ούτε ένας Έλληνας ζωντανός..."


Σαμαράς: Μνημόνιο κι ας μην μείνει ούτε ένας Έλληνας

Δουλοπρέπεια άνευ ορίων χαρακτήρισε τον Σαμαρά και το απόκομμά του κατά τη διάρκεια της διακυβερνήσεώς του. Οι διεθνείς τοκογλύφοι είδαν για πρώτη φορά κυβέρνηση εκλεγμένη από τον Ελληνικό Λαό να εμφανίζεται πιο προσηλωμένη στα συμφέροντά τους από ότι οι ίδιοι. Χαρακτηριστικό εκείνης της μαύρης, για τον Ελληνισμό, περιόδου της διακυβερνήσεως Σαμαρά ήταν ότι τα νομοσχέδια έρχονταν απευθείας στην αγγλική γλώσσα, ενώ πολλοί ήταν οι βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι ψήφισαν αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, χωρίς καν να τα διαβάσουν.
Στα χρόνια της διακυβερνήσεως Σαμαρά εκατομμύρια Έλληνες βρέθηκαν άνεργοι και απελπισμένοι, ενώ οι αυτοκτονίες της περιόδου υπολογίζονται σε 10.000. Αυτές τις πολιτικές προσπάθησε να υπερασπιστεί ο....

Εφιαλτικά τα επίσημα στοιχεία για την λαθρομετανάστευση

Γράφει ο Αντίοχος

http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/32625/statistics_all_2015__article.jpg
Βγήκαν στη δημοσιότητα τα αναλυτικά στοιχεία για τη λαθρομετανάστευση, του πρώτου πενταμήνου 2015. Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ αυτά μέχρι και τον Μάιο του 2015 είχαν εισέλθει στην Ελλάδα, από τα θαλάσσια σύνορα, 46.016 λαθρομετανάστες, επταπλάσιοι σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα (6.576).
Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι μόνο την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου, με βάση το άθροισμα των «Ημερησίων Δελτίων Λαθρομετανάστευσης», μπήκαν –μόνο δια θαλάσσης- τόσοι όσοι μπήκαν πέρυσι ολόκληρο το πρώτο 5μηνο (6.590)!
Ωστόσο, εκτός από τα θαλάσσια σύνορα, έχουμε και χερσαία. Συνολικά, λοιπόν, από θαλάσσια και χερσαία σύνορα, το φετινό 5μηνο εισήλθαν 59.669 λαθρομετανάστες, ενώ....

Τον ζήσαμε και αυτόν τον εξευτελισμό... Η "ελληνική" Αστυνομία χαιρετίζει το Gay-Pride της Θεσσαλονίκης!

thessaloniki_pride

Γράφει ο Αντίοχος

Εκδήλωση-προσυγκέντρωση ενώπιον του 4ου Thessaloniki Gay Pride, πραγματοποίησε η οργανωτική του επιτροπή το απόγευμα της Παρασκευής, σε αίθουσα του δημαρχείου, παρουσία… υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Και για πρώτη φορά (κατά το «πρώτη φορά αριστερά»…) παρευρέθη και χαιρέτισε την εκδήλωση εκπρόσωπος της… Αστυνομίας. Κι όχι όποιας κι όποιας υπηρεσίας, αλλά της διαβόητης «Αντιρατσιστικής» (ιδρυθείσης υπό του Δένδια…). Ιδού η σχετική είδηση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:
«Από την πλευρά του Τμήματος Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας η κ. Ασημίνα Κοντόλια ενημέρωσε το κοινό της εκδήλωσης για τις....

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ-ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

Άρθρο του Χρήστου Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

«Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει» Ηράκλειτος (544-484 π.Χ. , Ίων φιλόσοφος) 

Η  αυριανή ημερομηνία,18 Ιουνίου, αποτελεί ορόσημο για την νεώτερη Ευρωπαϊκή Ιστορία. Συμπληρώνονται αύριο 200 χρόνια από την μάχη του Βατερλώ. Δύο ολόκληροι αιώνες και η ευρωπαϊκή ήπειρος γνώρισε μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις. Έγιναν πόλεμοι, πόλεμοι εμφανείς με στρατούς και καταστροφές, αλλά και πόλεμοι αφανείς, οικονομικοί, με κατασκόπους και διπλωμάτες. Έγιναν λαϊκές εξεγέρσεις και επαναστάσεις. Διαφοροποιήθηκαν σύνορα μετά από τους δύο μεγάλους πολέμους του 20ου αιώνα αλλά και μετά από πάμπολλες τοπικές συρράξεις.  
Γιατί όμως γίνεται αυτή η ιστορική αναφορά; Διότι εδώ στην πατρίδα μας, την Ελλάδα, όπου ζει ένας ιστορικός και με τεράστια προσφορά στην ανθρωπότητα και τον πολιτισμό λαός, επικρατεί στα πλαίσια της σύγχρονης καπιταλιστικής ζωής, ένας επικίνδυνος εφησυχασμός. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως όλα είναι σταθερά, τίποτα δεν αλλάζει. Και ακολουθούν τους δυνάστες, ντόπιους και ξένους, στην απάνθρωπη προσταγή τους «σώπα, δούλευε, κατανάλωνε».  
Αυτή η σιγουριά ουδεμία έχει βάση, δεν θεμελιώνεται πουθενά. Για όλους όσους μπορούν να....

