Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 26, 2014

Bankingnews: Καταρρέει το “συνταγματικό τόξο” - Πληρώνουν όλοι την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής!

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα "Bankingnews" δημοσιεύει πολιτική ανάλυση για την κατάρρευση των αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αιτία είναι η λαϊκή κατακραυγή για την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής που έχει φέρει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην πρώτη θέση στην συνείδηση των Ελλήνων.

"Καραμανλής και Μπακογιάννη θα αποδομήσουν τον Σαμαρά και ο Γ. Παπανδρέου σχεδιάζει να τελειώσει τον Βενιζέλο – Κρίση και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σαμαράς θα πληρώσει το λάθος της Χρυσής Αυγής και της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα έχουν είτε υποτιμηθεί, είτε σκοπίμως σε αυτή την φάση υποβαθμιστεί. Ωστόσο φαίνεται ότι μετά τις ευρωεκλογές...

Χρυσή Αυγή προς διακομματική επιτροπή: “Να μην δοθεί ούτε ευρώ στα κόμματα για τις εκλογές! Αρκετά εκατομμύρια έκλεψαν από τον ελληνικό λαό!”

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα λαμόγια της κλεπτοκρατίας συνεχίζουν να τρώνε εκατομμύρια από τα δημόσια ταμεία. Η Χρυσή Αυγή είναι για άλλη μια φορά το μόνο κόμμα που εκφράζει τη θέληση του Ελληνικού λαού.

Εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής εκλογών. Το παρόν έδωσε και η Χρυσή Αυγή και τα θέματα που αφορούσαν την σημερινή συνεδρία ήταν το μοίρασμα του τηλεοπτικού χρόνου των υποψηφίων Ευρωβουλευτών.

Φυσικά οι πάσχοντες από φαρισαϊσμό εκπρόσωποι των δημοκρατικών κομμάτων ξέχασαν να αναφέρουν ότι παρανόμως δεν δόθηκε ούτε λεπτό προεκλογικά στις βουλευτικές εκλογές του 2012 στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή όχι μόνο στα ιδιωτικά κανάλια αλλά και στην Δημόσια Τηλεόραση και ότι επικρατεί φίμωση στα Ελληνικά Μ.Μ.Ε. σε ότι αφορά τις προγραμματικές μας θέσεις. Σαφώς καθημερινώς είναι λαλίστατοι όταν πρόκειται να λασπολογήσουν το Κίνημα και να ψευδολογήσουν για τους Βουλευτές μας και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Όμως το κυρίως θέμα ήταν η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων εν όψει Ευρωεκλογών. Ακούστηκαν όλες οι προτάσεις και πραγματικά οι εκπρόσωποι των δημοκρατικών παρατάξεων...

Πόση γελοιότητα και κοροϊδία να αντέξει πια ο Έλληνας από τους άθλιους πολιτικούς.... 1,35 εκ. ευρώ εγκρίθηκαν για ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - στους υπαλλήλους της Βουλής..

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ-ΒΟΥΛΗΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ
Το καλύτερο πασχαλινό «δώρο» ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΞΕΡΩ, έλαβε το Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής. Τη Μεγάλη Τετάρτη δόθηκαν 1.350.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου, ποσό το οποίο παρέχεται στο Ταμείο ως ετήσια επιχορήγηση, ή μέρος αυτής.
Και αυτή η οικονομική ενίσχυση είναι μόνο ένας από τους 14 πόρους του Ταμείου, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του, ο οποίος- όπως αναφέρει η «Καθημερινή»- φυλάσσεται κατά κάποιο τρόπο ως επτασφράγιστο μυστικό από τις αρμόδιες υπηρεσίες. 
Οπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, από τον έως προσφάτως μη δημοσιοποιήσιμο εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής, οι πόροι του ΤΑΥΒ είναι: 
«1) Πάσα προς το Ταμείο εκ μέρους του κράτους ή άλλου Νομικού ή Φυσικού Προσώπου, δωρεά ή......

