Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2011

Άγριο κράξιμο στον Χρυσοχοΐδη από τους ξενοδόχους...

ΔΥΟΜΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση του Ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, με τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι, η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκησε περίπου δυόμισι ώρες.

Ο κ. Πούτιν καλωσορίζοντας τον Ηγούμενο Εφραίμ, μεταξύ άλλων τόνισε: «Αγαπητέ Γέροντα, Εφραίμ! Επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω θερμά και να σας ευχαριστήσω για την μεταφορά της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία».

«Λόγω της απόφασής σας, εκατομμύρια άνθρωποι προσκύνησαν την Αγία Ζώνη και όπως εσείς γέροντα με ενημερώσατε, πάνω από 3 εκατομμύρια την προσκύνησαν», πρόσθεσε ο κ. Πούτιν.

Επίσης ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, υπογράμμισε:

Ο Σόρος χρηματοδοτεί μαθήματα για δημοσιογράφους που θα δείχνουν το Ισλάμ να «φαίνεται λιγότερο ριζοσπαστικό» - ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ


Μία συντηρητική οργάνωση μέσων ενημέρωσης, λέει ότι ο Ουγγροεβραίος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί μια σειρά μαθημάτων που διδάσκουν τους δημοσιογράφους πώς να υποβαθμίσουν τις αρνητικές πτυχές του Ισλάμ. Τα τρίωρα online μάθημα που ονομάζονται "Καλύπτοντας το Ισλάμ στην Αμερική" είναι ένα έργο του Ινστιτούτου Poynter, το οποίο υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να "δώσει μια ευρεία ερμηνεία της θρησκευτικών, κοινωνικών, πολιτικών, και γεωγραφικών δεδομένων σχετικά με το Ισλάμ σήμερα».
Αυτή η οργάνωση συνεργάζεται με το Συμβούλιο Έρευνας Κοινωνικής Επιστήμης και το Πανεπιστήμιο της πολιτείας της Washington για την ενίσχυση της «ακριβούς» υποβολής αναφορών που θα ενισχύουν "την ικανότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για δίκαιες αναφορές σχετικά με μια σειρά από επείγοντα ζητήματα."
Αλλά ο Dan Gainor, αντιπρόεδρος για τις επιχειρήσεις και....

Ένα άρθρο-τομή! Η συνωμοσία του Κολεγίου Αθηνών

Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους «δανειστές» της.
Πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου» ήταν το Μνημόνιο.
Οι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε μας παρέδωσαν στους Ναζί του Χίτλερ, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας παραδίδουν στους Ναζί της Μέρκελ.

Το Κολέγιο Αθηνών δεν είναι ένα ακόμα ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα από τα πολλά, που έχει πλέον η πατρίδα μας. Απλά παριστάνει το εκπαιδευτικό ίδρυμα, γιατί θα έπρεπε να έχει και ένα επίσημο αντικείμενο ενασχόλησης, για να δικαιολογεί την ύπαρξή του. Στην πραγματικότητα αυτό το "σχολείο" ιδρύθηκε από το κύκλωμα του "εθνάρχη" Βενιζέλου ως ένα ασφαλές και κλειστό "εκκολαπτήριο" γόνων διαδοχής ...Ιδρύθηκε, προκειμένου εκείνο το κύκλωμα —το οποίο εκείνη τη εποχή λυμαινόταν την εξουσία— να παρακάμψει τη δημοκρατική λειτουργία και σταδιακά να "μεταλλαχθεί" σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ...Ένα καθεστώς ακλόνητο, το οποίο —ακόμα και ενάντια στη λαϊκή βούληση— θα διατηρούσε μόνιμη επαφή με την εξουσία. Στόχος αυτού του καθεστώτος ήταν πάντα η εξουσία της χώρας, ανεξάρτητα από το ποιος εξωτερικός ιμπεριαλιστικός παράγοντας την κηδεμόνευε.
Η εξουσία στη Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι ο....

Οι ιερές δυνάμεις που φέρουν τα σύμβολα του Έθνους...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ DEFENCE-POINT.GR....

