Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2011

Πόση αηδία σας προκαλεί αυτή η εικόνα...;

"Ήλθον, Είδον και.....(δεν τελειώνει η φράση έτσι εύκολα όταν τα βάζεις με τους ΈΛΛΗΝΕΣ)

Νεοπαγανισμός: Μιά μορφή εκφυλιστικής μετάλλαξης της Μαρξιστικής ιδεολογίας!



του κ. Λάμπρου Σκόντζου, Θεολόγου-Καθηγητού.

Η σύγχρονη παγκόσμια νεοπαγανιστική λαίλαπα χρήζει ιδιαίτερης επιστη­μονικής διερεύνησης. Η ορμή αυτού του παράδοξου (παρά)θρησκευτικού και σα­φέστατα αποκρυφιστικού φαινομένου προκαλεί κατάπληξη σε κάθε σκεπτό­μενο και προβληματιζόμενο άνθρωπο. Ερωτηματικά εγείρονται για το γεγονός ότι στην ανατολή του 21ου αιώνα, στην εποχή της πνευματικής (υποτίθεται) απε­λευθέρωσης και του ορθού λόγου, ευδοκι­μούν μορφές θρησκευτικού και πνευματι­κού πρωτογονισμού, με κύρια έκφανση τον παγανισμό.

Κατάπληξη επίσης προκαλεί το γεγο­νός ότι ...

Πανηγυρίζουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ! Θα έχουμε και παρέα στον δρόμο για το Γουδή!!

Αργύρης Λαφαζάνης:”Στη πορεία για το Γουδή δε θα είμαστε μόνοι θα χουμε και παρέα”!

”Και θα έχουμε και το κ.Καρατζαφέρη να μας λέει τα ευφυολογήματα και τα λογοπαίγνιά του και το κ. Σαμαρά με τα πεισματάκια του”!
Αφού τα λένε μόνοι τους χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα άλλο;

Οι απατεώνες του Carrefour...

Για όσους δεν το γνωρίζετε αυτή η παγκόσμια αλυσίδα SuperMarket Carrefour που εξαγόρασε το Μαρινόπουλο ανήκει στην οικογένεια Defroey που είναι (τι άλλο...;) ΕΒΡΑΙΟΙ....

Διαβάστε τώρα και τις αθλιότητές τους στο blog adena-gr που δίνει τεράστιο αγώνα για να τους ξεμπροστιάσει...

Προσοχή στους μαυραγορίτες και στα μαυρομάτικα φασόλια του Καρφούρ...

Αγοράζοντας ένα + Δώρο, στο Carrefour πληρώνετε ...και τα δυο!

Δείτε πως το Καρφούρ "εκτοξεύει" τις μελιτζάνες υπό την "προστασία" της Γ.Γ. Καταναλωτή!

 

 

"Σκύλιασαν" οι γραικύλοι του ΣΚΑΙ με την εικόνα των παιδιών να μαθαίνουν γράμματα μέσα σε Εκκλησία.. Δεν πειράζει.. Ξυδάκι

Το Πείραμα Συμμόρφωσης / The Asch Conformity Experiment (Greek Subs)


Tα πειράματα “συμμόρφωσης” του Asch, ήταν μία σειρά μελετών που δημοσιεύτηκαν τη δεκαετία του ’50, επιδεικνύοντας την δύναμη της συμμόρφωσης στις ομάδες. Γνωστό και ως το “Παράδειγμα του Ας”. Στα πειράματα υπό τον Σολομώντα Ας, ζητούνταν από μία ομάδα να πάρει μέρος σε ένα δήθεν “οπτικό τεστ”. Στην πραγματικότητα, όλοι οι συμμετέχοντες πλην ενός ήταν συνεργάτες του ερευνητή, και το αντικείμενο της μελέτης ήταν το πως αυτός ο ένας θα αντιδρούσε στην συμπεριφορά των “συννενοημένων” συμμετεχόντων.
Στις παρούσες παραλλαγές γίνεται αναφορά και στο κατά πόσο επηρεάζεται η συμπεριφορά του υποκειμένου από τους παράγοντες της ύπαρξης συνεταίρου ή δυνατότητας ανώνυμης έκφρασης.
…….
O άνθρωπος παρασύρεται από τους άλλους ανθρώπους; Συνήθως αυτό γίνεται. Στην...

Η PROTON BANK Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ & Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚ. ΓΚΙΟΛΙΑ

Έρμαιο στις ορέξεις των ξένων μυστικών υπηρεσιών η Χώρα μας..Αποκάλυψη της δράσης τους


  • Ποιές ξένες χώρες έχουν αναπτύξει κατασκοπευτικές ομάδες

Η σημερινή παρουσία των ξένων μυστικών υπηρεσιών στη χώρα θεωρείται όχι μόνο κάτι δεδομένο αλλά ο ελλαδικός χώρος έχει μετατραπεί σε πεδίο δράσης δεκάδων ξένων μυστικών υπηρεσιών, μιας που η δική μας ΕΥΠ δε φαίνεται να μπορεί να αναπτύξει σημαντική δράση με την αντικατασκοπεία.

