Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2013

Μαινόμενος ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχώρησε από επιτροπή που είχε καταντήσει...μεσημεριανή εκπομπή

Δείτε το βίντεο....

Συνέντευξη της Ελένης Ζαρούλια: "Δε θα σωπάσουμε.."


Αποκλειστική συνέντευξη της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στο Εθνικισμός.net: “Δεν θα σωπάσουμε”

Με αφορμή την πρωτοφανή στα χρονικά προσπάθεια αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από το Συμβούλιο της Ευρώπης, πήραμε συνέντευξη από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κ. Ελένη Ζαρούλια. Μια συνέντευξη που επεκτάθηκε και σε άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα, πολιτικά αλλά και προσωπικά, και σας παρουσιάζουμε αμέσως:
 
Πως σχολιάζετε την προσπάθεια αποκλεισμού σας από το Συμβούλιο της Ευρώπης;
Η προσπάθεια αποκλεισμού μας από ένα ευρωπαϊκό κοινοβουλευτικό όργανο, στο οποίο έχουμε δικαίωμα να είμαστε παρόντες, έπεσε στο κενό. Αυτό είναι μια μικρή νίκη. Δεν μπορούν έτσι απλά να μας κάνουν να σωπάσουμε, και δεν θα σωπάσουμε ό,τι κι αν κάνουν.
 
Με ποιο σκοπό το κάνουν; Τόσο πολύ ενοχλεί η Χρυσή Αυγή;

Τσίπρας για Ομπάμα: "Ο Αμερικάνος ηγέτης ακολουθεί σωστή πολιτική..Πρέπει να τον ακολουθήσουμε.."..Ζητω η Επανάσταση 'σύντροφοι'

Μας έφυγε το κεφάλι με όσα ακούσαμε από τον Αλέξη Τσίπρας σε ανταπόκριση από τις ΗΠΑ. Με ύφος πτυχιούχου του Χάρβαρντ ο αριστερός ηγέτης της αντιπολίτευσης εξήρε την... κοινωνική πολιτική Ομπάμα λέγοντας ότι "πρώτα απ' όλα, θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε τον τρόπο με τον οποίο η αμερικανική κυβέρνηση, η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση. Και προσπάθησε να την αντιμετωπίσει με μια επεκτατική δημοσιονομική πολιτική και όχι με την καταστροφική πολιτική της λιτότητας".

Και συνέχισε:

Χαμός στην Αλβανία από συνέντευξη του Χρ. Παππά σε αλβανικό κανάλι.

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και ολόκληρη τη συνέντευξη, που από πληροφορίες που έχουμε αυτό το κομμάτι που "παίζει" στην αλβανική TV είναι...."light". Όπως και να έχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
«Με την Αλβανία είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, όταν γίνουμε κυβέρνηση θα ελευθερώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο…»
Ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, έγινε πασίγνωστος στην Αλβανία καθώς πριν από τρείς μήνες επικέντρωσε τους φακούς των αλβανικών μέσων στις επεισοδιακέςεκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Βόρειο Ήπειρο. Οι αλβανικές εφημερίδες φιλοξενούν τις συχνές ερωτήσεις του στη Βουλή των Ελλήνων για θέματα που αφορούν το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό ενώ κάποιο μάλιστα τον θεωρούν αλβανό γιατί κατάγεται από το Σούλι !!!
Το εθνικής εμβέλειας  αλβανικό κανάλι “NEWS24” που......

Κοινή συνισταμένη όλων των δημοσκοπήσεων: ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή έχει άνοδο

Νέα δημοσκόπηση από τη MARC για τον ALPHA...

δείτε και τις υπόλοιπες κάρτες

Νέες αποκαλύψεις της Γεωργαντά της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα: "Ήταν Εθνική προδοσία η αλλοίωση"


Για εθνική προδοσία μίλησε το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ


Για έγκλημα που ισοδυναμεί με εθνική προδοσία, κάνει λόγο η Ζωή Γεωργαντά, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης, που ζήτησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, σε βάρος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και δυο ακόμα μελών της, για την υπόθεση του διογκωμένου ελλείμματος του 2009, η οποία ήρθε στο φως μετά τις δικές τις καταγγελίες.
Μιλώντας στον Real Fm στην.....