"Μπορεί η γεωγραφία και οι αδυσώπητοι κανόνες των διεθνών σχέσεων να έχουν προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, ωστόσο, άλλο πράγμα είναι το να υποστηρίζεις αυτό που θεωρείς ως εθνικό σου δίκαιο και άλλο το να μισείς έναν άλλο άνθρωπο, καθώς πιστεύουμε, μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, ότι το μίσος είναι συναίσθημα που εμποδίζει την ορθή κρίση και οδηγεί σε περιπέτειες. Είναι βέβαιο ότι από ένα σημείο και πέρα, όλοι είμαστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι και πολίτες, με τις ίδιες ανησυχίες, τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανάγκες."



Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ...

Τι είπε πάλι ο ΓΑΠ-Αμερικάνο και μας κούφανε τελείως

Μιλώντας στη συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες ο ΓΑΠ είπε το εξής:

Ἄρθρο-Ἀποκάλυψη τῆς Μασσωνίας καί τῆς Ἑωσφορικῆς Συνωμοσίας ἐναντίον τῆς Ὀρθοδοξίας καί τοῦ Ἑλληνισμοῦ.

Τό θέμα τς Μασσωνίας εναι τόσον τεράστιον, πού σφαλς δέν θά παρκοσαν γκωδν τόμων, διά νά τήν περιγράψη κανείς σέ πλήρη κτασι. Τό θέμα εναι σοβαρόν, σοβαρώτατον, διότι δέν φορ πλς μία μικρή μάδα παρανοϊκν νοήτων νθρώπων, λλά κάτι βαθύτερο... φορ λόκληρη τήν ωσφορική Συνωμοσία κατά το Θεο καί τς Χριστιανωσύνης.. Τί μπορε λοιπόν κανείς νά πρωτογράψη σ’ατό τό μικρό μήνυμα πρός τόν ρθόδοξον λληνικόν Λαόν; Ατός λοιπόν εναι λόγος διά τόν ποον παρουσιάζω ατό τό κεφάλοιον, πό μορφήν δημοσιογραφικς συνεντεύξεως μέ τούς ν Χριστ δελφούς μας. τσι σως τούς ποβοηθήσωμεν καλλίτερα νά χρησιμοποιον τό «περόπλον» τό ποο κατέχομεν, διά τήν συντριβήν τν χθρν της ρθοδοξίας: ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Πόσα εδη Μασσωνίας χομεν;
ΑΠΑΤΗΣΙΣ: Κυρίως ΤΡΙΑ. Τήν λεγομένην ΦΡΑΜΑΣΩΝΙΑΝ (λευθεροτεκτονισμός), τήν ΜΑΥΡΗΝ ΜΑΩΝΙΑΝ, ποία καμουφλάρεται πό τήν ταμπέλλαν τν «Ροδοσταυρίων» καί τούς ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΑΣ.
ΕΡΩΤ: πάρχουν καί λλοι Μασσνοι; 
ΑΠΑΝΤ: Μάλιστα. πάρχουν...

Μια συνέντευξη χείμαρρος του πρώην στελέχους του ΛΑΟΣ, Παναγιώτη Αποστόλου... Ξεσκεπάζει τη σημερινή στάση του τηλεκόμματος

Αφιερωμενο στους ασχετους και υποκριτες που συγκρινουν τους νομιμους Ελληνες μεταναστες...με τους λαθρομεταναστες...!!

Η Ημέρα των Ευχαριστιών, που γιορτάστηκε χθες στις ΗΠΑ, είναι για τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας Νέας Υόρκης μια ιδιαίτερη ημέρα. Στον 31ο δρόμο της Αστόριας από πολύ νωρίς είχαν ξεκινήσει οι διανομές γευμάτων αγάπης στα σπίτια.

Η ομογένεια της Αμερικής που συνεχίζει μια παράδοση δύο δεκαετιών, υποδέχθηκε αυτή τη φορά περισσότερα από 600 άτομα, ανθρώπους μοναχικούς, φοιτητές, γέροντες που αντάλλαξαν τις ευχές των Ευχαριστιών.


Πολιτειακοί βουλευτές και εθελοντές, ο Αρχιεπίσκοπος με τους γέροντες κι οι διοργανωτές με τη νεολαία μοίρασαν περισσότερα από 1200 ζεστά γεύματα στα σπίτια ηλικιωμένων κι ανήμπορων ανθρώπων. Επίσης, μοιράστηκαν περισσότερες από 500 γαλοπούλες σε φτωχές οικογένειες.

«Όλοι οι εθελοντές είμαστε μια οικογένεια», δήλωσε ο ....