Ανέκαθεν οι...

Η πράσινη απάτη: Εγκαταλείπονται οι ανεμογεννήτριες την ίδια στιγμή που ο ΓΑΠ έδωσε πακτωλούς χρημάτων στις “οικογενειακές” πράσινες Business οδηγώντας την πραγματική οικονομία στην αυτοκτονία.


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/daily2bmail2bgreatest2bscam.png?w=272&h=274
Επιδότησαν ανηλεώς “πράσινες” επενδύσεις, στραγγίζοντας την πραγματική οικονομία από ρευστό, την ίδια στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού μετείχε στον στρατηγικό σχεδιασμό fund που ασχολείτο με την …πράσινη ανάπτυξη!
Εκατοντάδες ΤΙΜΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΝ διότι κάποιοι κερδοσκόπησαν εις βάρος των Ελλήνων και της Ελληνικής Γης.
ΑΧΡΗΣΤΕΣ οι ανεμογεννήτριες,λέει ο …πρίγκηπας-ιδρυτής τού WWF!…
Former Chancellor Lord Lawson yesterday led the backing for Prince Philip after he branded wind farms ‘absolutely useless’.
14.000 ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ανεμογεννήτριες ως τώρα μόνο στις ΗΠΑ… Αμ, τα φωτοβολταϊκά, αντί για ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ, τώρα που ακριβαίνουν τα καύσιμα και τα μέταλλα και η συντήρηση και κλέβουν ως και το χαλκό;;; Έχετε ανεβεί για καθάρισμα πάνελ σε χιονόπτωση;;; Ή από τη σκόνη στις ερήμους, που κάνουν το παν να ΜΗΝ τις αναδασώσουμε δωρεάν με σβώλους;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ,

Θρίαμβος των Συνωμοσιολόγων... Η Goldman Sachs κατακτά την Ευρώπη... "Τουμπεκί" τώρα τα νεοταξικά απόβλητα


independent
Ενώ οι απλοί άνθρωποι ανησυχούν για την λιτότητα και την απασχόληση, οι διάδρομοι  εξουσίας της ευρωζώνης έχουν υποστεί μια αξιοσημείωτη μεταμόρφωση.
Η άνοδος του Mario Monti στην ιταλική πρωθυπουργία είναι αξιοσημείωτη για περισσότερους λόγους από ό, τι είναι δυνατό να απαριθμήσετε. Με την αντικατάσταση του σκανδαλιάρη Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Ιταλία έχει φορτωθεί κάτι που δεν μπορεί εύκολα να ξεφορτωθεί.
Με την επιβολή μη εκλεγμένων τεχνοκρατών, έχουν ανασταλεί οι συνήθεις κανόνες της δημοκρατίας, και ίσως η ίδια η δημοκρατία. Και βάζοντας ένα ανώτερο σύμβουλο της Goldman Sachs επιφορτισμένο με την διακυβέρνηση μιας δυτικής χώρας, έχουν τεθεί νέα δεδομένα στην πολιτική εξουσία από μια επενδυτική τράπεζα, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι αυτό είναι απαγορευτικά πολιτικά τοξικό.
Αυτό είναι το...

Έγκλημα: Αποσύρουν τα 43 μαχητικά κρούσης A-7E/TA-7C


Ένα (ακόμα) σημαντικό πλήγμα πρόκειται να δεχθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις απόρροια του Μνημονίου με την απόφαση απόσυρσης των μαχητικών κρούσης A-7E/TA-7C η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr  πρόκειται να γίνει με διαδικασίες «επείγοντος» με καταληκτική ημερομηνία πριν το τέλος του έτους.
Τα 43 μαχητικά που προσέφεραν και θα μπροούσαν να προσφέρουν ακόμα πολλές και σημαντικές υπηρεσίες (ειδικά από την στιγμή που ούτε μετά από έντε χρόνια δεν προβλέπονται να αφιχθούν οι αντικαταστάτες τους) πάνε για το διαλυτήριο καθώς τόσο οι....

Σας έχουμε ένα ωραίο Κουιζάκι για τον Παπούλια...

από τον οποίον πήρε το βαφτιστικό του όνομα ο Κάρολος Παπούλιας;

Ο ευρών κερδίζει το "Κεφάλαιο" του Μαρξ και ένα Ταλμούδ...

Αν δεν έχετε καταλάβει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΑΟΥΤΣΚΥ.

Διέγραψαν τον Παναγιώτη Αποστόλου από το ΛΑΟΣ... Καλύτερα.. Ένας πατριώτης λιγότερος στο νεοταξικό κόμμα της συγκυβέρνησης

ΑΦΟΡΜΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ... ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ...