Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

Γρυλίζουν και οι τούρκοι για τα μαθήματα ιστορίας σε νεαρά παιδιά από τη Χρυσή Αυγή...

Η Τούρκικη εφημερίδα Χουριέτ με σημερινό δημοσίευμα της με τίτλο «Η ελληνική ακροδεξιά διδάσκει ιστορία στα παιδιά των Ελλήνων », η τουρκική Χουριέτ στην ιστοσελίδα της, κάνει εκτενή αναφορά στην «κατήχηση» των ανήλικων στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Ανατολικής Αττικής.

«Η ακροδεξιά οργάνωση Χρυσή Αυγή υπερασπίστηκε την απόφασή της να παραδίδει μαθήματα ελληνικής ιστορίας σε παιδιά του δημοτικού σε ένα από τα γραφεία της», αναφέρει το δημοσίευμα. Τα μαθήματα ξεκίνησαν την......

Ο κεμαλοΜπουτάρης δηλώνει "αδερφός των τούρκων" και αποφασίζει να ανοικοδομήσει την πλατεία που άρχισε το κίνημα των νεότουρκων!!

«Σημαντικά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην 'Αγκυρα.

Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην τουρκική πρωτεύουσα στο πλαίσιο του «Ελληνοτουρκικού Φόρουμ Τουρισμού» και είχε συναντήσεις με τον Τούρκο υπουργό πολιτισμού και τουρισμού και άλλους αξιωματούχους και παράγοντες του τουρισμού. Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τις συναντήσεις αυτές, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι.....

Απίστευτο!!! Τα ΜΑΤ προπηλακίζουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

4 ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ 45ΧΡΟΝΟ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ανθρωποκτονία η οποία διαπράχθηκε την 30-12-2012 σε βάρος 45χρονου ημεδαπού σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου εργαζόταν, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, εκ των οποίων οι......

ΕΜΕΤΟΣ: Η ΔΗΜΑΡ παρέθεσε γεύμα στον Τούρκο Πρόξενο!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι φήμες που θέλουν την Ρεπούση να έχει φτιάξει σπιτικό κεμπάπ και μπακλαβά για επιδόρπιο ελέγχονται ως...ανακριβείς
 
Νέα ήθη στα πολιτικά πράγματα
Η παραπάνω φωτογραφία κυκλοφόρησε ευρέως, αλλά αδυνατούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να την σχολιάσουμε. Η ΔΗΜ.ΑΡ, Ροδόπης παρέθεσε λέει γεύμα στον Τούρκο πρόξενο Ιλχάν Σενέρ. Άλλο κι αυτό!
Τόσα χρόνια πραγματικά πρώτη φορά το βλέπουμε. Ξέρουμε για.......

Ρυπαρή ανθελληνική προπαγάνδα σε σχολεία των Νοτίων Προαστίων από αριστερομπολσεβίκους καθηγητές και αποβλακωμένους μαθητές...

Λύσσαξαν αυτές τις ημέρες ΜΜΕ, φορείς και λοιποί "προοδευτικοί" για το πρόγραμμα "διάπλασης παίδων" της Χρυσής Αυγής και την "κακή κατήχηση" που επιβάλλει στις αγγελικές ψυχές 6χρονων παιδιών μπολιάζοντάς τους με..Ελλάδα.
Μέχρι και ερώτηση στον υπουργό Παιδείας έκαναν τα ορφανά του Τσαουσέκου, με ολίγον Κεμάλ, της ΔΗΜΑΡ, ζητώντας να επιληφθεί του θέματος άμεσα κάποια διοικητική αρχή..

Όταν όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να μοιράζονται "αντιφασιστικά" κείμενα με περιεχόμενο άκρως συκοφαντικό και με απειλητικά μηνύματα εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι......δημοκρατικό και επιθυμητό από το καθεστώς!!

Αναγνώστης, μαθητής σε σχολείο της Γλυφάδας, μας απέστειλε φυλλάδια που διαμοίραζαν νεογενίτσαροι μαθητές και μπολσεβίκοι καθηγητές, με άκρως αντεθνικό περιεχόμενο στα περισσότερα σχολεία των Ν. Προαστίων, με την παράκληση της αναφοράς:
"Τα περισσότερα κατέληξαν στον σκουπιδοτενεκέ..."

Φυσικά και για αυτά τους...ρύπους δεν θα γίνει κάποια επερώτηση από τα κοινοβουλευτικά κόμματ.

Διαβάστε και φρίξτε με την..."ποιότητα" των κειμένων

Ένταση και προσπάθεια προσαγωγής μελών της Χρυσής Αυγής στο λιμάνι της Πάρου από τρεις διμοιρίες ΜΑΤ


Ένταση και προσπάθεια προσαγωγής μελών της Χρυσής Αυγής στο λιμάνι της Πάρου από τρεις διμοιρίες ΜΑΤ

Επιχείρησαν να προσαγάγουν και... βουλευτή - 100% παράνομες ενέργειες σχεδιασμένες από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η ξεφτιλισμένη συγκυβέρνηση του Σαμαρά, με μασώνους να διοικούν το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, που παίρνει γραμμή από την αριστερά του μνημονίου (ΔΗΜ.ΑΡ.) ξαναχτύπησε. Σήμερα το πρωί και ενώ η.....

Ο Χρήστος Παππάς αναδεικνύει - καταγγέλει την αθλιότητα με τη μακέτα των 10.000 ευρώ!

54983264593248
10.000 ευρώ για μια μακέτα που φτιάχνει και ένας αρχάριος του word -  Δείτε για ποιό λόγο ξοδεύτηκαν 10.000 ευρώ!!!
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ,ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;
Το πάρτυ συνεχίζεται σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς…Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τους ημετέρους των πλουτοκρατών… Να πούμε ένα “μπράβο” στο δημιουργό καθώς χρησιμοποίησε διαφορετική γραμματοσειρά, το…..
WordArt, διαφορετικό μέγεθος κειμένου και έβαλε και φόντο το γαλάζιο… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Το «παιδομάζωμα» και οι φαρισαίοι του μεταπολιτευτικού κατεστημένου


Το «παιδομάζωμα» και οι φαρισαίοι του μεταπολιτευτικού κατεστημένου

Ξεκίνησε μία άνευ προηγουμένου πολεμική του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής τις τελευταίες ημέρες. Όχι ότι τον προηγούμενο καιρό δεν συκοφαντούσαν συστηματικά, όμως τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται μία σχετική έξαρση, που έχει ως χαρακτηριστικά της τον βομβαρδισμό παραπληροφορίας, τον συντονισμό των καθεστωτικών μέσων και την – ως συνήθως – απόκρυψη της άποψης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για τα όσα καταλογίζονται εναντίον του. Ενδεικτική η....

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δ. Κουκούτσης ξεφτιλίζει το ΚΚΕ εντός κοινοβουλίου...

Δείτε το βίντεο....