Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

Ο αρχιμασόνος στη Βουλή. Ο αόρατος μαέστρος και οι βουλευτικές μαριονέτες του.

σχόλιο Γ.Θ : Ετοιμαστείτε να ανατριχιάσετε και να αηδιάσετε με το μασοναριό και τους υποτελείς του.

Ο κος Μιλτιάδης Βιτάλης (τ.διευθυντής πολιτικών γραφείων και σύμβουλος υπουργών) στο βιβλίο του "Η Μασονία διοικεί την Ελλάδα" περιγράφει πρωτοφανείς και μοναδικές μαρτυρίες και αποκαλύψεις, που αφορούν τη σύνδεση της Μασονίας με την πολιτική, δικαστική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου.

Διαβάστε...

ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ: ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Απόλυτη δικαίωση σε όσα έχουμε πει κατά καιρούς, αποτελεί το χθεσινό μακελειό στο Ορλάντο των ΗΠΑ, με τους 50 νεκρούς κι άλλους τόσους τραυματίες σε «γκέι» κλαμπ – την μεγαλύτερη μαζική δολοφονία στην αμερικανική ιστορία, με δράστη ένα «προσφυγάκι» από...

Πρώτος σε σταυρούς για το εργατικό κέντρο Κυκλάδων και την Διοικούσα Επιτροπή τεχνικών της ΔΕΗ χρυσαυγίτης υποψήφιος!

Άλλη μία σημαντική επιτυχία κατέγραψε το εθνικιστικό συνδικαλιστικό κίνημα υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη διοικούσας επιτροπής των νήσων Σύρου - Τήνου - Μυκόνου των τεχνικών ΔΕΗ, ο Συναγωνιστής Καπέλλας Γεώργιος εξελέγη και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

Αντίστοιχα στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο εργατικό κέντρο Κυκλάδων, ο Συναγωνιστής και πάλι κατέγραψε την ίδια επιτυχία ομοίως πρώτος ξανά στην εκλογική διαδικασία.

Ως φυσική και λογική συνέπεια των ανωτέρω αποτελεσμάτων,...

ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΛΕΧΡΙΤΑΡΙΟ

EUROFANS_535_355

Την εκτίμηση ότι ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν να τορπιλίσουν τις προσπάθειες επαναπροσέγγισης Ελλάδας και Αλβανίας, χρησιμοποιώντας το ανύπαρκτο θέμα των Τσάμηδων, έκανε ο πρώην επαγγελματίας κομμουνιστής και νυν υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο. Προφανώς, εννοούσε ότι οι απόπειρες τορπιλισμού προέρχονται από «εθνικιστικούς κύκλους» της γείτονος χώρας και όχι από την επίσημη κυβέρνησή της.
Και πριν προλάβει να το πει, πήρε την απάντησή του από...

Οργή λαού! Εξαγριωμένοι πολίτες στην Ιεράπετρα αποδοκίμασαν τον συριζαίο Πολάκη - Έφαγε μέχρι και κλωτσιές!

Αγανακτισμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν στον αναπληρωτή υπουργό φωνάζοντας «κάτω τα χέρια απ' το νοσοκομείο» - Τον φυγάδευσε η ασφάλεια του!
Ο υπουργός του Σύριζα Πολάκης θέλησε να επισκεφτεί το μεσημέρι της Δευτέρας το νοσοκομείο της πόλης, ωστόσο, μόλις έφτασε στην είσοδό του, συνάντησε δεκάδες εξαγριωμένους κατοίκους οι οποίοι, μόλις τον είδαν, έπεσαν επάνω του και σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ τον γιούχαραν και άρχισαν να τον κλωτσούν.

«Κάτω τα χέρια από το Νοσοκομείο», φώναζαν -μεταξύ άλλων- οι διαδηλωτές οι οποίοι ζητούν να....

