Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2013

Η "σαμαρική" εφημερίδα "Παραπολιτικά" ξεβρακώνει ρουσφέτι του....Γ.Γ. της κυβέρνησης του Σαμαρά (πόσο...αγαπιούνται στην ελαφροδεξιά)

Para 25 10s1
  • Πώς ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος διόρισε το γιό του
  • “ Η σκανδαλώδης παρέμβαση του Τάκη Μπαλτάκου υπέρ του γιού του Δημήτρη-Γιώργου αποδεικνύει πως στο Μαξίμου το ρουσφέτι καλά κρατεί… ”
Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτει σήμερα μια σκανδαλώδη παρέμβαση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου υπέρ του γιού του Δημήτρη-Γιώργου.
Η υπόθεση αφορά την τοποθέτηση του γιού του Μπαλτακού στο Λιμενικό Σώμα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, με παρέμβαση του Μπαλτάκου αλλά…και του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη ο αρχηγός του Λιμενικού υποχρεώθηκε να.....

"Βαρύμαγκας" Μπουτάρης...."Ας τολμούσε να εμφανιστεί Χρυσαυγίτης στην παρέλαση..."..Δεν θα τα έμαθε τα νέα ότι ο Γρέγος ήταν στα 3 μέτρα από την εξέδρα των επισήμων!

Ένα από τα παραλειπόμενα των ημερών της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης ήταν και οι γραφικές δηλώσεις του, για λίγο ακόμη, Δημάρχου της πόλης, Γ. Μπουτάρη.

Απευθυνόμενος προς τους εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού, τους διωκόμενους από το κλεπτοκρατικό - προδοτικό αντισυνταγματικό τόξο δήλωσε:
«Είναι γνωστή η θρασυδειλία της Χρυσής Αυγής. Αποδεικνύεται και σήμερα που βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο και όχι στην εξέδρα των επισήμων. Αν τολμούσαν ας ανέβαιναν στην εξέδρα των επισήμων και θα έβλεπαν τι θα γινόταν»

Φυσικά ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Α. Γρέγος προτίμησε να μείνει δίπλα στον απλό λαό και πλάι στους συλλόγους - τιμητές των μακεδονομάχων παρά να διεκδικήσει θέση στο....βάθρο των κηφήνων και του...photoshop.

Για να διαπιστώσετε όμως πόσο αντιφατικές και οξύμωρες είναι οι ρήσεις του θαυμαστή του Κεμάλ, αρκεί να θυμίσουμε απλά πώς προ ημερών ο δήλωνε:

"Αν εμφανιστεί Χρυσαυγίτης κοντά στην εξέδρα των επισήμων εγώ θα....

Καμμένος: Θέλουμε κοινά ψηφοδέλτια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Πατριώτες" και ανθέλληνες αριστεροί, όλοι μαζί, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος για το σύστημα στις δημοτικές εκλογές η Χρυσή Αυγή να πάρει τους μεγάλους δήμους της χώρας.


Γράφει ο Αντίοχος

Παραλειπόμενο –με τεράστια πολιτική σημασία- από τη συνέντευξη του προέδρου Πάνου Θαλασσοδαρμένου (το… κότερο είναι η αιτία) στο ραδιόφωνο του Alpha. Ο πρόεδρος Πάνος, λοιπόν, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ και άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις, ακόμη και με κοινά ψηφοδέλτια στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση:
 
«Καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι και...

Κράξιμο στις ιστοσελίδες των Σαμαροφρουρών από τους αναγνώστες για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Λυσσαλέες επιθέσεις στην Χρυσή Αυγή πραγματοποιούν καθημερινά οι ιστοσελίδες της πιάτσας Συγγρού. Τι λένε, όμως επ’ αυτών οι αναγνώστες τους; Θα σας μεταφέρουμε κάποια ενδεικτικά σχόλια για να καταλάβετε ότι και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι - ή μήπως πρώην ψηφοφόροι; - της ΝΔ βλέπουν το φιάσκο των διώξεων και τα αδιέξοδα του συνοδοιπόρου των κομμουνιστών και κυβερνητικού εταίρου του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, φον Αντωνάκη:...

Εκπληκτικό βίντεο: "Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει....Η Ελλάδα θα νικήσει"

Δείτε το Βίντεο....

Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του zougla.gr με τον Τριανταφυλλόπουλο να παραληρεί και τον Ηλία Κασιδιάρη αγέρωχο και ακμαίο!

Δείτε το βίντεο...

Defencenet.gr: "Καταρρέουν οι κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής...Τώρα τι μέλλει γενέσθαι;"

Το "απόλυτο ξεφούσκωμα". Μόνο με αυτή την φράση μπορεί να περιγραφεί αυτό που έχει συμβεί με την υπόθεση των διώξεων κατά του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και των κατηγοριών περί "εγκληματικής οργάνωσης".
Ανεξάρτητοι, πολιτικά αντίπαλοι με το κόμμα μεν, αλλά σοβαροί ποινικολόγοι (Δημητρακόπουλος, Κούγιας, Καπερνάρος κλπ) δημόσια έχουν τοποθετηθεί ότι "Δεν υπάρχουν στοιχεία" και πλέον αρχίζει και τίθεται μετ'επιτάσεως το ζήτημα της παράνομης προφυλάκισης.
Ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι......

