Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 13, 2014

Εμετικό γλύψιμο της Εύας Καϊλή στον Άδωνι Γεωργιάδη για το "έργο" του - τα 25 ευρώ νοσηλεία και το κλείσιμο νοσοκομείων - στο Υπουργειο Υγείας.. ΒΙΝΤΕΟ

Η - πρώτη σε σταυρούς - Ευρωβουλευτής της Ελιάς  - ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή υμνολογεί την προσφορά του Άδωνι Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας και τον εκθειάζει σε πανελλήνια κλίμακα..

Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του MEGAλου καναλιού...

Η «ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ», Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΣ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

xeri-xeri 
Γράφει ο Αντίοχος. 

Μια άλλη εκδοχή για τον ανασχηματισμό, την οποία ομολογουμένως δεν είχαμε πάρει χαμπάρι εκ πρώτης όψεως, υποστηρίζει το καθεστωτικό «Βήμα». Και πιο συγκεκριμένα, μιλάει για «επέλαση της λαϊκής δεξιάς», την οποία αποδίδει στην πρόθεση του φον Αντωνάκη να κάνει τα γλυκά μάτια στο 16% των ψηφοφόρων των κομμάτων που είναι «δεξιότερα» της ΝΔ και κατά Μπαλτάκον  «είναι εκεί και μας περιμένουν». Ιδού:
«Εξάλλου αναγνωρίζουν όλοι στο πρωθυπουργικό επιτελείο ότι η νέα κυβέρνηση είναι η τελευταία ευκαιρία να επαναπατριστούν «γαλάζιοι» ψηφοφόροι που μετακινήθηκαν σε σχήματα δεξιά της ΝΔ».
Και πως θα......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Barbara Spinelli της "Λίστας Τσίπρα" στην Ιταλία, μέλος στη Λέσχη Bilderberg!

Μεταφέρουμε αυτούσια το άρθρο του "ακρο"-αριστερού sibilla.gr
 
Η Barbara Spinelli, προσωπική φίλη του Γιώργου Παπανδρέου, που είχε αναλάβει την προεκλογική καμπάνια της "Λίστα Τσίπρα" για την Ευρωβουλή και εκλέχθηκε μάλιστα ευρωβουλευτής συμμετέχει στη Λέσχη Bilderberg!
 
Οι αποκαλύψεις (δημοσιοποιούμε το ντοκουμέντο) για τη συμμετοχή της Barbara Spinelli στη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg στην Αθήνα (!), δικαιώνει όλους εκείνους στην ευρωπαϊκή αριστερά που θεωρούν τον Αλέξη Τσίπρα ως όργανο του σιωνιστικού λόμπυ και προκαλεί ρήγμα στην......

Δημήτρης Κουκούτσης στον «Στόχο»: Άβουλα ανθρωπάκια οι βουλευτές, ορκισμένα στο οκταχίλιαρο!

Ο βουλευτής Μεσσηνίας, Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης που βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό με 24ωρη αστυνομική φύλαξη μίλησε στον "Στόχο".

Ομολογουμένως κι ενώ γράφονται αυτές οι γραμμές με τον Νίκο Κούζηλο να έχει ήδη προφυλακιστεί και τον Μιχάλη Αρβανίτη να οδηγείται μπροστά στους ανακριτές με άγνωστα αποτελέσματα, η περίπτωση του Δημήτρη Κουκούτση, του βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, που τέθηκε σε  κατ΄ οίκον περιορισμό με 24ωρη αστυνομική φύλαξη, προκάλεσε και έκπληξη και συζητήσεις και κρίθηκε με πολύ σκεπτικισμό ως πρωτοεμφανιζόμενο μέτρο ακόμα και από πολέμιους της Χρυσής Αυγής και με το δεδομένο βέβαια πως το όνομα που δεν αναφέρεται πουθενά σε ολόκληρη την  δικογραφία, όπως άλλωστε και του Νίκου Κούζηλου που βρήκε όμως την αφορμή το σύστημα να προφυλακίσει.

Ο Δημήτρης Κουκούτσης περιέγραψε γλαφυρά τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στο σπίτι του όπου και θα περάσει έγκλειστος άγνωστο πόσους μήνες, με δικαίωμα να πηγαίνει μόνο ως την βουλή που βέβαια θα παραμείνει κλειστή για τους επόμενους 5 μήνες.