Ο Μαρινάκης, η επιλεκτική δικαιοσύνη και.... η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αινείας

Ορυμαγδός τις τελευταίες ημέρες με τις ειδησεις και τα ρεπορτάζ που αφορούν τον Ολυμπιακό και τις αποφάσεις της εισαγγελείας σχετικά με τον Πρόεδρό του.
Φυσικά δεν έχω καμιά διάθεση να σταθώ στις αποφάσεις και να τις σχολιάσω, πολύ περισσότερο έναν σύλλογο, χωρίς να σημαίνει ότι τον υποστηρίζω, που σήμερα έχει την πιο δυνατή εθνικιστική εξέδρα στην Ελλάδα, μαζί με την Καβάλα.

Η παρατήση έγκειται σε αντικειμενικά γεγονότα που καθιστούν επιλεκτικό τον τρόπο αντιμετώπισης κατηγορούμενων από το καθεστώς...

Ο εισαγγελέας ζήτησε κατά την ανακριτική διαδικασία να μιλήσει με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού.. Οι κατηγορίες οι εξής:

1. Ένταξη και....

FOUR SEASONS ΚΑΙ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΛΙΔΑΤΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΒΕΡΥΚΙΟ

verykios_tweet4
Γράφει ο Αντίοχος

Σε… μόδα έχουν εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό (επί «πρώτης φοράς αριστερά»…) τα… προσκυνηματικά ταξίδια των διαφόρων νοσταλγών του μπολσεβικισμού στην άλλοτε «Μέκκα» του, την Μόσχα (και εναλλακτικά στο… Λένινγκραντ, όπως αποκαλεί το ΝΟΥΜΕΡΟ ο Λαφαζάνης την Αγία Πετρούπολη).
Αυτές τις μέρες, λοιπόν, βρέθηκε στην Μόσχα ο μεγαλοδημοσιογράφος του κοντομηνάδικου καναλιού Δήμος Βερύκιος (ή… Βερύκοκος, όπως τον αποκαλούν οι… κακές γλώσσες, κι έχουν το λόγο τους που το κάνουν…), για να παρακολουθήσει τα εγκαίνια της Έκθεσης Αμυντικού Υλικού του Ρωσικού Στρατού.     
Εν συνεχεία, ανέβασε στο twitter του διάφορες φωτογραφίες. Από τις οποίες ξεχωρίζουν δύο: μία ....

Ηλίας Κασιδιάρης: "Ο προδομένος λαός μας βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ να αγκαλιάζεται με τους τοκογλύφους..." - ΒΙΝΤΕΟ

Δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη....

64 χρόνια από το θάνατο του μέγιστου Άγγελου Σικελιανού... Ποιές ήταν οι πολιτικές του απόψεις;!


Άγγελος Σικελιανός: Είμαι τετρακάθαρα Εθνικιστής - 64 χρόνια από το θάνατο του

Σαν σήμερα περνάει στην αιωνιότητα και στο πάνθεον των Ελληνικών Γραμμάτων, ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός. Γεννηθείς στην Λευκάδα στα τέλη του 19ου αιώνα και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου του 1884, ο Σικελιανός υπήρξε φλογερός πατριώτης, ελληνοκεντρικός και ελληνολάτρης, όπως κάθε άνθρωπος ικανός για πνευματική δημιουργία και σκέψη.
Η πρώτη του ποιητική προσπάθεια υπό μορφή συλλογής, έπειτα από χρόνια επαφών με πραγματικούς πνευματικούς ανθρώπους, που προφανώς δεν είχαν ουδεμία σχέση με τα σκύβαλα που ποζάρουν σήμερα ως «διανοούμενοι», ήταν η ποιητική συλλογή με τον τίτλο «Αλαφροΐσκιωτος», η οποία έκανε αίσθηση στους τότε φιλολογικούς κύκλους.
Στην συνέχεια και μετά από μία περίοδο έντονης πνευματικής αναζητήσεως κυκλοφορεί η τετράτομη ποιητική συλλογή, «Πρόλογος στη Ζωή», απαρτιζόμενοι από τους τόμους «Η Συνείδηση της Γης μου» και «Η Συνείδηση της....