Ξεφτυλίζουμε τους "δημοκράτες" και στη Βουλή αποκαλύπτοντας τη σκευωρία....Και ως γνήσιοι "δημοκράτες" κλείνουν τα μικρόφωνα!

Δείτε τα βίντεο με το νέο όλεθρο του καθεστώτος μέσα στο....ναό του!

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

svvdvdv
Γράφει ο Αντίοχος.

Λυσσάνε στην κυριολεξία από το κακό τους κι έχουν χάσει κάθε μέτρο τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς, όσο βλέπουν πως δεν έρχεται το… ποθούμενο (η πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής). Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά εντάσσεται και χθεσινό στημένο «ρεπορτάζ» του mega, για την παρέλαση «στις γειτονιές του Π. Φύσσα». Αρχικά, οι υπάλληλοι του καναλιού του Big Boss διαλαλούσαν με στόμφο πως «Γονείς και μαθητές στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα βροντοφώναξαν το δικό τους όχι στον νεοναζισμό» και πως «οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων παρήλασαν φορώντας αντιναζιστικά περιβραχιόνια», επιδεικνύοντας ταυτόχρονα μικρούς μαθητές στα μανίκια των οποίων κρατικοδίαιτοι  μαρξιστές ινστρούχτορες που........

ΔΙΩΚΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ «ΡΟΜΑ»!

Δύο νέες δικογραφίες σχηματίστηκαν στο Μεσολόγγι (το γνωστό “εργοστάσιο παραγωγής ποινικών διώξεων” κατά στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου) και η μία περίπτωση αφορά συμπλοκή με Βούλγαρους “Ρομά” που είχαν στήσει “πάγκο” και πουλούσαν μικρά παιδιά, όπως η Βουλγάρα “Ρομά” Σάσα Ρούσεβα είχε πουλήσει την μικρή Μαρία το 2009!
Η συμπλοκή έγινε τον Δεκέμβριο του 2010.

Και η δεύτερη ποινική δίωξη σε βάρος της ΧΑ, αφορά συμπλοκές πολιτών με “Ρομά” εμπόρους ναρκωτικών και παιδιών στις οποίες η μεγάλη πλειοψηφία ήταν αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής που δεν έχουν καμία σχέση με την ΧΑ, όπως ομολογείται στις δικογραφίες!
Η πρώτη δικογραφία αφορά....

Απελπισία και κλάμα στα ΜΜΕ..."Κάντε κάτι....Δεν έχουμε τελειώσει με τη Χρυσή Αυγή"

Σταχυολογώντας την αρθρογραφία των "ακαδημαϊκών" και "ανθρώπων του δημοσίου διαλόγου" τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ διακρίνει ο καθένας μια αγωνιώδη προσπάθεια να.....αφυπνίσουν την...πολιτεία καθώς οι μέχρι τώρα ενέργειές της δεν έχουν φέρει το ποθούμενο. (δηλαδή την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγή)

Ενδεικτικά και μόνο θα παραθέσουμε δύο άρθρα από τα κατ' εξοχήν "αντιεθνικά" site με τους αρθρογράφους να δηλώνουν το αυτονότητο:
"Η Χρυσή Αυγή .....δεν πέθανε ακόμη...Αντιθέτως ζει και ετοιμάζεται να βασιλέψει"

Αντιγράφουμε από το protagon.gr και άρθρο με τίτλο:

"Γιατί ΔΕΝ τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή"

"Aς μην τρέφουμε αυταπάτες ότι η βραχυπρόθεσμη εξάρθρωση με όρους μόνο ποινικού δικαίου της εγκληματικής παρακρατικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής είναι ικανή να κάνει μακροπρόθεσμα το τέρας του φασισμού να ξεψυχήσει πολιτικά. Κατά την άποψή μου, δεν....

Σήμερα στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκολοφορεί: "Τα Ντοκουμέντα της σκευωρίας..."

Ένα αποκαλυπτικό dvd με όλα τα ντοκουμέντα της σκευωρίας κυκλοφορεί δωρεάν με το αυριανό φύλλο της εφημερίδας Χρυσή Αυγή (Αρ. Φυλ. 848). Η συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα στοιχεία για τις παράνομες διώξεις κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Νικολάου Μιχαλολιάκου πριν την άδικη προφυλάκισή του. Αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων και από την διαδικτυακή πολιτική μας εκπομπή.

Διαδώστε "Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας" για να μάθει κάθε Έλληνας την Αλήθεια για....