Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 24, 2012

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ! ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ", ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!


  Από Hellas-Orthodoxy
 
Πραγματοποιήθηκε στον Εχίνο στις 21-4-2012 τελετή για την Γέννηση του προφήτη. Την οργανωτική ευθύνη φυσικά την είχε ο τουρκόψυχος ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Παρόντες ήταν ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς, ο δήμαρχος Μουσταφά Τσουκάλ, ο μουφτής του Σμόλιαν-Βουλγαρίας Νεμτζί Ντίμποφ, ο μουφτής του Τεκίρνταγ Μαχμούτ Γκιουρλέν, ο μουφτής Ιψάλων Ναζίμ Κετσετζί, ο ιεροκήρυκας-επικεφαλής των μαθημάτων Κορανίου στην Κωνσταντινούπολη, ο αντιπρόεδρος του DEB Οζάν Αχμέτογλου, οι υποψήφιοι βουλευτές Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ), Αντνάν Πετσενίκ (ΝΔ), Μπατάκ Σαμπάν (ΝΔ), Μπαράν Μπουρχάν (ΠΑΣΟΚ), Τουρκές Χατζημεμίς (ΔΗ.ΣΥ) και ο νυν βουλευτής Τσετίν Μάντατζη. Eννοείται πως όλοι οι υποψήφιοι υπέβαλαν τα σέβη τους στον πρόξενο και στον ψευδομουφτή. Η τελετή έγινε στο....

Η ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής απέναντι στο πρόβλημα της Ελλάδος

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες μιας συγκεκριμένης ερώτησης απ’ όσους συμπολίτες μας θέλουν να ενημερωθούν  για την Χρυσή Αυγή. Αν σήμερα αναλαμβάνατε την εξουσία τι θα κάνατε για να λύσετε το πρόβλημα της Ελλάδος;
Σ’ αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω με γλώσσα λιτή και καθημερινή να συνοψίσω αυτά που έχουν γράψει και πει τα στελέχη του κινήματος και αντιπροσωπεύουν τη θέση μας απέναντι στο γεωπολιτικό και οικονομικο-ενεργειακό πρόβλημα της χώρας μας.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: 

Αποτελέσματα κόλαφος για το κατεστημένο στην Α΄ ΑΘΗΝΑΣ και το Υπόλοιπο Αττικής

Χωρίς να μακρυγορήσουμε και χωρίς προλόγους παρουσιάζουμε τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που τρέχουν καθημερινά για λογαριασμό πασίγνωστης εταιρείας, μαζί με τα ανώτατα και κατώτατα όρια που καταγράφονται.
Ξεκινάμε με την Α' Αθήνας:

Γιατί γεννηθήκαμε ΕΛΛΗΝΕΣ

Διώξεις κατά της Ελληνικής μειονότητας στη Χειμάρα από τις Αλβανικές αρχές!!

Την «απαράδεκτη και επιλεκτική» κατεδάφιση κτισμάτων και τη «χρήση απροκάλυπτης βίας κατά Ελλήνων της Μειονότητας στην περιοχή της Χειμάρας, από κρατικές υπηρεσίες, αλλά και οπλισμένες παραστρατιωτικές ομάδες», καταγγέλλει ο πρόεδρος της οργάνωσης «Ομόνοια» Βασίλης Μπολάνος.
 
«Συνεργεία της Εθνικής Επιθεώρησης Πολεοδομίας και Κατασκευών βρέθηκαν στις 19 Απριλίου στην περιοχή για αποξήλωση –υποτίθεται- αυθαίρετων κτισμάτων, έκαναν όμως...

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Το πολιτικό οικοδόμημα της Μεταπολίτευσης τρίζει. Οικοδομημένο πάνω σε μια εθνική προδοσία πριν από 38 χρόνια, πνέει τώρα τα λοίσθια. Και το βράδυ της 6ης Μαϊου θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος με την θριαμβευτική είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Νέα Βουλή!

Η εθνική προδοσία της Κύπρου απετέλεσε την έσχατη αδικία εις βάρους του Έθνους. Και τούτο γιατί ετέθη η Δημοκρατία πάνω απ’ αυτό.

Και ο Θεός, ο Θεός της Ελλάδος, αποστρέφεται την αδικία. Και τιμωρεί τους αδίκους. Αυτούς που προέβησαν στην ανίερη αυτή πράξη, με κορυφαίο παίκτη του παιχνιδιού τον γνωστό Ζυριχέζο. Που νόμιζε ότι θα μπορούσε με τον τρόπο αυτό να αντικαταστήσει την υποτιθέμενη τυραννία με την …

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΡΕ ΖΩΑ! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ!