Με έφερε ο γιος μου με το αυτοκίνητό του Αθήνα από Καλαμάτα συνοδεία αστυνομικών σε όλη τη διαδρομή… Έφτασα στο σπίτι μου και με περίμεναν 3 νέα παιδιά (αστυνομικοί), έμειναν οι 2, ο ένας όρθιος όλη τη νύχτα έξω και ο ένας στα σκαλιά έξω από την πόρτα μου… (ειλικρινά αρχίζω να λυπάμαι αυτά τα παιδιά γιατί σκέπτομαι ότι έχουν την ηλικία γιου μου)…

Επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Κουκούτση και του ζητήσαμε να μας πει κάποια πράγματα από αυτήν «εμπειρία» που αποφάσισαν κάποιοι να περάσει και όχι μόνο και μας απάντησε, βγάζοντας τα ταυτόχρονα εκπληκτικές ειδήσεις όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω:

Φίλε Σάββα, το κράτος του φιλοξενούμενου στην Μεσσηνία Σαμαρά αποφάσισε να με τιμωρήσει με κατ΄οίκον περιορισμό. Αν το συγκρίνεις βέβαια με όλα αυτά που τραβάει ο Αρχηγός μας και οι άλλοι συναγωνιστές μου δεν είναι τίποτα. Κρίνω ότι ουσιαστικός σκοπός τους είναι η...

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΦΟΞΜΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της διεθνούς σιωνιστικής οργάνωσης «Anti Defamation League», Εϊμπρααμ Φόξμαν, συναντηθείς με τον κατοχικό πρωθυπουργό φον Αντωνάκη.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε στον Αθανάσιο Έλλις (πιο γνωστό ως “TheVoiceofAmerica”…), πρώτος σκοπός της επίσκεψής του ήταν το υψηλότατο ποσοστό αντισιωνισμού στην Ελλάδα, που προέκυψε από έρευνα που πραγματοποίησε η οργάνωσή του. Κι όπως είπε, συμφώνησε με τον φον Αντωνάκη να… απαγορεύσουν τον αντισιωνισμό, δια της αστυνομίας:

«Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε για την από κοινού αντιμετώπιση του φαινομένου σε όλο το φάσμα, από την εκπαίδευση, μέχρι τη νομική και αστυνομική πτυχή»!!!

Εν συνεχεία, ο διεθνής σιωνιστής αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς, ότι εκπροσωπεί ατύπως και την κυβέρνηση των ΗΠΑ, απαντώντας ως εξής στην δήθεν αφελή απορία του Έλλις, αν εκφράζει και την κυβέρνηση των ΗΠΑ: «Κοιτάξτε. Εμείς μιλούμε ως ADL. Αλλά, όντως, το θέμα είναι πολύ ευρύτερο».

Κι ερχόμαστε τώρα στο ερώτημα των ερωτημάτων:   

«Ο κ. Σαμαράς δήλωσε πέρυσι ότι θα ξεριζώσει τη Χρυσή Αυγή. Έχει επιδείξει την πολιτική βούληση;».

Ιδού η σιωνιστική απάντηση, που σίγουρα δε θα άρεσε καθόλου στον φον Αντωνάκη, όταν θα τη διάβασε:...

Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ο Ρώσος Εθνικιστής ηγέτης Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι - Η αλληλογραφία του με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο



Ο ηγέτης του Εθνικού κόμματος της Ρωσίας και μεγάλος φιλέλληνας πολιτικός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου και πλέον η συνεργασία των Ρώσων Πατριωτών με την Χρυσή Αυγή επισημοποιείται.
Το κόμμα Ζιρινόφσκι ψηφίζεται από 8 εκατομμύρια Ρώσους πολίτες, δηλαδή λαμβάνει ποσοστό 12% και διαθέτει 56 έδρες στην ρωσική Δούμα και 212 έδρες στο τοπικά κοινοβούλια.
Πρόκειται για......

Δηλώσεις Κασιδιάρη - Αρβανίτη για τις νέες άθλιες διώξεις - κυρώσεις του καθεστώτος: "Το σάπιο καθεστώς φυλακίζει τους Χρυσαυγίτες και αφήνει ελεύθερους εγκληματίες όπως ο Παπακωνσταντίνου"

Δείτε τα βίντεο...

Πρωτοφανής φίμωση και κατάλυση του Συντάγματος: Απαγόρευσαν στον Συναγωνιστή Αρβανίτη να μιλάει!


Στον βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη επιβλήθηκαν πρωτοφανείς περιοριστικοί όροι στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων.
Ο Συναγωνιστής αρνήθηκε να απολογηθεί στις εφέτες ανακρίτριες, δηλώνοντας πως δεν έχει συμμετοχή σε καμία έκνομη πράξη και η δίωξη κατά του ιδίου και συλλήβδην του κόμματος είναι ξεκάθαρα πολιτική.
Οι ανακρίτριες αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο, επιβάλλοντας πρωτοφανείς περιοριστικούς όρους που του στερούν την πολιτική δραστηριότητα.
Πέρα από.....

