Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2013

Η σιωνιστική φύση των διεθνών τοκογλύφων

Ας δούμε εν τάχει κάποιες «συμπτώσεις» γύρω από τους διεθνείς τοκογλύφους, ώστε να επικαιροποιήσουμε κάποια ζητούμενα και να σκοπεύσουμε εύστοχα ως προς το ποιος κινεί τα νήματα στο παγκόσμιο καπιταλιστικό παίγνιο της κρίσης και της αφαίμαξης Λαών. Αυτό θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τα πράγματα καθαρότερα, μακριά από τις αποπροσανατολιστικές φωνασκίες της αριστεράς, η οποία επιθυμεί να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί, με σκοπό την διαιώνιση του. Άλλωστε αυτό δεν την ενοχλεί, αφού οι ιδεολογικές απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων είναι ουσιαστικά και δικές της.

Ένα ενδεικτικό παράδειγμα περί του λόγου το αληθές είναι τα επίκαιρα περί των ακινήτων, δηλαδή οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, το σεισμόσημο, αλλά και όλες οι άλλες φοροαρπακτικές ρυθμίσεις που στόχο τους έχουν την ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας. Αυτό είναι απαίτηση της τρόικας, όμως είναι απαίτηση και… κάποιου άλλου. Γράφει, σχετικώς, στο Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος, ο Ιουδαίος Κάρλ Μάρξ: «Μ' αυτή την έννοια, οι κομμουνιστές μπορούν να...

Όταν μια "λούγκρα" ζητά να... "τσακιστεί ο Φασισμός"

Επειδή το κείμενο είναι πραγματικά.... απολαυστικό για τον τρόπο σκέψης του "προτύπου" του.. αριστερού - προοδευτικού (κίναιδος - διεθνιστής - κουλτουριάρης - νεόπλουτος) σας αφήνουμε να το επεξεργαστείτε.

Η φρασεολογία και η ρητορεία που επικαλείται ο γνωστός gay εξ Αμερικής είναι άλλωστε η σημερινή προπαγανδιστική γραμμή του ψευτοεπαναστάτη του...καναπε(ΟΣ-για τη συγκεκριμένη περίπτωση) που αδυνατεί να συλλάβει το χαμό που επέρχεται στην κίβδηλη πραγματικότητα που έφτιαξε και γεύτηκε από το καπιταλιστικό μοντέλο, από το τσουνάμι που λέγεται "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ", και ψάχνει τους...τελευταίους των μοϊκάνων να τον σώσουν!

Αναδημοσιεύουμε λοιπόν: 

Αντιγράφω από άρθρο του κ. Αγγελου Στάγκου με τίτλο «Η απειλή της Χρυσής Αυγής», δημοσιευμένο στην Καθημερινή, στις 26.7.13.
«Η πολιτεία, λοιπόν, είναι....

Και "κλάμα" οι κιναιδολάγνοι "προοδευτικοί"..."Δε σήμαινε τίποτε απολύτως το φιλί μεταξύ μας" λένε οι δύο Ρωσίδες αθλήτριες...

Έτρεξαν να πανηγυρίσουν οι απανταχού πολύχρωμοι θιασώτες του «γάμου» των ομοφυλόφιλων και οι κάθε λογής «προοδευτικοί» όταν είδαν τις δύο Ρωσίδες αθλήτριες που κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Μόσχα να δίνουν ένα φιλί στο βάθρο που για αυτούς ήταν «λεσβιακό» και συμβόλιζε την «ανυπακοή» τους στο νέο ρωσικό νόμο που απαγορεύει την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε ανήλικους και μία «απάντηση» για τα όσα δήλωσε η Ισινμπάγεβα. Αλλά τους έμεινε η «γλύκα»…

Η Ksenia Ryzhova και η.....

Στην Ελλάδα του 2013 έχουμε νεκρό από τον "εισαγώμενο" Ιό του Δυτικού Νείλου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο και να δυσανασχετούν ορισμένοι για το "εισαγόμενη αρρώστια" θα ονομαζόταν "ιός των ποταμών" και όχι ιός με...γεωγραφικό προσδιορισμό την Αφρική...

Στους 35 ανέρχεται ο αριθμός των κρουσμάτων με λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου από την αρχή του έτους μέχρι τις 21 Αυγούστου, ενώ για πρώτη φορά καταγράφεται και ένας θάνατος λόγω επιπλοκών της λοίμωξης.

Οπως σημειώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό του σημείωμα τα 21 από τα 35 αυτά κρούσματα παρουσίασαν εκδηλώσεις από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα ( δηλαδή εγκεφαλίτιδα, ή μηνιγγίτιδα ή οξεία χαλαρή παράλυση), ενώ τα υπόλοιπα 14 κρούσματα είχαν ήπιες εκδηλώσεις (πυρετό).

Από τα 35 κρούσματα, 21 ασθενείς με λοίμωξη από....

Ο "Αρκτούρος" επέστρεψε πίσω τη δωρεά της Χρυσής Αυγής..."Γελοίοι" και "άθλιοι" σαλτιμπάγκοι του κατεστημένου έδειξαν τις...ευαισθησίες τους!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μήπως η ΜΚΟ φοβήθηκε ότι θα.... χάσει την κρατική επιχορήγηση και φρόντισε νωρίς να...συμμορφωθεί;
Ήδη από νωρίς μπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι "έκραζαν" και απειλούσαν!

Η ανακοίνωση του "Αρκτούρου"

«Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, μία αμιγώς ελληνική, περιβαλλοντική, μη κυβερνητική και με απόλυτη διαφάνεια μη κερδοσκοπική αστική εταιρία, με έργο πολυετές, υπαρκτό, αποτελεσματικό, ουσιώδες, αναγκαίο και πανελλαδικό, διανύει τη δυσκολότερη περίοδο της υπάρξεως και της λειτουργίας της, λόγω έλλειψης πόρων.

Πρόσφατα, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ απηύθυνε -στην Ελλάδα και το εξωτερικό- δημόσια έκκληση για....

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ (ΦΟΝ) ΑΝΤΩΝΑΚΗ;

ËÏÂÅÑÄÏÓ Á ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÅÈÍÉÊÏÕ Ó×ÅÄÉÏÕ ÄÑÁÓÇÓ ÃÉÁ ÔÏÍ ÊÁÑÊÉÍÏ
Την προηγούμενη βδομάδα, το καθεστωτικό «Βήμα» αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Αμερική και σε κλειστή σύσκεψη με «επενδυτές», ο (φον) Αντωνάκης απάντησε ως εξής στις ανησυχίες των συνομιλητών του για τη σταθερότητα της συγκυβέρνησης:
«Έχω προσωπικές διαβεβαιώσεις από ανεξάρτητους βουλευτές ή βουλευτές κομμάτων που δεν ανήκουν στη συμπολίτευση πως δεν θα ψηφίσουν ποτέ σε κρίσιμη ψηφοφορία με τρόπο που να πέσει η κυβέρνηση».
Αυτή τη βδομάδα, ήρθε –με τρόπο πολύ…

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ – ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ…

590_f0d16143af6bad1ea6b5d17019a9b983Στη δημοσιότητα έδωσε νωρίτερα η Ελληνική Αστυνομία βίντεο (ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΕΝΝΟΕΙΤΕ…) από την επιχείρηση που πραγματοποίησε το πρωί στο Πολυτεχνείο και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον πέντε προσαγωγές, ενώ εστάλησαν στην Ασφάλεια, δεκάδες ευρήματα (καδρόνια, υπολογιστές κ.α.) που βρέθηκαν στο χώρο του Πολυτεχνείου.


Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες ΣΟΚ από τη σύληση της Ορθόδοξης εκκλησίας στην Πρεμετή από τους αλβανοκατσαπλιάδες...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ελληνικό ΥΠΕΞ συνιστά...... ψυχραίμια. 
Ευτυχώς που υπάρχει η Χρυσή Αυγή και υπερασπίζεται τον Ελληνισμό από κάθε μετερίζι.
Μοναδικές φωτογραφίες-σοκ των αλβανικών μέσων ενημέρωσης, που δείχνουν πως οι σύγχρονοι τύραννοι των Τιράνων χτίζουν κυριολεκτικά τις Εκκλησιές της Ρωμιοσύνης, γυρίζοντας σε εποχές Διωγμού και απαγόρευσης του καθεστώτος Χότζα, με ένα άρωμα ιδιωτικού στρατού τύπου "UCK'" να περιφρουρεί την ιερόσυλη επιχείρηση!
Αυτά περνάει χρόνια ολόκληρα ο γενναίος Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός, που η Αθήνα ξέχασε μετά το 1940 και άφησε παντελώς αβοήθητο!
Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες....

Πρώτο Κόμμα η Χρυσή Αυγή στη συνείδηση των Ελλήνων για τα "Εθνικά Θέματα"...Όλο το ρεπορτάζ στην εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 838

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». 

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 

Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.


Καταγγελία: Παρακρατικοί συριζοκομμουνιστές καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας στον Μελιγαλά

Καταγγελία για το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι συριζοκομμουνιστές στον Μελιγαλά ενόψει του μνημόσυνου για τα θύματα στην Πηγάδα: "Διατηρώ κατάστημα στην περιοχή του μαρτυρικού Μελιγαλά Μεσσηνίας. Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής ήρθε στο μαγαζί μια γυναίκα, περίπου 25 χρονών, σίγουρα Ελληνίδα, η οποία δεν είναι γνωστή, δε μένει στα μέρη μας και πρώτη φορά τη βλέπω στη ζωή μου. Ρώτησε τον σερβιτόρο ποιος είναι ο μαγαζάτορας κι αυτός με υπέδειξε. Ήρθε λοιπόν προς το μέρος μου και έγινε μεταξύ μας ο εξής διάλογος:
-Θα είστε ανοιχτοί στις 15 Σεπτεμβρίου;
-Ναι θα είμαστε, γιατί να μην είμαστε;
-Γιατί θα ’ρθουν οι φασίστες.
-Δεν κατάλαβα…
-Αυτό που σου λέω. Να.....

Σενεγαλέζος έμπορος ναρκωτικών για να αποφύγει τον έλεγχο: Δεν έχω σπίτι, κοιμάμαι στην παραλία!

Ένα νέο κόλπο σοφίστηκαν οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» που ασχολούνται με την πώληση ναρκωτικών στα παιδιά μας, για να αποφεύγουν την κατ’ οίκον έρευνα της Αστυνομίας που ακολουθεί πάντα την σύλληψη οποιουδήποτε ατόμου για εμπόριο ναρκωτικών. Κι όπως είναι φυσικό, οι έμποροι ναρκωτικών κρύβουν τη μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών στα σπίτια τους…
Έτσι, ένας....