"ΕΓΩ ΓΡΑΙΚΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΡΑΙΚΟΣ ΘΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ"! ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΟΜΑΡΤΥΡΑ!


Μετά το ξέσπασμα των εχθροπραξιών και στη Ρούμελη, ο Διάκος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος, ο Βασίλης Μπούσγος, οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στη Λιβαδειά με σκοπό την κατάληψη της.

Στις 1 Απριλίου του 1821, μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, το.....

Ο Καρατζαφέρης αγόρασε νέο κανάλι;

Εκτός από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ επένδυσε και στον...ΣΚΑΙ!
Δείτε της εικόνες και θα καταλάβετε;

Σήμερα το βράδυ και αύριο τα στοιχεία των πρώτων δημοσκοπήσεων που τρέχουν σε όλη την Ελλάδα!

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει οι μετρήσεις των δημοσκόπων έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο το μεσημέρι για αρκετές περιοχές στην Ελλάδα.
Για άλλη μια φορά το blog μας, με επιτυχίες όπως οι περιφερειακές εκλογές και φυσικά η αποκάλυψη ότι  στην Ά Αθήνας η Χρυσή Αυγή είναι πέμπτο κόμμα, όταν όλοι την έδιναν 9η ή 10η, θα αποκαλύψει στοιχεία για τις περιοχές της Α' Αθήνας, του Υπολοίπου Αττικής, της Περιφέρειας Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.(ίσως και της Κρήτης)
Αύριο θα έχουμε πλήρη εικόνα, αλλά σήμερα το βράδυ θα δώσουμε μια μικρή γεύση για το τι συμβαίνει στην επικράτεια

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα Ρεπούση...Και η απάντησή μας..

Σε συνέντευξή της στον έτερο γραικύλο Κούλουγλου η γνωστή υποψήφια βουλευτής του Κουβέλη, Ρεπούση, προκάλεσε για ακόμη μια φορά για θέματα Ιστορίας του Ελληνισμού...
Απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι αλλεργική σε οτιδήποτε Ελληνικό, γινόμενη τουρκότερη των τούρκων, αφού αυτά τα πράγματα που έγραφε στο βιβλίο «ιστορίας» που είχε συγγράψει δεν τα λένε, ούτε οι φανατικότεροι τούρκοι. Στο θέμα του βιβλίου συγκεκριμένα είπε: «Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ να φέρουμε κοντά τη σχολική ιστορία με την επιστημονική ιστορία, να διδάσκουμε μια ιστορία που θα είναι ιστορία και όχι εθνική προπαγάνδα. Αν θέλετε μια τέτοια προσπάθεια ήταν και το σχολικό βιβλίο που είχα την επιστημονική του ευθύνη. Όπως είπατε κι εσείς υπήρξαν πολλές αντιδράσεις. Το είπαν καθαρά κάποιοι: «Δεν θέλουμε ν’ αλλάξει τίποτα. Θέλουμε τα παιδιά μας να μάθουν την ιστορία όπως την μάθαμε εμείς και οι παππούδες μας». Αυτές οι φωνές κρατούν την Ελλάδα δέσμια του παρελθόντος.»
πηγή


Η απάντησή μας στο ανθελληνικό της παραλήρημα:

Η Κατερίνα της Ν.Δ που θα ανάψει φωτιές (φώτο)!!! Ετσι προσπαθουν πεισουν τον λαο...!! Λαμογια...

Η Κατερίνα Μονογιού, δεν ξέρουμε τι τύχη θα έχει στις εκλογές, ωστόσο, αναμφισβήτητα θα είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες, στην επερχόμενη προεκλογική περίοδο. Η Μυκονιάτισα διαιτολόγος, θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός σε εθνικές εκλογές..... Νέα σε ηλικία και πολύ εμφανίσιμη, η Κατερίνα Μονογιού ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη των εκλογών και μετά από πολλά χρόνια… θα δούμε μια υποψηφιότητα από τη Μύκονο, νησί το οποίο είναι αρκετά πολιτικοποιημένο, αλλά σπάνια (τουλάχιστον στα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) έχει δικό του υποψήφιο.
Η Κατερίνα Μονογιού, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές εξελέγη ως σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Μυκόνου. Η σχέση της με τη ΝΔ, ξεκίνησε μέσα από την ΟΝΝΕΔ της οποίας αποτελεί μέλος. Επαφές έγιναν με....