Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

Metron Analysis: Τρίτη με 8,3% η Χρυσή Αυγή - τρόμος στο καθεστώς για διψήφιο ποσοστό στις εκλογές!


Όποιος αναρωτιόταν για ποιο λόγο οι κυριότεροι αρθρογράφοι φιλελεύθερων και μαρξιστικών φυλλάδων έχουν εδώ και μέρες αρχίσει να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, θα λάβουν την απάντηση από την δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδος "Παραπολιτικά", η οποία δίνει στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ποσοστό 8,3% και την τρίτη θέση με μεγάλη διαφορά από το τέταρτο κόμμα!

Μετά λοιπόν τον κόλαφο για τους υποτακτικούς των δανειστών από τη δημοσκόπηση της «Εφημερίδας των Συντακτών», έρχεται δεύτερο πατατράκ από μια εταιρεία δημοσκοπήσεων η οποία μέχρι πρότινος και σε όλες τις έρευνές της παρουσίαζε πετσοκομμένα τα ποσοστά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Στην εκτίμηση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφόνονται ως εξής:...

Θαύμα, θαύμα! Οι λαφαζανικοί που πριν τουμπεκιάζονταν τώρα καταγγέλουν την συμμετοχή της Ελλάδας σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο αυτό το περιφερόμενο τσίρκο του Λαφαζάνη, το χαρακτηρίσαμε Λαφαζανίστρας-Κουδουνίστρας-Πολιτικούς Απατεωνίστας. Καθόλου τυχαία βεβαίως…
Και ιδού μια πρόχειρη απόδειξη…

Αυτές τις μέρες γίνεται η NATOϊκη άσκηση με την ονομασία «Swift Response – 2015», στην Βουλγαρία, με τη συμμετοχή της Γερμανίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Ιταλίας, της Ελλάδος και άλλων κρατών-μελών του ΝΑΤΟ. Την συμμετοχή της χώρας μας καταγγέλλουν τα τσίρκουλα οι Λαφαζανίστας, με ανακοίνωσή τους. Δείτε θράσος: 

«Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τη συμμετοχή της χώρας μας στην εν λόγω ΝΑΤΟικη άσκηση που υπηρετεί τους ψυχροπολεμικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς της βορειοατλαντικής συμμαχίας και των δορυφόρων της. Δεσμεύεται δε για ανάληψη των κατάλληλων πρωτοβουλιών προκειμένου η Ελλάδα να απεμπλακεί από το μονοπώλιο των σχέσεων με την ευρωατλαντική συμμαχία και να αποκτήσει πραγματική πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, που θα αποβλέπει στην ειρήνη και την ευημερία όλων των κρατών της περιοχής».

Γιατί θράσος; Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που η Ελλάδα συμμετέχει σε άσκηση με «ψυχροπολεμικούς» και «ιμπεριαλιστές». Και λέμε φέτος, εννοώντας μετά την 25η Ιανουαρίου, με «πρώτη φορά αριστερά» στην εξουσία και εξέχοντες...

Χαλιουνται οι κομμουνιστές επειδή οι Έλληνες γιγαντώνουν την Χρυσή Αυγή σε Πειραιά και Β' Αθήνας!

Νέο οχετό λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας που εδρεύει στον Περισσό. Σε σύναξη μπολσεβίκων, ο γενικός γραμματέας της συμμορίας άρχισε να μυξοκλαίγεται με οδυρμό, επειδή ο Ελληνικός Λαός ενισχύει συνεχώς τη μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, τη Χρυσή Αυγή!

Χαρακτηριστικό της κομμουνιστικής μυθοπλασίας κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών (την οποία η ΝΔ του Σαμαρά μετέτρεψε σε παράνομη πολιτική δίωξη), είναι το παραλήρημα Κουτσούμπα, το οποίο παραθέτουμε αυτολεξεί: «...Καραμπινάτο συστημικό παιδί του είναι αυτή η ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Μην ξεχνάτε ότι ο χιτλερισμός, ο φασισμός, ο Μεταξάς, μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες αναδείχτηκαν. Κανένας Έλληνας και Ελληνίδα εργαζόμενη, κανένας νέος και νέα δεν πρέπει να επιτρέψει, να της δώσει τη δυνατότητα να κομπάζει ότι...

Εφημερίδα Συντακτών: Άνετα τρίτη η Χρυσή Αυγή με αέρα ανόδου σε διψήφια ποσοστά!

Δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata η οποία δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αναδεικνύει ξεκάθαρα την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση, με διαφορά από το τέταρτο κόμμα και με ποσοστό αναποφάσιστων 25,5%!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 6,5%, το οποίο με αναγωγή ανέρχεται περίπου στο 9%. Επιβεβαιώνονται συνεπώς όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από μια σειρά δημοσκοπήσεων οι οποίες πρόκειται να δημοσιευθούν...

ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ (ΣΕΒ): ΜΙΑ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ’ ΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ

sev
Γράφει ο Αντίοχος

Τη θέση ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές πρέπει να εφαρμόσει έγκαιρα και αποτελεσματικά το «πρόγραμμα προσαρμογής» (όπως κατ’ ευφημισμόν αποκαλούν το τρίτο Μνημόνιο), διαλαλά το νέο εβδομαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ (Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ήτοι των ολιγαρχών του πλούτου), έχοντας τον ενδεικτικότατο -για το που το πάνε το πράμα- τίτλο: «Οικονομία και Επιχειρήσεις: Έφθασε η ώρα του ιστορικού συμβιβασμού;».
Και για να εφαρμόσει η...

Η Μαγνησία έστειλε το μήνυμα της Νίκης: Κοσμοσυρροή στην πρώτη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής


Η Μαγνησία έστειλε το μήνυμα της Νίκης: Κοσμοσυρροή στην πρώτη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Με αξιοσημείωτη επιτυχία και μοναδικό παλμό πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο. Δεκάδες Βολιωτών, και όχι μόνο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τ.Ο. Μαγνησίας σε.....

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΖΩΗΣ

konstantopoulou

Γράφει ο Αντίοχος

Συμβαίνει –ειδικά τον τελευταίο καιρό- να πέφτουμε συνεχώς μέσα στις προβλέψεις μας, παρότι η εποχή είναι δύσκολη για προβλέψεις. Έτσι, μετά από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, που προαναγγείλαμε μετά βεβαιότητος από τον… Ιούλιο, επιβεβαιωνόμαστε και στο θέμα της απερχόμενης που-του-βου.
Ενώ, λοιπόν, μέχρι χθες όλοι είχαν προδιαγράψει την πορεία της στο κόμμα των Λαφαζανίστας, ξαφνικά κυκλοφόρησε η είδηση («διαρροή») σ’ όλα τα ΜΜΕ ότι η λεγάμενη θα φτιάσει δικό της κόμμα, το οποίο –θέλοντας και μη- θα συνεργαστεί εκλογικά με τους Λαφαζανίστας στις προσεχείς εκλογές, αλλά μετά θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο προς τη… δόξα (ή μήπως προς τη… λόξα;).
Και βέβαια, η...

Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα που θα έχει σημαντική άνοδο στις εκλογές!


Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα που θα έχει σημαντική άνοδο στις εκλογές!

Παραθέτουμε αποσπασματικά την πολιτική ανάλυση της ενημερωτικής οικονομικής ιστοσελίδας Bankingnews:

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα από αυτά που βρίσκονταν στην Βουλή που θα εμφανίσει καθαρή και αδιαμφισβήτητη άνοδο στις εκλογικές τις επιδόσεις.
Στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου - κατά το πιθανότερο - θα επιβεβαιωθεί αυτό που όλοι βλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι πάλι σε άνοδο. Πόση άνοδο, δεν είναι ξεκάθαρο, αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη από τις εκλογές, έχοντας διασφαλίσει ότι θα είναι τρίτο κόμμα.
Η Χρυσή Αυγή είχε λάβει 6,28% στις εκλογές του Ιανουαρίου ή 388 χιλιάδες ψήφους και είναι πολύ πιθανό να....

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

programma

Η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής για διέξοδο από την οικονομική κρίση κυκλοφόρησε σήμερα και ξεκίνησε να διανέμεται σε ολόκληρη την χώρα. Μπορείτε να προμηθευτείτε το έντυπο υλικό από τα κατά τόπους γραφεία μας, αλλά και να το εκτυπώσετε σε κόλλες Α4 διπλής όψεως, κατεβάζοντάς το από τον σχετικό σύνδεσμο στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας μας.  
Κάθε Έλληνας μπορεί να σπάσει την συνωμοσία σιωπής της διαπλοκής διανέμοντας τα έντυπα της Χρυσής Αυγής (σε εισόδους πολυκατοικιών, σε σταθμευμένα οχήματα, σε χώρους εργασίας), αλλά και στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πλήρες, πολυσέλιδο και αναλυτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην τελική του μορφή θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα αποτελεί το βασικό πολιτικό κείμενο του προσεχούς Συνεδρίου του κόμματος.
Ακολουθεί η...

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ – ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ!

eklogikoi__article

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους. Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο του....