Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2015

Μέγιστος Κασιδιάρης: "Ο κόσμος το ξέρει και το θέλει, το σύστημα το τρέμει... Η Χρυσή Αυγή έρχεται να γίνει η νέα Εθνική Αντιπολίτευση" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ): ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι κρατικοδίαιτοι ολιγάρχες αυτού του τόπου να μην θεωρούν τις προσεχείς εκλογές «καταστροφή», «συμφορά» κ.τ.λ., όπως θεωρούσαν τις εκλογές του Ιανουαρίου (βλέπετε μεσολάβησε η μνημονιακή στροφή των Τσιπροκαμμένων), αλλά δεν παύουν να επισημαίνουν τους κινδύνους που περιέχουν.

Δύο τέτοιους κινδύνους –που συνδέονται μεταξύ τους και καταλήγουν στο ίδιο δυσάρεστο γι’ αυτούς τους φαταούλες αποτέλεσμα, ήτοι την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής- βλέπει η «Καθημερινή» του ολιγάρχη Αλαφούζου, σε άρθρο της με τίτλο «Το διπλό πρόβλημα». Ιδού:

«… Όπως και να αναβιώσει η απειλή που ονομάζεται «Χρυσή Αυγή», μετά τον μεθοδευμένο...

ANTINEWS ΠΡΟΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑ: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ

simaies_xrysh_aygh
Γράφει ο Αντίοχος

Με την διαπίστωση ότι «Τελικά στη ΝΔ θέλουν να χάσουν», τιτλοφορείται άρθρο του γνωστού νεοδημοκρατικού antinews, που ξέρει πρόσωπα και πράγματα από μέσα και μπορεί να διακρίνει τις πραγματικές προθέσεις των νέων… αστέρων της Συγγρού.
Έτσι, μετά από έναν απολογισμό των περίεργων ενεργειών του… βαρύμαγκα Βαγγέλα και της παρέας του, διερωτάται αν τελικά «ο στόχος είναι η ήττα και η...

Κασιδιάρης - Παναγιώταρος βρέθηκαν στην Κω και αποθεώθηκαν από τους Έλληνες: "Είστε η ελπίδα μας... Σώστε μας" - ΒΙΝΤΕΟ

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο, Νίκο Μίχο και Ηλία Κασιδιάρη μετέβη στην πλημμυρισμένη από λαθρομετανάστες Κω, η οποία έχει αφεθεί στο έλεος της ασυδοσίας των εισβολέων.

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών έγιναν δεκτοί με έκδηλο ενθουσιασμό από εκατοντάδες νησιώτες, οι οποίοι αντιμετωπίζονται από αδιάφορα έως εχθρικά από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Είναι δε, τόσο οξύ το πρόβλημα στο νησί με την πλημμυρίδα λαθρομεταναστών και την ασύδοτη δράση τους, ώστε οι κάτοικοι του νησιού απηύθυναν στο κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής την απεγνωσμένη έκκληση που συνοψίζεται στη φράση «Σώστε μας»!

Είναι δε, τόσο οξύ το πρόβλημα στο νησί με....

Το ανέκδοτο της δεκαετίας από τον μπουμπούκο: «Θα μειώσουμε τους φόρους και θα κλείσουμε τα σύνορα»!


Το ανέκδοτο της δεκαετίας από τον μπουμπούκο: «Θα μειώσουμε τους φόρους και θα κλείσουμε τα σύνορα»!

Τον πόλεμο στη λογική αποφάσισε να κηρύξει ο ψοφοδεξιός Άδωνης από βήματος ραδιοφωνικού σταθμού, ξεπερνώντας σε γραφικότητα ακόμα και τους Λαφαζαναίους!

Μεταξύ των όσων τραγελαφικών υποστήριξε, υποτιμώντας κατά τρόπο σκαιό τη νοημοσύνη των Ελλήνων, ήταν το εξής: «Θα πρέπει να πούμε στον κόσμο, όπως και τα άλλα κόμματα, τι θα κάνουμε αν κερδίσουμε τις εκλογές. Δύο πράγματα η ΝΔ βάζει ως στόχους, αν βγει πρώτη. Τη μείωση των φόρων, γιατί το μνημόνιο του Τσίπρα δεν βγαίνει, και να ελέγξουμε τις μεταναστευτικές ροές, να κλείσουμε τα σύνορα, αν χρειαστεί»!
Πρώτον, αν το Μνημόνιο του Τσίπρα δεν βγαίνει, γιατί το ψήφισες ρε ψοφοδεξιέ; Δεύτερον, είναι νωπές οι μνήμες της...

Θριαμβεύει η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του Newsbomb.gr


Στη μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση της ενημερωτικής ιστοσελίδας newsbomb.gr και σε δείγμα περίπου 30.000 συμμετεχόντων, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 7722 ψήφους και ποσοστό της τάξεως του 26,28%!
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν είναι βεβαίως πηγή εξαγωγής ασφαλών εκλογικών συμπερασμάτων, εντούτοις...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

ayga_brasta
Σας παραθέτουμε χωρίς δικά μας σχόλια την ανακοίνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Δωδεκανήσου, για την στοχοποίησή τους από τον υπουργοπάνο Καμμένο:
«Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες των πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας κ Πάνο Καμμένο να στοχοποιεί αστυνομικούς ως υποκινητές των επεισοδίων σε βάρος του στο νησί της Κω, αποδίδοντας σε αυτούς τεχνηέντως  την αντίδραση των ακριτών για την εγκατάλειψη που βιώνουν και όχι στα αποτελέσματα της πολιτικής που ασκείται.
Η συμπεριφορά αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να...

ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΜΜΕ

Propaganda
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Είναι απορίας άξιον, πώς η αριστερή προπαγάνδα περνάει τα κόμπλεξ, τα απωθημένα και τις εμμονές της στην κοινωνία μέσα από τα ΜΜΕ, ακόμα και από δημοσιογράφους που δεν ανήκουν σε αυτήν. Τελευταίο παράδειγμα η αγανάκτηση του κυρίου Ν. Χατζηνικολάου όταν ο συνομιλητής του Άδωνις Γεωργιάδης,  στην ραδιοφωνική εκπομπή της 24/08/2015, ανέφερε τη λέξη «λαθρομετανάστης»! Αναπαράγοντας τα αφελέστερα ακροαριστερά τσιτάτα που έχουν ακουστεί στον δημόσιο λόγο τελευταία, άρχισε να φωνάζει λέγοντας ότι δεν δέχεται τέτοιους αδόκιμους όρους και ότι δεν υπάρχουν λαθραίες ζωές και λαθραίοι άνθρωποι!!!!!!
Δύο τινά συμβαίνουν:
-Ή ο κύριος Χατζηνικολάου δεν γνωρίζει την ...

Bankingnews: Θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές

Παραθέτουμε την εκλογική ανάλυση της ενημερωτικής ιστοσελίδας bankingnews.gr, στην οποία καταγράφεται η αισθητή άνοδος στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής:

Ιδιαίτερα ενισχυμένη η Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει από μια αφετηρία 7,5% έναντι 6,28% που είχε λάβει στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 χωρίς αναγωγή. Αυτό σημαίνει ότι με αναγωγή θα μπορούσε να φθάσει στο 8,5% ίσως και να προσεγγίσει το 9%.

Με βάση σοβαρές ενδείξεις η Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι κερδίζει:
Α) Από το γεγονός ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν αποφυλακιστεί. Το κόμμα έχει παρουσία, παρ΄ ότι ακόμη επικοινωνιακά είναι αποκλεισμένο κόμμα.
Β) Η καθαρά αντιμνημονιακή στρατηγική της Χρυσής Αυγής λειτουργεί υπέρ του κόμματος, ενώ η προπαγάνδα περί "νεοναζιστών" πλέον έχει πλέον πλήρως ξεθωριάσει. Οι συνεχείς επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ...

Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας των λαθρομεταναστών και του Μνημονίου: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!


Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας των λαθρομεταναστών και του Μνημονίου: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!

Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο μονάχα κόμματα. Από τη μία πλευρά βρίσκονται τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, τα οποία λαμβάνουν αφειδώς κρατικό χρήμα, προκειμένου να προωθούν την λαθρομετανάστευση και να ψηφίζουν μνημόνια. Από την άλλη πλευρά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, η οποία δίνει μόνη εναντίον όλων των Αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Στα πλαίσια αυτής της διαμάχης τα κόμματα της κλεπτοκρατίας αποφάσισαν την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που....

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ – ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΞΑΝΑΣΜΙΞΑΝΕ… Τ’ ΑΗΔΟΝΙΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΛΑΗΔΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ… ΚΑΤΙΟΥΣΑ;

lafazanis_alavanos
Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από μερικά χρονάκια που είχανε χωριστεί, ξανασμίξανε τ’ αηδόνια, ο Αλαβάνος με τον Λαφαζάνη.
Ξεκίνησαν και οι δύο από το γραφείο τύπου του σφυροδρέπανου κουκουέ, ως… παιδιά του κονσερβοκούτη Φλωράκη, το 1990 που έπεσε το Τείχος του Αίσχους έγιναν στελέχη της… δεξιάς του πλατφόρμας (της «Ανανεωτικής Πτέρυγας»), έφυγαν μαζί για τον νερόβραστο Συνασπισμό, όπου έγιναν στελέχη της… αριστερής του πλατφόρμας και χώρισαν τα....

Στις 24 Αυγούστου 1779 περνά στην αιωνιότητα ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός


Στις 24 Αυγούστου 1779 περνά στην αιωνιότητα ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός

Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Απόστολος της Εθνικής Παλιγγενεσίας

Έχουν περάσει δύο και πλέον αιώνες από τον μαρτυρικό θάνατο του Κοσμά του Αιτωλού, την 24η Αυγούστου 1779 στο Κολλικόντασι της Βορείου Ηπείρου. Ο Ιεραπόστολος των Βαλκανίων, θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες μορφές του Νεοελληνικού Διαφωτισμού και ανήκει στις φωτισμένες εκείνες προσωπικότητες των χρόνων της δουλείας που προετοίμασαν το Γένος για την παλιγγενεσία του.
Ο βίος και η πολιτεία του Κοσμά του Αιτωλού, κατά πολλούς αποτελούν εθνικό κεφάλαιο, καθώς η συμβολή του υπήρξε μέγιστη στην προετοιμασία της Επανάστασης του 1821, στη διάδοση των γραμμάτων, στη διατήρηση και την  διάσωση της Ορθόδοξης πίστης,  στην προστασία του παιδιού και στην εξύψωση της θέσης της γυναίκας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, επίσης, η....