Ι. Μάνδρου: "Κάποιοι δικαστές και ο Σαμαράς θέλουν τη Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών...Δυστυχώς όμως έχουν έτοιμη λύση οι Χρυσαυγίτες"

Δείτε το βίντεο..

Μια εξέχουσα προσωπικότητα στο Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.. Ο Αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, τ. Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού


Μία ακόμη εξέχουσα προσωπικότητα του δημοσίου βίου της Πατρίδας μας στελεχώνει το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον Αντιστράτηγο ε.α. Συναδινό Ελευθέριο, τ. Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.
Σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες και τα νούμερα της τηλεόρασης και του ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, στον εθνικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου δίνουν το παρόν οι εκλεκτότεροι Έλληνες των ημερών μας.
Παραθέτουμε το πλούσιο βιογραφικό του Αντιστρατήγου Συναδινού που υπηρέτησε ευδοκίμως επί 4 σχεδόν δεκαετίες τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού.
Ο Ελευθέριος Συναδινός γεννήθηκε το.....

Παραμονή των διώξεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ο Σιωνιστή Soros στην Ελλάδα... Η μισή κυβέρνηση παρέλασε από το.. τραπέζι του!

george_soros
Ποιος… καλός άνθρωπος λέτε πως ήταν στην Αθήνα την παραμονή της εξαγγελίας των νέων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής; Μην ήταν ο διεθνής αρχιτοκογλύφος (και αρχισιωνιστής…) Τζορτζ Σόρος, τον οποίο τον έχουμε πιάσει… πελάτη και μας επισκέπτεται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια; Ναι, αυτός ήταν! Ιδού το σχετικό δημοσίευμα, για το δείπνο του με τους… τυχερούς:
«Σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα συνέφαγε χθες ο Τζορτζ Σόρος μαζί με… πλήθος υπουργών, τραπεζιτών και εφοπλιστών! Ήταν ένα «κλειστό» γεύμα 60 ατόμων που κρατήθηκε σε απόλυτη… μυστικότητα!
Εκφράζοντας το.......

Τα λέει και ο επιδοτούμενος τρομοκράτης Μαζιώτης για τη Χρυσή Αυγή: "Μόνο με σφαίρες μπορούν να... πέσουν. Δεν θ εξαφανιστεί ποτέ η Χρυσή Αυγή"


Οι παρακρατικοί που ελευθερώνει η χούντα Σαμαρά απειλούν να δολοφονήσουν και άλλους Χρυσαυγίτες
Οι πασίγνωστοι ακροαριστεροί τρομοκράτες ανέλαβαν, όπως ήταν αναμενόμενο, την ευθύνη για την έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας. Η τρομοκρατική επίθεση είχε διπλό σκοπό πρώτον να αλλάξει η πολιτική επικαιρότητα και να απεμπλακεί η κυβέρνηση από την συγκλονιστική ομολογία Μπαλτάκου και δεύτερον να ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα ώστε να μην υπάρξει καμία αντίδραση από λαό κατά την επιθεώρηση της γερμανίδας αρχιτοκογλύφου.
Στην προκήρυξη τους λοιπόν, εκτός από την γνωστή αρλουμπολογία, διαφωνούν με την γραμμή Σαμαρά επισημαίνοντάς του ότι.......

OI EKΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στην Κερατέα

Πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στην Κερατέα
Ημερομηνία: Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 – 18:00 
Περιοχή: Κερατέα
Διοργανωτής: Ελληνική Αυγή για την Αττική
Το Σάββατο 26 Απριλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στο.....

“Η ΝΔ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ”ΛΕΕΙ Η ΝΤΟΡΑ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ – ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!

4

Η εκδίκηση είναι τελικά ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Όσο πιο κρύο και πιο μεγάλη η αναμονή τόσο καλύτερα!

«Η Ν.Δ., σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που γνώρισα εγώ».
Αυτό είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην…«Πρωινή Ενημέρωση» και στον Σπύρο Χαριτάτο στην τηλεόραση του Alpha. 
Η κ. Μπακογιάννη αν και διευκρίνησε ότι η ίδια δεν έχει, αυτή τη στιγμή, προσωπική αρχηγική φιλοδοξία, εν τούτοις είπε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο.
Ω ρε γλέντια! Λέμε εμείς!
Επιπροσθέτως, υποστήριξε ότι......