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

kalamata
Γράφει ο Αντίοχος

Βρισκόμαστε σε μια -κατά γενικήν ομολογία- εποχή απαξίωσης της πολιτικής, μιας και ο κοσμάκης έχει μαζέψει πολλές απογοητεύσεις, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, από τους… μνημονιοσχίστες του ΣΥΡΙΖΑ. Με φυσικό επακόλουθο, να αποφεύγουν τα κόμματα τις λαϊκές συγκεντρώσεις και να περιορίζονται σε ελεγχόμενες περιοδείες των πολιτικών αρχηγών με τις κουστωδίες τους, σε όσο το δυνατόν πιο «ακίνδυνα» μέρη. Επιπλέον, μετά την υπερψήφιση του ασφαλιστικού και του πολυνομοσχεδίου των 7.500 σελίδων, δεν φαίνονται εκλογές στον ορίζοντα, οπότε μιλάμε για μια πολιτικά «νεκρή» περίοδο. Κι έχει μπει και το καλοκαίρι…
Υπ’ αυτές τις συνθήκες, τα μόνα κόμματα πο....

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ HOT SPOT!

Still0612_00012
Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία, με τα hot spots, προβλέψαμε ότι θα ’ρθει η στιγμή που θα γεμίσει η Ελλάδα απ’ άκρου εις άκρον από δαύτα. Και δεν το προβλέψαμε επειδή διαθέτουμε… μαντικές ικανότητες, αλλά γιατί αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, εφόσον οι εισροές απρόσκλητων στην Ελλάδα δεν σταμάτησαν ούτε μετά το κλείσιμο των συνόρων και την υπογραφή της… τζούφιας συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας! Και βέβαια δικαιωνόμαστε, για μια ακόμα φορά!
Σαράντα (40), λοιπόν, θα είναι τα νέα hot spots, σύμφωνα με...

ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΜΑΤΩΔΩΣ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

frouto5
Όταν ξεκίνησε το φαινόμενο των μαζικών «προσφυγικών» ροών στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των «προσφύγων» ήταν άνδρες, λίγες ήταν οι γυναίκες και ελάχιστα τα παιδιά. Τώρα, η κατάσταση έχει αντιστραφεί. Έτσι, από περίπου 60.000 απρόσκλητους που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια και στα «Κέντρα Φιλοξενίας», οι 13.677 (ποσοστό 37%) είναι ανήλικοι μέχρι 18 ετών!
Γιατί άραγε συνέβη αυτή η....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ «ATHENS PRIDE»

Ακριβώς αυτό
Εκτός από τα θριαμβευτικά σχόλια των καθεστωτικών ΜΜΕ για το λεγόμενο “Athens Pride”, υπάρχει και η άλλη όψη, στην οποία ουδείς αναφέρεται.
Στο ότι, την όλη εκδήλωση «στηρίζουν» (και οικονομικά εννοείται…) 16 ξένες πρεσβείες στην Αθήνα, μεταξύ αυτών και κάποιες… εκλεκτές. Οι «σπόνσορες» είναι οι εξής: πρεσβεία της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, του Καναδά, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιρλανδίας, του Ισραήλ, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας, της Χιλής, της Σλοβενίας, του Ηνωμένου Βασίλειου και των ΗΠΑ.
Γιατί άραγε οι....

«Ψυχολογική τρομοκρατία»: ένα όπλο του Συστήματος για να κρατήσουν το λαό μακριά μας

Η άνοδος του κινήματος μας τα τελευταία χρόνια ήταν εκρηκτική και αυτό δεν άφησε αδιάφορο φυσικά το σύστημα εξουσίας. Οι παραδικαστικές διώξεις και οι δολοφονίες των 2 Ηρωικών συναγωνιστών μας συντέλεσαν στο να γιγαντωθεί μια ψυχολογική τρομοκρατία εις βάρος του κόσμου που μας στήριζε. Δόθηκε έτσι η χρυσή ευκαιρία στα ΜΜΕ να ξεκινήσουν να μας στοχοποιούν. Παραδικαστικές αρχές ανέλαβαν το έργο της νομικής τρομοκράτησης του κόσμου μας μέσω παράνομων φυλακίσεων και αναίτιων ερευνών σε κατοικίες και γραφεία τοπικών οργανώσεων. Από την άλλη αναρχικές ομάδες επανεμφανίστηκαν απειλώντας να μας «τσακίσουν στο δρόμο όπου και αν μας έβρισκαν» και να επιτεθούν σε σπίτια, γραφεία και συγκεντρώσεις μας.
Αυτός ο ψυχολογικός εκβιασμός ο οποίος πάντα προϋπήρχε αλλά μετά τις διώξεις πολλαπλασιάστηκε έχει πολλές μορφές. Στην πιο ήπια μορφή του παρουσιάζεται ως.....