ΣΟΚ..Το indymedia παρουσιάζει/διαφημίζει βιβλίο τρομοκρατικής οργάνωσης (Πυρήνες της φωτιάς) και με συμμετοχή μάλιστα καταζητούμενων τρομοκρατών..Ο Δένδιας ασχολείται όμως με τη "ρατσιστική βία"

Κατά την παρουσίαση θα μιλήσουν και ΜΕΛΗ, τηλεφωνικά, που καταζητούνται από την Αστυνομία.

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάρτε το 11414 σε περίπτωση που θέλετε να το καταγγείλετε....Είναι βέβαιο ότι όλο και κάποιος αστυνομικός θα σας απαντήσει στο "αντιρατσιστικό" τμήμα της ΕΛ.ΑΣ.

Η βιβλιοπαρουσίαση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και θα γίνει στο Αναρχικό Στέκι Ναδίρ της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην φοιτητική εστία.

αξίζει να διαβάσετε μερικά από τα...περιεχόμενα του "εγχειριδίου καλού τρομοκράτη":

Είναι βέβαιο πια. Το Χάρβαρντ έχει γίνει ο "σκουπιδοντενεκές" των...ανθελλήνων. Μετά τους Jeffrey, Διαμαντοπούλου, Παπακωνσταντίνου,σειρά του....Παπαδήμου!

 Μετά από Jeffrey, Διαμαντοπούλου και λοιπούς παίρνει σειρά ακόμη ένας...

Διαβάζουμε στο protothema.gr ότι έφυγε πικραμένος για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ακολουθώντας και αυτός ακαδημαϊκή καριέρα στο Χάρβαρντ.

Σύμφωνα με στενό του συνεργάτη ο Λουκάς Παπαδήμος φέρεται πικραμένος «γιατί δεν περίμενε ποτέ την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε». Είναι πικραμένος διότι εκτέθηκε στην ψηφοφορία για τη λίστα Λαγκάρντ χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη καθώς και....

Οι πρώτες ενδείξεις για την Εθνικιστική πορεία για τα Ίμια στις 2/2/2013

Όπως είναι ήδη γνωστό το επόμενο Σάββατο, στις 2/2/2013 η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και η Χρυσή Αυγή διοργανώνουν για 18η χρονιά την ετήσια διαδήλωση - πορεία Μνήμης και Τιμής για τους αθανάτους - Έλληνες νεκρούς των Ιμίων.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι θα είναι η πρώτη χρονιά που η επαρχία θα κυριαρχεί στις εθνικιστικές φάλαγγες και συναγωνίζεται η Πελοπόννησος με τη Θεσσαλία για το ποιά περιφέρεια θα έχει περισσότερο κόσμο.

Βροντερό παρών θα δώσουν και οι...

Η Χρυσή Αυγη συναρπάζει και αφυπνίζει και τους Βρετανούς...


Συγκέντρωση κατά του Κινήματός μας πραγματοποίησαν έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο μερικές δεκάδες άπλυτοι, μαύροι, φρικιά και αντιφασίστες. Είχαν μάλιστα αναρτήσει πανό με συνθήματα υπέρ των παρακρατικών καταλήψεων της Αθήνας. Παραπλεύρως διοργανώθηκε εκδήλωση συμπαράστασης από Βρετανούς Εθνικιστές, οι οποίοι μάλιστα έχουν συστήσει και σύνδεσμο με την επωνυμία "Βρετανοί φίλοι της Χρυσής Αυγής" (British friends of Golden Dawn). Στον ....

Σύντομα και στην Ελλάδα... Ισλαμική περίπολος στη Βρετανία!! (βίντεο)

Έχουμε τρελαθεί τελείως… την εμφάνισή τους στους δρόμους των βρετανικών πόλεων (Λονδίνο) έχουν κάνει «ισλαμικές περιπολίες» που επιβάλλει σε πολίτες να πετάξουν το αλκοόλ που κρατάνε στα χέρια τους, παρενοχλούν γυναίκες ζητώντας τους να εγκαταλείψουν τις «μουσουλμανικές περιοχές» επειδή δεν είναι «ευπρεπώς» ντυμένες και αποδίδουν τα ατυχήματα στο δρόμο στη… μέθη των άπιστων!
Η βρετανική αστυνομία ερευνά τις.....