Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 01, 2015

Μηχανοκίνητη πορεία της Χρυσής Αυγής από τις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι τον Πειραιά - ΦΩΤΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ


Μηχανοκίνητη δράση διαμαρτυρίας της Περιφέρειας Πειραιώς: Τα κελιά σας δεν μπορούν να φυλακίσουν τις ψυχές μας! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Οι εποχές αλλάζουν, οι μήνες περνούν γρήγορα ο ένας μετά τον άλλο, μα οι συνέπειες των ενεργειών της παραδικαστικής συμμορίας Σαμαρά υφίστανται ακόμη. Δύο Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, Βουλευτής Β' Πειραιώς, και ο Νικόλαος Κούζηλος, Βουλευτής Α' Πειραιώς, παραμένουν στα κελιά της Τιμής, με αρκετούς ακόμα Συναγωνιστές από την Περιφέρεια.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, και την συμπλήρωση 21 μηνών από....

Δείτε την... ταπεινή βιλάρα που έκλεισε ο Τσίπρας για να ξεκουραστεί από την “σκληρή διαπραγμάτευση”


Δείτε την... ταπεινή βιλάρα που έκλεισε ο Τσίπρας για να ξεκουραστεί από την “σκληρή διαπραγμάτευση”


Ποια η ταπεινή βίλα που έκλεισε ο Αλέξης Τσίπρας για τις διακοπές του;

Ομολογία Σκουρλέτη: Είμαστε απατεώνες, γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν μπορούμε να δώσουμε την 13η σύνταξη


Ομολογία Σκουρλέτη: Είμαστε απατεώνες, γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν μπορούμε να δώσουμε την 13η σύνταξη

Όλη η σαπίλα της προεκλογικής ψευδολογίας των πολιτικών σαλταδόρων του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει, σε σχεδόν καθημερινή βάση, από τα στόματα των ίδιων των συριζαίων. Ένα ακόμη δείγμα της εξαπάτησης των Ελλήνων από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η ομολογία του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνου Σκουρλέτη από το βήμα της Κ.Ε. του κόμματος, ότι ακόμη και αν όλα είχαν εξελιχθεί κατ΄ευχήν, θα ήταν δύσκολο να δώσουν στο τέλος του χρόνου την 13η σύνταξη, την οποία είχαν υποσχεθεί προεκλογικά. Για την ακρίβεια, ο Σκουρλέτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στα πλαίσια της Κ.Ε., είπε, αναφερόμενος στην συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι «ακόμα και αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να δώσουμε την 13η σύνταξη, τον Δεκέμβριο».
Με απλά λόγια, εξαρχής στον.....

Εξοντώνουν την Ελληνική Νεολαία: Πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων η μνημονιακή Ελλάδα


Τα μνημόνια υποτίθεται ότι "σώζουν την χώρα", σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των ταγών των μνημονιακών κομμάτων Σύριζα, Ανέλ, Πασόκ, ΝΔ και Ποτάμι. Δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό, όμως, πως γίνεται να «σώζεται η χώρα», την ίδια στιγμή που εξοντώνεται η Ελληνική Νεολαία ή οδηγείται σε αναγκαστική μετανάστευση.
Ζοφερά είναι τα στοιχεία που παρουσίασε σήμερα η Eurostat, σύμφωνα με τα οποία η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία των νέων, με ποσοστό 25,6% έναντι 22,5% της...

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ_ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ_ΕΚΠΟΜΠΗ
Γράφει ο Σ. Παιδάκος
  • Οι λαθρομετανάστες που δεν αιτούνται πολιτικό άσυλο, δημιουργούν νομικό κενό, δήλωσε η κ. Χριστοδουλοπούλου. Όταν όμως ήταν στην αντιπολίτευση ο Σύριζα, το νομικό κενό δεν υπήρχε;
  • Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους έχουν στο Σύριζα. Κεκλιμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ε, λες και συνεδρίαζε το πάλαι ποτέ ανώτατο Σοβιέτ.  
  • Παρατηρητήριο που....

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ GAY PRIDE ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 6 ΑΤΟΜΩΝ

EBRAIIOS-595x340
Εδώ ρατσισμός, εκεί ρατσισμός, που είναι ο ρατσισμός; Στο Ισραήλ είναι ο ρατσισμός!
Ένας υπερορθόδοξος εβραίος, λοιπόν, πραγματοποιίησε επίθεση με μαχαίρι στην παρέλαση του LGBT Pride στην Ιερουσαλήμ και τραυμάτισε σοβαρά τουλάχιστον έξι άτομα, που συμμετείχαν στην πορεία. Το φοβερό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο δράστης το είχε ξανακάνει το 2005, σε ανάλογη συγκέντρωση, τραυματίζοντας τότε τέσσερα άτομα, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Μάλιστα, είχε....

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ

tsipras-genova
Με συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να τραβήξει πάνω του την προσοχή και να δώσει κάποιες εξηγήσεις αλλά κατέληξε να κομπιάζει συνεχώς και να λέει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο. Δεν έχει κανένα νόημα να ασχοληθεί κάποιος με αυτά που λέει ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συμφωνία. Είναι εντελώς αναξιόπιστος πια.
Έχει πει πάρα πολλά λόγια ο Αλέξης Τσίπρας αλλά οι πράξεις του είναι εντελώς αντίθετες με τα λεγόμενά του.
Και σημασία έχουν οι πράξεις, όχι τα λόγια.
Ο Αλέξης Τσίπρας χαράζει πια την προσωπική του πορεία.
Το μόνο που.....

Τηλεόραση: Το κουτί των θαυμάτων – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Τηλεόραση: Το κουτί των θαυμάτων – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Πώς στον καιρό της ψευτοδημοκρατίας εξαφανίζονται κόμματα από την δημοσιότητα!
Όπως ανήγγειλε ο αρμόδιος επί του θέματος υπουργός της κυβερνήσεως πρόκειται να ψηφιστεί νόμος για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες και ότι πρόκειται να μοιραστούν με διαγωνισμό οι άδειες των τηλεοπτικών συχνοτήτων με πλήρη διαφάνεια. Το τι θα γίνει θα το δούμε… Απλά θυμίζουμε ότι ανάλογες εξαγγελίες είχαν κάνει και άλλες κυβερνήσεις στο παρελθόν και τελικά δεν έγινε τίποτε παρά μόνον το ότι εξασφάλισαν τη σιωπή και την εύνοια των καναλιών των “νταβατζήδων” στα πολιτικά τους σχέδια. Και αυτή η ιστορία δεν είναι σημερινή και κρατά 25 ολόκληρα χρόνια!
Αυτό που επίσης δεν είπε η κυβέρνηση, είναι εάν αυτοί που....