Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2016

Συνέντευξη Μιχαλολιάκου: Καμία σύμπλευση της Εθνικιστικής Χρυσής Αυγής με τον μαρξιστικό Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" στο Blue Sky όπου σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα.
Σημείωσε αρχικά την στάση του κόμματος να υπερψηφίσει την τροπολογία για την καταβολή έκτακτου επιδόματος στους συνταξιούχους, τονίζοντας πως η θετική ψήφος ήταν επιβεβλημένη και ότι η Χρυσή Αυγή εν αντιθέσει με την Νέα Δημοκρατία δεν κάνει τακτικισμούς.

Η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά υπέρ της ρήξης με τους τοκογλύφους δανειστές και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν Σόιμπλε για το πώς θα μοιράσει επιδόματα στους Έλληνες.

Παράλληλα, επεσήμανε εμφατικά πως δεν υπάρχει καμία σύμπλευση της Εθνικιστικής Χρυσής Αυγής με τον μαρξιστικό ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας πως στις 14 Αυγούστου 2015 η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε το αριστερό Μνημόνιο που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου περί "εκδημοκρατισμού"...

Τσίπρας-Μέρκελ: Κοινή μας απειλή ο ανερχόμενος Εθνικισμός!

Τον «μπαμπούλα» της «ακροδεξιάς» χρησιμοποίησε για ακόμα μια φορά ο Τσίπρας ενώπιον της Μέρκελ στην προσπάθειά του να την πείσει για την επίτευξη «πολιτικής λύσης» στο οικονομικό πεδίο, που ήταν και το αντικείμενο των σημερινών συνομιλιών τους στο Βερολίνο.

Αμέσως μετά την «σφαλιάρα» από την Μέρκελ, η οποία παρέπεμψε το ζήτημα του χρέους και των εξαγγελιών Τσίπρα στους «θεσμούς», ο πρωθυπουργός έσπευσε να «θυμίσει» στην Μέρκελ την απειλή που συνιστά η άνοδο των Εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη για την κυριαρχία των διεθνών τοκογλύφων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αφαίμαξη των Ευρωπαϊκών Λαών.

Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας είπε: «Κοινή μας απειλή είναι η ραγδαία άνοδος...

Η Χρυσή Αυγή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ενάντια στον αντισυνταγματικό αποκλεισμό της από τα ΜΜΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι έγκριτοι ποινικολόγοι Παναγιώτης Μιχαλόλιας και Δημήτριος Παπαδέλλης, καθώς και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκαν σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για να καταγγείλουν τον παράνομο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας από τον δημόσιο διάλογο και τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και συζήτηση με τον νέο Πρόεδρο του Συμβουλίου και τ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κο. Αθανάσιο Κουτρομάνο. Παρουσιάσαμε τις νομικές μας θέσεις ενάντια στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής που έχει επιβάλλει το μιντιακό κατεστημένο στην Χρυσή Αυγή.

Καταθέσαμε όλα τα σχετικά στοιχεία που τεκμηριώνουν πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος αποκλείεται συστηματικά από τον δημόσιο διάλογο, όπως ξεκάθαρα περιγράφει...

Μας τα' παν κι άλλοι: Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι... παρασυρμένοι

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μεγάλα ζόρια φαίνεται πως τραβάει το –κατ’ ευφημισμόν- «συνταγματικό τόξο» από την συνεχή άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής – την οποία πλέον δεν μπορούν να κρύψουν ούτε οι «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις!

Έτσι, στις παραμονές του 2017 ακούμε τα ίδια παραμύθια που ακούγαμε το 2012! Ότι, δηλαδή, οι περισσότεροι ψηφοφόροι..

Indymedia: Μελαμψός επιχείρησε να βιάσει "αλληλέγγυα" στα Εξάρχεια


Το χάνουν το παιχνίδι της «αλληλεγγύης» τα συντρόφια και ειδικά οι… συντρόφισσες, καθώς τα προστατευόμενά τους «προσφυγάκια» φαίνεται πως την… παρεξηγούν και απαιτούν… άλλα πράγματα. Κι όταν δεν τους προσφέρονται, ορμάνε να τα πάρουν με το ζόρι – όπως άλλωστε επιτάσσουν τα ήθη, τα έθιμα αλλά και η ίδια η θρησκεία τους, από τα «κατώτερα» όντα – όπως θεωρούν τις γυναίκες.

Όμως, καλύτερα είναι να μας περιγράψουν τα γεγονότα τα ίδια τα συντρόφια – από την διαδικτυακή χαβούζα του μπάρμπα-Σόρος: 

«Το βράδυ της Κυριακής η συντρόφισσα πηγαίνοντας προς το σπίτι της, στην περιοχή των Εξαρχείων...