Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2014

Ασφυκτικά γεμάτη η Τ.Ο. Αγρινίου στην εκδήλωση για τα δύο χρόνια λειτουργίας



Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Αγρινίου μετά το κάλεσμα για τα δυο χρόνια λειτουργίας του γραφείου της.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση του αγιασμού από τον Ιερέα της ενορίας Αγίου Δημητρίου.
Παρών ήταν βεβαίως ο...

Όλες οι φωτογραφίες από τις μεγαλειώδεις μαθητικές αντικατοχικές πορείες του ΕΛΑΜ στην Λευκωσία και στην Πάφο


Εκατοντάδες μαθητές πορεύτηκαν σήμερα στις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) προς το οδόφραγμα της Λήδρας και στο Λήδρα Πάλλας. Η πορεία κινήθηκε με απόλυτη τάξη από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης, προς την Λήδρας και ακολούθησε το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας περνώντας από τους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας.

Αντιομοσπονδιακά και εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν το κέντρο της Λευκωσίας με τους περαστικούς να κορνάρουν συγχαίροντας το Μέτωπο Νεολαίας. Παράλληλα, δεκάδες μαθητές που βρίσκονταν στις καφετέριες...

Τι απεικονίζει η κεφαλή στον περίβολο του Πολυτεχνείου;

Βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, μικρούς και μεγάλους, «δεξιούς» (ψοφοδεξιούς) κι αριστερούς, πολίτες και πολιτικούς (πολιτικάντηδες), να καταθέτουν στεφάνια και να αφήνουν λουλούδια (κόκκινα γαρύφαλλα, κατά προτίμηση…) σε μια τεράστια ασώματη κεφάλα που «κοσμεί» τον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου. Τι είναι αυτή η κεφάλα; Και τι συμβολίζει;

Σίγουρα, όσοι δε γνωρίζουν, καθώς και τα μικρά παιδιά που οδηγούνται εκεί σαν κοπάδι από τους… τσοπαναραίους καθηγητάδες τους-ινστρούχτορες του μ-λ (μαρξισμού-λενινισμού), θα πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιο έργο τέχνης που τοποθετήθηκε εκεί για να...

ΑΝΑΛΥΣΗ: Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Αντώνης Σαμαράς για μερικά ψηφαλάκια;

Διανύουμε «αισίως» τον 14ο μήνα από την απαρχή των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η συγκεκριμένη πολιτική δίωξη καθ’ ομολογία του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης και δεξιού χεριού του Σαμαρά για δεκαετίες, έγινε για τα ψηφαλάκια. Όμως, όπως αποδεικνύεται ο Σαμαράς κάνει τα πάντα για τα ψηφαλάκια, φτάνοντας μέχρι σημείου γραφικότητας. Αξίζει, λοιπόν, να επιχειρήσουμε μία αναψηλάφηση των δρωμένων της αγωνιώδους καθόδου του Σαμαρά προς την πολιτική ανυπαρξία, η οποία περιλαμβάνει πέραν των πολιτικών δρωμένων και την ψυχοπαθολογία ενός συντόμως έκπτωτου δικτάτορα.

Η απελπισία του να κοιτάς δημοσκοπήσεις

Η συγκυβέρνηση πνέει τα λοίσθια και ο Σαμαράς δείχνει να βρίσκεται στο στάδιο της άρνησης, απωθώντας στο ασυνείδητό του ότι η στρατηγική...

96 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ – ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ

Γράφει ο μέγιστος Γ. Δημητρακόπουλος

Εκτός από το δήθεν «ηρωικό» Πολυτεχνείο, αυτές τις ημέρες είναι και η επέτειος ιδρύσεως του ΚΚΕ. Ευκαιρίας δοθείσης, θα κάνουμε κι εμείς ένα αφιέρωμα στην ίδρυση του ΚΚΕ, του κόμματος «του εγκλήματος και της προδοσίας», συμφώνως με τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον πρεσβύτερο. Θα ξεκινήσουμε από τα… προκαταρκτικά.

Στην αυγή του 20ου αιώνος, λοιπόν, σχηματίσθηκαν στην Ελλάδα οι πρώτες σοσιαλιστικές ομάδες. Τέτοιες ομάδες εμφανίσθηκαν στην Αθήνα, στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι οργανώσεις σε Αθήνα και Βόλο ήταν στην ουσία ολιγομελείς παρέες διανοουμένων, και παρέμειναν τέτοιες καθώς δεν κατάφεραν να «ανοιχθούν» στην κοινωνία και να προσελκύσουν τις λαϊκές μάζες. Μόνο οι εν Θεσσαλονίκη σοσιαλιστικές οργανώσεις ήσαν άξιες λόγου, λόγω της εκεί παρουσίας...

Η ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ METRON ANALYSIS ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΑ 4… ΠΟΥΛΕΝ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Τα… πουλέν της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού στις επερχόμενες εκλογές, αποκαλύπτει η ψευτοδημοσκόπηση της συγγρόβιας εταίρας Metron Analysis, που δημοσιεύθηκε στα Παραπολιτικά. Και είναι τα εξής: μπομπολομόρφωμα Ποτάμι, κόμμα σπαγκοραμμένων Περισσού, κόμμα κατακαϋμένου και ΑΝΤΑΡCIA!

Πιο συγκεκριμένα, το ανύπαρκτο στην κοινωνία μπομπολομόρφωμα εμφανίζεται…

Ο… ΚΑΚΟΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ KAI OI ΗΛΙΘΙΟΙ

Πυρ ομαδόν εξαπολύεται τις τελευταίες ημέρες κατά του υπουργού Οικονομικών Χαρδούβελη, «εκ των έσω», με αφορμή το φιάσκο με τις 100 δόσεις του ΕΝΦΙΑ.

Διαβάσαμε, λοιπόν, ότι «οι βουλευτές της ΝΔ είναι έξαλλοι με τον Χαρδούβελη», «τα έψαλαν στον Χαρδούβελη», «ζητούν την απομάκρυνση του Χαρδούβελη», κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Μέχρι και ο Α. Κακλαμάνης του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (ο οποίος τη μία δήλωσε πως θα καταψηφίσει τη νέα ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ και την επομένη δήλωσε «παρών»…) κάλεσε τον φον Αντωνάκη «να τον απομακρύνει από την κυβέρνηση γιατί διαφορετικά», όπως επισημαίνει, «επωμίζεται ο ίδιος την ευθύνη». Λες και τώρα είναι ανεύθυνος ο Σαμαράς για ότι γίνεται!
Και ω του θαύματος, μετά απ’ όλα αυτά ο...

Ιδού ποιοι είναι τα τσιράκια του συστήματος: Ο ΟΛΠ συνεχίζει να μεροληπτεί σκανδαλωδώς υπέρ των κουκουέδων

Το Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιώς & Νήσων "Άγιος Νικόλαος", καταγγέλλει για πολλοστή φορά την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς για την μεροληπτική στάση που τηρεί με συνέπεια εναντίον μας.

Να υπενθυμίσουμε καταρχήν πως ο Ο.Λ.Π. απέρριψε  το δίκαιο αίτημα για παραχώρηση χώρου στέγασης των γραφείων μας εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος με προσχηματικούς λόγους όταν επί σειρά ετών διευκολύνει τους αριστεριστές συνδικαλιστές σε αντίστοιχα αιτήματα.

Η διοίκηση του Ο.Λ.Π.  προσπαθεί δήθεν να ενδυθεί τον μανδύα της μη ανάμιξης με παρατάξεις  την ίδια στιγμή που παραχωρεί την αίθουσα εκδηλώσεων του οργανισμού για...