Μια αίθουσα πολύ μικρή για την Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη! - Φωτογραφίες

Πρώτες φωτογραφίες από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη
Χιλιάδες Έλληνες ανταποκρίθηκαν για ακόμη μία φορά στο κάλεσμα της Ελληνικής Αυγής για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, που θα......

Άγριο κράξιμο στον Πασόκο Καψή: "Σήκω φύγε από την Πάτρα κοπρίτη!"


Άγριο κράξιμο στον Πασόκο Καψή: Σήκω φύγε από την Πάτρα κοπρίτη!

Χαμός έγινε το χθες το βράδυ στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της περιοδείας του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της "Ελιάς" και πρώην υπουργού ΈΡΤ, Παντελή Καψή. Ο Παντελής Καψής πήγε να μιλήσει σε προγραμματισμένη προεκλογική εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Βυζαντινό". Εκεί, παρά την ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας, δεν μαζεύτηκαν ούτε 100 νοματαίοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήσαν άνεργοι που είχαν πάει για να διαμαρτυρηθούν.

55χρονος Πατρινος άνεργος ξεφτίλισε τον θρασύτατο (και πάμπλουτο!) Καψή, ζητώντας του να σηκωθεί να φύγει αμέσως απο την Πάτρα. Τρομοκρατημένος ο εγγονός του μελανοχίτωνα δημοσιογράφου Παντελή Καψή άρχισε να λέει στον άνεργο Πατρινό διάφορες αρλούμπες περί.....

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Δένδιας και μασονοδεξιά: στην Ελλάδα Παγκόσμιο Μασονικό Συνέδριο!


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Δένδιας και μασονοδεξιά: στην Ελλάδα Παγκόσμιο Μασονικό Συνέδριο!

Καθώς τα αποτελέσματα μυστικών και φανερών δημοσκοπήσεων έχουν ήδη βυθίσει στο πένθος και τον οδυρμό την κομματική συμμορία της ΝΔ, με τους μνηστήρες του προεδρικού θώκου να ακονίζουν τη θέση του Σαμαρά, το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη αρκετών στελεχών της με αφορμή την ανακοίνωση της διοργάνωσης παγκόσμιου μασονικού συνεδρίου στην Αττική, τον ερχόμενο Αύγουστο.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα των μασόνων masonic-events.org ανακοίνωσε επίσημα πως από 27 μέχρι 31 Αυγούστου 2014 θα διεξαχθεί σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου το Summer International Masonic Workshop, με τη συμμετοχή μασόνων από όλο τον κόσμο.
Η μασονοδεξιά των ψοφοδεών απατεώνων της.....

ΤΟ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ» ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Fatah_Hamas
Η πάγια πολιτική των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων σ’ ολόκληρο τον κόσμο -και στη Μέση Ανατολή ειδικότερα- εκφράζεται με το γνωστό «μπούσουλα» της βρετανικής αποικιοκρατίας: «Διαίρει και βασίλευε»!
Έτσι, οι αμερικανοί ιμπεριαλιστές – τυφλά όργανα του διεθνούς σιωνισμού, είχαν χωρίσει τα τελευταία χρόνια τους Παλαιστινίους στα δύο (στην αποδεκτή «Φατάχ» και στην μη αποδεκτή «Χαμάς») και «βασίλευαν». Ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες, οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές συμφιλιώθηκαν επιτέλους και υπέγραψαν σύμφωνο ενότητας, με σκοπό τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας μέσα στις προσεχείς πέντε βδομάδες και την διενέργεια ελευθέρων εκλογών μετά από ένα εξάμηνο.
Προς μεγάλη απογοήτευση του Ισραήλ και των ΗΠΑ! Έτσι, το μεν Ισραήλ ματαίωσε κατ’ αρχάς μια.....