Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

Τα αγχωμένα παπαγαλάκια της ΝΔ χρεώνουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε σύγχυση και πανικό βρίσκονται τα γνωστά έμμισθα παπαγαλάκια του χιλιάρικου, που ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν την «έξωση» του αρχισκευωρού από τον πρωθυπουργικό θώκο που του επιφύλαξε η αδιάλλακτη στάση της Χρυσής Αυγής, και που τον οδήγησε, εκτός από την πτώση από την εξουσία, και στην ψυχολογική κατάπτωση.

Χαιρόμαστε που ακόμα και οι πιο ορκισμένοι εχθροί μας αναγνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή διογκώνεται καθημερινά. Σε «γνωστή» γαλάζια ιστοσελίδα στην οποία αρθρογραφούν από «αναλυτές» του χιλιάρικου μέχρι γνωστοί τοποτηρητές της φράου Μέρκελ και κάτω από τον τίτλο «Μεταναστευτικό: Η κυβέρνηση κάνει δωρεά στην Χρυσή Αυγή», τα φερέφωνα του σκευωρού Σαμαρά και του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου επιδίδονται σε ένα παραλήρημα ανοησίας, ξεχνώντας...

Ηλίας Κασιδιάρης επιβλητικός μέσα στο κοινοβούλιο: Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων ενάντια στη λαθρομετανάστευση ΒΙΝΤΕΟ

Κασιδιάρης προς Σύριζα: "Ο Τσίπρας αφήνει το παιδί του φτωχού στο Ωραιόκαστρο να κολλήσει ηπατίτιδα και στέλνει τον μικρό Ερνέστο στις σχολές Χιλ που δεν έχει πακιστανούς - Όλα για την κονόμα, πάνω από 6 εκατ. ευρώ τσεπώνετε από κάθε χοτ-σποτ"

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την στήριξή του στους Έλληνες κατοίκους του Ωραιοκάστρου, της Αλεξάνδρειας, της Φιλιππιάδας, του Ρεθύμνου και των νησιών που μάχονται για να παραμείνει η Γη τους Ελληνική.

Δείτε το βίντεο...

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη κυμάτισε η σημαία του Εθνικιστικού Κινήματος από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ!

Σε χθεσινό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο Καραϊσκάκη, την εμφάνισή της έκανε μία Σημαία της Χρυσής Αυγής στην κερκίδα.

Το γεγονός ότι η Σημαία αυτή έκανε την εμφάνισή της στην κερκίδα των Ελλήνων οπαδών της ομάδας που προέρχεται από την Κύπρο μας δείχνει αφενός την εξάπλωση των ιδεωδών του Εθνικισμού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Πατρίδος μας και αφετέρου την ενότητα της Ελληνικής Νεολαίας σε αυτά τα ιδεώδη.

Όσον αφορά τους καθεστωτικούς λακέδες φαίνεται ότι η Σημαία αυτή αποτέλεσε άλλο ένα χτύπημα. Έτσι το σύνολο των μέσων που μετέδωσαν την είδηση έφτασαν σε σημείο τύφλωσης, γράφοντας ότι «Η συγκεκριμένη σημαία χρησιμοποιείται...

Συλλήψεις Ιταλών Εθνικιστών επειδή με την ακτιβιστική τους δράση προστατεύουν τον λαό από τις παράνομες εξώσεις!

Το καθεστώς είναι αμείλικτο και το αποδεικνύει κάθε στιγμή. Στην Ρώμη σήμερα το πρωί αστυνομικοί στην υπηρεσία του καθεστώτος συνέλαβαν τον αντιπρόεδρο της Casa Pound, Simone di Stefano και 15 ακόμη άτομα.

Ο λόγος ήταν διότι οι Συναγωνιστές, στα πλαίσια των ακτιβίστικων ενεργειών που κάνουν καθημερινά βοηθώντας άστεγες Ιταλικές οικογένειες, προσπάθησαν να εμποδίσουν...