Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2013

Το δικό μας μνημόσυνο για το Γιώργο και το Μάνο θα είναι η σιωπηλή πορεία με δάδες σήμερα στις 7 μ.μ.

Πορεία στη Μνήμη των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Ν. Ηράκλειο, Δευτέρα 9/12 7 μ.μ.

Την Δευτέρα 9/12 στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και θα ακολουθήσει πορεία μέχρι την τελευταία τους κατοικία.

40 μέρες μετά την άνανδρη δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας από τις σφαίρες των αναρχοαριστερών τρομοκρατών, τιμούμε την μνήμη τους.

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης είναι....

Άνανδρη επίθεση αναρχικών στον δικηγόρο της Χρυσής Αυγής κ. Σαράκη και στην οικογένειά του σε... παιδότοπο!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να μην εκτεθεί το κράτος, το καθεστώς χρησιμοποιεί το αριστερό παρακράτος παρέχοντάς του πλήρη ασυλία.


Ξεπέρασαν κάθε όριο δειλίας και ανανδρίας δεκάδες αναρχικοί που επιτέθηκαν στην οικογένεια του δικηγόρου κ. Σαράκη την ώρα που τα παιδιά του διασκέδαζαν σε χώρο αναψυχής.

Ο συνήγορος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχε...

H χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά θέλει να αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή από τις εκλογές

Μέσα στην απόγνωση και τον πανικό που έχει καταβάλλει την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αναζητούνται εναγωνίως νέες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις προκειμένου να εξαλειφθεί η εθνικιστική απειλή για τα συμφέροντα των ξένων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.

Σε αυτά τα πλαίσια, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η εφημερίδα το «Παρόν» κάνει λόγο για...

Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΜΠΑΝΑΝΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Εθνικιστική αφύπνιση και στην Σλοβακία.

Δύσκολοι είναι οι σύγχρονοι καιροί για τους παγκόσμιους εξουσιαστές (σιωνιστές)! Τα εθνικιστικά κινήματα στη Γηραιά Ήπειρο είναι σαν την… Λερναία Ύδρα, το ένα κεφάλι κόβουν από δω (για την ακρίβεια προσπαθούν να κόψουν, αλλά δεν τους βγαίνει…) οι σιωνιστές, άλλο πετιέται από κει! Ενώ, λοιπόν, είχαν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην Ελλάδα, καθοδηγώντας την επιχείρηση καταστολής κατά της Χρυσής Αυγής, ένα νέο κίνημα...

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το μνημόσυνο των ηρώων Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη


Με μία λιτή τελετή και πλήθος συναγωνιστών και φίλων του Εθνικιστικού Κινήματος απ΄ όλη την επικράτεια πραγματοποιήθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο των Συναγωνιστών και σύγχρονων μαρτύρων, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βιλίων Αττικής.

Το μνημόσυνο για τους δύο ήρωες που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των αναρχοαριστερού παρακράτους τελέστηκε μέσα...

Ν. Μιχαλολιάκος: Τι πουτάνα δικαιοσύνη είναι αυτή! - ΒINTEO

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή διώκονται μανιωδώς απ' την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη! Γιατί συγκρούονται ευθέως με το σάπιο καθεστώς που επιτρέπει την καταστροφή της Ελλάδας...

Γιατί η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι το μακρύ χέρι...

Σούλτς: «Αν δεν σας αρέσει η αλληλεγγύη της τρόικας, ψηφίστε Χρυσή Αυγή»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και αυτό κάνουν! Η "αλληλεγγύη" της τρόικας των τοκογλύφων σημαίνει χιλιάδες αυτοκτονίες και εξαθλίωση. Προφανώς τρόικα και Χρυσή Αυγή είναι μέτωπα αντίθετα...
 
Δηλώσεις τραγέλαφο παραχώρησε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στην κομματική εφημερίδα της Νέας Δημοκρατίας, «Παραπολιτικά». Σε αυτές τις δηλώσεις του ανερυθρίαστα τόλμησε να μιλήσει και για την Χρυσή Αυγή, αγνοώντας προφανώς ότι όταν μιλάει κάποιος σαν τον Σούλτς εναντίον της Χρυσής Αυγής, αυτή δυναμώνει ακόμη περισσότερο.

Δείτε τι είπε: «Με απασχολεί ιδιαίτερα η έξαρση...

Απόλυτος εξευτελισμός των κρατικοδίαιτων εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ....Ούτε η Γενική Γραμματεία δεν πάτησε στο "συλλαλητήριό" στο Σύνταγμα

Ο Ελληνικός Λαός έχει γυρίσει αμετάκλητα την πλάτη στους πολιτικάντηδες και στα φερέφωνά τους, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τους εργατοπατέρες - κομματόσκυλα.

Ο μεγαλύτερος μάρτυρας όσο αναφορά την κρατικοδίαιτη και αργυροκίνητη ΓΣΕΕ δεν είναι τίποτε άλλο από την εικόνα της συγκεντρώσεως που πραγματοποιήθηκε χθες στο Σύνταγμα με αφορμή την ψήφιση του άθλιου προϋπολογισμού που εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό.

Ούτε οι "παράγοντες" της ΓΣΕΕ δεν.....

Μπήκε με το "αυτόματο" ο Κασιδιάρης στη Βουλή και "πυροβολά" κατά των μειοδοτών.... "Όχι στον κατάπτυστο μνημονιακό προϋπολογισμό που εξαθλιώνει το λαό"!

Δείτε το βίντεο....

Οι αναγνώστες του newsit (Ευαγγελάτος) τους πήραν χαμπάρι και τους κοροϊδεύουν για το κυνηγετικό όπλο του Κασιδιάρη

Τα "στοιχεία" που εφευρίσκει το καθεστώς εναντίον της Χρυσής Αυγής έχουν ξεπεράσει κάθε γελοιότητα.

Οι Έλληνες έχουν καταλάβει τα ψέματά τους και διαπιστώνουν ότι η δίωξη είναι ξεκάθαρα πολιτική. Ακόμα και οι αναγνώστες των συστημικών ιστοσελίδων χλευάζουν τις αστείες προσπάθειες κατασυκοφάντησης των Ελλήνων Εθνικιστών.

Διαβάστε τα σχόλια στο newsit (Ευαγγελάτος) που συνοδεύουν την είδηση περί των... υπερόπλων του Ηλία Κασιδιάρη:...