Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 18, 2017

Συνεργασία με τη Rothschild εγκαινιάζει η κυβέρνηση - Δείτε τι έλεγε ο Π. Καμμένος για τον εβραικό διεθνή οίκο (VIDEO)

Ο Καμμένος "επιτίθεται" στον τοκογλυφικό οίκο και στα Μνημόνια. Αυτά πριν τις εκλογές, για να κοροϊδέψει το πόπολο, που χειροκροτεί ευχαριστημένο.

Βίντεο για γερά νεύρα. Δείτε το...

ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ HOTSPOTS!

Πολύ τους αγαπάνε τους δυστυχείς που χειραγώγησαν να’ ρθουν στην ρημαγμένη Ελλάδα των Μνημονίων (τάζοντάς τους «λαγούς με πετραχήλια»…), τα «αλληλέγγυα» λαμόγια του μερκελικού ψευδοκράτους. Τόσο πολύ, που δε διστάζουν να τους ταΐζουν «σκουπίδια», για να καταβροχθίζουν οι ίδιοι τα κονδύλια που παίρνουν από την Ε.Ε. για την σίτισή τους (το 80% των κονδυλίων «χάνεται στο δρόμο», είχε καταγγείλει προσφάτως αξιωματούχος της Κομισιόν…).
 
Έτσι, με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου, δεκάδες...

Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων για τα νέα σχολικά βιβλία των αμόρφωτων του Σύριζα: «Ιδεοληπτική διδασκαλία της Iστορίας χωρίς επιστημονικά κριτήρια»

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων κατακεραυνώνει τα αντεθνικά σχέδια του Σύριζα για αποδόμηση της Παιδείας και για την επιβολή μαρξιστικού δηλητηρίου στις αθώες ψυχές των ελληνόπαιδων.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η Ένωση, καταρχάς έχουν μπροστά τους ένα συντεταγμένο σχέδιο για την διδασκαλία της Ιστορίας, το οποίο από ό,τι φαίνεται είναι «απόρρητο», αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γαβρόγλου αρνήθηκε την ύπαρξή του. Πέραν, όμως, αυτής της πρωτοφανούς ψευδολογίας, η οποία ήταν αναμενόμενη αφού μιλάμε για μαρξιστές, άρα παθολογικούς ψεύτες, η ΠΕΦ αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα σχέδιο «το οποίο μεταβάλλει ριζικά...