“ΒΙΑ” Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟ.ΠΟ.


img_64230699922565
Τι είναι εκείνο το ιδιαίτερο στοιχείο τελικά που τους κάνει όλους αυτούς τους βοναπαρτίσκους υπουργούς, πρωθυπουργούς και προέδρους της (λέμε τώρα) δημοκρατίας;
Ρητορικό το ερώτημα… 

(ΥΓ) Αυτό που προκύπτει πάντως από την φωτό είναι ένα ακόμη ερώτημα.
Ποιος.....

Έκθεση κόλαφος για την Κύπρο: Μειοψηφία οι Έλληνες - Υπερτερούν έποικοι και αλλοδαποί



Σοκ προκαλεί η μελέτη του Ινστιτούτου Δημογραφικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής Κύπρου, σύμφωνα με την οποία οι Ελληνοκύπριοι είναι σχεδόν ήδη μειοψηφία στο νησί και σίγουρα θα είναι μειοψηφία τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, οι Ελληνοκύπριοι είναι μόνο 572.000, με πτωτική τάση. Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημογραφικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιαννάκης Μάτσης, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της μελέτης, είπε ότι επέρχεται «πληθυσμιακή καταστροφή», αφού........

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΩΟΥ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ… ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Giakoumatos new clown in circus
Γράφει ο Αντίοχος.

Είναι παρατηρημένο, ότι κάθε κυβέρνηση έχει και τον γελωτοποιό της. Κι όπως φαίνεται, δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε ποιος θα είναι ο γελωτοποιός ετούτης της κυβέρνησης που ορκίστηκε προχθές. Ήδη… εκδηλώθηκε! Πρόκειται για τον νέο υφυπουργό Ανάπτυξης, Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο οποίος μας προδιαθέτει και… εξ’ όψεως.
Δεν πρόλαβε, λοιπόν, να αναλάβει υπουργικά καθήκοντα ο περί ου ο λόγος, κι έσκασε μύτη στα κανάλια, λέγοντας μεγάλες κουβέντες:
«Στόχος μου είναι να προστατεύσω τον καταναλωτή. Πως θα συμπιέσω τις τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως το ψωμί, το......

Η Τράπεζα της Ελλάδος κυνικά ομολογεί την αθλιότητα: "Μαγείρεψαν - πολιτικό σύστημα και ΜΜΕ - το αποτέλεσμα των εκλογών το 2012"


Επιβεβαίωση από την Τράπεζα της Ελλάδος: «Μαγειρεύτηκε» το εκλογικό αποτέλεσμα του 2012

Προ μηνών είχαμε μία συγκλονιστική, κατόπιν εορτής βεβαίως, αποκάλυψη από την πρώην πασόκα και νυν νεοδημοκράτισσα, ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, ότι αεροπλάνα ξεφόρτωναν μυστικά χαρτονομίσματα, γιατί είχαμε γίνει ήδη «Αργεντινή». Η αποκάλυψη αυτή δεν σχολιάστηκε από κανένα εκ των ενόχων ΜΜΕ, αφού η δήλωση Σπυράκη αποτελούσε σαφέστατη ομολογία εκτροπής από την δημοσιογραφική δεοντολογία, προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκεκριμένο κόμμα της συγκυβέρνησης, το οποίο εκβίαζε εκείνη την περίοδο να το ψηφίσουμε για να «μην γίνουμε Αργεντινή».
Σας παραθέτουμε, σχετικώς, το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα «Εμπρός», πριν σας παραθέσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στο δρώμενο:
«Το ομολόγησε η Μαρία Σπυράκη: Έκρυψαν από ......

Πολεμήστε μας πολιτικούς όρους, αν τολμάτε

Για άλλη μια φορά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συκοφαντήθηκε και έγινε αντικείμενο παραπληροφόρησης από τα κανάλια της πολιτικής εξουσίας. Επιδόθηκαν άλλη μια φορά σε ένα ρεσιτάλ ύβρεων, και κακοήθειας, σχολιάζοντας τις ιστορικές ομιλίες του Αρχηγού μας και των δύο Συναγωνιστών, οι οποίες αδιαμφισβήτητα αποδομούν ηθικώς τους υβριστές μας και τους διώκτες μας.
Πολιτικά πρόσωπα τα οποία διακρίνονται για την....